Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

İslam’a hakaret böyle olur…


Kendine şu soruyu sormaya çalış; AKP Arapları kardeş ilan etti. Petrol nereden çıkıyor? Arap ülkelerinden… Sen benzinin litresini 4.60 Türk lirasına alıyorsun. Sünnetsiz Amerikalı ve İngiliz ne kadara alıyor? Galonunu tüm vergiler ile birlikte 1.20 Dolara alıyor. 1 galon = 3,78541178 litre demek.

Kardeş kardeşi bu şekilde öper mi?..

Sen hâlâ aklını Türban ile bozmuşsun ve dini referans gösteren AKP’nin,
Büyük Orta Doğu Projesi kapsamında Amerika ile ortak çalıştığını göremiyorsun.

Geçen hafta Fethullah Örgütünün Almanya’da yaşayan bir yöneticisi ile yazışma imkânı bulmuştum. Hazır bulmuşken birkaç soru sorar, belki cevapları alırım diye düşünmüştüm. Gerçi arada küfür falan da etti ama, ben onları buraya aktarmayacağım.

Arkadaşa, ‘’dur sakin ol, hemen küfüre sarılma, düşmanlar bile ara sıra mola verip, iletişim kurabilirler’’ dedim.

2 soru sordum zatı muhtereme!..

Dünyanın çeşitli yerlerinde bir sürü okullar açtığınızı söylüyorsunuz. Bu Işık mekteplerinde Türk bayrağı dalgalandırdığınızı, aynı zamanda İslam’ı yaygınlaştırdığınızı iddia ediyorsunuz. Peki, neden dünyada ki 1.5 milyar Müslüman yoksulluğun pençesinde kıvranıyor?

Adamın verdiği cevabı duyunca, kendi kendime; bu Fethullahçılar hakkında ne yazsak, ne söylesek haklıymışız yahu dedim.

Sorumu sorduğum an, hiç düşünmeden verdiği yanıt;  ‘’onlar İslam’ı anlamadılar’’ oldu.
Koskoca İslam alemi İslam’ı anlamıyor, bizim Fethullaçılar anlıyormuş demek ki!..

İslam’a hakaret böyle olur… Müslüman’ı linç etmek diye buna denir.

Bunu bizler yazıp söylesek, yemediğimiz hakaret, tehdit, beddua kalmazdı…

Sen koskoca İslam dünyasını İslam’ı anlamamakla suçlayacaksın, sonrada kalkıp İslam’ı yaygınlaştırıyorum diyeceksin.

Hani içimden tam o esnada; vay anasını sayın seyirciler diyecekken, bir soru daha sorayım şu muhtereme dedim.

Fethullah Gülen hazretleri neden Amerika’da yaşıyor diyerek, artık klasikleşen ve sıradanlaşan soruyu patlatıverdim adamın yüzüne.

Peygamber efendimiz emir buyurmuşlardır, İslam’ı yaygınlaştırmak için Arap topraklarını terk edin demiştir diyerek, Amerika’da iki yüz elli bin Amerikalıyı Müslüman yaptıklarını kasıla kasıla söylemesin mi?

Demek ki bizim Fethullah camiasının tek hedefi, iki yüz elli bin Coni’yi Müslüman yapmakmış.

Meğerse Amerika Birleşik Devletleri işi gücü bırakmış, diplomasız bir hafıza, gel kardeşim kurul buraya, al sana milyarlarca dolar, bizim imansızları Müslüman yap demiş.

Bunlar kısa zamanda Bush efendiyi de imana getirip, Sarkozy ile birlikte Müslüman yaparak hava basmazlarsa, ben de n’olayım!...  

Bakarsınız Ray Charles’da uyanarak, umreye gidip, ney üflemeye başlar.

6 Temmuz 2011
Cem Akkılıç


Fethullahcılar nasıl namaz kılar? Merak edenler buradan buyursunlar!



Yazıyı okumak için üzerini tıklayın.


Memlekete DEMOKRASİ geldi, tadından yenmiyor.
Nasıl gelmiş izleyin.

36 yorum:

Türkçü Devrim dedi ki...

Bu dinci hainler seirati isterler ama laikligin oldugu bir ülkede yasamak için onurlarını sereflerini satarlar. Seriat'i isteyen türbanli kizlar, kadınlar erkeklerin kölesi olmaya razı olan kendini mal yerine koyan zavallılardır. Hangi kız, kadın kuma olmak ister? Madem seriatı istiyorlar o halde seriat kanunlarına göre şimdiden yaşamaya baslasınlar. Öyle türban takmakla olmaz bu işler. Kızlar, kadınlar evlerinden erkeksiz çıkmasınlar, araba kullanmasinlar, makyaj yapmasınlar. Bence Türkiye'ye seriat kanunları gelmeli. Seriat'ı isteyen seriat kanunlarina göre yargilanmalı, laikler ise uluslararasi insan haklari kanunlarina göre yargılanmalı. Göreceksiniz ki seriatı isteyen cahil yaratiklar bir suç islediklerinde laikler gibi insan gibi yargilanmak isteyecekler.

Arif Özdemir dedi ki...

Buna inananlara ne demeli?

Enes Karataş dedi ki...

Benzini değil 4.20 ye satmak 40,20’ye satsan alışmış bunlar Amerikancılığa… Bir türlü anlamıyorum bu İslamcıların Amerika hayranlığını… Patolojik sebepleri olmalı :):):)

müslüman’ın benzinini ucuza kullananlar gavur dedikleri ülkeler halbuki.

Kemalist dedi ki...

Bu derece yüklenmeyin Fethullah'a... Amerika belki onun b.okunda boncuk bulmuştur.

Mustafa Erkuş dedi ki...

islamı rezil eden aç gözlü karaktersiz herifler..cemaate köpekleşmeyen, satın alınamayan müslümanları ötekileştiren şahsiyetsiz benciller..dahası da var ya, yine de ayıptır..ahirete kalsın inşallah!

Fethullah HAC vazifesini yerine getirmiyor ? Neden Mekke Medine yerine dünyada milyonlarca müslüman sivili öldüren A.B.D’ de FBI çiftliğinde yaşıyor ? Buna tapan şerefsizlere soruyorum, içinizden bu sorulara somut cevaplar verebilecek bir delikanlı çıkar mı acaba ?

Yönetici dedi ki...

Çıkmaz Mustafa çıkmaz. Bunların kıblesi şaşmış... O sorulara cevap veremez bu Şakirtler...

mtafa dedi ki...

bu söylediklerinize kendiniz inanarak mı söylüyorsunuz.yoksa birileri bunları size söyletiyormu?

Ahu Karaca dedi ki...

Feto çok yakışıklı çıkmış papanın elini öperken... :):):) Cem bey öyle bir vuruyorsunuz ki hem gülüp hem düşünüyoruz...

Kaan Saner dedi ki...

Fitnetüzzaman Fetullah GÜLEN in Rusyadaki okullarını Rus Hükümeti bastırmış ve kapatmıştı. Rus Hükümeti doğruyu en sonunda anlamıstı ama bu yetmez. Dunyadaki tÜm fitne yuvası Fethullah okulları Rus Gizli Servisince takip edilmelidir...

İbrahim Akgül dedi ki...

Amerikan oyunu olan filmlerdeki İmam tiplemelrinin Türk insanı üzerinde ne kadar büyük etki ettiği ortada. Hristyanlarda papazlara saygı varken bizde imamlar kötü ve dalga geçilecek şahsiyetler olmuştur ki bir din adamının bu hale düşmesi o dini yaymasını oldukça zorlaştırır ve avrupalıların bu oyunu malesef başarılı olmuştur ve Türk insanın gözünde imamların, din büyükleriniin değeri kalmamıştır. Fethullah gibilerin bunda büyük payı vardır.

Türbanlı kız benzerlerine değinecek olursak; en sevmedğim insan tarzıdır ki geçen parkta sevişen bir başörtülü gördüm ne kadar iiticydi mağdem verceksin niye takıyosun başörtüsünü salak.

yasemin dedi ki...

şeriatı istediğimizi söyleyen o kadar çok yorum var ki anlamak mümkün değil. Ne ben ne de çevremdeki örtülü kişiler şeriatı bu ülke de istemek olsun şeriatı benimseyen ülkelere gitmeyi dahi düşünmüyorlar. AKP nin örtüye karşı tutumu tamamen oyalama. seçim zamanı küçüçük bir imtiyazla bütün oyları alıp sonrası için hiç bir çabası olmuyor, iyi de kullanıyor bu durumu. görmüyorlar ve ekmeğine yağ sürüyorlar ne yazık ki...

Yönetici dedi ki...

İslam ile insanları kandırmak ve uyutmak kadar kolay bir şey yok ne yazık ki. Amerika bu durumu 1 asır önce zaten keşfetti. Bakın Arap ülkelerine, birkaç zengin şarlatan dışında tüm halkları acı ve yoksulluk içinde kıvranıyor. Oysa petrolün çıktığı ülkelerin zenginlikten ihya olması lazım.

İsrail nasıl kuruldu o topraklarda? Bu çok can alıcı bir soru…

Türban konusuna gelince; Amerikan çıfıtından başka bir şey değil. Ama isteyen istediğini giyebilir mi? Evet giyebilir. Fakat bunlar rengarenk bir bezi İslam’ın emri diye kakalıyorlar millete… Yoksa kim kafasına ne takmış bizim umurumuzda bile değil. Kamuyu türbanla işgal etmek istiyorlar. Camiye şortla girebilir misin? Giremezsin!.. Her yerin bir kuralı var.

Ufuk Bayraktar dedi ki...

Emre Kongar'ın ''içimizdeki zalim'' kitabını bir çırpıda okudum dün, Türkiye bağımsız ya da kusurlu demokrasi değil, melez demokrasi ile yönetilen bir ülkeymiş uluslararası bir araştırma kuruluşuna göre, yani kralını seçimle seçen ülkelerden... Daha ne diyebiliriz ki...

Leyla Erdem Yiğit dedi ki...

"USTALIK " dönemine varan yol figürleri. Teşekkürler Cem Akkılıç...

Adsız dedi ki...

laa siz bir kere o yerlerin çayı içtiniz mi bir kere muhabbetlerine katıldınız mı bu kadar insanlar akılsız siz mi akıllısınız ne kadar zengin var yıllık milyon dolarlar veriyolar aptal mı bu adamlar biraz mantıklı düşünün
türkçemizi yurt dışındaki okullar kadar katkı sağlayan var mı biraz objektif bakın ltf

Ersel Coşkun dedi ki...

1- Yüzüne Gülenden..

2- Arkandan Gülenden..

3- Fettullah Gülen'den..

Adsız dedi ki...

Agzi olan konusuyor, herkes bir seyler mirildaniyor, somut anlamda icraat, cozum sunabilen gelde ara! Kesinlikle Fethullah Gulen'i savunmayi ilke edinmemis olmakla birlikte, kisaca ekleyeyim: Yurtdisinda sadece Zaman/Feza (F.Gulen) dernekleri, vakiflari yok, bugun Dunya'da hangi ulkeye giderseniz gidin, memleket insanimin kumelendigi, icinde bulundugu bir suru vakif, dernek, kurulus girebilirsiniz; genel;likle Islam Din'i ilke edinilerek kurulmuslardir. Iste bu vakiflar, dernekler, kuruluslar o kadar organize olarak calismaktadirlar ki, sadece bir ornek vereyim, "yabanci dil ogrenim" amacli (maskelenmis hali) her donem belli bir ucret karsiliginda Turkiye'den ogrenciler yabanci ulkelere getirilmekte, bu derneklerin, vakiflarin yurtlarinda barindirilmakta, beyinleri yikanmakta ve ideolojileri degistirilerek, yeni bir nesil yaratilmaktadir. Turk Konsoloslugu yetkilileri ise zaten kisitli imkanlarla bu tip organize kuruluslarla ugrasamadigi gibi, TC armali Turk Danis Dernekleri ve buna benzer resmi Turk Dernekleri (TC konsoloslugana bagli olanlar) ise baktiginizda iceride 2-3 ihtiyar (bulundugu ulkeye ilk gemis birinci nesil) tavla oynayarak vakit gecirmekteler. Aktif olmaya gerek yok zira hem yas gecmis hemde nasilsa her ay belli bir odenek geliyor, otur yerinde gelsin maasin zihniyeti hakim. Simdi buna benzer daha nice bozukluklar, kokusmusluklar varken, kendimizide elestirerek, cozum aramak, dogrusunu yapabilmeye calismak varken, zaten bilinen rezillige birde bizlerin yuklenmesini gayet bos ve gereksiz buluyorum. Zaman ve ortam uygunsuzlugu sebebiyle simdilik son veriyorum; saygilar!

Avusturalya'dan NE MUTLU TURKUM DIYEBILENE!

Yönetici dedi ki...

Fethullah'ı savunuyorsun da Hacca neden gitmediğini hatta gidemediğini sorgulayamıyorsun. Yoksa maman kesilir diye mi çekiniyorsun? Bu sadece bir örnekti…

Cem Akkılıç dedi ki...

An itibariyle benzin 4.50 yi gördü. Haydi hayırlısı Akepeciler...

DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM.

Adsız dedi ki...

Fethullahçılar Hz Muhammed'i kabul etmezler. Feto bu nedenle kutsal topraklara gidemez...

sıkıyorsa gitsin :)

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaş öncelikle sana bi konuda hak veriyorum fetullah gülen !

Not: web siten çok karışık bir sürü sayfa açıldı düzeltirsen daha iyi olur

iyi akşamlar

Adsız dedi ki...

cem bey çok iyi bir site kurmussunuz :) cok basarılı

Adsız dedi ki...

cem, necisin nesin umurumda değil. devam tosunum DURMAK YOK YOLA DEVAM davandan şaşma.

Murat dedi ki...

Fethullahçıların gerçek yüzü bir yazıda daha iyi ortaya çıkmış. Gitsin bir sürü kutsal yer var sıkıyorsa orada yaşasın...

Kazım Bükülmez dedi ki...

Bu sümüklü neden hala Arabistana taşınmıyor. gitsede Araplar bunu bir yese...

Adsız dedi ki...

Fetullah gülen hacca gidip gitmediğiniz araştırmadan konuşmak doğru değildir... Kendisi iman iken hac kafilesinin başında diyanetin gorevlendirilmesi ile gitmiştir... Hiç bir bilginiz tam değil ortalarda konusuyorsunuz... Yinede Hepiniz kendi çıkarlarınız doğrultusunda haklısınz bazılarıda yahudileri sever atatürkçüyüz deyipde ... O yahudiler ki gelecekte size 1 ekmek vermeyeceği zaman anlacaksınız bu islamn kuruluşlarının büyütmeyip baskınlar yaptığınızda...

Cem Akkılıç dedi ki...

Hacca gittiğine dair tek bir belge yok, foto yok. Hem neden Mekke dururken yıllardır Amerika’da yaşıyor?..

Adsız dedi ki...

ya sizin amacınız ne kiii anlamadım gitti..

recep tayyip dedi ki...

haklısınız çocuklar edilmiş bi yanlışlık keşke vatandaşlar anlasa gerçeği açsalar başlarını emineye aç artık diyom açmıyor alışmış gayrı napalım bilmem ki..

özal dedi ki...

hala örtülümüsünüz lan siz sizi özelleştirmeden gittim ya kemiklerim sızlıyor, yobazlar özelleştirilmiş bak ona sevindim ama amerika satın almış sanırım hadi bakalım..

gerçek imanlı dedi ki...

ne salakça bişey bu türban başörtüsü .. salaklar bunla koskoca dini batırıp küçük gösteriyorlar Allah belalarını versin bunların ..

Adsız dedi ki...

lütfen tek taraflı yorumları yayınlamayın. demokrasiden bahsediyrsanız eleştiye açık olun.

Adsız dedi ki...

savunduğunuz chpnin kurultayında pkk işaretleri ne iş. savundğnuz partinin genel başkanı asker şehitlere neden tam olarak şehit diyemiyor. pkk için çözümleri varmış evet tek çözümü doğuyu vermek bu ülkenin başına chp geçerse bu ülkede ne cami kalır nede ezan sesi duyulur. ramazanda davul çamk yasaklanırç içki heryerde içilir zina dahada resmileşir. vatan toprağnda bir karış toprağmız kalmaz satılır. bunlar benm düşüncelerim değil. chpye oy vermyenlerin chp ile ilgili genel kaygıları.

Cem Akkılıç dedi ki...

CHP'yi savunduğumuzu kim söyledi sana? Nerede gördün?

Adsız dedi ki...

Sizin gibi insanlara cevap yazdığım için utanıyorum.Siz kimsinizde ağzınıza bile alamayacağınız isimleri burada zikrediyorsunuz.
Şahıslara değer vermiyorsanız.Yapılan emeğe saygı duymuyorsanız.ALLAH'tan korkun.Ve susun.
Başka işiniz yokmu sizin.
Burada yorum yazanlara soruyorum.
Kendinizden bir başkası için ne yaptınız.Yada ALLAH Aşkına ne yaptınız?

Zeynmet dedi ki...

Farklı olan düşüncelere saygı duymadığınız görülüyor. Keşke objektif olabilseydiniz. Sizin düşüncelerinize karşı olan herkes CHP'li değil. Üstelik CHP'li diyerek aşağılıyorsunuz. Sonra aynısı size yapılınca anlayamıyorsunuz. Bence şunu anlamalısınız ki herkes aynı fikirde olamaz, herkesin sizin gibi düşünmesini de bekleyemezsiniz değil mi? Atatürkçü olan birine dinsiz derseniz size de şeriatçı derler.Bu hoşunuza gider miydi? Teşekkürler.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı