Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Beşiktaşın halleri



Desibel rekoru kıran, şarkıları, marşları rakip takımlar taraftarları tarafından taklit edilen taraftar topluluğunun takımındanım.


Beşiktaş'ın halleri


Ertuğrul Sağlam gidene kadar Beşiktaşlılığımı askıya alacağımı söylemiştim liğ başlamadan önce. Hatta kendisi takıma ilk geldiği gün söylemiştim. Futbolu yeni bırakmış hiçbir vizyonu olmayan bu antrenörü kabul etmemiştim Beşiktaş'ın başında. Sekiz sıfırlık tarihi şampiyonlar ligi yenilgisinde bile bu adam gönderilmemişti. İşte ligin ikinci yarısı başladığından beri güçlü bir takımla oynamayan Beşiktaş Kayseri deplasmanında duvara tosladı. Hem de Beşiktaş için bu yıl deplasman fatihi deniliyordu. Balık baştan kokarmış, önce Yıldırım Demirören'in bu takımı bırakması lazım. Tabi Beşiktaş şampiyonluk görmek istiyorsa. Ertuğrul Sağlam iki değerli yerli futbolcuyu köreltmiş ve Beşiktaş'tan kopmalarına sebep olmuştur. İki haftadır, kötü futbolcular diye Beşiktaş'dan gönderilen Burak ve İbrahim Akın oynadıkları takımların kurtarıcıları oldular. Beşiktaş, lig başladığından beri bir futbolcusu bir maçta 3 gol birden atamazken, gönderilen Burak kendi takımında het trik yaptı geçen hafta. Şimdi bu hafta Demirören'in açıklamalarına bakın. Çatlama başlıyor takım içinde. Yavaş yavaş anlıyorlar Sağlam'ın büyük takım hocası olamayacağını. Ama atı alan Üsküdar'ı geçmek üzere.

Cem Akkılıç 11.2.2008























Kelimelerin kifayetsiz kaldığı o muhteşem rekorun kırıldığı anlar.
Beşiktaş İnönü stadı.
Not: Videomu özellikle 49790 kişilik statları olan taraftarlar izlesin.
Bu maçı anlatan spiker daha sonra takım tutmadığını özellikle vurgulamıştır. Videodaki amaç görüntüden daha çok taraftarlarımızın sesi ve spikerin canlı anlatımıdır. Bilmem anlatabildim mi ?


Akıllı olmak faydalıdır!



Ben

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı