Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Kahpe savaş…


Türkiye bölünüyor diyorlar…

Türkiye zaten bölünmüş durumda…

Hakkâri’de güvenlik güçleri etkisiz… Eskiden bayramlarda maytap patlatırdı çocuklar, şimdi bombalar patlıyor… PKK ile savaşan komutanlar, subaylar korkutuldu, sindirildi… ‘’Bir sabahın köründe beni de alırlar, sahte delillerle, Ergenekoncu damgasıyla içeri tıkarlar...’’ diye düşünüyor.
Adamın çoluğu çocuğu var… Silahını koyuyor masaya, oturup düşünüyor tabi, ‘’kafama mı sıksam düşmana mı’’ diyerek… Herkesin bildiği gibi ben de adım gibi biliyorum; kendi canını zerre kadar düşünmez Türk subayı!..

*
Kurulduğu günden beri hiçbir savaşı kaybetmeyen Türk Ordusu kuşatma altında!..

Artık nakarat oldu; tek mermi atılmadan, üç kuruşluk cdlerle, düzmece digital delillerle ulusalcı komutan ve subaylarımız esir edildiler.

Hedefteki ordu bedevi ordusu değil ki susup izleyelim… Mustafa Kemal Atatürk’ün ordusu bu!..

*
‘’Son Kale’’ T.S.K elden çıkacak mı?..

Tepede oturan apoletli efendiler, Amerika’nın jandarması olmayı acaba içlerine sindirebilecekler mi?..

AKP başarılı olacak mı?..

İnsanın kafasını kemiriyor sorular!..

*
T.S.K’nin Komuta Kademesi’ne bakınca umutlar azalıyor, içler kararıyor…

Bu manzarada; Türk Ordusu’nda subay olmak, Kurtuluş Savaşı’nda subay olmaktan çok daha zor demek zorunda kalıyorum.

Çünkü o savaşta; bir ‘’deha’’ vardı, düşmanı kovmak serbestti!..

Bu savaş, kahpe savaş…

O savaşta, Niyazi değil, Şehit oluyordu askerlerimiz!..

Bu savaş, digital savaş…

O savaşta; ‘’cephe’’ Lozan’daydı!..

Artık Oslo’da kuruluyor…

O savaşta ‘’mertlik’’ ölmemişti!..

Düşman bile ‘’cigara’’ atıyordu mevziden.

Şimdi içeriden dışarıdan ‘’çamur’’ atıyorlar…

*
Dün; ölmek var dönmek yoktu!..

Bugün; Asker hapiste, PKK Meclis'te, Şehit mezarda!..

Ha bir de; eskiden asker şehit olunca kıymet-i harbiyesi vardı… TV’de kavanoz açma yarışması izlemezdi ahali...

Cem Akkılıç
22 Ağustos 2012

ABD/AKP/FETHULLAH saldırısı altındaki TÜRK ORDUSU mağlup olacak mı?


Birileri burada telefonlarımızı dinliyor

http://cemakkilic.tumblr.com/

11 yorum:

Adsız dedi ki...

kahpe savaş ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi...teşekkürler..

Selcan dedi ki...

Kısa ve öz: 1881 - 193∞, Sonsuzluk ...

Adsız dedi ki...

Mustafa Kemal cumhuriyeti millete rağmen kurmuştur.Bugünde aynısı olacak gibi.Eninde sonunda yürekli olan kazanacak.Bu millete rağmen topraklarımızı kaptırmamalıyız.harika yazı teşekkrler

Ali dedi ki...

Köpekler istedi diye Atlar ölmez usta..

Erkan dedi ki...

Koli bandı ile şehit tabutunu saran, pkk leşlerini devletin ambulansı ile taşırken, şehidini bir kamyon arkasında gönderen bir devlet var..
Bugün dilsizleşen medyayı, uyuyan İstihbaratı, Hüseyin Çelik'i ,Bülent Arınç'ı ,Abdullah Gül'ü Tayyip Erdoğan'ı asla unutma Türk Milleti...

AYDEMİR AKMAN dedi ki...

İnsanlar, karşısındakileri unutmayın ki, en çok korktukları şey ile korkutmaya çalışır… Birilerinin de en rahatsız oldukları ve korktukları şey Türk Milleti’nin içindeki özgürlük ve bağımsızlık ruhu ile Erzurum’da Aziziye Tabyasına akıp Rus ve Ermeni Hainlerini boğdukları gibi, Kurtuluş Savaşında o ruh ile Mustafa Kemal’in peşine takılıp meydanlara akarak önünde durulmaz bir sel olup düşmanları denize döktükleri gibi…Tekrar o ruh ile meydanlara akmalarıdır… Bunu engellemek için ise meşhur söylemleridir milleti korkutmak amacı ile…

Evet meşhur söylem; MEYDANLARA İNMEYİN! Ağızlarda ve manşetlerde hep bir söylem var; Siyonistler, ABD, AB, PKK Türk milletini sokağa dökmek istiyor sakın bu oyuna gelmeyin!

Şöyle düşünüyorum, yıllardır bu masal dillerde millet sokağa inmesin. Peki şimdi burada oynanan oyun milleti sokağa dökmek için mi yoksa sokaktan uzak tutmak için mi? bir düşünün bakalım…1980 darbesinin temelinde yatan olay nedir? Sokağa dökülmüş olan insanları sokaktan temizlemek için… Darbe sonrası işlenen tema ortada değil mi? Yeni yetişen kuşağı sokaklardan uzak tutma teması…

Sokağa dökülen teröristtir mantığının dayatıldığı, hakkını aramaktan, haklının yanında olmaktan korkan bir nesil yaratılmadı mı? Hani her kesin sorduğu nerede bu nesil dediği? … Bugünlere bakın gerçek anlamda terör yapanların davul zurna ile karşılandığı bir dönemde, sokakta hakkını arayan öğrencilerin senelerce içeride çürümeye mahkum edilmesi neden? Şimdi sokağa dökülenleri, hakkını meydanlarda arayanları bu kadar korku ile izleyenler sizce Türk Milleti sokağa dökülsün diye prokovasyon yapar mı?Evet … Oynanan bir oyun vardır, fakat bu oyun halkı sokağa dökmek için değil, sokağa döküldüğünde önüne geleni ezebilen Türk Milleti’ne bu kutsal gücünü unutturup sokaktan uzak tutmak içindir. Hakkını aramaktan aciz bir hale getirmek içindir… Ülkemiz üzerinde oyun oynayan güçler görmüştür ki, Türk milleti yüreğini ortaya koyduğunda ve meydana indiğinde ne silah ne ölüm korkusu tanımaktadır. İşte bu yüzden de bu milletin meydana inmesini engellemek için yıllardır bir masal uydurmuşlar ve bu masalla hepimizi uyutmaya devam etmektedirler. …Erzurum’u düşünün Ruslarla birlik olan Ermenilerin Türk askerini arkadan vurup Aziziye Tabyasını işgal edilişini düşünün… Meydana dökülen Türk Milletinin ellerine geçirdiği balta, nacak, sopa hiçbir şey bulamayan ise aslan gibi bir yürekle sel olup Aziziye tabyasına akmadı mı? Rusları, Hain Ermenileri o selde kanları ile boğmadı mı? Kurtuluş Savaşını düşünün meydanlara akan Türk Milleti 7 düvel dünya devletlerinin işgal ettiği ülkeyi; enginlere sığmam taşarım diyerek önüne katıp denize dökmedi mi? Düşünün bakalım… Bu ülkeyi parçalamak yutmak isteyenlerin en son isteyecekleri şey Türk Milleti’ni meydanlara dökmek mi, yoksa meydanlardan uzak tutmak mı olur? Yıllardır ülke yönetimine yerleştirdikleri maşaları ile Türk Milleti’nin bu çılgın ruhunu yok etmeye çalıştılar. Ve… Bunun adına kah prokovasyon dediler, kah oyun, kah sağ duyu… … Şimdi soruyorum; Türk Milleti’nin sokağa dökülmesini isterler mi?

AYDEMİR AKMAN dedi ki...

Cem bey Burçak Yazıcı'nın yazısından alıntı yaptım bir üst yorumumda.teşekkürler.

Adsız dedi ki...

30 Ağustos Zafer bayramı tüm ulusalcı vatanseverlere kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

Bayramlara kafayı takanlar teröre kafayı taksalardı,şimdi bu kadar askerimizi şehit vermezdik.

Adsız dedi ki...

Ülkeyi ne hale getirdi bu hükümet. Bunların elbet bir bedeli olmalı..

Adsız dedi ki...

Türk ordusunu ele geçirmeden rej,m, yıkamayacaklarını biliyorlar. İslamcıların bu derece güçlenmesi amerikan'ın desteğiyle oldu.herşey emperyalistlerin çıkarları için. Teşekkürler sevgili Cem Akkılıç siteyi takipteyim.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı