Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Burç Acar Nerelerdesin?



Wowturkey.com sitesinin Diktatör geçinen sahibi Burç Acar ortalarda gözükmüyor. Kendisinden bir türlü sorduğum sorular hakkında cevap alamamıştım. Yaklaşık olarak üç ay geçti ve askerliği konusunda kendisinin yönlendirdiği başkası tarafından verilen saçma sapan cevap dışında hiç ses çıkmadı. Türk Ordusu'nun PKK terörü konusunda sadece yüzde birlik kısmının savaştığını ve bu nedenle askerlik yapmanın yan gelip yatmak ve hoplayıp zıplamak olduğunu düşünen bir zihniyetin ürünü olan bu AKP şakşakçısı şahsiyet, Onuncu köy’ün sorduğu sorular ve kanıtlarıyla açıkladığı gerçekler karşısında kendi sitesine giremez oldu. Günün en az on saatini wowturkey’de ajitasyon ve mevcut hükümetin propagandasını yapmakla geçiren bu kişi kayıplara karıştı. (İsteyen siteye gidip bakabilir)

Atatürk ilkelerinin yerle bir edildiği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yıpratılmaya çalışıldığı bu yobaz sitesinde bir süredir ''uyku moduna'' geçildi. Siyasi başlıklar kilitlendi ve arkalara itelendi. Savundukları şeriat rejimi hakkında tek bir yazı yazamaz oldular. Bir mesajında Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 uçakları hakkında ''bunlar hangarda çürüyor'' diyen, bir başka yazısında ise aynı uçakların gökyüzünde grup halinde uçarken çekilmiş fotoğraflarını gösterip ''bunların uçması iyi güzelde bir kaç tanesi uçmasa daha ekonomik olmaz mı?'' diye ahkam kesen Burç Acar, Onuncu köy hakkında şikayetçi olacağını söylemişti.

Hakkımda iftiralar atan, flickr’dan fotoğrafımı çalıp ''avatar'' olarak kullanan, sanki benim elimden yazılmış gibi Fethullah’ı ve bebek katili Apo’yu öven mesajlar yazan bu site sahibinin Amerika’da olduğunu ve o ülkenin vatandaşlığına geçtiğini kanıtlamıştım. İran ordusuna, Nurcu cemaatlara, cüppeli mollalara ve özellikle AKP hükümetine düzülen yağcılıklar karşısında bütün bu olanlara isyan eden üyelerin bir şekilde susturulduğu sitede, şimdi kendisi susmak zorunda kaldı. Kendi özel sayfasını bile silmek zorunda kaldığını biliyoruz artık. Eskiden canlı wow buluşmalarına gidemeyen bu ''dikta komedyenini'' kırmızı dipli mumla bile bulamazsınız artık.

A.B.D den yönettiği sitesinde, Cumhuriyet başsavcısına ruh hastası diyebilecek kadar rejim düşmanı olan ve şeriatın ateşli savunuculuğunu yapan bu kişiye şimdi soruyorum! Burç Acar nerelerdesin?

Cem Akkılıç
30 Haziran 2008

* * *
Daha önce profilinde ''son ziyaret'' kısmında tarih yazarken, artık o bölüm boş bırakılmış. Amaç en son ne zaman online olduğunu belli etmemek. Çünkü uzun süredir ortalarda yok.
Profil görüntüsünün eskisi.


* * *
Fethullacı Burç Amerika’ya kaçıp o ülkenin vatandaşı olmadan önce camide şortla namaz kılıyor, yanına aldığı türbanlı bir şaklaban ile kahkaha atıyordu.

Merak edenler buradan bakabilirler.


TESETTÜRLÜ KIZ ŞOK GÖRÜNTÜ burada





Çeşitli yazılarım;

33 yorum:

Adsız dedi ki...

Burç Acar köpeği, TÜRKİYE doğumlu ise, besle kargayı oysun gözünü hesabı doğru olur. Bu sahtekar, aşağılık piç yüksek ihtimal arap tohumu taşımasıdır. TÜRKİYE kime dar geldiyse soluğu amerikada alıyor .Amerika, bu ve benzer adamları TÜRKİYE 'ye karşı neden koruyor . Anlaşılan Burç Acar TÜRK insanından öyle korkuyor ki, tıpkı fetoş gibi saklandığı delikten dışarıya çıkamıyor besbelli.Ne zaman dönerler o zaman cenaze var demektir, bunu da çok iyi biliyorlar ödlek arap düzmeceleri. Bir zamanlar ahkam kesen soysuz nerede şimdi kim bilir. Bir gün ele geçecek tıpkı öcalan gibi ,o günü sabırsızlıkla bekleyeceğim bende...

Abdullah Gültepe

Adsız dedi ki...

Merhaba Cem bey,
Sitenizdeki yazıları severek okuyorum ve çok beğeniyorum.Aslında Burç denen şerefsiz siteye giriyor ama belli etmiyor.İşte en son yorumlarından biri.Saat 14.01de yazılmış daha 2 saat geçmeden 2 puan almış.
İşte yorumu:
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=104126

Adsız dedi ki...

Burç acar sitesine giriyor. Online üyelere bakarsanız Burç nickli köpeği görürsünüz. Blogspota erişim engellendi neden bu Atatürk düşmanı ve Türkiye Cümhuriyetini yıpratmaya çalışan wowturkey denilen şeriatçı yobazların sitesi engellenmiyor hayret...

Atsız dedi ki...

Hep beraber, Googleda burç acar yaz!

Googleda TAKUNYA LİBİDOCUSU yaz!

Adsız dedi ki...

Atatürke bol bol küfürler edenlerin sitesi wowturkey. İşte ispatı;
/forum/viewtopic.php?t=103821

Yönetici dedi ki...

Verdiğin link açılmıyor. YOBAZLAR korkup, kendi sayfalarını kapatmış olmalı. :)

Adsız dedi ki...

Wowturkey sitesinin Türkiye ile yakından uzakdan hiç bir alakası yoktur! Neden mi? İşte sebepler:

Wowturkey kelimesindeki "wow" kelimesini yabancılar kullanır ve "w" harfi türkçede yoktur.

Wowturkey kelimesindeki "turkey" kelimeside gene yabancıların kullandığı Türkiye'nin ingilizcesidir.

Yani bu sitenin Türkiye ile zerre kadar alakası yoktur, burç acar amerikalı olduğu için bu başlık ile siteyi açmıştır. Bide neden saat gece 2-3de siteden atıyor? Çünkü; gece 2-3de amerikada gündüzde ondan!

Yönetici dedi ki...

Mükemmel bir tespit... Fakat wowturkey.com isimli sitenin sahibi Burç Acar son derece korkak bir dinci... Belgeleriyle kanıtlamış olmama rağmen bir türlü '' ben Amerika'dayım ve A.B.D vatandaşı oldum diyemiyor.

Bir de çıkıp, ilk Amerika'ya gittiğinde trafik polisinden neden dayak yediğini, neden polisin onu asfalta yapıştırdığını anlatsa keşke...

Geçen yıl Feto yardımı biraz kesmişti sanırım. Üyelerden aylık ücret talep etmeye başlamıştı… Tabi kimse zırnık koklatmadı bu şarlatana…

Adsız dedi ki...

Aynen öyle, 15 Temmuz 18:32 (dün) işte bakın gene atatürk'e laf atılıyor;

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=112529

THY Atatürk rozetini yasakladı mı? diye bir habere cevap veren üyenin yorumu;
Osman Yavuz

Mesajlar: 4832
18:32 (dün)

Yasakladiysa ne olmus?

American Airlines ile ucarken hic George Washington'in rozetini mi takiyorlar?

Singapore Airlines ile ucarken, Lee Kuan Yew'in rozetini mi takiyorlar?

AirFrance ile ucarken, Napolyon'un mu rozeti takiliyor?

British Airways ile ucarken King Edward rozeti yaninda Churchill flamasi mi takiliyor?


----------------------------
İşte bu şerefsizlerin kanında var atatürke hakaret etmek, neden şimdi bu kişi siteden atılmıyor? İşte ne oldukları belli oldu işte dangalakların!

Yönetici dedi ki...

T.H.Y Feto’nun rozetini dağıtsa zil takıp dansöz gibi oynardı WowTurkey sitesinin yobazları…

Fakat Burç Acar’ın yerinde kimse olmak istemezdi herhalde. Adamın Amerika’da olduğunu kanıtlayıp, A.B.D vatandaşlığına geçtiğini kanıtladıktan sonra tek bir ses çıkmadı kendisinden. You Tube dahil her tarafta duyuruldu bu sahtekarın kaçtığı. Zaten 2 yıldır canlı buluşmaları falan gerçekleştiremiyorlar.

Yahu Burç Acar, bu yazılarımı okuduğunu biliyorum. Google’da WowTurkey sitesini birazcık araştıranlarda okuyor. Haydi delikanlı ol ve sitende bir başlık aç… Amerika’ya neden kaçtığını ve bu zamana kadar neden bunu herkesten gizlediğini açıkça anlat…Maçan yemez biliyorum ama ben gene de bir teklif daha yaptım sana.


Bu yazılarımı okuyan sevgili okuyucularım sakın yargısız infaz yaptığımızı düşünmesinler. Wow isimli ümmetçi sitede yıllardır Cumhuriyetçi üyelerin mesajlarını sildiler. Sonra da siteden kovdular. Geride kalan mesajları okuyanlar ise baktı ki, aaaa bak Atatürkçüler cevap yazamamış, Yobazlar haklı… Halbuki kazın ayağı öyle değil. Başta Doğukan isimli kız çocuğu olmak üzere birçok denetçi, çok kişinin mesajlarını sildiler siteden.

Bu nedenle okuyucu ve izleyici sayıları korkunç derecede aşağılara düştü. Alexa’daki konumlarını başlık yapıp hava basarlardı. Sonra işler birden değişti… Alexa tu kaka oluverdi.

Alexa, internet sitelerinin reytingini gösteren, dünyanın bu konudaki 1 numaralı başvuru kaynağıdır.

Not: Orhan Kınık isimli Siyasal İslamcı, hala ağzından salyalar akıtıyor mu?

Adsız dedi ki...

pislikler beni siteden attı

Yönetici dedi ki...

Ne işin var yobazların içinde? Zaten son 2 yıldır ALEXA reytingleri yerlerde sürünüyor wowturkey'in... kimse iplemiyor o siteyi artık... Gel burada rahmet oku Burç'a

Adsız dedi ki...

Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum çok haklısınız Burç acar buradaki yazılanları okuyor ve içine sindiremiyor. Hatta üye olmayan kişilere resmini gizlemiş.

Burç acarın Amerikada olduğu konusu kesinlikle gerçektir. Çünkü denetçi figen, erkin denilen site denetçisinin Amerikada olduğunu söyledi.

İşte site denetçisi figenin mesajı:
Erkin'i belki tanımayabilirsin, çok sık giremiyordu siteye. Daha doğrusu Amerika'da okuduğu için saat farkından dolayı, gece geç saattlerde ancak girebiliyordu. Hakan'ı tanıman lazım. O da yoğun bir iş temposuna girdiği için denetçilikten ayrıldı, ama elinden geldiğince bizlerle.


http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=92599&start=130

İşte Amerikalı olduklarının kanıtı!

Adsız dedi ki...

Hiç süphe yok ki dogruluk iyilige götürür. Iyilik de cennete götürür. Kisi dogru söyleye söyleye Allah katinda siddîk (dogru sözlü) diye yazilir. Yalancilik kötüye götürür. Kötülük de cehenneme götürür. Kisi yalan söyleye söyleye Allah katinda kezzâb (çok yalanci) diye yazilir.
Buhârî, Edeb, 69; Müslim, Birr, 103, 104

niğde dedi ki...

burç acar şerefsizdir

Adsız dedi ki...

Siteye girmeden önce ne yalan söyleyeyim, abarttığınızı düşündüm. Eşcinsellik ile ilgili bir konuya girdim ve forumun 90%'ı resmen eşcinsellere nefret kusuyordu. "İ..e" kelimesini "ubne" yaparak kullanan bir arkadaş için site yönetimini "kınadığımı" yazdım. Bilin bakalım ne oldu, 1 gün ceza! Kural da "site yönetimini eleştiremezsiniz"miş. Diğer bir kuralları da "hükümeti eleştiremezsiniz". Yazık yani, ne diyeyim. Bilmem kaç tane cemaatçi, hükümet yalakası toplanmış, Türkiye'nin İslam ülkesi olduğu gibi iddialarla kendini doyasıya tatmin ediyor. AKP'nin sözde ileri demokrasisinin küçük bir örneğidir wowturkey. Biz ülkece henüz o kadar demokrat(!) olamadık.

Murat dedi ki...

Sitenin bir soru-cevap kısmı var ki dersiniz burası Kuzey Korenn ölen lideri Kim Burçun içine kaçmış.
''burası demokratik bir forum değil'', ''yazdıklarınıza sitede yer vermek zorunda değiliz'' "mesajını fotoğrafını sileriz, kullanırız, buna gıkını çıkaramazsın" gibi bir sürü saçma yazılar,
Bu ne küstahlıktır,
kendini dev aynalarında görmeler, başını ezerim, siteden atarım havaları ve çevresinde toplanmış onlarca yalakası. Baş yalakalara da denetçi diye skndirik isim vermiş.
Atatürk düşmanı oldukları kesin, AKPyi öven mesajlara yer verilir kesinlikle rakip parti ismi veremezsiniz veya neden siyaset yapıyorsun denemez. Yoksa burç gelir ceza verir. Eşcinsellere direkt hakaret edilir, biri topunu yakacaksın bunların gibi birşey yazar diğer birsürü yalaka - aferin doğru konuştun gibisinden yalaka puanları verirler. Bir tane hala insanlığını yitirmemiş onun bunun köpeği olmamış biri çıkar, ya onlarda insan eşcinsel diye öylemi yapmak lazım der, diğerleri sanane sen ne karışıyorsun acemi , zaten yenisin sitede çok konuşma bilmemne diyerek taşlamalar ( ardı ardına eksi vermeler )
Burç ve çevresindeki yalakaları Amerika pensilvanyadan yönetiliyor. Ayrıca siteye yüklenen fotoğrafları Burç ve ekibi medyaya satarak para kazanıyormuş, telif hakkı diye birşey yok zaten. Aman dikkatli olun, bu köpeklere prim vermeyin!

Cem Akkılıç dedi ki...

2008 yılı ve takip eden zamanlarda sitenin ALEXA reytingi iyice düştü. O zamanlar siteyi matah bir şey sanan bir sürü fotoğrafçı vardı. Hepsi kovuldu, dışlandı. Kendileri çalıp kendileri söylemeye başladılar. O dönemler ALEXA reytingini gösterip hava atardı Burç Acar. Hatta bu konuda başlık hala duruyor sitede. Sonra ALEXA yı tu kaka ilan etti. Reyting sonuçları güvenli değil demeye getirdi. Ehh şarlatan herif reytinglerin iyi iken neden ALEXA iyiydi de sonradan kötü oldu?

Bu şerefsizin AMERİKA'ya kaçış hikayesini bu linkten okuyun.

http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/01/wowturkey-ve-burc-acar-hakknda-yahoo.html


.

Adsız dedi ki...

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=2655184#2655184

işte gene şerefsiz burç acarın Atatürke ettiği hakaretler devam ediyor!!! 27.04.2012

WowTurkeyAdult dedi ki...

Wowturkeydeki fotoğrafçılar artık sex portalını oluşturdu! Alt yapı TurbanliKizlarTV production ile oluşturuldu. Desteklerinizi bekliyoruz.

http://twitter.com/WowturkeyAdult

WowTurkeyAdult dedi ki...

Wowturkey Nedir?
Wowturkey Türkiye ile uzaktan yakından bir alakası olmayan ve kullanıcılarına alakası varmış gibi Türkiye sevgisinden bahsedilen aslında Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için şeriatçı, sapık dinci örgütüdür.

Bu şerefsizlere hadlerini nasıl bildiririm?
Google'da hergün burç acar tabiki cemology onuncu köy yazılarını okuyup bu itlerin yaptıkları şerefsizliklerini paylaşabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Burç Acar 19 mayısı kötülediği mesajı: http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=41635&start=160

Gene bilindik görüntüler...
"Bayram" böyle olmamalı. Stadyumda acı çekmek midir, spor bayramı?


Yukardaki yazı ve sitesindeki resimlerle burç acarın 19 mayıs Atatürk gençlik spor bayramını insanlara kötülemeye çalıştığının kanıtıdır... Bunları wowturkeydeki insanların kötüye düşmemesi için burdan paylaşıyorum şahsen sitelerine yeni üyelerden yazı kabul etmiyorlar hemen siliyorlar şerefsizler... Şerefsizlik bu itlerin kanında var!

Adsız dedi ki...

Burç acar ve gerçekleri hakkında yeni şeyler eklenecekmi?

Cem Akkılıç dedi ki...

Sahtekâr ümmetçi Burç Acar hakkında bu linkte yazdıklarım ilginizi çekecektir.

http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/01/wowturkey-ve-burc-acar-hakknda-yahoo.html


.

Adsız dedi ki...

AKP li vekilin oğlu tarafından ellerine numara verilip sıraya çekilen ve gururlarıyla oynanan polislerimiz hakkında açılan başlıkları ardı ardına kapatan bir şerefsizdir Burç Acar.

Polislerimizin başına dünyanın hangi ülkesinde öylesine bir aşağılama yapılsa o ülkenin hükümeti anında defolup gider koltuğundan. Ancak wowturkey.com sitesinin sahibi olacak şerefsiz Burç Acar iktidar kıçı yalamaktan dolayı bu başlıkları anında kilitler ve yazanları engeller. Şerefsiz bir İslamcıdır kendisi.

Cem Akkılıç dedi ki...

Burç Acar'ın en klasik taktiği şudur; sitede bir tartışma vardır politik konularda. Vatanseverler BELGELER eşliğinde bu yobazları morartırlar, çürütürler. Hemen devreye Burç Acar ya da o yoksa Fethullah takından bir denetçi deveye girer. Vatansever üyenin mesajı anında uçurulur. Kimse okuyamaz. Daha sonra eğer o vatansever inatçı davranıp tekrar BELGELER eşliğinde yorum yazarsa siteden kovulur.

Bunu zaten herkes biliyor ama asıl şerefsizlik bundan sonrası içindir. Yobazlar o başlığa AKP ya da cemaati yalayıp yıkayan mesajlar yazarlar. Siteden kovulan vatansever üye elbette mesaj yazamadığı için, o başlığı okuyanlar, vatanseverin cevap veremediğini zanneder. Vatansever cevap verememiş izlenimi yaratılır. Oysa kazın ayağı öyle değildir.

Çünkü üye profillerinde ve avatar resimlerinin altında üyenin kovulduğu yazılmaz. Hemen her site kovulan üyenin mesajlarını yayında tutar ve kovulduğunu belirten ibareler yazar. Ama şerefsiz Burç Acar bunu asla sitede uygulamaz.

Şeytanca bir taktik…

Adsız dedi ki...

wowturkey'in neresi yabancı ulaşım haberler ve sohbet vs hepsi türkiye ile ilgili ben o siteye üyeyim gayet memnunum ben burç acarı savunmuyorum bana göre site gayet güzel.

erkinalp dedi ki...

Bana kalırsa da burada yazılanlar doğru, Burç Acar kendi bin kadar eksi puan aldım diyor, muhalefeti susturma konusunda ise haklısınız!

Adsız dedi ki...

İşine gelmediği zaman sorgusuz sualsiz siteden atıyor. Ben site sahibi olarak Atatürk'ün resmine bu siteden kaldırman lazım yakışmıyor dedim. Beni hem siteden kovdu hem de mesajımı sildi.İşin ilginci hemen sonrasında da Atatürk resmini kaldırdılar.

Adsız dedi ki...

İşine gelmediği zaman sorgusuz sualsiz siteden atıyor. Ben site sahibi olarak Atatürk'ün resmine bu siteden kaldırman lazım yakışmıyor dedim. Beni hem siteden kovdu hem de mesajımı sildi.İşin ilginci hemen sonrasında da Atatürk resmini kaldırdılar.

Wowturkey62 dedi ki...

https://twitter.com/WowTurkey62

Wowturkey62'i takip ederek wowturkey ve burç acar hakkında güncel haberlere ulaşabilirsiniz!

Aynı zamanda wowturkey62 tüm Cem Akkılıç servislerini desteklemektedir!

Google'da BURÇ ACAR yazın!

Adsız dedi ki...

Kendine alternatif bir yalakalık dünyası oluşturmuş şarlatandan başka bişey değil bu adam. Beğenmediğini sil siteden at; gülünç ve acınası. Bu sitenin(wowturkey) özellikle ulaşım konusunda ilgili eski üyeleri şimdikilerle de irtibata geçip toplu bir şekilde yeni bir site kursalar bu site çöküş sürecine girer. Zaten diğer ana kaynağı da fotoğrafçılık ki internette buna alternatif oldukça fazla. Okuyan ilgili arkadaşlar mümkün olduğunca yazımı paylaşırsa sevinirim.

Adsız dedi ki...

Aciz bir yalakadır Burc.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı