Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Üçü bir arada


Necmettin Erbakan
.
Hüseyin Üzmez
.
Fadıl Akgündüz. Nam-ı diğer JetFadıl.
.
Birincisi yaştan
.
Diğeri kaştan
.
Sonuncusu ise zaman aşımından yırttı! Salıverildiler.

.
Hatırlayın; Fadıl, Almanya’da müminlerden lüp lüp ettiği Deutshe marklarla, bizim anlı şanlı medyamızın televizyon kanallarının her birine beş yüz bin dolar karşılığı eş zamanlı olarak reklam vermişti. Kameraların karşısında kürsüye çıkıp, otomobili yeni icat etmiş gibi kırıtarak, Türk halkına müjdeyi veriyordu. ''Arabanız geliyor…'' Az sonra bakmıştık ki, Senfoni Orkestrası eşliğinde, meşhur cambaz David Copperfield şovlarına taş çıkartacak cinsten bir sunumla kürsünün arkasından molla yeşili renkte bir araba çıkıp ilerliyor… Aynı dönemde İstanbul’a gelen David’in numaralarındaki hileleri çözmekle meşgul olan bizler, Jet-pa Holding'in Siirt’te kuracağı otomobil fabrikasının temel atma törenini izliyorduk. Tamam oldu bu iş, Atatürk’ten sonra en büyük sanayi hamlesi gerçekleşti denildiğinde, İslami kesimin parıldayan patronu Fadıl, Jet gibi kayboluverdi bir anda. Gurbetçiler kaptırdıkları paraların arkasından ağıtlar yakarken, bizimki milletin vekili seçiliverdi. Her şey ayyuka çıkıp balon patladığında, komşular alışverişte görsün diye hapse tıkıldı. Bıraktığı milletvekili koltuğuna kim oturdu peki? Recep Tayyip Erdoğan.


Şimdi bugüne dönelim;
Evet, hukuk tarihimizde bir ilk daha gerçekleşmiş oldu. Ancak bu defa bir ilke ''imza'' atıldı. Serbest kalmak için tutukluyken ödediği 150.000 YTL kefalet, ödül gibi geri ödendi. Yetmedi, İsviçre’deki banka hesaplarının da iadesine karar verildi...
Hadi söyleyin, bizim yerli otomobilin markası neydi?

İMZA

Cem Akkılıç
20 Aralık 2008


Tokatçı Jet Fadıl yakayı ele verdikten sonra işi abarttı ve cübbe giydi. Türkiye'nin sözde ilk yerli arabasına ne oldu derseniz, Allahlık oldu!

Jet Fadıl ve kankaları














Fethullahçılar İslam dinine hakaret ediyorlar. Buradan okuyun.

4 yorum:

Cem Akkılıç dedi ki...

http://www.bagimsizgundem.com/selma-erdal/jetpa-fadil-ya-da-rte-nin-gelecegi.html

Her zamanki üslubunla mevzuyu çok iyi aktarmışsın Selma abla.

Adsız dedi ki...

Şu üslubuna hayranım Cem Akkılıç konuları öyle güzel dile getiyorsunki söyleyecek laf kalmıyor helal olsun demekten başka..

Adsız dedi ki...

link kopyalıcam sağ tıklıyorum saçma sapan bişi çıkıyore bana. beynini dedirtme ya sanki ctrl-c çok zor onu geçtim internet bu ya kaynakta html içinde herşey ortada zaten neyin peşindesin

Cem Akkılıç dedi ki...

Bence etkili bir bilgisayar kursuna git sen. Sayfalarda link yok. Var Olan linkleri de tıklayıp açtığında tarayıcının satırındaki linki rahatça kopyalayabilirsin. Acaba ‘’tarayıcı’’ nedir, ‘’satır’’nedir biliyor musun o da belli değil.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı