Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

wowturkey.com un Gerçek yüzü




SİTENİN SAHİBİ AMERİKALI ÇIKTI!

W
owturkey hakkında her gün yeni bir konu çıkıyor ortaya. Araştırmalarım sonucu bir kaynaktan çok ciddi ve düşündürücü bir mesaj aldım. Mesajı bana gönderen kişi belli ki sitenin sahibini yakından tanıyor. Mesaj geldikten sonra yaptığım araştırmalarda daha önce bu kişinin A.B.D vatandaşlığıyla ilgili yazılmış bir takım ifadelerede rastladım. Şimdi bu kişinin neden ortalıklarda gözükmediği daha iyi anlaşıldı.

 

İşte bana gelen ilgili mesaj.


 
Mesaj bir forumdan geldi ve posta kutumda durmaktadır. Mesajı gönderen kişi 4 yıldan fazla süredir o forumun kıdemli bir üyesi.

merhaba arkadaş,
wowturkey hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ama bildiklerinin dışında bilmediklerin var.

B bilinmez bir şahıs değil, buluşmalara falan gelmişti bir kaç yıl önce. O bakımdan öyle bir düzeltme yapsan iyi olur.

Ama ne iş yaptığı belirsizdir. Tek bilinen bütün gün bilgisayar başında toplumu ajite eder. provokasyon yapar. Esas önemlisi amerikan vatandaşıdır ve Türkiye'de askere gitmemiş, ve gitmeye de niyeti yoktur ama vatan milet diye , onu bunu gaza getirir. Hile yapar. Tamamen amerika için çalışır. Göya amerikaya karşıymış gibi yaptığı aldatmacı başlıkları olsada örnekleri hep amerikadan verir ve empoze ettiği düşünceler hep amerikan ürünüdür.
işte böyle...10.Mart.2008
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VIDEOLAR
You tube da izlenme rekorları kıran wow videoları şimdi Yahoo videolarda.

Wowturkey sitesini nasıl bilirdiniz?


* * *

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bu sanal kişinin her ne kadar yıllar önce wowturkey buluşmalarına gitmiş olduğu söylense bile kendisine ait hiç bir fotoğraf mevcut değildir. İddia edilen ve kanıt diye sunulan fotoğraflar yıllar önce bir kaç turist ile çekilmiş fotoğraflardır. Başka da yoktur zaten. Sitenin denetçileri ve üyeleri hemen hemen her ay sosyal etkinlikler, ulaştırma konularında yetkililerle toplantılar (İDO, İETT gibi) düzenlerken ve ramazanlarda iftar yemekleri verirken bu zatımuhterem Amerikalı kovboy ortalarda yoktur. Bu konuda da haklı çıktım. Bu kişiyi iyi tanıyan birisinden gelen yukarıda ki mesaj da şahısın Amerikan vatandaşı olduğu özellikle vurgulanıyor. Sizce forum da kullandığı isim bir Amerikan ismimi? Hayır, Türk ismi kullanıyor. Peki şimdi Amerikalı olmasında ne sakınca var diyenler çıkabilir. Türk ordusuna sövmek, laik düzene karşı yazılar yazmak en önemlisi askerlik yapmamak gibi nedenler yeterli değil mi? Bakın bir kişi çıkmış diyor ki, 'neden askerlik yapalım ki; hoplayıp zıplamak yan gelip yatmak askerlik yapmak mıdır? Türk ordusunun sadece yüzde biri terör konusunda aktif rol oynuyor' diyor! İnanılır gibi değil ama isterseniz linkini vereceğim forumdan takip edebilirsiniz bu saçmalıkları ! Bu Ordu ve laiklik düşmanları yurtdışından yapıyorlar bütün hakaretlerini ve askerliğin yan gelip yatmak olduğunu söylüyorlar. Şimdi Skyscrapercity isimli forumda ki Argentinian Messi isimli yobazın mesajlarını dikkatle takip edin. Diyorlar ki; bir kişi hem İrancı hem Amerikalı nasıl olur? Çok basit. Türk ordusuna ve Laik düzene sayıp, sövebilmek ve şeriatı savunmak için bir kalkan aslında Amerikan vatandaşlığı. Bir şekilde korunma kalkanı. Zaten bu kişi ortalarda olmadığına göre yüksek ihtimalle Amerika'dan zehrini saçıyor. (Lütfen NE YÜZÜNÜ GÖREN VAR NE DE SOYADINI BİLEN! başlıklı yazılarımı okuyun)

Bu sanal kişiye soruyorum; Hangi ülkenin vatandaşı olduğunu kanıtlayabilir misin? Türkiye'nin hangi ilinde askerlik görevini yaptın. Ya da henüz yapmadıysan hangi ilin askerlik şubesine kayıtlısın?

İddia ediyorum wowturkey.com un sahibi olan bu kişi, sorularımın bir tanesine cevap versin, bu yazıları printerden çıktı alıp yiyeceğim.

Cem Akkılıç
10 Mart 2008
Şortla Namaz kılan din Baronu

Nereden:Teksas. Sakın Dallas dizisinin Ceyarıyla karıştırmayın bunu. Bu yenisi!
* * * * *

Önce Tıklayın
Dikkat ettiniz mi Meslek kısmı boş. Daha önce nereden kısmında Celaliye yazıyordu. Şimdi kendisi Amerika'ya taşındı. Ah George ah...


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Flash Flash Flash Flash Flash Flash
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


BAŞLIK KİLİTLENMİŞTİR



Birisi çıkıyor; ATAMIZ HAKKINDA BİLİNMEYENLER diye bir başlık açıyor. Atatürk'ün özelliklerini sıralıyor.


Bakın bir takunyacı nasıl cevap veriyor. Tabi hemen başlığı kilitliyorlar. Ama mesaj orada duruyor. TIKLAYIN



Kuvvaci nikli kişinin yorumu; Site malesef değişti, başka bir şeye dönüştü, bunu da ifade etmemiz gerekiyor. Dünya üzerindeki her millete kin kusan tipler yetmiyormuş gibi bir de böyle Fettullah'a falan söz söyleyince linç etmek isteyen, okumuş yazmış şehirli üyeleri "Beyaz Türk" olarak görüp, bu "Beyaz Türklerin" sonunun geldiğini ilan eden. Ve de diğer üyeleri "vurmak"la tehdit eden, mafya özentisi tipler siteyi ele geçirip bir çok değerli üyeyi kaçırdı. Türkiye'yi tanıtmak istiyoruz; kime? Nefret edilen milletlere...

Bu, Türkiyenin tanıtımını yapıyoruz diyen site hakkında ki yüzlerce yorumdan sadece bir tanesi. Herşeyi özetliyor aslında...

Türkiye'yi tanıtmak mı yoksa laik düşünceli üyeleri susturup, Türk Ordusu'na sövüp, generallerimizi beceriksizlikle suçlamak mı? Hangisi...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ben, wowturkey.com daki rezaletleri, Atatürk düşmanlığını, antilaikliği ve tarikatlara yapılan yalakalığı anlatırken, bir dost blogcu bakınız neler yazmış bu site hakkında. Ancak, önce yazıya verilen yorumu bir de buraya eklemek ve dikkatinizi çekmek istiyorum.
Lütfen dikkatle okuyun;


Yazan: Fehmi Serim Tarih: 18/10/2007
Konu: WOW Turkey
WOW Turkey hakkında sevgili Armağan Örki'nin yazdıklarına katılıyorum. Bu site hakikaten gerçek Atatürkçü, çağdaş, ulusalcı gençler için büyük bir tuzak. Ülkemizde gayri milli hareketler çok fazla. İşin TARİKAT boyutu ise hiç önemsenmiyor. DİKKAT TEHLİKE....


Evet ilk defa bir ilki yaptım ve yazıdan önce yorumunu yayınladım. Ancak blogumu takip eden okuyucularım bu sayfalarda wowturkey sitesinin nasıl bir kepazelik sergilediğini zaten biliyorlardı. Şimdi Armağan Örki'nin dikkat çekici yazısıyla baş başa bırakıyorum sizi.
* * *


Dikkatle takip ediniz! Yorumlarda wowu savunan çarıklılar güruhu isimlerini hep gizlemişler.


Gerçek bir vatansever bakın bu iğrenç siteyi nasıl değerlendirmiş;
by Kubilay Türkyılmaz @ 07 Oct 200708 pm



Vatanını seven insanlar ne zamandan beri komunist yada kuyruk acısı ile itham edilir oldu..
Sizin gibi(akp kulları)olmaktansa vatansever komunist olmayı tercih ederim.
Madem vatnsever değilde ümmetçi iseniz,Irakta milyonlarca müslüman kardeşimiz öldürüldüğünneredeydiniz?
Onlarda bu ümmetten değiHaaa özür unutmuşum tabi siz o ara vaatnı satmakla ve akp ye yaptığınız kulluk için ödüllerinizi ve nemalarınızı almakla meşguldunuz..
Riyakarlar ordusu,sakalı bırakıp,gümüş yüzük takarak riyakarlağın doruklarında yaşayan akp amigoları..
Bakalım öbür tarafta kime yutturacaksınız bu sahtekarlıklarınızı...


* * * * *

Birde şu yorumu okuyun;


KAFAKOPARAN @ 05 Sep 2007 06:33 am


Site admininin şuursuz şekilde AKP li olduğu açık. Yüce Ordumuza laf söyleyen ama her ne hikmetse AKP ile alakalı hiçkimseye toz kondurmayan ve sitedeki en Milliyetçi insanları AKP nin her türlü açığını sitede söyledikleri için siteden uzaklaştırma cürretinde bulunan çıkarcı ve kaşıntısı olan birinin sitesi.


* * * * *

Göze çarpan bir yorum daha;

by Alpago Tuna @ 17 Sep 2007 01:07 pm


Wowun forumlarında cumhurbaşkanı, yargı organları, ordu, muhalefet partileri hakkında küfüre varan yazılar yazmak serbest ama asla ama asla AKP yönetimine ve Fethullah Gülen'e laf söyleyemezsiniz. İsteyen Fethullah Gülen Türkiye'den neden kaçtı diye bir başlık açmayı denesin veya İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Akbil yolsuzluğu diye bir başlık açmayı denesin. Sonucu ben size şimdiden söyleyeyim. Mesajınız silinir ve siteden atılırsınız. Denemesi bedava.
Burada bir hatırlatma yapayım gözden kaçmasın .Alpago Tuna yorumunu yaparken, Cumhurbaşkanlığı makamında sayın Sezer bulunmaktaydı.


* * * * *


Site sahibi için;

Wowu savunan arkadaşlar lütfen gerçek isimlerinizi giriniz. Hangi wow denetçisi olduğunuzu bilelim. Sitede Milliyetçilik, Laiklik ve Cumhuriyetçilik ilkelerini savunan insanlara tahammülü olmayan bir AKP fanatiği kendini ilah sanan bir zavallının altında ezilmeyin sesinizi çıkarın.



* * * * *

Amatör bir fotografçının yorumu;


by Omer Ince @ 20 Sep 2007 04:40 pm
Sadece foto yüklemek için girdiğim, yazılan her kelimesi berbat site...

* * * * *
İlhan Şelçuk ve Doğu Perinçek isimli başlık ve A.A isimli üyenin isyanı.Bu başlığın 28.sayfası.
Tarih 24.Mart.2008

'Bu sitede dolu dizgin yazarak herşeyi bildiğini sananlar, usluplarına dikkat etseler iyi olacak. Rumuzla, uyduruk isimlerle yazarak, ortalığı karıştırmak bu sitedeki binlerce gerçek kimliği ile bulunan bizlere halel getirmeyeceğini kim garanti eder.
Biz burda paylaşalım istiyoruz.
Ülkemizin birlik ve beraberliği bizim için çok önemlidir.
Hayali isimli çok bilen yazarlar bazen öylesine kışkırtıcı yazıyorlar ki insanı zorla tartışmaya çekiyorlar.
Çok biliyor ve yüreğiniz yetiyorsa gerçek isminizle yazın...
Ya da provakasyonları başka yerlerde yapın.
Yeter yaa...
Çatladım artık.'



İşte görüyorsunuz korkak takunyacılar gerçek isimlerini yazamıyorlar. Bir çoğu yurt dışından yazmasına rağmen nasıl da korkuyorlar. Kabak gibi ortada herşey. Amaç ŞERİAT ÇIĞLIĞI atıp, ortalığı provoke etmek. Fakat A.A isimli üye henüz sitenin gerçek amacını tam olarak anlayamamış ya da muhtemelen 'ben bunlarla savaşırım' düşüncesinde. Yakın bir zamanda site sahibi Amerikan kovboyunun sansürlerine uğrayacak ve isyan bile edemeden siteden uzaklaştırılıcak. Şayet A.A isimli üye bu takunyacıların tuzaklarına kanıp da (ki mümkündür)siteye fotograf upload ettiyse, fotograflarının nasıl üzerine yatıldığını da üzülerek görecek.



* * *

Görüyor musunuz wowcularda papağan kadar yürek yok. Yorumu yazan kişi gerçek isimlerinizi yazın diye haykırıyor adeta ama duyan yok.

Evet internette bu tür siteler arttı. Ancak ben neden bu siteye dikkatleri çekmek istiyorum, çünkü bu sitenin uyguladığı metod Atatürk'ü, Türk ordusunu kötüleyen diğer sitelerden çok farklı. Peki nedir bu fark? Siteye girdiğinizde güzel ülkemizin harika fotograflarıyla karşılaşıyorsunuz. Dönen dolaplardan haberiniz olmuyor ve üye olarak bilmeden bu zihniyet sahiplerine reyting kazandırıyorsunuz. Sitede dönen dolapları görmek isterseniz üye olmadan SOHBET bölümünde bir kaç saat geçirin. Hemen anlayacaksınız niyetlerini. Site sahibi gelecek tepkileri bildiği için puanlama sistemi uyguluyor. Siz puan veremiyorsunuz ilk girdiğinizde ve tepki gösterdiğinizde hemen eksi puanları yapıştırıyorlar. Eksi puan aldığınızda siteye 24 saat mesaj yazamıyorsunuz. Ertesi gün tepki göstermek istediğinizde ya mesajınız siliniyor ya da site sahibi tarafından atılıyorsunuz. Zaten, sitede üye olan Cumhuriyetçi laik kesimi temsil eden bütün üyeler, bir şekilde susturuldu site sahibi ve yalakası bir kaç denetçi tarafından.
Şimdi bu sitenin dalkavuklarından bir tanesi çıkmış diyor ki, sitede ilk girişte Atatürk'ün fotografı var biz mi Atatürk düşmanıyız?
Peki soralım o zaman; siz yıllarca Hürriyet gazetesine en aşağılık küfürleri eden güruh değilmisiniz? O Hürriyet gazetesininde girişinde Atatürk fotografı bulunuyor!
Sitelerine Atatürk fotolarını (küçücük) bulundurmaları tamamen bir ajitasyon tekniği aslında. Türk ordusununda fotografları yer alıyor sitede ama grup halinde uçuş yaparken çekilmiş bir fotografda ki Türk jet uçakları hakkında, uçaklar güzelde bunlardan bir ve ya bir kaçı uçmasa daha ekonomik olmaz mı diye aklınca yorumda bulunuyor ve ajitasyon yapıyor bizim Amerikalı. Bakın bu mesajda başka bir alem. TIKLAYINİçi vatan sevgisiyle, Atatürk sevgisiyle dolu olan hangi site sahibi Türk ordusunun generallerini beceriksizlikle suçlar? Türk ordusunun fotograflarını yayınlayarak (bu yazılarım belli ki dikkatlerini çekti, kıyıda köşede kalmış bir başlık olan Türk ordusunun fotografları bu gün itibariyle anasayfaya çıkarttılar) ajite tekniği uygulayan kişi acaba Türk ordusunda askerlik yapmış mı ya da yapmayı düşünüyormudur? Öyle yorumlar okuyorum ki internette bunlarla ilgili, wowturkey sitesinin SOHBET bölümünün derhal kapatılmasını isteyen kitleler var.
Evet, yazımı şimdilik burada bitirirken, yukarıda internetten alıntı yaptığım, bir Atatürk sevdalısının yazısıyla noktalıyorum.

Bu site hakikaten gerçek Atatürkçü, çağdaş, ulusalcı gençler için büyük bir tuzak. Ülkemizde gayri milli hareketler çok fazla. İşin tarikaT boyutu ise hiç önemsenmiyor. 
 
Cem Akkılıç 11.Mart.2008
Google
Not:Bir yıldır Hürriyet gazetesini elime dahi almıyorum. Daha önce bunu yazmıştım.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=53756&start=320

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı