Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Türklerin soyu kurur mu?


Onuncu köy’ü takip edenler bilirler. Bizim meşhur bir kovboyumuz vardır. Kendisi asla ata binmemiştir ama (belki attan düşme fobisi olabilir) Türkçemizde karşılığı sığır çobanına denk gelen bu Amerikan çocuklarının yeni nesil örneğine tıpatıp uymaktadır.

Muhtemelen wowturkey ile ilgili yazılarımı takip eden okuyucularım, şimdi bu kişinin ismini mırıldanmaya başladılar bile. Evet, Burç Acar’dan söz ediyorum.
Uzun zamandır ortalarda olmayan, wowturkey.com’ sitesinin astığım astık, kestiğim kestik diyen Amerikan vatandaşı sahibi mister Burç geri döndü sonunda. Ancak sadece bir tek mesaj ile.
Mesajının ayrıntılarına geçmeden önce bu adamın çok büyük bir endişesi olduğunu gözlemledik. Bunu sizlere aktarmadan önce Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk halkına ‘en az üç çocuk yapın’ nutkunu hatırlatmak istiyorum.

Gelelim kovboyumuzun müthiş endişesine;

''İnsan başbakan olunca her konuda konuşması gerekiyor sanırım ''diyen ve ''bir başbakan'ın bu konuda görüş bildirmesi ve üç çocuk standardı getirmesinin anlamını çözmek zor. Bence iki çocuk yeterli... En ideali budur sanırım.'' diye devam eden bir site üyesine;

''Ne bakımdan ideal?
Sadece Türk milletinin soyunu kurutmak için ideal bir plan gibi göründü bana. Her kadın ortalama 2.2 çocuk doğurmazsa bir toplum azalır ve yok olur.
Nedeni de doğan çocukların bir kısmının kendisi çocuk doğuramadan genç yaşta ölmesidir.
Çocuk ölümlerinin çok olduğu ülkelerde ''iki nokta iki'' bile nüfusu korumaya yetmez.'' diyerek akıllara zarar bir cevap veriyor.

İki çocuğu ideal olarak gören bir kişiye verdiği dehşet cevap bu işte.

Aslında dünya üzerinde yüz milyondan fazla Türk varken, adamın derdi Türk ırkının yok olacağı falan değil tabi ki. Daha vahimi, Araplar gibi çoğalmaktansa çağdaş ülkeler gibi bilime, teknolojiye ve toplumsal sağlık konularına ciddi şekilde ağırlık verilip çocuk ölümlerinin durdurulabileceği gerçeği varken, bizim kovboy bebek ölümlerini normal karşılıyor. Yedi milyonluk İsrail'in iki yüz milyonluk Arap alemine koyduğu postaları bile göremiyor.

O, aymaz gerici kafasıyla hayal edip, özlemini duyduğu tek şey; eğitimsiz, donanımsız, bir parça kuru ekmeğe mahkum kalacağı şimdiden besbelli ''üç çocukların'', biraz büyüyüp kandırılmaya müsait yaşa geldiklerinde, beyinlerinin yıkanıp Atatürk’ün Cumhuriyetini yok etmeye çalışacak isyancılar yetiştirilmesinin peşinde.

İşte; Burç efendinin bütün çabası ve derdi bu.

Aklıma, geçenlerde Konya da çöken kaçak kız kuran kursu'nda ölen çocuklar ve ''onlar Allah için şehit oldu'' diyerek şikayetçi olmayan cahil aileleri geliyor. Ölen öldüğüyle kalıyor ve cehaletin geldiği noktayı gördükçe tüylerim ürperiyor.

Peki şimdi ne dersiniz,

Sizce Türklerin soyu kurur mu?

Ya da ajitasyon cambazı kovboyumuza ne demeli...

Dilinde din-iman... popo cebinde Amerikan hüviyeti.

Cem Akkılıç
19 Ağustos 2008

* * *

Not: Bu sitede yazı içlerinde reklam yoktur. Yazılar içinde geçen kırmızı kelimeler, konuyla ilgili site içi linkleri içerir.


4 yorum:

Adsız dedi ki...

4 yılda 2milyon nüfusu artan bi ülkenin soyu kurumaz açlıktan nefesi kokar..

Adsız dedi ki...

Diyarbakır'a gidip Türkiyelilikten bahsettikten sonra batıdaki şehirlerde "Kurban olam ayına yıldızına" afişleriyle bilboardları süzleyen adamın her cümlesinden şüphe duyarım. Bana yezit*lik gibi geliyor.

yezit*: insana; kötü davranan, canını acıtan, kandıran, aldatan.

Adsız dedi ki...

O zaman BURÇ ACAR kendisi doğursun o kadar çocuğu? Piçe bak hele, 2 çocukla kocaman devletmi kurucak... Kendi adını soyadını sitesinde sansür koyan birimi söylüyor bunu? BURÇ ACARRRRR burdada adına soyadına sansür koymayı denesene BURÇ ACARRRRRRR googleda rezil oldu.

Serkan Karaboğa dedi ki...

Burç Acar rüyalarında kabus halinde Cem Akkılıç ı görüyor olmalı. Adamı madara ettin be abi.Rezil oldu resmen.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı