Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Yobazcık…


Senin kafan ümmete çalıştığı için bir türlü basmıyor yobazcık!..

Bağımsızlık, Ulus kavramı, vatandaşlık, medeni hukuk gibi evrensel değerler sana Mars gezegeni kadar uzaklardaysa, ''Türk’üm'' bile diyemediğin için köle olarak yaşamaya müstahaksın Yobazcık.

AKP iktidarı Amerikan füzelerini memlekete yerleştirmeye çalışırken, Suriye’deki Müslümanları yok etme savaşına ortak olduğunda, tepki gösteremeyecek kadar yalaka ve ahlaksızsın sen Yobazcık.
Mesela; tarikat toplantılarından vakit bulup da başını kaldırıp, Cuma’da secdeye alnını sürdün mü diye sorsalar yobazcığa!..   

Ya da, üzeri ört pas edilen Erzincan’daki kirli tarikat yapılanmasının, Deniz Feneri soygunundan birkaç kat daha büyük bir vurgun olduğunu… (?)

Türkiye'nin yönetimine çöreklenen tarikatların, Amerika’dan aldıkları emirle ‘’tek hak din İslam’dır’’ cümlesini cuma hutbelerinden kaldırdığını ise bilmiyor ve duyamıyor!

Zaten dilini bir türlü anlamadığı için, kutsal kitabı da işine geldiği gibi sürekli çarpıtıyor Yobazcık!..

Atatürk’ün annesi ve eşini ‘’çarşaflıydılar’’ diyerek örnek gösterirken, Kılık Kıyafet Devrimi ve sonrasından habersiz; Anadolu kadınının yemenisini, rengarenk çıfıt bezleriyle kafasını paketleyip, toplu iğnelerle boneleyen ucubelerle bir tutuyor Yobazcık.

Şeriat isterük diye tepiniyor da, o şeriat gelse, tüyüp saklanacak hangi deliği arayacak acaba!..


İki kulu vallah, bir Elham diyerek nasılda kandırıyor saftorikleri Yobazcık…

Bugün Amerika’nın gazıyla Türk Ordusu’na saldırırken, yarın bir savaş çıksa kendisini kazma-kürekle  savunacak mutlaka!

Günde 5 vakit okunan ezanlar yetmemiş olmalı ki, özgürce dinini yaşamak varken, gitti Amerika’nın ılımlı İslam’ına tapındı onursuz Yobazcık. 
 
*

Yobaz geldi yobaz gidecek ya, trompet çalsa kafasında yine de anlayamayacak bütün bunları Yobazcık.

Cem Akkılıç
13 Temmuz 2011





 Yazıyı okumak için linki tıklayın.

19 yorum:

Hilmi Gökalp dedi ki...

Merak ediyorum bu Dinciler neden bu kadar körler diye?Herşey kabak gibi ortadayken bu emperyalist sevdası niçin? Cehaletin bile bir sınırı olmalı...

Nejat dedi ki...

La ilahe illallah Muhammeden resulullah . Şimdi bunu FETHULLAÇILARA sorun… Muhammeden resullulah kelimesini neden kaldırmışlar?Neden sadece La ilahe ilah diyorlar… Gerisini neden getirmiyorlar?

Sorun bunu Fethullah tayfasına….Gerisini getiremezler… çünkü Papa’ya hizmet ediyorlar…

Turan Erol dedi ki...

Amerika'nın Suriye'yi bombalaması, müslümanları öldürmesi AKP ye oy verenlerin asla umurunda değildir. Onlar kürsüde ona buna ağır sözler söyleyen bir başbakan görmek istiyorlar. Hepsi bu. Bir de makarna ve toz kömür paketleri yetiyor...

Nihat Algan dedi ki...

Anadolu Kartalı Tatbikatına iki demokratik rejimle yönetilmeyen geri kalmış insan hakları ihlalinin yoğun olduğu ülke Suudi Arabistan ve Ürdün katılmış bu iki ülkede Osmanlı askerlerini İngiliz casuslarıyla Yemen'de Kutul Amare'de katleden ve cesetlerinden altın dişlerini söken bedevilerin ülkesidir. hanedanları tam anlamıyla Türk düşmanıdır. Ayrıca kutsal topraklara gayrimüslim üsleri kurdurtan da bu ülkelerdir.

İste AKP işte Amerikan uşaklığı tipik ılımlı İslam Müslümanlığı.

Tülay Akman dedi ki...

akp'ye oy veren yüzde 49.9 a sormak lazım, Suriye halkını yok etmek isteyen iktidar, ABD füzelerini. Türkiye'ye yerleştirmek istyor. Bu jkonuda ne düşünüyorlar acaba. Hatta bu konuda referandum yapılsın. Ama sadece akp liler katılsın...

Bakalım ne sonuç çıkacak.

Teşekkürler Cem bey.

Hülya Deniz dedi ki...

temel ihtiyaçlarının karşılanması taleplerinin yükseldiği ülkemizde zaten bunlara kafa yoran olmadığından aradaki tezatlığı farkedemiyorlar bile ne yazıkki... 2 kuluvallaha inanıp amin diyorlar malesef..

Asker Uzun dedi ki...

yemin, şike, demokrasi derken... Dün aksam saatlerinde diyarbakırda bir askeri karakola saldırı oluyor, onun birgün öncesi, Tuncelide 4 asker kanas tipi silahla vurularak şehit ediliyor, iran ve suriye resmen savaşla tehdit ediyor, paşalar içeri pkk lılar dışarı.

yazıklar olsun..

Sezer Gunkut dedi ki...

Atatürk Cumhuriyeti'nde doğmuş ve yaşıyor olabilmek büyük bir şans.
Şükretmeli ve bu durumu korumak için elimizden gelen, gelmeyen herşeyi yapmalıyız.

Kaanhan Çelik dedi ki...

mustafa kemale rahat bir yaşam için şükretmeliyiz iyiki o zaman o vardı keşke şimdide yaşasaydıda geride bıraktığı şu yobazları görseydi demek geliyor içimden

Ataist dedi ki...

Yobazlar, yobazciklar, liboshlar, cikar cevreleri, saksakcilar, bu memleketin tarihinde hep vardi, su anda da var ve maalesef gelecekte de varolacak. Emperyalist, somurgeci, gucler hep vardi hep var ve gelecekte de varolacak.

Biz Kemalist devrimleri, Anadolu'ya empoze edemedik, bu gucler tarafindan manipule edilmelerine, kullanilmalarina goz yumduk. Gercek cozumler yerine, kestirip atmalik darbelerle ancak geciktirmegi basarabildik, ve bir yanlis adimla, son darbenin sayesinde yesil Islam, irtica, Turkiye'nin basina gecti.

Yobazciklardan kurtulmanin tek yolu, geciktigimiz, oteleyemedigimiz, Kemalist Kultur devrimini Anadoluya yaymaya baslamamizdan gecer.

Ayrica, "tek hak din Islam'dir" zaten bastan yanlis bir cumle, hutbede var ya do yok, benim umurumda degil. Kitabin kutsal oldugu kesinlikle yalan, ama oyle istiyorsaniz, tercume edilmesine sonuna kadar paylasiyorum ki herkes neden bu kitabin, kutsal olamayacagini hic bir aciklamaya gerek kalmadan anlayabilsin.
turkish-politics.blogspot.com

Yönetici dedi ki...

Kutsallık kavramı kişiden kişiye göre değişir. Herkes istediği dini seçmekte özgürdür. Dinsiz olmakta da kişinin kendi seçimidir. Yazıda anlatmak istediğim, İslamcıların kutsal gördükleri kitaplarına Amerika tarafından yapılan müdahaleydi. Kısacası yobazların kör olduklarını anlatmak istedim. Haklısın Kemalist devrimi anlatamadık çoğunluğa... İslamcıların yüz yıllık Amerikan sevdasını yok edemedik...

Yoksulluk, ezilmişlik içinde yaşamaya mahkumdur İslam ülkeleri.

Ezgi Yardım dedi ki...

Asıl şimdi öldürdüler atamı o belki 10 kasım da gözlerini kapamıştı dünyaya ama Bıraktığı bu güzel emanetle ruhu yaşıyordu bizimle türklerle artık o da kalmadı nice kanlar dökülerek alınan bu vatanım da gidiyor yazık çok yazık oysa ki bizler söz vermiştik atama onun izinde olacaktık bu vatana hainleri sokmayacaktik hainlerin vatanımıza girmesine izin veren yine biz olduk Bitirdiler türkleri hiç kimse sahip çıkmıyor atamın emanetine nice gencecik fidanlar sırf bu vatan için ölüyor ve bunlara kelle diyorlar atam sen 10 kasım da ölmedin seni asıl şimdi öldürmeye başladılar içim acıyor benim çok merak ediyorum o 13 şehidin hesabını kim verecek Hapisteki suçsuz insanların hesabını kim verecek vatan elden gidiyor ve kimse sesini çıkarmıyor bunun için mi döküldü onca kan bunun için mi nice çocuklar babasız büyüdü bu vatan bu hale gelsin diye mi

Handan Suda dedi ki...

Off Cemciğim sen harikasın. Senin gibi yazında mükemmel olmuş.

Adsız dedi ki...

Libya'da şeriat istiyorlardı. Amerika istedikleri şeriatı verdi... Şimdi bundan sonra görecekler günlerini... Şeriatın karşılığında petrollerini verecekler... Petrol gidince döt zaten gidecek.

Hatice Keskin dedi ki...

Tek kelimeyle harika bir yazı...Muhteşem ve iyiki varsın Cem Akkılıç. Siteyi adeta hatim ediyorum şu an.

Adsız dedi ki...

Etraf ciddi anlamda İslamı kullanan Yobazcıklar ile doldu.Teşekkürler Cem bey.

bigmaster dedi ki...

"Ne kadar çok olsada kargaların sürüsü,hepsine yeter şahinlerin birisi" Türkiye Cumhuriyetini şeyh,şıh tayfasına,cemaatçi şarlatan ve yobazlara bırakacak kadar korkak değil bu Türk gençliği çok şükür.

Aslı dedi ki...

yobazların ciğerine işlemiş bu yazı. Tebrikler... bu blog gerçekten cesur ve muhteşem...

Sibel Durusöz dedi ki...

İslam dini ile alakaları yok bu yobazların. dini sadece kendi çıkarları için kullanırlar.mesela türbanlı kızlara bakın başı açık kadınlardan çok daha dikkat çekiciler ve ülkede resmen bir türban fetişizmi oluştu bunlar sayesinde.İslam dini bu yobazların elinde adeta oyunca oldu. Cem Akkılıç blog için gerçekten saygı duyulacak bir insansın.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı