Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

İşgalciler için kara bir gündü…


Biz Türkler için 9 Eylül’ün anlamı büyüktür…

Düşmanı, yani emperyalistleri kovduğumuz o günü kutsal saydığımızdandır…

İki elimiz kanda olsa bırakır, koşarız meydanlara…

Her yıl coşkuyla kutlarız. Gönderlere Türk bayrakları asarız. Büyük Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’e, arkadaşlarına ve şehitlerimize saygı yürüyüşleri düzenleriz.

Sel olup akarız yani…

*
Bir an için kendimi, yasakçı AKP’lilerin yerine koydum…

Zor olmalı, nasıl da morarmış olmalılar…

Marşlar, haykırışlar, tepkiler, atlı süvariler…

Güdümlü iktidarlarını balkonda kutlayanlara inat, İzmir Hükümet Konağı’nın balkonuna çekilen anlı-şanlı Türk bayrağı…

Zaten 9 Eylül düşmanlar için en kara, en acıklı, en hazin tarih yapraklarından birisi değil miydi?..

*
Misal;

Yönetmelikle resmi törenlerin iptal edilmesinin gerginliği nedeniyle İzmir’de toplanan halkın, Bakan Ertuğrul Günay’ı ‘’yuhaladığı’’ anlardı…

‘’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’’, ‘’Gün gelecek devran dönecek, AKP halka hesap verecek’’, ‘’Vur vur inlesin Tayyip dinlesin’’, ‘’Şehitler ölmez vatan bölünmez’’ diye slogan atanlara gülümseyip, el sallayarak poz verdi. 

On binlercesi toplanıp da; on yıldan beri hukuk’u, demokrasiyi, dini-imanı kendi çıkarlarına uyduranlara tepki gösterince…

Bakan’da karşılık olarak gülümsedi iyi mi?..

Dönüp dönüp tekrar bakmalı dünkü tepkiye…

Direnişin simgesidir çünkü…

Ve gidişin resmidir el sallayışı…

*
9 Eylül’de İzmir’i, Türk bayraklarıyla boyadı laik cumhuriyet sevdalıları!..

Yasakladı ama engel olamadı AKP!..

Düşman için 9 Eylül kara bir gündü, dünde öyle oldu!..

Gücü yetmedi bayrakları indirmeye!..

İzmir’in meydanlarını, caddelerini, ara sokaklarını gördünüz!..

Evet, işgalciler için kara bir gündü…

Cem Akkılıç
10 Eylül 2012

Türk milleti işgalcilere öfke kustu



En az 3 çocuk yapın!..
Ucuz işçi ve ölecek asker lazım...
Afyon Patlaması’nın sebebi belli oldu!.. Gece yarısı apar topar bomba sevkiyatı yapılmak istenmiş. Nereye mi? Tabi ki Amerikan yandaşı muhaliflere… Suriye’deki muhaliflere…

13 yorum:

İzmirli dedi ki...

bakın tarih tekerrürden ibarettir.Bugün kanunla yasaklayanı yarın kanunla yargılarlar ,dünyada kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz ve kalmayacakta..

Adsız dedi ki...

Akepe bu hızla giderse ve halkın tokatını yemezse, 10 yıl sonra meydanlarda Türk bayrağı sallayan insanlara uzaylı gibi bakacaklar.çünkü yeni eğitim sistemi ile din filan değil ideoloji pompalayacaklar.

Adsız dedi ki...

Türk bayrağından rahatsız olanlar:bölücüler,ermeniler,rumlar gibi azılı Türk düşmanlarıdır,peki AKP hangi tarafta,kim niye bu ülkenin bayrağından rahatsız oluyor?Amerikan baragi mi cekselerdi göndere,o zaman mutlu mu olacaklardi?

Adsız dedi ki...

iyi gene denize karga tulumba denize dökmemişler..XD

Adsız dedi ki...

ulusal coşkuyu unutturmak, yok etmek için elbette ulusal bayramları yasaklayacak,bayrak çekmeye engel olacak.Başka türlü nasıl Amerikan uydusu olabilir bir ülke?..İslam ülkeleri gibi amerikaya hizmet etmek, petrolü içirmek için ortadan kaldırmak zorundalar bu coşkuyu.

Meryem SALAR dedi ki...

insanlari Atatük e karsi iyice düsman yaptilar,yavas yavas halka sindirerek bunu basardilar,halkimiz kumandali robot gbi oldu malesef.bunu yalkin yüzde ellisi icin rahatlikla soyleyebiliriz

Turgut Develi dedi ki...

.isviçreli bakana sormuşlar..deniz yok ama..isviçrede bakanlığı var..nasıl açıklayacaksınız diye..o da.türkiye de adalet yok ama bakanlığı var demiş..bu gerçekten yaşanmış bir diyaloğ arkadaşlar..abd..yapımı..dünyada tek ysk nın kullandığı o bilgisayar proğramlı seçimle akp halk desteği olmasada seçimde oyunu hep sahte artırıyor..oyları o bilğisayarla çalıyorlar..chp-mhp ysk nın seçimde o proğramı kullanmasını engellemeli..yada tüm türkiye akp nin daha da kötü yapacaklarına hazır olmalı.inanç bunların..maskesi..
oda tv gazetecileri..bilgisayarda oy hırsızlığını yazdılar diye içeri atıldılar..türkiye akp den kurtulmak istiyorsa..yapılacak tek şey..ysk nın o proğramı kullanmasını engellemek..bilgisayar ysk da..şifreleri..içişlerinde..soruyorum..böyle seçimde akp kaybedermi..türkiye daha da kanayacak..

Adsız dedi ki...

Şeriat ile yönetilen İslam ülkelerinde kadının asla değeri yoktur.İran Humeyni devrimi olduğunda kadının yeri 14üncü sıradaydı. Ve enteresandır 14 yaşında kız çocuklarıyla evliliklerde patlama yaşanmıştı.

Adsız dedi ki...

Kim sana demis kadının degeri yoktur diye. Asil senin gibilerinin degeri yoktur

Müesser dedi ki...

İslamda kadının değeri olsa 1 erkek 4 kadınla evlenmez. Kadın erkeğin 2 metre arkasından kara çarşaflarla yürümez. Mirasdan eşit pay alır.

Adsız dedi ki...

her zaman olduğu gibi Cem Akkılıç döktürmüş. Helal olsun kardeşim.

Osman Özüt dedi ki...

işgal edilen bu topraklar birgün elbet geri aslınacak ve Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet tekrar eski haline getirilecek. kimse bundan kuşku duymasın.

Adsız dedi ki...

zorla dinci hayat tarzını empoze etmeye çalışıyorlar ve ulusal bayramlarımızı yasaklıyorlar.Türkler bu oyuna gelmiyor ama çünkü en son 19 Mayıs günü gördük. Milyonlarca vatansever Ankara Sıhhiye Meydanı'nda bayramı kutladı.Boşuna çabalıyor Akp ve başaramayacak.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı