Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Hodri meydan


WowTurkey.com sitesinin ve Burç Acar'ın gönüllü fedaisi 'Arap Yaşar' lakaplı Yaşar Gül, siteyi mahkemeye vereceğimizi duymuş ve bunun üzerine bana bir e-posta göndermiş.

Bakın ne yazmış;
‘’Adaletin kılıcı keskindir. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Yargı mensuplarına güveniyoruz. Hodri meydan Cem...
wowturkey in ne derece kaliteli olduğunu herkes biliyor ve fikirlerini paylaşmada özgürdür. Bana da davetiye yolla emi Cem hahaa.’’

Mesajın neresinden tutsanız sapır sapır dökülüyor aslında. ''Yargı mensuplarına güveniyoruz'' diyen bu arkadaşa, başta wowturkey sitesinin Amerikan vatandaşı sahibi olmak üzere, belirli ve seçilmiş kişilerin, Türk yargısına nasıl hakaret ettiklerini artık sağır sultan bile öğrendi.

Bir de üyelerin fikir paylaşımı konusunda ne kadar özgür olduğundan dem vurmuş bizim Yaşarcık.

Onlar gibi Mazhar Osman yeteneğine sahip olamadığım için bu mesajı psikolojik açıdan değerlendiremedim. Fakat mesajın sonunda ağzındaki otuz iki dişine keman çaldırıp, kahkaha atması biraz paniklemeden kaynaklanmış belli ki. Tipik bir; hem suçlu, hem güçlü yaklaşımı.

Şimdi gelelim asıl meselemize;

Eğer bu kişinin bana gönderdiği yazıdaki gibiyse her şey, en kısa zamanda wowturkey nokta com sitesine üye olacağım ve açacağım başlıkta aynen şunları yazacağım;

‘’Atatürk Atatürkçü değildi’’ derken neleri ima ettiniz.

Orduevlerinin gereksiz olduğu yargısına site sahibi nasıl kapılabiliyor.

Kendisi askerî strateji uzmanımı ki, generallerin ‘’beceriksiz’’ olduğunu söylüyor.

İnsanların gözlerini boyamak için açılan, örneğin ‘’Atatürk’ün hayatı’’, ‘’Cumhuriyet bayramı’’ gibi başlıklarda, neden bazı gözleri dönmüş iktidar sempatizanlarının mesajları yok.

Yaşı çoktan kemale erdiği halde askerlik yapmayan Burç Acar, nasıl oluyor da Türk ordusu hakkında ahkam kesip, bir yandan ''Türk jetleri hangarda çürüyor'' derken, öbür tarafta ''bu uçaklar neden bu kadar fazla uçuyorlar, hiç ekonomik değil'' diye yazabiliyor.


Ergenekon davasında hukuk muhteşemken, Akp’nin kapatılması davasında neden savcılarımız akıl hastası ilan edilip, hukukumuz mukuk sayılıyor?..

Deniz feneri çetesi konusunda açılan başlık apar topar kilitlenirken, fikirlerini belirtmek isteyen üyeler, özel mesajla tehdit edilip neden siteden uzaklaştırılıyor?..


Bunun gibi yüzlercesini merak eden çok kişi var artık.

Ancak ben daha özel bir şeyi sormak istiyorum;

A.B.D nin şeytan olduğunu söyleyen sitenin hasır şapkalı kovboyu Burç, neden acaba o ülkenin vatandaşlığına geçti?

Fikir paylaşımı konusunda herkesin özgür bırakıldığı balonunu zırvalayan bu zatı muhtereme, savunmasını yaptığı Yobazlar sitesinde, bu sorularımın ne kadar duracağını, ya da ne kadarının cevaplanacağını sormak lazım.

Evet, ne dersin Yaşarcık, haksız mıyım sence? İstersen sen kıdemli bir wowcu olarak bunları yaz orada. Bende sana inanayım.

Ayrıca sözünü ettiğin davetiyeyi ben göndermiyorum, sizin o çok güvenip ama işinize gelmeyince ruh hastası teşhisi koyduğunuz Türk savcıları gönderiyor. Gergin bir ruh haliyle sessizce sırıtmadan önce, bunu bilmende fayda var diye düşünüyorum.

Cem Akkılıç
31 Ekim 2008

2 yorum:

korhan korhan dedi ki...

CEM YAVRUM BERABER SAVAŞICAZ BİLİYORSUN SADECE TAYYİP DEĞİL MESELE ESAS MESELE İSRAİL BAŞTA OLMAK ÜZERE AMERİKA,İNGİLTERE,FRANSA,ALMANYA KISACASI TÜM DÜNYA ÇÜNKİ ESAS MESELE TÜRKİYE VE TÜRKLER YOK OLURSA MÜSLÜMANLIĞI VE TÜRKLÜĞÜ KORUYACAK KİMSE KALMAYACAK...YAŞASIN M.KEMAL VE ASKERLERİ.............ANASINI SEVEYİM BENİDE ALSINLAR TAYYİBİN KÖPEKLERİ UMARIM İÇERİ GİRMEMİŞSİNDİR.KORHAN ÇARÇIBAŞI.

korhan korhan dedi ki...

cem ben KORHAN ÇARKÇIBAŞI senin gibi adamlara ihtiyaç var SENİ SEVİYORUM TAYYİP EFENDİ ATA-TÜRK-ÇÜLERİ- YE-NE-MES-SİN BUNU BÖYLE BİL CEM İÇİN 6 ADET DAVA AÇTINIZ AMA DAHA ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK CEM VAR BU ÜLKEDE........

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı