Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

İsrail Müslümanlarla dalga geçiyor, Tayyipçiler AKP’den neden hesap sormuyor


Hiç unutmuyorum, ‘’one minute’’ bombası patladığında AKP’ye yakın olan bir arkadaşım koşarak yanıma gelmiş, yüzünde emin bir tavır ve gülümsemeyle, ‘’bak gördün mü büyük Başbakan böyle olur işte’’ demişti. Hiç düşünmeden; ‘’ merak etme bu rüzgârın ardından mutlaka bir siyasi rant çıkar, çıkmak zorunda’’ diye cevaplamıştım. Tayyip o sıralar Orta Doğu’nun sokaklarında kahraman ilan edilmiş, fırtına gibi esiyor, hep yaptığı gibi Türkiye’de muhalefete gürlüyordu.

Kısa zamanda benim gibi düşünenlerin yanılmadığı, işin içinde siyasi cingözlüğün bulunduğu ortaya çıkıverdi.

Ne Müslüman ülkelerdeki yoksulluk, ne de geri kalmışlık, hiç birisi asıl dertlerin üzerini örtmeye yetmiyor çünkü. Dün internet sitelerine düşen İsrail askerlerinin fotoğraflarına bakınca bu yazıyı yazmaya karar verdim. İsrail askeri Filistinli ailenin evine, mutfağına kadar girmiş, içeride yemek yapan Müslüman kadının yanında tüfeğini kaldırıp, zafer pozu verirken, İktidarını sağlamlaştırmak için Filistin halkının durumunu malzeme yapan AKP’nin, şimdide bir başka sorunu; Türban'ı ‘’can simidi’’ yaptığını görüyoruz.

Bütün bunların adı, din üzerinden yapılan siyaset değilse nedir? Halkın yumuşak karnı olan Dine dokunmak değil midir izlenen bu politika?

Şimdi ne zaman OrtaDoğu’da bir yıkım haberi duysam, gözlerim hemen anlı şanlı Davos Fatihi’ni arıyor!..

Türkiye PKK terörüne evlatlarını şehit verirken, İslamcıların neden bu kadar Filistin sorununa kafayı taktıkları ise ayrı bir merak konusu! Milli şuurunu kaybetmiş, Laik sistemin düşmanı olan AKP’nin, tek tip insan modeli ve İmam Hatip'li bir kuşak yaratmasının sonuçlarını, Filistin için sokaklara dökülen kalabalıkların çığlıklarında duyabilirsiniz zaten.

O İsrail askerinin küstahça zafer pozuna bakınca, Filistin’i siyasi rant malzemesi olarak kullanan Tayyip’den hesap sorulması gerekmez mi acaba diye düşünüyorum?

Sormayanlara yazıklar olsun…

Neyi bekliyorlar?
Referandum öncesi AKP’nin en büyük vaadi; 12 Eylül 1980 darbesini ve Kenan Evren’i yargılamaktı. İdam edilen bir mahkumun eski mektubunu okuyup hüngür hüngür ağlayan Tayyip, ‘’Darbe ve darbecilerden hesap soracağız, Türkiye hiç olmadığı kadar özgür bir ülke olacak’’ diye milletten EVET oyu vermesini istemişti. Şimdi istediklerini aldılar. HSYK’da ellerine geçtiğine göre neyi bekliyorlar? Yoksa bu iş Deniz Feneri vurgunu gibi siyah beyaz hatırlarda mı kalacak?!..

İktidara gelmeden önce dokunulmazlıkları kaldırma sözü veren Tayyip, bakalım bu sözlerinin arkasında duracak mı?

Bana sorarsanız; ne bir yargılama yapılacak, ne de darbelerden beslenen siyasal İslam’ın 12 Eylül’e karşı bir nankörlüğü dokunacak.

Biat etme kültürüyle kafaları doldurulmuş, çorbada tuzu olan EVETÇİ AKP takımı da, bütün bunların hesabını falan sormayacak.

Cem Akkılıç
27 Ekim 2010

One minute parodisi sonrası ne yazmıştım! İşte o yazı.


NEREDESİN TAYYİP? Çek bir ‘’Van minüt’’

Bir Müslüman’ın mutfağına kadar girip zafer pozu veren İsrail askeri…

.

İslamcılar fotomontaj yaptığımı düşünüp, iftira atacaklar... Fotoğrafın orijinali Hürriyet linkinde.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=41075&p=4&rid=2



10 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

"One Minut" olayı tamamen bir seçim yatırımıdır. Tayyip çok zeki bir adam ve halkı çok iyi analiz ediliyor.Tabi bu arada tv bağımlılığıyla değer yargıları düşürülen toplum da etkili ki bence bu kadar magazin bu diziler hep aynı amaçla.Birileri Türk milletinin kültürlü bir toplum olmasını istemiyor.

Tayyip neden kabadayı bir tavır takınıyor? Çünkü halk bu avamlıktan hoşlanıyor.Sen bütün tarihi kahramanlıkla dolu bir millete rol modeli ve kahraman olarak polat alemdarı verirsen ona benzeyen başbakan da elbet takdir toplar.

Olayın geri planına bakarsak;israillilerin kendilerinden başkalarına vermediği en büyük ödülleri tayyip alıyor.Silah ihalelerimizde israil firmaları en ön sırada o kadar ki daha gelişmiş rus silahlarını üçte bir fiyatına almayarak israil amerikan projelerine veriyoruz.Neden?

Ahmet Davutoğlu denen adam'ın iktidarlarının ilk yılında yazdığı kitaplarda aleni olarak amerikan-israil-türkiye üçgenli bir sınır ve kürt ülkesi övülüyor.Yapılmaya çalışılan bop adı altında zaten bu.Bu iktidar döneminde israil vatandaşları neden deli gibi türkiye'den toprak alıyor acaba?

İşin göstermelik yanında 3-5 hamas,hizbullahçı kırmasıyla mavi marmara olayını düzenleyip tabanı kaşırsın -ki mavi marmara olayı baştan aşağı provokasyondur- ve israilden nefret eden müslüman hükümet imajı çizersin,kapılar arkasında toprağını satarsın.

Bu mavi marmara konusunda açık alanlarda çok küfür yedim ama görüşüm değişmedi. İsrail'in saldıracağı bilinmiyorsa binlerce türbanlı,çarşaflı nasıl organize edildi? Sabah saat 7.30 da metrobüs,tramvay bunlarla doluydu. Ellerinde israil ve filistin bayraklarıyla. Bu bayraklar belli ki önceden dağıtılmış, bu gruplar organize edilmişti. Kimse kusura bakmasın ama zamanında toprağını israile satıp şimdi ağlayan filistinli,arap v.s beni ilgilendirmiyor.Ben Türk'üm ve tüm tarihinde bu halk araptan bir iyilik görmemiş ben neden üzüleyim ya da koşayım? Bu koşan koyunların birinin evinde Türk bayrağı yoktur ama hepsinde filistin bayrağı 3-5 tane.

Her ırk kendi fiziksel özellikleriyle belli olur kabaca. O ihh mi nedir başkanı Türk'se benim yüzüme tükütsünler.Adam "ben arabım" diye bağırıyor. Yardım gemisiyiz diyorlar röportajlarda "şehit olmaya gidiyoruz" söylemleri var.Cihada mı gidiyorsunuz?

Sonuç olarak o van minutler, mavi marmara'lar hepsi tezgah.Ancak aptalları kandırırlar bunlarla. Geri planda tayyibi ve hükümetini yöneten israil ve amerika.

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan kesinlikle haklısın, yeryüzünde üstün hizmetler karşılığı Yahudiler tarafından belirli kişilere verilen Davut boynuzu ödülünü alan ilk Müslüman lider Tayyip olmuştur. Dinciler biraz düşünsünler bakalım neden?

jetali dedi ki...

DARBE Referandumda kullanıldı. Neden 26 madde hep bareber geçti,ayrı oy verme hakkı tanınmadı snaıyorsunuz?Çünkü Referandumda Darbe kullanıldı. Amaç Kenan Evreni de kullanıp yargıyı siyasallaştırmaktır. İstifa edenlerle beraber yargı neredeyse tam siyasi oldu denebilir. Peki Yargı neden siyasi yapılmak istenebilir. Cevap açık ve net daha rahat çalabilmek için. Hadi diyelim yargı CHP li idi,şimdi AKP li oldu ney değişti? Açıkçası Yolsuzluğun bu yollar yasallaştığını düşünüyorum. Yani AKP liler çalacak, Yargıdaki adamları da hayır çalmadı,iftira deyip geçiştircek. Dava bile oluşamayacak. Şimdiki sözde operasyonlarda göstermelikler. Bir ara bir kanun bile söz konusu olmuştu.İhale işi iyi yapana verilir kanunu,işi yapmadan adamın işi kötü yapacağı bilinemez ki?Yani adamlar ihaleleri kendi adamlarına yasal olarak vermenin peşindeler. Bu kanun yeniden gündeme gelirse hiç şaşırmam. Zaten o kanun olmasa bile, biri dava açsa Hırsız en fazla 1 senede aklanıyor. Dürüst olan bir Siyasi Parti Yargıyı Siyasal yapmaz. Dokunulmazlık kalsın demez. Dikkat edin son 20 yılda 200 Milyar Dolar çalındı devletten ceza alan ciddi ceza alan yada halen senelerdir içerde yatan tek kişi yok. En fazla 2 senede 100 Milyar Dolar çalsan bile serbestsin. Yargı Sistemi kötü idi daha kötü oldu. Türkiyeyi ne yazık ki daha kötü günler bekliyor.....

Adsız dedi ki...

Muslumanlar heryerde alay konusu zaten. They are not loved they are just tolerated and also the most hated. Muslumanlar kadar ignorant ve gercekleri goreyemiyecek kadar mal beyinsiz millet gormedim ben dunyada!! Beyinleri dinle yikanmis beyinsiz yaratiklar.YAlaNci bir diNe, olmayan bir islAMa taptiklari icin bir o kadarda mal olduklarini ortaya koymaktalar!!

Adsız dedi ki...

her kimsin bilmiyorum ama baya araştırmışsın ellerine sağlık. ama ben bunların çogunu bildiğim için ülkemden soğudum içimde gizli sosyalizm yaşıyorum inşallah ehrşey gönlünce olsun...

Adsız dedi ki...

ya siz kımsınızde sayın başbakanımıza laf soyleyip ona hakaret ediyosunuz.siz kimsiniz ki bizim yuce dinimize laf getirmeye calisiyosunuz bizim turbanli kadinlarimiza turbanlarina laf getirmeye calisiyosun siz kimsiniz <ALLAH askina soyleyin...soyleyemessenis ben soyleyeyim siz bir grup din dusmani vatan dusmani dogru yol dusmanisiniz iste siz buusunuz vatani boyle sanal alemden olsun baska yerlerden olsun yikmaya calisan ucuz amarikan serefsizlerinin usagi ve pisliklerisiniz iste siz sade ce ama sadece bu sunuz



Ama GENEDE YUCE RABBIM Sizi Islah etsin dusuncesizler dini yalanlayanlar (haşa) ALLAH I ınkar edenler süphesiz cehennemlıktir

KATİL dedi ki...

ŞİMDİ SİZE SÖYLÜYORUM SENİN GIRTLAGINI KESİCEM BİR TÜRBANIM İÇİN BİN KELLE ALLACAM

KARŞIMA HANGİNİZ ÇIKARSA O NA SOKACAM SUSTALIYI

Cem Akkılıç dedi ki...

Ciddi misin len? Çok korktuk.

Bu arada böyle küfürsüz yorumlar yazın yayınlayım, millet sizin ne kadar şarlatan olduğunuzu daha iyi anlasın :)

Korhan Korman dedi ki...

Adını yazamayan diğer korkak; hani "siz kimsiniz?" diye başlayan. Sana ezberletilen metinlerin dışına bir çık da kendine şu soruları sor. Amerika'da Cia korumasında yaşayan kim? Fethullah Gülen. Amerika'nın arka bahçesi İsrail'in üstün onur madalyası verdiği yahudi olmayan tek kişi kim? recep tayyip erdoğan. amerikan askerleri ırak'tan çekilirken sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini söyleyen kim? recep tayyip erdoğan. Ortadoğudaki müslüman nüfusu yoketmek ve petrolü ele geçirmek için kurulan projenin adı ne? Bop yani büyük ortadoğu projesi. Eşbaşkanıyım diye övünen kim recep tayyip erdoğan.Müslüman suriye'de amerikan maşalığı yaparak 1 sene önce kardeşim dediği Esad'a tehdit savuran kim? recep tayyip erdoğan. Ve sen gerizekalı şimdi kalkmış bize amerikan uşağı mı diyorsun :)

Adsız dedi ki...

Türkiye'de camilerde ali imran suresinin okutulmasını yasaklayan da akepeydi.. bir not düşelim istedim.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı