Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Asıl merak ettiğim şey…

.
Akıl çağında yaşadığımızı zannederken, birden bire yüzyıllarca geriye, ortaçağa iteklendiğimizi gördükçe asabım bozuluyor.

1999 Gölcük depremini yaşayanlar iyi hatırlarlar… 

Baştan belirteyim, yıkıntıların arasında kalan acı hatıraları deşecek değilim!

Dün, savaş filosuna katılan ilk yerli savaş gemimiz Heybeliada’yı görünce, o korkunç zelzele felaketinin ardından Deniz Kuvvetleri mensuplarına atılan iğrenç iftiraları anımsadım. 

İsrail ile kayıkçı kavgasına giren başbakanın, törende nutuk çekip, ''Heybeliada başarısını'' sahiplenmesi kaç kişiye inandırıcı gelmiştir acaba? 


İsyankar yarbaylar çetesi diye adlandırılan subayların, gece gündüz çalışıp, Türk işçisiyle birlikte ulusa armağan ettikleri gemiye bakarak; işte Türkiye’nin gücü diyen Başbakan ile, o gücü sıfırdan imal edenlere çamur atan yobazların arasındaki çelişkiye bakın!.. 

Din-imanla siyaset yapılıyor da, bir gemi hu çekerek yüzmüyor maalesef.

Milgem eski Proje Daire Başkanı Yarbay Yücel Atalay öğrencilik zamanlarından arkadaşımdır. Pendik’teki tersanenin uzay üssü gibi modern Merkezi'nde nasıl bir özveri ve disiplinle çalıştıklarını iyi bilirim.

İşte Heybeliada o merkezden çıkan anlamlı bir sembolün adıdır aslında… 

İlmin, fennin, matematiğin, mantığın gericiliğe karşı kazandığı zaferin bir özeti gibidir.

Şeytanın en rahat barındığı yer denizdir diyerek, yüzlerce yıl denizlere sırtını dönen ve denizcilerimizi fuhuşçu, terörist ilan eden takunyalıların hurafe kafasına inat, gururla Donanmaya katıldı Heybeliada!

Ama durun, asıl merak ettiğim şey; acaba geminin komutanı ne zaman zindana tıkılacak!..

Peki ya, Haliçte Türk Donanmasını kapana kıstırıp, çürümeye terk eden korkak bir hükümdarın izinden gidenlerin, bugün bu başarıya sahip çıkmaları nasıl bir çelişkidir?

O zaman sormak lazım; bu kahraman Türk subayları savaş gemileri yaratırken, İmam'ın ordusu neyle meşguldü?..


Cem Akkılıç
28 Eylül 2011

* * *



DEVRİYE HABER isimli hırsız sitenin adı CEVRİYE oldu!..

Mustafa Kartaloğlu, nam-ı diğer büyük köşe yazarı ''köşebent Musti'' isimli pişkin sahtekar tüm uyarılarımıza rağmen hırsızlığa devam ediyor.

Detaylar için buraya bakınız.

10 yorum:

Erol İZMİRLİ dedi ki...

Öncelikle emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Bunların nasıl bir kafaları(tabi kaldıysa) varsa.Her fırsatta CUMHURİYETE,onu kurmak için o yolda canlarını feda etmiş insanlara küfür edebiliyorlar.

Yahu hiç düşünmüyorlar mı cumhuriyet ve hürriyet uğruna verilen o dünya tarihine geçmiş esaret altında yaşayan onca ulusa örnek olup hürriyetlerine kavuşmalarına neden olmuş o savaş ve o savaşa canları pahasına katılan o insanlar olmasaydı halimiz ne olurdu diye?

Gerçi onların yerine düşünen F tipi hocaları var ama ben yinede buradan söyleyeyim o sözüm ona müslümanlara;

Ey gafiller,
Sövüp saydırmayı marifet saydığınız ATAMIZ olmasaydı biz şimdi esaret aldındaydık.
Camilerimiz yerine kiliseler,ezanımzın yerine can sesleri vardı.Cuma namazları yerine pazar ayinlerine ailece gider ailece kilise korosunun ilahilerine eşlik ederdik.

Eh isimlerimizde ona göre olurdu.İbrahim yerine Abraham,Ali yerine Alister,Emine yerine Emily (örnekleri çoğaltmak mümkün)

Dip not: Bence Gölcükte deprem olduğunda 7,4 yetmedimi diye pankart açan gafil şimdi o açtığı pankartın nimetlerini yemekle meşguldür.

Özlem dedi ki...

Yeter artık ya yeter şaşırmaya, tepki vermeye, lanet etmeye takatim kalmadı bunların şerefsizliklerine...

Adsız dedi ki...

Çok Şükür türk toplumu arap çölünden değil kuzeydoğudan gelmedir. Türk toplumu islamdan öncede vardı sonrada olacak.

Adsız dedi ki...

%100 fıkırlerını destekledıgım nadır ınsanlardan bırısın cem bey bu gerıcı yobaz aslında en onemlısı tum bunlerı menfaat ıcın yapan altında koyun ıq suna sahıp ınsanlar arzulayan bu ınsanların maskelerını dusurdugun ıcın tesekkur edıyorum sana emeklerın bosa gıtmıyor yenı nesıl senın aklına bıle gelmeyecek yer ve zamanlarda yazılarını okuyor bılınclenıyor nerde yer almaları gerektıgını anlıyorlar...

Adsız dedi ki...

İmamın ordusu neyle meşgüldu?işte anahtar soru burada. kalemine , yüreğine sağlık...

Adsız dedi ki...

Atatürk'ü sevmeyen bir kişinin ya kanı ya da kişiliği bozuktur. Bu olumsuz özelliklerin temelinde de, Osmanlı'dan beri kuşaklar boyunca süre gelen devşirme olmanın yaratmış olduğu aşağılık duygusunun Türklere karşı tetiklediği kin, Arap seviciliği, dinci kişilik bozukluğu veya hayvandan daha aşağı olmanın bir belirtisi olan, nankörlüğe ve ihanete uygun bir mizaç yatmaktadır. Atatürk'ü sevmeyen kesimlere bakılınca bu durum çok net bir biçimde anlaşılır.
(Atsız Bir Türk - Atsızcıla

Adsız dedi ki...

merak ediyorum, Hetbeliadanın Komutanını tutuklamadılar mı hala... bir bilen var mı? Çünkü artık tutuklama haberleri gazetelerde yer bile bulmuyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Görey Suda diye birisi beni tehdit etmiş… Eğer düşündüğüm SUDA ise, elimde o kişiden e-posta adresime gelmiş öyle belgeler var ki çıkartırım hiç düşünmem.

Milletin barlarda gizli gizli fotoğraflarını çekip yolladığı e-postalardan söz ediyorum.

Kapımı çalacakmış, eee ne bekliyorsun çalsana, diş gösterme :)

Türkçü Devrim dedi ki...

Biz ne dönekler gördük bu alemde değil mi Cem abi… Türban karşıtı gibi gözüküp sana yalakalık yapıp, sonradan türban karşıtlığını ırkçılık gibi gösteren şerefsizleri bile gördük.

Sibel Durusöz dedi ki...

şu başımızdaki yöneticilere bakın pkk ile pazarlık yapıyorlar. ülke bunların ellerinde parçalanmaya gidiyor ne yazı ki. Tesekkurler Cem Akkılıç bu süper kaliteli blog için.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı