Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Türk düşmanı Araplar ve Türkiye üzerine oynanan oyunlar

Yobaz sayısında ki artış artık toplumunda iyice canını sıkmaya başladı. Ben bizzat bunun emarelerini görüyorum birçok yerde. Bu gerici kesimin yönetim kadrosunun çoğu aslında mason. Bundan yaklaşık yüzyıl önce İngilizlerin kışkırtması ve vaadleriyle (Arabistanlı Lawrence'in yediği haltlarla) Türklere karşı hainlik yapan şalvarlı Araplar daha sonra İngiliz sömürge sistemi tarafından nasıl kullanıldıklarını aslında görmüşlerdi. Ama genetik olarak aptal oldukları için şimdilerde Amerika'nın Ilımlı İslam modeli ile bir şeyler kazanabileceklerini sanıyorlar. Dün Araplara özgürlük garantisi veren İngiliz Mason sömürge sistemi işi bitip istediğini aldığında, Araplara sağ gösterip sol çakmıştı. Tarih her şeyi yazıyor. Yüzyıllardır Türkiye üzerine oynanan Yahudi oyunlarında aslında hep kullanıldı bu Arap milleti ama bir türlü emperyalizmin sömürgesi ve maşası olmaktan kurtulamadı. Bu adamların Atatürk'e karşı duydukları nefreti anlamak için çok gerilere gitmeye gerek yok aslında.

Şimdi yeni oyunla karşı karşıyayız. Amerika'nın vaadlerine inanan yobaz takkecilerin hedefi her zaman olduğu gibi Atatürk ve onun armağanı Cumhuriyet rejimi.

Peki; biz neler mi yapacağız? Elbette Atatürk'ün emirlerine sonuna kadar uyacağız ve gerekirse sokak sokak çarpışıp kanımızı son damlasına kadar akıtıp Cumhuriyet rejimini savunacağız.

Cem Akkılıç
30 Haziran 2008
* * *
Davos Fatihi

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı