Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Biraz namuslu olun!


Son zamanlarda Türk Silahlı Kuvvetlerini karalamak, çamur atıp saldırmak pek moda oldu.

Hangi Türk Silahlı Kuvvetlerini?..

Hani şu; akşamları gaz çıkarta çıkarta rahatça uyumamız için sınırlarda canını dişine takıp, nöbet bekleyen ve Laik Cumhuriyetin yegâne bekçisi olan Türk Silahlı Kuvvetlerini!

Bazı arkadaşlar blog açıyor, bazıları forumlarda yazıyor. Aynen yandaş medyadaki zonta takımından abileri gibi. Hiç farkları yok. Efendim neymiş; onlar TSK’yı kötülemiyormuş, eleştiriyormuş! Bir de pişkince ‘’eleştiriyoruz ne var bunda’ diyerek yüzsüzce çemkiriyorlar.

Bizlerde afiyetle yiyoruz tabi…

Eleştirmek bahane, salladıkları terane

Bakın, aslında bu kalemşor takımının derdi çok başka tabi. Geçmişe, ta Kurtuluş Savaşı'na dayanan köklü bir kuyruk acıları var. Bitmez tükenmez derecede asker alerjilerinin asıl sebebi; İstiklal Mahkemeleri'nin kararları ve uygulamaları. Bugün istiyorlar ki; Ordu gitsin, derebeylikler gelsin, Yeniçeri dirilsin. Toprak ağaları, aşiret reisleri kendi düdüğünü öttürsün. Kısacası batının aydınlığına değil, doğunun karanlığına gömülelim.

İslam topraklarında asker eliyle kurulmuş tek medeni ülke olmamızı bir türlü içlerine sindirip, hazmedemiyorlar. Bütün ''karın ağrılarının'' tek kaynağı bu. Amaçları mazlum edebiyatı yaparak, YAŞ kararlarıyla Ordu’dan sepet havası alıp, şutlanan dincilerin sözcüsü olmak.

Yahu, sen kimsin ki bu ülkenin en güvenilen köklü kuruluşuna dil uzatıyorsun. Önce kendi kapının önünü temizle. Askerî akademiyi mi bitirdin? Baban Albaydı da her akşam seni dizlerine alıp, kışlada ki aksaklıkları mı anlatıyordu? Askerde çavuşundan tokat mı yedin? Az yemişsin. Ben olsam falakaya yatırır, üzerine bir de ıslatıp ıslatıp bahçe hortumuyla bir araba döver, kafa atardım. Göz kapaklarını GATA’da açardın.

Siz artık bırakın bu bit yavruluğunu da, biraz namuslu olun! ‘’Biz bu ülkede din ve devlet işlerinin ayrı yürütülmesini istemiyoruz, Ordu bize en büyük engeldir. Bu nedenle askere tümden gıcık kapıyoruz’deyiverin.

Yani salyalar akıttığınız ağzınızdan baklayı çıkartın ki, millet ne kadar delikanlı olduğunuzu anlasın.

Çünkü yazdıklarınızı okuyup niyetinizi anlayanlar sizlere kaba etleriyle gülüyorlar.

Cem Akkılıç
30 Kasım 2009

Yazıyla alakalı eski yazılarımdan seçtiklerim;


Dönek medya üzerine dipnot:

Ertuğrul Özkök dünkü (29.11.2009) yazısında Saidi Nursi’nin sinema zevkinden ve entelektüel oluşundan uzun uzadıya söz etti. Zaman gazetesinin reklamını yaptı. Özellikle son iki yıldır beni hiç şaşırtmıyor kendisi. Herhalde Doğan grubuna verilen mali cezaları biraz olsun hafifletebilmek ve Tayyip’e şirin gözükmek için yapıyor tüm bu manevraları.

Ertuğrul’un misyonu bu işte… Bakarsınız Bediüzzaman’dan bir talimat geliverir, Hürriyet gazetesinden pırrrr diye uçuverir Zaman’a. Olmaz demeyin, olur mu olur. Vizyon meselesidir bu işler.


5 yorum:

Adsız dedi ki...

Saltana dur deyin !!!

Gülden..

Nazan Sirman dedi ki...

Harika bir yazı. Cesaretiniz ve vatan sevginiz herkese örnek olmalı sevgili Cem Akkılıç. Ordumuzu yıpratmak isteyenler asla emellerine ulaşamayacaklar.

Hülya dedi ki...

Cemaatin sistemli yıpratmasına ve Amerika'dan emir alan sahtekar basının attığı çamurlara rağmen T.S.K ülkemizin en güvenilen kurumudur. Bu asla değişmedi değişmez.

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Cem Akkılıç...

Oğuz dedi ki...

Ne yazık ki Türk Silahlı kuvvetleri bugün içinde bulunduğu durum nedeniyle Atatürkün çizgisinden çıkartılmıştır.ergenekon,balyoz gibi tertiplerle Amerikanın natonun kolu olmuştur.
Saygılarımla.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı