Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Blog ödülleri açıklandı


Merakla beklenilen Blog ödülleri en nihayet geçen gün sona erdi. Beni istemezükçü olarak niteleyen Mister Selçuk Hoca.com 'istediğini' elde edemedi ki, ballandırarak anlattığı yarışma sonrasında tek bir yazı bile kaleme almadı. Anlatılanlara göre hocamız doğru dürüst konuşma dahi yapamamış. Oysa ne kadar heyecanlı ve hevesliydi bu yarışma ve kürsüde yapacağı söylev için. Hayranları ise merak içinde ona soruyorlar;

'Hocam İstanbul'un havası mı çarptı, ya da Mehmet Doğan'ı dinleyip yazmayımı bıraktınız?'

Muhteşem olacağı söylenen yarışma akşamı o kadar sönük geçmiş ve katılımı az olmuş ki, 'mutlaka geceye katılın' diyen organizatörler gece ile ilgili hiçbir haberi gündeme bile getiremediler. Boş koltuklar önünde iki bardak sallama çay ile başarı hikayelerini (!) anlatan birkaç blog yazarı ile geçiştirildi her şey ve ödül diye zaten her kullanıcıda var olan windows işletim sistemini kakaladılar. Hem de demo versiyonu Geçen yıl blog konferansında, kendisine büyük haksızlık yapıldığı söylenen ve konuşmacı diye çağırılıp bir köşede unutulan sayın Eda Suner hanımefendiyi, hobi kategorisinde özür diler gibi birinci yaptılar. Kadıncağız resmen protesto edip kazandığı ödülünü bir öğrenciye verdi.

Bir şey bu ülkede ne kadar 'moda' olursa o derece suistimal ediliyor. Yarışmanın felsefesi, insanların 'iyi içerikli' blogları tanımasıydı sözde. Külâhıma anlatsınlar. Kazanan bloglara baktım birkaç istisna dışında küfürden başka bir şey yok. Beyn.org bunların başında geliyor. Adam, 'farklı olacağım' diye ağıza alınmayacak argolara sarılmış. Herhalde pek düşkün olsa gerek, hemen her yazı ve yorumunda iki lafından birinde erkek cinsel organı var. Öyle bildiğimiz penis kelimesi falan değil, düpedüz üç harflisinden.

KÜFÜR ET AMA İSMİNİ SAKLA

Şimdi bazılarının tekerine çomak soktuk ya, kalkıp cevap veremiyorlar, sırf küfür etmek için kurulmuş, şablonu bile standart olan bloglardan ismimi başlık yaptırarak bana küfür ettiriyorlar. Tabi her zaman bu korkak soytarıların isimleri gizli oluyor. Çamur at izi kalsın dönemi bitti, artık küfür ediyorlar açıkca.

Acaba kimin ne kadar oy aldığı dahi açıklanmayan bu uydurmasyon yarışma bir defa daha düzenlenir mi diye düşünüyorum. Hiç merak etmeyin her gün yeni bloglar kuruluyor ve bizim milletin hafızası zayıftır, her şey çabuk unutulur. Seneye daha çok katılan olur ve yarışmadan tahmini otuz bin euro kazanıp karşılığında uyduruk hediye veren başarılı organizatör çocuklar daha çok kazanırlar. Nasıl olsa duygusal açıdan sömürülecek saftorik çok.

Ayrıca kimin tetikçisi olduğu açıkça belli olan ve bana küfürler eden zibidi asalaklar ise her zaman yalakalığa devam edecekler. Hatta içlerinden bazıları, bir program CD'si için bile yapacak bunu.

Cem Akkılıç
13 Mayıs 2008

* * *
RUHSUZ ÖKÜZ OLUR MU? ARTIK KÜFÜR ETMEK İÇİN VAR !

Aşağıdaki başlıkları da okumak isteyebilirsiniz.

Aldatmaca

Blog ödülleri




Kategoriler o kadar özensiz hazırlanmış ki, bir bloga benim Onuncu köy ün kapağını yerleştirmişler. Ne kadar ilginç! Katılmadığım bir yarışa benim blogumun kapağını koyuyorlar.


Hiç yorum yok:

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı