Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Balkondaki usta…


Kalfa Başbakan seçimlerden önce durmadan oy istiyordu…

Gittiği her yerde; ‘’ustalık dönemime’’ giriyorum, üçüncü kez iktidar yapın, ustanız olayım demişti!..

Ilımlı İslam ile uyuşturulan yüzde ellilik seçmen de, seçim gecesi balkona çıkıp; ‘’artık ustanızım’’ nutku çeken yeni ustasını alkışlıyordu...

O an anlamışlardı, balkondaki kalfa’nın aslında ‘’usta’’ olduğunu…
Aslına bakarsanız balkonlar Türkiye tarihinde önemli bir yere sahipti...

Mustafa Kemal Cumhuriyeti kurduktan sonra balkondan Ankara’yı izleyip, Atatürk Orman Çiftliği’nin planlamasını yapmıştı...

Mesela İsmet paşanın Lozan Zaferi’nin stratejisini balkonda hazırladığı söylenir...

Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlarından tutun, Bilgin Balanlı’ya, terörü sıfır noktasına getirmiş generallerden Aziz Yıldırım’a kadar hepsi Beşiktaş Adliyesi’nin balkonuna çıkartıldılar zaten!..

Demokrasi ve hukuk namına!..

*

Usta şimdi Somali’ye gidiyor…

Cilt bakımı sırrını açıklayarak, ‘’güzelliğimi bala batırılmış salatalığa borçluyum’’ diye beyanat veren first lady’de yanında gidecekmiş Somali'ye...

Bugüne kadar şehit cenazelerinde görülmeyen Emine Erdoğan, muhtemelen çöle kurulacak balkonda iki göz iki çeşme ağlayacak…

Filistin için yeşil bayraklarla eylem yapan takunyalıların, üzülmüş gibi yaparak, Afrikalı açları ziyaret edecek ustalarını padişah ilân etmeleri de bu yüzden olmalı!..

İki kere iki dört eder diyerek, etti mi sana ustalığın üzerine bir de sultanlık payeliği!..

*

İşte ortada her şey!..

Dün teröre 12 şehit daha verdi Türkiye...

2002’deki ‘’sıfır terörden’’ binlere varan canların yok oluşu, ustanın ustalığıdır esasen…

Peki, bütün bunlar niçin oluyor diye sorarsanız?..

İmralı canisi ‘’sayın’’ Öcalan’ın odası, teröristlerin emir aldığı bir karargâh haline getirildiyse,

Güneydoğu illerinde kimlik kontrolü yapan eşkıya, askerleri-sivilleri karga tulumba kaçırabiliyorsa,

Ankara’dan ilerisi; ‘’özerklik ilan ettik’’ çığırtkanlığıyla iktidara posta koymuşsa,

Ehh, bütün bunların üzerine koyun bir de komutansız bırakılan birlikleri…

Ne yapacaksınız, balkondaki usta bu işte!..

Haftada 12 değil, 112 ocağa ateş düşse nafile?.. 

Bekleyin; imam kafasıyla, “Ramazan’da kan dökmek günah” diyerek işi çözecek balkondaki usta…

Cem Akkılıç
18 Ağustos 2011


İktidara göre; biz aynı suyu içmişsiz, aynı bilmem neyi, falan filan yapmışız!

Geçiniz bu palavraları... Biz; ne bölücü kürtlerle ne de Türbanlılarla aynı suyu içmedik, içmeyiz, içmeyeceğiz!.. Cumhuriyet yıkıcılarla aynı masaya bile oturmadık!..  

AKP'nin saçma sapan videosu. Müthiş bir tespit.
 

21 yorum:

Nihat dedi ki...

Balkon siyaseti budur işte. Ramazanda kan dökmek günahmış...vay canına...

Bu millet ne zaman uyanacak?

Sevinç dedi ki...

Neredeyse hergün şehit vermeye başladık. Açılım diye zırvalayan hükümet kürtleri iyice şımarttı. Olacağı buydu.Tayyip açılımdan çark etmiş.göreceğiz bakalım bundan sonra neler olacak.AKP ile bırakın terörü bitirmeyi tam tersi 9 yılda geldiğimiz nokta korkunç.

Adsız dedi ki...

Hur MedyaEkibi
1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı
2000 yılında 0 şehit.
2001 yılında 0 şehit.
AKP hükumeti başlıyor.
2002 de 13 şehit.
2003 de 21 şehit.
2004 de 73 şehit.
AKP'nin kalfalik dönemi.
2005 de 92 şehit.
2006 da 121 şehit.
2007 de 118 şehit.
2008 de 150 şehit.
2009 da 135 şehit.
2010 da 141 şehit.
Tayyip'in ustalık dönemi.
Son iki haftada 35 şehit.
Durmak Yok Yola Devam !!!!!!!

Refhan Irtem dedi ki...

Laiklikten kapatma cezası almış akepe zorla kapatılmıyarak şimdi yeni anayasa için hem CHP'den hem de MHP'den onay aldı.Tayyip Aganın yapmak istediği değiştirilemez ilk dört maddeyi zaten değiştirmek istemesi.Muhalefet istediği kadar biz izin vermeyiz diyorlar peki bu geri zekalı muhalefet iktidarınyargıyı yürütmeyi ela geçirdiğini ve özel mahkemelerin iktidarın emri ile yakalanıp tutklanan kişilerin suçsuz olduğunu bilmiyor mu?Biliyor ,öyle ise aynı değirmene su taşımıyor mu bunlar.Tayyip'in elinde Bahçelinin ve Kılıçdaroğlunun çıplak kaset ve cd'leri mi var yoksa.Var ise bir çıplaklık uğruna vatanımı satıp islam devleti olmamız için onay veriyorlar yok ise onlar da vatan haini.Buna asla izin verilemez hepsinin asılacağı günleri Milletimiz görecek inşallah.

Kroshka dedi ki...

Blogu keşfedeli yaklaşık 15 dakika oluyor ve kendime lanet ediyorum neden daha önce bulmadım diye.


Çok teşekkürler.
Umut veriyorsunuz.

Dilan Aslan dedi ki...

kendi aç insanlarını doyurduya iyilik meleği şimdi de somaliye yardıma koşuyor..

Cem Akkılıç dedi ki...

Acaba gerçekten Somali’ye yardım için mi gidiyor? Biliyorsunuz Deniz Feneri söndü!.. AKP’nin kasasına girdiği tespit edilen, kısacası kanıtlanan milyonlarca Euro para ufaktan suyunu çekti.

Ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu sezinliyorum. Siz anladınız. Bizim yüzde elli zaten çok meraklı yardım yapmaya… Neyi var neyi yok verirler…

Aman siz dikkat edin yardım ayaklarına paralarınızı kaptırmayın kimselere…

Son pişmanlık fayda etmez sonra.

Mustafa dedi ki...

Kesin bir avantaları vardır yoksa yaralı parmağa bile işemez bunlar.

Y. ARSLAN ÇINAR dedi ki...

yazılarınız gazetelerde sözde köşe yazarı olup, birilerinin kalemi olanlara örnek olsun. ulusal gazetelerde çıkacak kalite de yazılar yazıyorsunuz. Söylediklerinize katılıyorum üstad. Böyle devam edin...

Cem Akkılıç dedi ki...

Teşekkür ediyorum.

Ramazan ayını bahane edip PKK’ya ateşkes ilan eden iktidar, aynı ramazan ayı içinde bu sabah saat 7:30 da ULUSAL KANAL’a baskın yaptırdı. Korku İmparatorluğu’na güzel bir örnek…

Ama bilmedikleri bir şey var!.. Tek kişi kalsak bile sonunda kadar Atatürkçüyüz.

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Tayyip Aga Somali'lere müjde verdi Toki tarafından hastaneniz ve yollarınız yapılacaktır sanırım toplu konutta yaparlar.Nihat Doğan'ın Fetoş gibi ağlaması dışında buradan giden tüm sanatçılar Somali'li Hanımlarla göbek attılar.Çocuklar tombiş tombiş çok sağlıklı görünüyorlardı fotoğraflarda ki iskeletli görünümleri yoktu.Çok sevindik tabii Tayyip Ağa gider gitmez sağlık dağıttığı için..

Cem Akkılıç dedi ki...

Bugün duyduğum en güzel sözlerden birisini paylaşmak istiyorum. Baskın altındaki ULUSAL KANAL’da şu an canlı yayında Banu Avar’ı izliyorum. Diyor ki; GÜÇ BİZİMDİR!..

Türkçü Devrim dedi ki...

Esenlikler,

Benim youtubede ve dailymotion sitesinde birçok hesabim var, Türkçülükle ilgili ve hainleri desifre eden birçok videolarim var ama ben hayatimda senin gibi inatçi ve çaliskan birine rastlamadim. Sana heryerde rastliyorum. Sanki sana yardimci olan bir ordun var ama biliyorumki bunlari tek basina yapiyorsun. Siten ve yazilarin harika. Iyi ki varsin Cem Akilliç. Kendine çok iyi bak.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bizim tek servetimiz Cumhuriyet. Onu korumak için de ölümü bile göze alırız. Emperyalist uşağı dincilerin yaptıkları ortada. Dincilik kabulleniştir, A.B.D mandalığına girmektir. Tarih bunu gösterdi. İşte İslam ile yönetilen ülkelerin hali ortada. Mısır diktatörüne bakın. A.B.D yıllarca kullandı işi bitince maymun gibi kafese sokup yargılıyor şu an. Atatürk sayesinde bu ülkede günde 5 vakit ezan okundu ama yetmedi bütün bunlar dincilere. Amerikan uşaklığı kanlarına işlemiş bir defa.

Teşekkür ederim yorum yazan dostlara.

Not: Bu arada zavallı bir idiot durmadan yorumlar yazıp, yok seni keseceğim, kafanı ayıracağım tarzında yorumlar yazıp duruyor. Arkadaş You Tube’da çok fazla İslamcı teröristlerin videolarını izlemiş olmalı. Bu isimsiz korkak şarlatan umarım yurt dışından yazmıyordur. Gerekli yerlere hakkında suç duyurusunda bulunacağız…

Meryem Ana dedi ki...

Tayyip akıl hastanesinde konuşma yapıyormuş. bir kişi dışında dinleyicilerin tümü alkışlamış. tayyip, alkışlamayan kişiye dönerek, "siz niçin alkışlamıyorsunuz" diye sormuş.

adam yanıtlamış: "ben hasta bakıcıyım" :))

Adsız dedi ki...

bu dünyada sizin gibilerde var insanların özgürlüklerine laf atıp daha sonrada özgürlükten bahseden bi avuç zavallı. demokrasi demokrasi diye meydanları inletip demokrasiden nasibini almamış bir gurup a sosyolistler toplulugu

Cem Akkılıç dedi ki...

Yandaş-Yalaka medyanın linkini bırakan bir kişinin yorumu onaylanmadı. T.S.K’nın ürettiği ve dışa bağımlılığın azaltıldığını yazan birisine cevap verelim kısaca.

Bu Ordu’nun şerefli generalleri siyasi iradenin isteğiyle, kırık cd’lerle, imajı alınmamış harddisklerle esir edilmediler mi?

Tayyip Akdeniz’de fırkayetnlerimiz çoğalacak dediği gün, o Fırkateynleri komuta eden general esir edilip zindana yollandı.

Evet başta MİLGEM olmak üzere askeri alanda mühendis subaylarımız harika işlere imza atıyorlar. Peki; cemaatin çocukları Amerika’daki maymundan emir almak dışında neler yapıyor?

Bu sayfaya Yandaş-Yalaka basının linkini bırakan bir AKP’li, C-H-P’nin bizi dışa bağımlı yaptığını yazmış. C.H.P ne zaman iktidar olmuşta bizi dışarıya bağımlı yapmış çok merak ettim. AKP yalakalığı yaparken bile saçmalamaktan geri durmuyorlar.

Aydın Türköz dedi ki...

İsrail,suriye,mısır gibi ülkelere kabadayılık yapıp polat alemdar'cılık oynayacağına ÜLKE'ne bak Recep!!biz bugün 26 şehit verdik-de,senin 26 gözyaşın aktımı??

Adsız dedi ki...

Mehmet'ler şehit oluyor...
Pkk görevini yapıyor(!)
Peki, hükümet ne yapıyor?
Abd'ullah Gül, Çankaya'da haritalara bakıyor.
İçişleri bakanı, profesyonel askerler yolda diyor.
Bülent Arınç, Bağrımıza taş basıp Anayasa yapmaya devam edeceğiz diyor.
Tayyip, kayıp!..
Çanakkale'de yatan şehitler haykırıyor,
"Siz bir şey yapamayacaksanız biz kalkıp yapalım"

Adsız dedi ki...

Usta kalem Cem Akkılıç gene döktürmüş. Bu alemde senin gibi cesur blog yazarı yok. Hatta neredeyse bir kaç gazeteci dışında bile yok. Aynen devam.

Adsız dedi ki...

Laiklik ile yönetilmese Türkiye, her Yörede, Bölgede, Şehirde (belki Mahallede) başka islam anlayışı olur.
Islam bölünür parçalanır.
Dolayısıyla Laiklik İslamın hayrınadır.
Demokrasi de aynen.
Laikliğe dil uzatman aslında gerçek İslama düşmanlıktır.
Gerçek islama düşman olanlar Laik yönetim şeklinden rahatsız olurlar.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı