Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

İNTERNETTE ATATÜRK'E HAKARET BÜYÜK SUÇ


"Atatürk'e" hakaret etmek eskiden suçtu ama gerekli işlemler yapılmıyordu. Kamuoyunun tepkisi üzerine İnternet Yasasına ek maddeler konuldu ve böylelikle sanal alemde Atatürk'e Hakaret Büyük Suç haline RESMEN gelmiş oldu. İnternet Yasasında değişen düzenlemeyle bütün bunların yasal dayanağı da resmen oluştu ve hakaret iması dahi içeren siteler kapatılabilecek.

Şimdi vereceğim örnek bile wowcuların ne kafada olduklarını göstermeye yetiyor. Kişi haklarına saldırmak, tehditler, hakaretler, iftiralar bir tarafa, kendi ideolojilerini pompalamak için yeri geldiğinde Atatürk'e bile hakaretler ediyorlar. Sitede milyonlarca mesaj arasından seçtiğim yazıya bakın. TIKLAYIN

Şimdi 'ben Amerikalıyım bana birşey olmaz' lakırtıları geçmişte kalıyor anlayacağınız. Siteye yazılan her mesajdan, sahibide yayınlayarak sorumlu duruma düşüyor ki zaten site sahibi bizzat kendisi zehir saçıyor.

Ankara'nın yeni sembolünü bakın nasıl tartışıyorlar. Dikkat edin kovboyun özel tayfaları gerçek isimlerini hiç yazamıyorlar. Ankara belediyesinin ortaya attığı yeni sembolün, yargı tarafından kabul edilmeyip eski Hitit sembolüne dönülmesini din düşmanlığına bağlıyorlar ve Türk yargısının kararını işte böyle yorumluyorlar ve site yönetimi bu ve bunun gibi mesajları silmiyor bile.

Yorumsuz TIKLAYIN


Ve şimdi Yaşar Gül isimli bir şahıs çıkıyor, kovboyun ve sitesinin avukatlığını yapar gibi yazılarımı 24 saat içinde silmemi istiyor. Yoksa Hımm demeye getiriyor. Sevgili Yaşar beyi kırmayıp bundan sonra vahşi batı ve Amerikan kovboyları hakkında yazılar yazacağım. Umarım her zaman yaptıkları gibi Onuncu köyü ziyaret ederler kendileri.

Cem Akkılıç
10 Nisan 2008


* * * *


YORUMLAR



* * * *
Önemli not:
Bazı kişiler, benim bu site sahibiyle kişisel sorunum olup olmadığını soruyorlar. Bu konuda daha önce yazmıştım. Bir okurum soruyor alt başlıklı yazımı okumanızı tavsiye ederim.
Site sahibi benim fotoğrafımı çalıp sanki ben yazıyormuşum gibi adice yazılar yazana kadar kişisel bir sorunum yoktu. Ancak bu kişi olayı kişiselleştirmeye çalışıyor çünkü o zaman yazdıklarımın tamamen kişisel bir intikam olduğunu söyleyecek. Ne büyük bir gaflet.
Amacım; Atatürk'ün kötülendiği, generallerimizin beceriksizlikle suçlandığı, laik kavramlara küfürlere varacak kadar yazılar yazıldığı, ayrıca Şeyhlere, tarikatlara yalakalığın bin bir türlüsünün yapıldığı sitenin gerçek yüzünü göstermektir.
Onuncu köy'de tüm yazdıklarım doğrudur. Aksini kanıtlayamazlar. Şimdi bakıyorum korkudan bazı mesajları siliyorlar. Ama yaptıkları ortada ve her geçen gün daha iyi anlaşılıyor.
Cem Akkılıç Onuncuköy

* * *

Cumhuriyet savcısına ruh hastası teşhisi koyan admin.


Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı