Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

TC’nin Csini gören var mı?


Bazı şeyler vardır,
bilirsiniz ama tutamazsınız.

Bazı şeylerde vardır ki; ismi vardır, kendisini bir türlü göremezsiniz.

Okul tabelalarında, büstlerde, Adliye Sarayları'nda, mahalle karakollarında, kaymakamlıkların girişinde ve ya bir köy muhtarının tahtadan kapısının üzerinde T.C’nin C sini görürsünüz…

Ya da talan edilmiş, yağmalanmış bir orman arazisinin kapısında rastlarsınız C ye.

Elimizi cebimize atıp da paramızın üzerine baktığımızda, T.C’nin C sini görebiliriz belki ama, paraya hükmeden tarikatların ülkesi Türkiye, çoktan din devleti olmuştur bile.

Esasında bütün bu yaşanılan korkunç kaos, karanlık bir el tarafından yönetilen Türklerin ''Araplaştırılması'' operasyonunun sonucudur.

Mesela kadını ikinci sınıf bir varlık olarak görüp, dinin emri diye yutturarak sarıp sarmalayıp, kümes hayvanları gibi bir kalemde silerek, erkeğin hizmetkarı yapanda o ‘’el’’ değil midir?

Zorunlu din dersleri, tek kelimesi anlaşılmayan Arapça eğitim, daha ergenlik yaşına bile gelmemiş ufacık kız çocuklarının başları kapatılıp, kaçak kuran kurslarına yollanmasından anlayabilirsiniz olup biten tezgahı.

İlim yuvası olması gereken üniversitelerin medreseye çevrilmek istenmesi, zehirli mantar gibi çoğalıp amacından çoktan uzaklaşmış imam hatiplerin ve İktidar marifetiyle tekkelerin açılması, gösteriyor ki; Türkiye hızla yokuş aşağı Doğu’nun karanlığına sürüklenmektedir.

Dinin istismar edilerek; vurguna, talana ve yozlaşmaya doğru gidişin göstergesidir zaten C nin silinişi.

Hukuk tanımayan istilacılar, mesela en temel özgürlüklerimizi gasp edip, -en başta hukuka aykırı olarak telefon dinlemeleriyle- toplumun üzerine kabus gibi çöktüklerinde C nin yolcu olduğunu anlarsınız.

Sinik ve korkak halk tabakaları yaratılarak, ulus ve birey kavramlarının yerle bir edilip, ümmetçiliğe gidişin işaretidir C nin yok edilişi.

İşte bütün bunlar, aydınlık bir rejimin sözde demokrasi kılıfıyla kaldırılıp, yerine karanlık bir ideolojinin zorla getirilmesi değil de nedir!..

Gerçekten T.C’nin C sini gören var mı?

Cem Akkılıç
16 Haziran 2010





Damlaya damlaya göl olur!
Amerikan papazı, ağlak Kardinal Fethullah’a YARDIM edelim.
Kampanya yazısı burada.


.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı