Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Burç Acar Nerelerdesin?



Wowturkey.com sitesinin Diktatör geçinen sahibi Burç Acar ortalarda gözükmüyor. Kendisinden bir türlü sorduğum sorular hakkında cevap alamamıştım. Yaklaşık olarak üç ay geçti ve askerliği konusunda kendisinin yönlendirdiği başkası tarafından verilen saçma sapan cevap dışında hiç ses çıkmadı. Türk Ordusu'nun PKK terörü konusunda sadece yüzde birlik kısmının savaştığını ve bu nedenle askerlik yapmanın yan gelip yatmak ve hoplayıp zıplamak olduğunu düşünen bir zihniyetin ürünü olan bu AKP şakşakçısı şahsiyet, Onuncu köy’ün sorduğu sorular ve kanıtlarıyla açıkladığı gerçekler karşısında kendi sitesine giremez oldu. Günün en az on saatini wowturkey’de ajitasyon ve mevcut hükümetin propagandasını yapmakla geçiren bu kişi kayıplara karıştı. (İsteyen siteye gidip bakabilir)

Atatürk ilkelerinin yerle bir edildiği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yıpratılmaya çalışıldığı bu yobaz sitesinde bir süredir ''uyku moduna'' geçildi. Siyasi başlıklar kilitlendi ve arkalara itelendi. Savundukları şeriat rejimi hakkında tek bir yazı yazamaz oldular. Bir mesajında Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 uçakları hakkında ''bunlar hangarda çürüyor'' diyen, bir başka yazısında ise aynı uçakların gökyüzünde grup halinde uçarken çekilmiş fotoğraflarını gösterip ''bunların uçması iyi güzelde bir kaç tanesi uçmasa daha ekonomik olmaz mı?'' diye ahkam kesen Burç Acar, Onuncu köy hakkında şikayetçi olacağını söylemişti.

Hakkımda iftiralar atan, flickr’dan fotoğrafımı çalıp ''avatar'' olarak kullanan, sanki benim elimden yazılmış gibi Fethullah’ı ve bebek katili Apo’yu öven mesajlar yazan bu site sahibinin Amerika’da olduğunu ve o ülkenin vatandaşlığına geçtiğini kanıtlamıştım. İran ordusuna, Nurcu cemaatlara, cüppeli mollalara ve özellikle AKP hükümetine düzülen yağcılıklar karşısında bütün bu olanlara isyan eden üyelerin bir şekilde susturulduğu sitede, şimdi kendisi susmak zorunda kaldı. Kendi özel sayfasını bile silmek zorunda kaldığını biliyoruz artık. Eskiden canlı wow buluşmalarına gidemeyen bu ''dikta komedyenini'' kırmızı dipli mumla bile bulamazsınız artık.

A.B.D den yönettiği sitesinde, Cumhuriyet başsavcısına ruh hastası diyebilecek kadar rejim düşmanı olan ve şeriatın ateşli savunuculuğunu yapan bu kişiye şimdi soruyorum! Burç Acar nerelerdesin?

Cem Akkılıç
30 Haziran 2008

* * *
Daha önce profilinde ''son ziyaret'' kısmında tarih yazarken, artık o bölüm boş bırakılmış. Amaç en son ne zaman online olduğunu belli etmemek. Çünkü uzun süredir ortalarda yok.
Profil görüntüsünün eskisi.


* * *
Fethullacı Burç Amerika’ya kaçıp o ülkenin vatandaşı olmadan önce camide şortla namaz kılıyor, yanına aldığı türbanlı bir şaklaban ile kahkaha atıyordu.

Merak edenler buradan bakabilirler.


TESETTÜRLÜ KIZ ŞOK GÖRÜNTÜ burada





Çeşitli yazılarım;

Türk düşmanı Araplar ve Türkiye üzerine oynanan oyunlar

Yobaz sayısında ki artış artık toplumunda iyice canını sıkmaya başladı. Ben bizzat bunun emarelerini görüyorum birçok yerde. Bu gerici kesimin yönetim kadrosunun çoğu aslında mason. Bundan yaklaşık yüzyıl önce İngilizlerin kışkırtması ve vaadleriyle (Arabistanlı Lawrence'in yediği haltlarla) Türklere karşı hainlik yapan şalvarlı Araplar daha sonra İngiliz sömürge sistemi tarafından nasıl kullanıldıklarını aslında görmüşlerdi. Ama genetik olarak aptal oldukları için şimdilerde Amerika'nın Ilımlı İslam modeli ile bir şeyler kazanabileceklerini sanıyorlar. Dün Araplara özgürlük garantisi veren İngiliz Mason sömürge sistemi işi bitip istediğini aldığında, Araplara sağ gösterip sol çakmıştı. Tarih her şeyi yazıyor. Yüzyıllardır Türkiye üzerine oynanan Yahudi oyunlarında aslında hep kullanıldı bu Arap milleti ama bir türlü emperyalizmin sömürgesi ve maşası olmaktan kurtulamadı. Bu adamların Atatürk'e karşı duydukları nefreti anlamak için çok gerilere gitmeye gerek yok aslında.

Şimdi yeni oyunla karşı karşıyayız. Amerika'nın vaadlerine inanan yobaz takkecilerin hedefi her zaman olduğu gibi Atatürk ve onun armağanı Cumhuriyet rejimi.

Peki; biz neler mi yapacağız? Elbette Atatürk'ün emirlerine sonuna kadar uyacağız ve gerekirse sokak sokak çarpışıp kanımızı son damlasına kadar akıtıp Cumhuriyet rejimini savunacağız.

Cem Akkılıç
30 Haziran 2008
* * *
Davos Fatihi

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı