Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Takunya libidocusu


Cahilin kafasına vura vura anlatsan da bir türlü basmıyor kafası.
Adam, benim yılllar önceki fotoğrafıma kafasını takmış hâlâ onunla uğraşıyor. ''Yazılarınız çok güzel'' diye başlık atarak; ''lan bu ülkede Kemalistlik senin gibi esrarkeşlere mi kaldı? Amerikan özentisi, Manhattan önünde ne afilli pozlar vermişsin öyle!'' diye devam etmiş iftira ve çirkefliğine... Halbuki hayatım boyunca hiç gitmedim oraya...

Denizcilik mesleğim gereği gittiğim ülkelerde çektirdiğim bir fotoğrafa bakıp bakıp, hakkımda karalayacak hiçbir şey bulamayınca hep o anıya sarılıyorlar ve beni tehditlerle susturamayacaklarını anladıkları andan itibaren durmadan bu yolu deniyorlar.

Gerçek ismini yazmaya korkan zavallı din bezirgancısı yobaz, o fotoğrafa bakıp orasının Manhattan olduğunu sanarak basmış küfürü. Ama Amerikan hüviyetiyle Teksas’da, Fethullah’ın çiftliğinde beslemeler gibi yaşayan Burç Acar abisine sormayı akıl edememiş; orası neresidir diye

*

Ağızlarına sakız ettikleri; ''bizi, kovduğumuz üyelerimiz kötülüyor'' lakırtısıda tarihe karıştı işte. Daha geçen gün sitede online olan Adnan Güven’in gönderdiği özel mesajla, terör örgütünü savundukları belgelenmiş oldu. Mesajda sitenin sahibi Burç kastedilerek; askerliğini yapmamış bildiğim kadarıyla, ayrıca PKK’yı kötüleyince siliyorlar… yazıyordu.

*

Laiklik karşıtı eylemlerin odağı haline geldiği anlaşılmış ve bu yüzden anayasa mahkemesi tarafından mahkum olmuş AKP’nin yalakalığını yapacağım diye Türkiye’den apar topar kaçarak, askerlikten yırtacağını sanan kovboy, şapkasını önüne koyup düşüneceği yerde hâlâ wowturkey sitesinde;

Atatürk Atatürkçü değildi.

Türk generalleri beceriksiz, orduevleri gereksiz.

Bu kavga burada bitmez, oylarımızı leş kargalarına yedirtmeyeceğiz.

Türk ordusunu kastederek; Cumhuriyet gazetesinin topu, tüfeği var.
Cumhuriyet savcısı kafayı yemiş bir ruh hastasıdır, gibi yazıları yazabiliyor.

Vakti zamanı geldiğinde, Amerika’nın kimlerle işi bitince hiç acımadan kalçasına tekmeyi basıp kovaladığını bile düşünemiyor. Her şeyin orada iyi gideceğini düşünüp, zamanı gelince Türk adaleti önünde yazdıklarının hesabını vereceğini bile kestiremeden zehrini saçmaya devam ediyor. Ve kendisine, site denetçisi adı altında çoğunluğu yurtdışından yazan bir kısım kişiler, suç ortaklığı yapmaya devam ediyorlar.

*

Şimdi; yıllar önce çalıştığım gemide ne kadar afili pozlar verdiğimi söyleyen Takunya libidocusuna, Burç Acar’ın Türkiye’den tüymeden önce camide namaz kılan cemaatin içinde, kısa pantalon ile ellerini havaya kaldırıp sırıtarak çektirdiği fotoğrafı çıkartıp göstersem, acaba ne diyecek?..

Ne dersin, var mısın Takunya libidocusu?

Cem Akkılıç
27 Eylül 2008

Takunya Libidocusu artı WowTurkey.com eşittir dinci yobazlar!

İlginizi çekecek başlıklar.



16 yorum:

Adsız dedi ki...

Agzina saglik ne guzel yazmissin.Din bezirganligi yapanlari lanetliyorum.

MURAT dedi ki...

man kafalılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Adsız dedi ki...

agzina, ellerine saglik..insanlarin dini duygularini kullanarak kendine prim yapmaya calisanlardan, bu yolla kazandiklari her kurustan nefret ediyorum..

Adsız dedi ki...

Resmen bütün yobazlar o site içerisinde toplanmışlar ve takunya libidocusu hastalığına tutulmuşlar.

Adsız dedi ki...

Ilk once senin gibileri cok lazim Turkiyede!!! Yalan Ataturkcu degil gercek Ataturkculer lazim bize!! Ataturkcuyum diyerekten halen dini savunanlar degil! Ataturkun arkasinda saklanarak din soyle guzel din boyle guzel diye milleti kandirmaya calisan yoba(ye)zitler degil!!

Bu pis arab dininden, illetinden nasil kurtulacagiz bilmiyorum ama en azindan deneyecegiz. Simdiye kadar bu **** uyumadi bizi uyuttular ve sinsi sinsi soktular ilimli islamlarini ve simdide seriati sokmaya calisiyorlar. Hadi diyecegim bu mallari ancak seriat paklar birak kazdiklari kuyuya kendileri dussun ama, o zaman Atamizin yaptigi hersey bosa gidecek!!Turkiyeyi asla arablastiramiyacaklar desem yalan olacak cunku su an Turkiyede arabistandan daha cok arab var gibi :(

Bence bunlarin hepsini sureceksin arabistana, irana acaba oralarda ulu orta sevisebileceklermi?? Seriat dedikleri seyin tam ne oldugunu bilmeyecek kadarda aptallar. Seriata cok merakli olanlar get the fuck out of Turkey!!! Or sit your ass down!!

Adsız dedi ki...

wowturkey isimli siteyi yakından tanıyan birisiyim. Kesinlikle üye olunmaması gereken bir yer. Tamamen kahvehane kültürü geçerli ve bütün Atatürk düşmanlı orada toplanmış. Fakat sahibinin Amerika'ya kaçtığını sizden öğrendim. Burç isimli herif tam bir Cumhuriyet düşmanı. Geçenlerde sitede bir denetçiye, Burç Acar'ın neden Amerika'ya kaçtığını sordum özel mesajla. Dakika geçmedi engellendim. Wow ile ilgili araştırma yaparken sitenize denk geldim. Teşekkürler Cem Akkılıç. Bunların gerçek yüzlerini iyi ortaya dökmüşsünüz.

Adsız dedi ki...

Bu ekibin en büyük zarari gene gercek müslümanlara oldu. Islam dinini kendi siyasetleri icin istismar ettiler ve ortaya mefaatperest, lüks bir hayat yasayan , kadina deger vermeyen bir kitle cikti. Amerikanin Ortadogu politikasinin destekcisidir bunlar. Bunlarin Atatürk düsmanliginin kökeninde yatan da budur. Allah tüm müslümanlari böyle din istismarcilarindan korusun.

Adsız dedi ki...

Diğer site Takunya Libidocusu'ndan takip ediyorum. Yobazları iyi deşifre ediyorsunuz

Adsız dedi ki...

vatan hainleri akp ve pkk isimleri altında birleşiyor halk uyurgezer şizofrenik bir halde olduğu için bu tezgahları göremiyor ne yazıkki aramızda manda ve himayeyi baştan kabullenmişler var

katil dedi ki...

TÜRBANIM İÇİN BİN KELLE KESECEM

ŞİMDİ SİZE SÖYLÜYORUM TÜRBAN DÜŞMANLARI BU KADAR AÇIK VE NET KONUŞUYORUM SİZDEN HER KİMİ YAKALARSAM YAKALADIGIM YERDE EKMEK BIÇAGIYLA DOĞRAYACAM

BİLİNKİ SON NEFESİME KADAR TÜRBANI KORUYACAGIM

EN UFAK BİR SÖZ SÖLEYENİ EKMEK BIÇAĞIYLA KESECEM...GIRTLAGINA SOKACAM BIÇAĞI

DELİK DEŞİK EDECEM BİN SENEDE CEZADA YATSAM EKMEK BIÇAĞINI Bİ SOKACAĞIM BİR ÇEVİREM SONRA GIRTLAĞINI KESECEM

katil dedi ki...

türbanım için seni delik deşik yapacam

seni kıtır kıtır kesecem
delik deşik yapacam

Cem Akkılıç dedi ki...

Bizim KELLECİ Ünal gene gelmiş. Bu defa ismini katil yapmış...

Ah Ünal ahh... bu yorumlarını okuyucularımı biraz gülümsetmek için onaylıyorum...

Gel seni bir deli doktoruna götürelim Ünal... :)

Adsız dedi ki...

Gördüğüm en cesur site Takunya Libidocusu gerçekten müthiş.

Ayşegül dedi ki...

Harika bir tepki... müthiş tespitler.İslamcıları susturmak bu işte.Kalemine sağlık kardeşim.

Kerem Mert dedi ki...

Abi TAKUNYA LİBİDOCUSU muhteşem, facemde paylaştım. çok sağol... müthiş bir adamsın.

Adsız dedi ki...

Abi eline koluna kalemine sağlık bende wowturkey üyesi oldum ama ne olduklarını bilmeden bir karşıt yazı yazsan eksi bombardımanı çekiyorlar.Bi tanesi seni desteklediğimi okur diye anonimden yazıyorum onlar hakkında daha fazla bilgi verirsen seviniriz .
Bu ülkenin senin gibilere ihtiyacı var.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı