Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Wowturkey den Cumhuriyete karalama

WOWTURKEY.COM

Haberler ve Sohbet kısmı
Başlık konusu:Cumhuriyet gazetesinin sinir bozucu reklamı Cumhuriyet kadınıymış Hıh!




Başlığı açan sitenin bir denetçisi; neden böyle bir başlık açtığını birazdan öğrenmiş olacaksınız. Üstelik kendisi bir bayan!

Başlık açıldıktan sadece sekiz dakika sonra faşizan bir site şakşakçısı aynen şu ifadeleri yazıyor;

Buna benzer reklamları cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de yaptılar sonuç ne oldu hepimiz gördük, yüzde 47 lik bir karşı devrim oldu, demek ki hala bazı şeyleri çok iyi idrak edememişler,yüzde 47 i sakın yüzde 70 olmasın, bir sene sonra yerel seçimler var.

Dehşete kapılmamak elde değil. Şimdi çıksın birisi bana şunu söylesin; Türkiye de yapılan bir siyasi seçim sonrası ülkemizde bir karşı devrim mi olmuştur? Akp nin yüzde 47 oy alması sizce bir karşı devrim midir. Yüzde 47 karşı devrim oldu derken, bu faşizan kişi neyi kast ediyor acaba? Yoksa, evet yoksa Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerini mi?

Tartışmalar sürüyor ve vatansever geçinen Amerikalı site sahibi kovboy bu yazılanlara dur demiyor...

Başlığı açan site denetçisinin bayan olduğunu söylemiştim. Bakın bir üye ne kadar anlamlı bir cevap yapıştırmış bu denetçi bayana;

'Sayın hanım, bu reklamları sevmiyorsunuz fakat böyle devam ederse siz de reklamdaki gibi olabilirsiniz. İran'da yavaş yavaş böyle olmuş. Benim mesajıma sizde menfi katılmıştınız. verilen eksi mesajlar çok ama gidilen yol bu yol inşallah ben haklı çıkmam.'
Bir üye Cumhuriyet gazetesinin pahalı oluşundan söz ederken nasılda Cumhuriyet düşmanlığı yapıyor dikkatle takip edin. Ancak Cumhuriyet düşmanlığı yapıyor derken gazeteden söz etmiyorum. Aslında açıkça Atatürk'ün Cumhuriyetine saldırıyor.
Cumhuriyet devrimlerine cumhuriyet gazetesi alarak sahip çıkılmaz..Eğer cumhuriyet gazetesinin gerçekten böyle bir derdi varsa 75 YKR olan fiyatını 25 YKR'a çeker..Bu ülkede kaç kişi bir gazeteye 75 YKR verebilir... Fiyatınızı indirin halkın her kesimine hitap etmeye çalışın..Derdiniz neymiş görelim.

Bir üye gerekli cevabı yapıştırıyor hemen Cumhuriyet gazetesi düşmanına;
Hic de boyle dusunmuyorum.
Ilan girdileriyle gazetecilik yapanlar ilan verenlerin borozanciligini ya da dudugunu calmaya kendilerini mahkum edip, gazeteciligin adini tuccarliga cevirirken, Cumhuriyet gercekci fiyat politikasiyla gazeteyi bu fiyattan satabiliyor. Evet 75 YKR ulkemizdki okurlarin hergun verebilecegi bir rakam olmayabilir. Ne yazik ki ulkemizde ozgur gazetecilik yapmanin maliyeti bu denli yuksektir.
25 YKR'a iki kilo gazete kagidi verenlerin halka gazetecilik adina ne verdigini yillardir goruyoruz.
Turkiye'deki maliyetlerin ortaya cikardigi bu fiyatin nedenini yonetimde sorumlu olanlarin dusunmesi gerekir.
Ogretmenlerimizin 500 YTL aylikla calistigi ulkemizde, yuzbinlerce dolar maas alanlarin calistigi gazetelerin 25 YKR'ye satilmasi aslinda fiyatin yaninda baska seylerin de satisa sunuldugunu gosteriyor ama bizler hala gormekle bakma arasindaki farki farketmeyerek, fiyatlarini asagida tutan gazetelerin bunu okuru icin yaptiklarini sanarak hayal dunyasinda yasamayi surduruyoruz.
Tartışma Cumhuriyet gazetesinin türban ile ilgili bir reklamıyken bir anda bakın nasıl da Ordu düşmanlığına çekiliyor;

Sayfa:6
Yazan;
Site denetçisi E
'Sizin gibi gazeteleri Ergenekon hakkında yazarken görmek isteriz biz.

Tankları topları olan bir gazetenin para babasına ihtiyacı var mı?'
''Tankları, topları'' diye söz ettiği Türk ordusu. Bunlar akıllarınca hakaret ederken ya da bir benzetmede bulunurken bir kurumun adını yazmıyorlarya, biz de yiyoruz bunları.

Şimdi, başlık Cumhuriyet gazetesiyken bakın nerelere çekiliyor!

Wow tayfasından birisi çıkıyor ve Atatürk'ün annesinin başörtülü bir fotoğrafını yayınlıyor ve soruyor 'şimdi bu nedir' ? diye.

Site de her konuda olduğu gibi, Cumhuriyetçi ve Kemalist azınlık eksi puan yağmuruna tutuluyor susturulmak için. Eksi puan aldığınız zaman 24 saat mesaj yazamıyorsunuz ve ortalık bu laiklik düşmanlarına kalıyor. Fark etmiyor ertesi gün tepki vermek isterseniz ya sitenin sahibi Amerikan vatandaşı kovboy mesajlarınızı anında siliyor ya da denetçi adı altındaki malum kişiler yapıyor bu işi. Bunlar sitenin köşe başlarında 24 saat nöbet bekliyorlar ve bir Atatürk'cü üye tepki mesajı yazdığında hemen gerekeni yapıp ilgili mesajı siliyorlar. O kadar çok örnek var ki bu konu da, mesajlar silindiği gibi size nedenini bile açıklama gereği duymuyorlar.

Site ile ilgili çarpıcı başlıklarım!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Flash
Flash Flash Flash Flash Flash
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Başlığa dönelim ve şimdi bir üye, laiklik ve ordu karşıtlarına bakın nasıl cevap veriyor, lütfen çok dikkatli okuyun çünkü bu üye tarihi gerçekleri net bir biçimde ortaya döküyor ;
İşte bu olayı bu kadar seviyesiz bir noktaya taşıdık, tartışmayı Validemiz Zübeyde Hanım ve Latife Hanıma indirgedik.
Arkadaşlar gerek Türban konusundaki başlıkta gerekse burada yayınlanan bu fotoğraflar Cumhuriyetten önce ve Kıyafet devriminden önce çekilmiştir. Bunları buraya yayınlarsak "Bak Atatürk'ün de Eşi Karaçarşaflıydı Ne Olacak Şimdi" mi demiş oluyoruz?

O zaman ben de bu fotoğrafı koysam ne olur:


Bu fotograf Latife Hanımın son devirlerine aittir.
Atatürk'ün kıyafet devrimi şakşakçı wowcular için hiç bir önem taşımıyor ve Zübeyde Hanımın devrimden önceki fotoğraflarını yayınlayarak bu saygıdeğer hanım üzerinden siyaset yapıyorlar.
Buna cevap verecek bir babayiğit çıkmadı sitede henüz. Ancak tartışmalar devam ediyor ve Cumhuriyeçi Kemalist azınlığı susturma çabaları süratle devam etmekte. Ben asıl Laikliği savunan kesimin site de ki özel mesaj yollarıyla nasıl tehdit edildiğini çok merak ediyorum. Daha önce internette yapmış olduğum araştırmalarda bu konuda o kadar çok şey duydum ki anlatılır gibi değil. Ölüm tehditleri, küfür ve buna benzer şeyler gırla gitmekte. Bu tehtitleri yapan kişileri sitede sikayet ettiğinizde size, 'özel mesajlara karışmıyoruz' diyorlar ve 'gidin birbirinizin ağzını burnunu kırın' diyerek birde alay ediyorlar. Ancak, örneğin siz Akbil yolsuzluğu ile ilgili bir konu açmak istediğinizde neden gösterilmeden siteden atılıyorsunuz.
Şimdi tekrar Cumhuriyet gazetesi ile ilgili konuya dönelim.
Bakın bir gerici neler yazıyor utanmadan, sıkılmadan;
cumhuriyet gazetesi artık sonunu hazırlıyor halkın vuracağı tokadı bekle cumhuriyet.
Bu ifadeler konu başlığında 2.sayfa da yer alıyor. Ayrımcılığı net bir biçimde görüyorsunuz. Halk tokat atacakmış!Kime? Cumhuriyeti savunan Cumhuriyet gazetesine. Hangi halk ? Türk halkı!
Daha önce medeni bir biçimde Zaman gazetesi için, Zaman gazetesine sütten çıkmış akkaşık gibi göstermek bana tuhaf geliyor diyen bir üyenin yazısının nasıl buharlaştırıldığını yazmıştım.
Gerçekleri göstermeye çalışan bir üye ise;
Kız aynayı tuttugunda beliren goruntu bas ortusu degil basbaya kara carfas. Lutfen bu ikisini ayırt edelim. Aile buyuklerinin hatırı sayılır kısmı bas ortulu olan biri olarak sunu soyleyebilirim ki, kara carsaf mantıgında olan insanlardan artık korkuyorum. Soz konusu gazetenin reklamını son derece basarılı buldugumu belirtmeliyim. diyor ancak sitenin fanatikleri bu yazıyı kulak arkası ediyorlar.
Ve en sonunda bir bayan üye bu Laiklik, Ordu düşmanı cemaatçilere bakın nasıl haykırıyor;
Bu site artık beni dehşete düşürüyor
Sanatla uğraşan insanların ( ki fotoğraf çekmek bir sanattır.) daha kibar daha seviyeli daha insancıl ve daha saygılı olmalarını beklerdim Fotoğraftan başka her şeyle uğraşılıyor. Kimse birbirine tahammül edemiyor, herkes birbirine sen oyuyorsun bu memleketin altını diyerek farkında olmadan oymaya devam ediyorlar. Artık bu sitede yokum size iyi takiyyeler.


Vatansever Amerikalı site sahibi, Zaman gazetesini kollarken, haklı gerekçelerle Cumhuriyet gazetesini savunan üyeler hakarete varan yazılara hedef oluyorlar. Dikkat ettim henüz bu başlığa bulaşmadı. Belki finalde ortaya çıkıp yıkama, yağlama işine ortak olacak ya da zaman zaman yaptığı gibi tetikçilerine (diğer nikleriylede yazıyor olabilir) yazdırarak sinsice Cumhuriyete yapılan hakaretleri izleyecek...

İsteyen tüm bu iğrenç saldırıları siteye gidip orada görebilir.Ama her zaman uyarıyorum lütfen üye olmayın ve Laik ülkemize saldıranlara reyting sağlamayın.Misafir olarak dışarıdan yazıları okuyabilirsiniz.Ancak delirmemenize garanti veremiyorum.

* * * * *

Az önce yukarıda siteden eklediğim son mesajı sildiler. Şimdi Cumhuriyetçi aydın kesimin susturulması başladı ve kendi kendilerine yıkama yağlama başlayacak. Her politik başlığın sonu böyle oluyor. İşte Takkeciler, işte oyunları. Bu oyunu her zaman oynuyorlar...
Wowturkeyde bir üye, bakın nasıl tepkisini dile getirmiş;
'Bu arada şunu da belirteyim, burada bir Abdülhamit döneminden kalma maaşlı bir sansürcübaşı var sanırım, tüm yazılarımı çok kısa olmasına rağmen siliyor.'
Bu üyenin aldığı cevap ise; 'yazdıklarınıza sitede yer verilmesi zorunlu değildir, mesaj yazan herkes bunu kabul etmiş sayılır' oluyor.



* * * *
Not: Şimdi buraya ekleyeceğim mesaj sabaha karşı 03:45 de bir vatansever tarafından yazıldı ve henüz silinmedi siteden.
Bakın ne yazmış üye;
nedense son zamanlarda kendimi hep yanlış siteye giriyormuşum hissine kapılıyorum tekrar düşünüyorum bu sitenin adı wowTurkey.com mu wowAKP.com mu diye?

Bu site ülkemizin güzelliklerini yansıtma amaçlı kurulmuştur,rejimi ve düzeni tartışma amaçlı değil !
(Bu mesaj da yobazlar tarafından derhal silindi)

Akp yi doğru ve kanıtlanmış gerekçelerle eleştriren üyelerin mesajları,içerisinde siyasal parti ismi geçiyor gerekçesiyle siliniyorken,şerbetçi yobazların mesajlarında Akp kelimeleri aynen duruyor ve yıkama yağlama devam ediyor.Amerikalı site sahibinin prensipleri şakşakçı yobaz takımı için geçerli olmuyor.



Saf bir üye işte. Aslında belki saf değil ama bu kadarını yazarak tepkisini koymuş.
Kısaca;
Bu site, insanları, Türkiyenin tanıtımını yapıyoruz diye kandırıp, AKP yi yüceltip, Şeriyatın gelmesini isteyenlerin sitesi.
Bu sitenin sahibi bir Amerikan vatandaşı ve Türkiye'yi apar topar terk etmiş durumda.
Bu site, bir çok fotografçının fotograflarını elinden alıp kendisine telifliyen site.

Fotoğraflarını kaptıranlar
Wowturkey.com, tanınmış bir fotoğrafçının temiz duygularla üç yıldır fotoğraflarını yollayıp sonra fotoğraflarının nasıl onların eline geçtiğini şaşkınlıkla izlediği ve ''Allah belalarını versin bunların'' dediği sitedir. Bu fotoğrafçımızın konuyla ilgili bana yolladığı mail kesinlikle tarafımdan saklıdır.
İşte, içi vatan sevgisiyle dolu olan temiz, saf insanlarımızın nasıl kandırıldığını, ihanete uğradığını görüyorsunuz. Ayrıca sizler her fotoğraf yolladığınızda bunlar avuçlarını okşuyorlar çünkü Türkiyenin tanıtımı için ellerinde malzeme çoğalıyor. Türkiye'nin tanıtımı dedim! Ne kadar çok malzeme o kadar Tanıtım sizin anlayacağınız.
Siz, gerçekten Türkiye'nin tanıtımına katkı olur diye düşünüp bir fotoğraf yolladığınızda siteye, site bu fotoğrafa wowturkey etiketini yapıştırıyor. Siz başka zaman, başka bir yerde kendi fotoğrafınızı yayınladığınızda kanuni olarak telif hakkı ihlalinde bulunmuş oluyorsunuz. Komik değil mi? Evet, ama gerçek. Ve yolladığınız her fotoğraf için wowun bu hilesini baştan kabul etmiş oluyorsunuz. Bunun yanında Flickr, Picasa gibi dünyanın en büyük fotoğraf siteleri, sizin upload ettiğiniz ürünlerinizin telifini almayı bir kenera bırakın, bunu sizin isteğinize bırakıyor. Hiç bir şekilde bu siteler sizin fotografınızın üzerine konmuyor. İsterseniz herkesin kullanımına açabiliyorsunuz, isterseniz kendi adınıza telifliyorsunuz. Hatta bir hırsızlık olayında bu siteler sizin hakkınızı bile koruyorlar. Bir fotoğraf nedir demeyin! Bu iş için yıllarını vermiş binlerce fotoğrafı wowturkey tarafından tugralanmış eser sahipleri var. Bunların içinde, Almanya'da yaşayan ve kendisini gerçek anlamda Türkiye'nin tanıtımına adamış bir ağabeyimizde var. Kendisi, şimdi bela okumakla ve Flickr'a kendisini transfer etmekle teselli buluyor. Zaten wowun kuruluş amacında ki felsefe tamamen fotoğraflara dayalı bir Türkiye tanıtımıydı. Yıllar geçince ve insanların gönderdiği eserler çoğalınca şeytani amaçlarda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Tahminen ellerinde 150.000 den fazla bir çoğu profesyonel fotoğraf var. Ve dediğim gibi site bunları babasının malı gibi istediği yerde kullanabilir. Kısaca wowturkeyin özeti bu aslında.
Nerden nereye geldik değil mi?
Ayrıca site sahibi Amerikalı kovboyun bu fotoğraflardan bazılarını ticari amaçlarla kullandığı söyleniyor. Armağan Örki'nin yazılarını okuyun isterseniz.
Cem Akkılıç
13 Mart.2008
Google
* * *






5 yorum:

Adsız dedi ki...

Söylediklerinize benzer şeyleri bende yaşadım. Amaçlarının ne olduğu ortada. Tek çabaları, orduyu yargıyı f tipi yapılanmanın ele geçirmeye çalışmaları. Hepsi Cumhuriyet düşmanı. Amerikan uşakları. Dini kullanan riyakarlar.

vatansever dedi ki...

Cumhuriyeti şerefli insanlar kurmuş, şimdi sefasını sürenler bi yandan küfreder diğer yandan siyasette cumhuriyetin alasını kendilerine yaşatırlar; ancak cumhuriyet yüzde elliyi temsil etmemeli değiştirilmeli meclis ve parti anlayışı beni kimse temsil etmiyor ben vatandaş deyilmiyim. Vatan hainleri vatandaş.

http://ulusaltepki.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2010

Adsız dedi ki...

sen harikasın cem akkılıç müthiş bir site hazırlamışsın... bu cesaret kimsede yok..

Adsız dedi ki...

Ne kadar şerefsiz din tüccarı varsa wowturkey sitesinde toplanmış. kıroların kahvehanesi gibi bir yer.

wowturkey eski denetçisi dedi ki...

Gerçekten cem akkılıç çok uğraştın bu yobazlarla ve wowturkey sitesinin gerçeklerini bir bir ortaya döktün. sağol kardeşim..

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı