Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Kutsal hazine avcıları


Yüzyılın sözde iyilik hareketi olan Deniz feneri çetesi için Alman yargısı tarafından açılan dava jet hızıyla sonuçlandı ve gereken cezalar verildi.

Ben şimdi, kim ne kadar ceza aldı, buzdağının altı maltı, zirvesi gibi konulara hiç girmeyeceğim. Daha doğrusu artık bu fenerciler konusunda yazı yazmak istemiyorum. Benim altını çizmek istediğim asıl konu bundan sonra neler olacağıdır.

Bizim insanlarımız olayları, hezeyanları, başına örülen çorapları çok çabuk unutur. Balık hafızalı bir toplum olmamızdan dolayı bütün kötülükler hemen hafızalardan uçar gider.

Bakın göreceksiniz yakın gelecekte kılık değiştirmiş inanç sömürücüleri yine din-iman adına orada burada, cami avlularında Müslüman toplumun paralarını lüp lüp edecekler. Her şey kısa zamanda unutulmuş olacağı için, sömürülmeye elverişli olan milyonlarca vatandaş yine bunlara birikimlerini verecekler.

Allah ve yoksullar adına garibanın parasını tokatlayan bu yobaz sürüleri, başka isimlerle karşımıza çıkacaklar. Mesela önümüzdeki dönemlerde göl ampulü, okyanus florasanı gibi isimleri duyarsak hiç şaşırmayacağız. Bu ahlaksızlar vakumladıkları paranın çok büyük bölümünün üzerine yatarlarken, küçük bir kısmı ile yoksul vatandaşlara bir kase çorba dağıtacaklar. Bütün bunları bolca ajite ederek saatlerce kendi televizyon kanallarında izlettirecekler. Dini sömürü faktörü ve tarikatların baskıları sonucu insanlar ellerinde avuçlarında ne varsa bu hırsızlara kaptıracaklar.

Ne üzücüdür ki, bir kilo nohuda-bulgura çocuklarının geleceğini satanlar, her zaman bu kutsal hazine avcılarının hedefi olmaya devam edecekler.

Bekleyin göreceksiniz.


En büyük asker bizim asker

Wowturkey nokta com sitesinin sahibi Burç Acar’a bir çağrı yapmıştım. ''Türk insanını askerlikten soğutmaya çalışma ve Türkiye’ye geri dön vatan borcunu yerine getir'' demiştim.

İki gündür bizim vatansever kovboydan ''tık'' dahi çıkmadı. Acaba sitenin fanatikleri ve yalakaları ''yahu bizim diktatör Burç yıllardır hiç canlı wow buluşmalarına katılmıyor, bu adam nerede'' diye kendi aralarında konuşmuyorlar mı çok merak ediyorum. Yoksa bu konuyu gündeme getirdiklerinde, o çok sevdikleri sitelerinden kovulacakları korkusunu mu yaşıyorlar.

Mister Burç efendiye bir hafta süre veriyorum. Bu zaman içerisinde şubesine teslim olup askerlik görevini yerine getirmeye karar verirse, kendisine vermiş olduğum sözler namına, sitesi hakkında tek bir yazı yazmayacağım. Ayrıca onu askere giderken uğurlamaya gelenler arasında olup, avuçlarım patlayana kadar alkışlayacağım.

Yok, eğer bu zaman zarfında ''hadi oradan ne askerliği, ne vatan borcu'' gibi laflar ederse ve çağrıma kulak asmayıp istifini bozmazsa, yaşının kemale erdiği halde kafasının hala İslami tarikatlarda kaldığına ve Teksas'daki çiftlikte yaşamaya kararlı olduğuna inanmaya devam edeceğim.

Cem Akkılıç
21 Eylül 2008




Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı