Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Mayki, Corci, Borsa…


Aptalları sevmeye başladım…

Çünkü aptallar sayesinde, yazılarım daha fazla okuyucu ile buluşuyor!

Aptalları sevmeye başladım, çünkü yalakaların hem ahlaksız hem de aptal olması daha kolay kazanacağımızı gösteriyor.

En iyi tarafı da bu!..

*
Cemaatin su kurnazı küçük adamları, hafiften AKP’yi eleştirir gibi sosyal medyada sayfalar açıp, aslında ılımlı İslam denilen Amerikan zehrini aşılamaya çalışıyorlar…

Gözlerinizi kapatıp, kolunuzu uzatırsanız…

Aşı’ları bol.

Yerseniz…

Taktik çalışması organize…

Gerçek ismini yazamayan; pısırık, meltem esse fırtına çıkacak diye tırsan zavallı softa külahlarının mekânı.

Sosyal medya böyle bir şey işte…

Kimin girip kimin çıktığı belli olmayan, bir nevi kapısız Arap kerhanesi

*

Bu işin komik tarafı ise şu; dinci tayfası, onca iktidar gücüne, desteğine rağmen gerçek isimlerini sürekli gizliyor.

Misal;

Mayki

Corci

Borsa

Komşunun köpekleri mi diye sorsan, hayvanlara hakaret. 

Mayki, aslında türban savunucusu!..

Onun için varsa yoksa kıl-tüy…

Corci, ustasını yağlıyor!..

Şakşakçılık kimyasına işlemiş…

Borsa, katı bir iktidar düşmanı!..

Cemaat-iktidar kavgasının yeni ürünü…

Bir işaret fişeği…

Bu maskelerin ardına saklanmalarının elbette bir açıklaması var!..

Birincisi; yaptıkları ahlaksızlıkların arkasında asla duramayacaklarını biliyorlar.

İkincisi ve aslında en önemlisi; yürek yok bunlarda yürek!..

*

Ağızlarında sakız gibi sürekli patlattıkları dindarlık balonu…

Korktukları Cumhuriyet’e saldıran isimsiz ödlekler…

Ki, sosyal medyaya düştüklerinde adları; Mayki, Corci, Borsa

*

Kin ile besleyip, laik rejime karşı rövanş duyguları ile kışkırttıkları kimliksiz gençliğe, dindar gençlik demeleri boş yere değildi zaten.

Önüne koyulan bir avuç mama karşılığı, sinik, kişiliksiz, sorgulamayan, Haçlı’nın sömürgesi nesil yaratmadan, nasıl güdeceklerdi koskoca bir ulusu?..

Maykileri yaratmadan devranın dönmeyeceğini biliyorlardı…

Cem Akkılıç
24 Şubat 2012



Maykiler iş başında.  Çuval dolusu para harcayıp, reklam yapsam bu kadar faydasını görmezdim.








Eziklik duygusu ile hep büyük harf kullanıyor bu küçük adamlar.


32 yorum:

Semiha dedi ki...

Dincilerin sosyal medyayı istedikleri gibi kullandıklarını ve bu konularda CIA’dan destek aldıklarını Banu Avar defalarca yazmış ve söylemişti. Örnegin bir dincinin açtığı sahte hesap ile bir ulusalcının açtığı hesap arasında belirgin bir fark var. Dincilerin hesapları kolay kolay kapatılmıyor. Sisteme yerleştirdikleri kelime ayıklayıcılardan bunu çözüyorlar.zaten sosyal paylaşım siteleri amerikan malı olduğuna göre ılımlı islama destek vermeleri son derece doğal.

Yazı için teşekkürler. Bu üslupla delirtiyorsunuz hainleri.

Adsız dedi ki...

Hayal dünyaları geniş maykiler. Ruh hastası maykiler,agızlarında namaz ruhlarında sapıklık olan maykiler,yetim hakkı yiyerek durmadan helalden söz eden maykiler.etraf pislik kaynıyor adeta.

Nesim dedi ki...

Başbakan çıkıp konuşma yapıyor, halka ve özellikle gençliğe seslenip KİNDAR olun kinlenin diyor. Acaba kime karşı diyor bunu. İsrail mi… Eğer İsrail ise neden Yahudilerden aldığı üstün hizmetler madalyasını geri iade etmiyor? Kastettiği Amerika ise, Irakta amerikan askerlerince katledilen milyonlarca ıraklı, tecavüze uğrayan yüzbinlerce Müslüman kadın varken aklı neredeydi. O askerlere duacı olmamış mıydı?

Başbakan halkı kin ve nefrete sürüklüyor.bunu da sandelyesini sağlama almak için yapıyor. Kastettikleri de Kemalistler oluyor.

Adsız dedi ki...

İşte mükemmel bir yazı daha...helal olsun...yobazların portresi ancak bu kadar güzel çizilir. gerçi Cem bey bunların kestanesini çiziyor orası başka :)

Murat dedi ki...

Selamlar Cem bey, labrador cinsi köpeğim var.hatta resimlerini yollayacağım size.sizden esinlenip Tango isimli köpeğime göbek adı olarak Mayki koymaya karar verdim. eline yüreğine sağlık.bu yazıları yazmak yürek ister.her zamanki gibi yine muhteşem tespitler..

Ayrıca başbakan haklı, halkı kin ve nefrete sürüklemesini alkışlıyoruz. helal sana başbakan, büyük başbakan. yayaya şaşaşa büyük başbakan sen çok yaşa..

Adsız dedi ki...

Köpeğine hakaret olur Murat vazgeç :):):)

Oya Özdemir dedi ki...

Kuran da kincilik, kin gütmek yasaklanmıştır. Günahtır ve kin tutan büyük günah işlemiş olur. Peki dinde böyle bir ikiyüzlülük kabul görür mü?.. Görmez, görmesine de, ancak ve ancak kula kul olanlar naçardır tüm bu olan bitenlerin karşısında... ALLAH, AKIL ve VİCDANDAN AYIRMASIN... Saygı ve Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle harikasın üstad.mükemmemel kelimesi bile az kalıyor seni okuyunca.. 1 sayfa yazıda tüm pislikleri gösteriyorsun.saygılarım ve sevgilerimle.

Cem Akkılıç dedi ki...

Muhammedler, İhsanlar, Ömerler gitti yerlerine böyle köpek bozması Coniler, Maykiler geldi… Bir de İslam'ı savunuyoruz demiyorlar mı?.. Şarlatanlıkta sınır tanımıyorlar.

Unuttukları bir şey var ama Mehmetler henüz ölmedi.

Adsız dedi ki...

Asker'deyken nobet tutuyordum karakolda başı kapalı 10 kızdan 9'u nun gözünün biri karakolda'oldugunu fark ettim ozamn bunların ne ayak olduğunu anlamıştım zaten =)))

Adsız dedi ki...

CEMAATTEN .... TAYYİPE ... '' Devletin parası dururken birbirimizi yemeyelim ...Ayıptır ... Günahtır '' .... Bunun devamı gelecek, yakında iyice kapışacak bunlar...

Adsız dedi ki...

Bakın İngiliz The Economist dergisi Ergenekon hakkında neler yazmış; "Kimileri iktidarın, meşru muhalefete yönelik tacizi haklı çıkartmak için darbe korkusunu kullandığına inanıyor... İddia edilen bir darbe planı için uzun zamandır yürütülen Ergenekon soruşturmasında yüzlerce kişi tutuklandı ama tek bir mahkumiyet bile çıkmadı." Artık Batı basınıda bazı gerçekleri görmeye başladı. Nasıl bir oyunla karşı karşıyayız değil mi?

Şevket dedi ki...

Namussuz ve insan görünümlü hayvanlar yaptıkları şeylerin altına imza atamazlar Cem bey.

Rabia dedi ki...

İnsanlar gelir, gider... Hepsinin de bir amacı vardır. Bazıları seni yıkmak için gönderilmiştir, bazıları ise hayatını renklendirmek için. Biz bu aptallara bakınca sadece gülüyoruz Cem bey. Keskin kaleminiz ve harika üslubunuz için teşekkürler.

Mustafa dedi ki...

Kaliteli insanların taklitcisi çok olurmuş Cem bey. Sürekli destekçinim. DURMAK YOK, AMPUL PATLATMAYA DEVAM...

Sebahat Aydemir dedi ki...

Sizin gibi bir Türk evladina ben .. saygi seygi ile tesekkürlerimi sunarim ..Yolunuz dikensiz yollardan gecsin ..BASARILAR DILERIM

Adsız dedi ki...

bu yorumu onaylamayacağını biliyorum sadece senin okuman benim için yeterli olacak şöyle bir göz gezdirdim atatürkü hepimiz severiz ama biz ondan önce müslümanız siz müslümanlığı kötüye kullananları araştırıp buluyorsunuz YOLCUYA DEĞİL YOLA BAKIN ayrıca siz belki bilmezsiniz ama baş örtüsü ALLAHIN emridir bilmem kuranı kerimi okudunuzmu medeniyet soyunmakla olmaz bırakın bu işleri bu ülkeyi çanakkalede baş örtülü kadınlarla kurtarıldı ALLAH hidayet versin

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen kafasını paketlemeyen kadınları ÇIPLAK olarak yorumlayan kör cahil, isimsiz bir din bezirgancısısın.

Başörtüsü ile, Türban arasındaki farkı aslında çok iyi biliyorsun ama işine gelmiyor. Ben de üşenmeyip bu farkı milyonlarca insana göstermeye devam ediyorum.

Üstü poşetli, altı genelev olanlar kurtarmadı bu ülkeyi aptal.

Bu site tam senlik.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/

.

Süleyman Aygün dedi ki...

Kişiliksiz insanların işidir zaten isimsiz sayfalar açmak.ne kadar kişiliksiz yetiştirirlerse o kadar oy alacaklar çünkü.

TC1923 dedi ki...

tamam ulan müslümansınız dincisiniz allahçısınız peygambercısinizde,, be şerefsizler niye gittiniz malatyaya füze kalkanı kurdunuz! amerika bayrağı sallnıyor şuan malatyada!

takmışlar kafaya dinciymiş müslümanmış yok efendim imanlıymış,, ulan olsanız ne olur memlkette satılmadık tek bir şey kalmadı,, kamu ihale kurumunda akıllara zarar ihaleler hep akp li yandaşlara peş keş cekilmiş bunun gibi yüzlerce ornek var,, ULAN SİZİN YATACAK YERİNİZ YOK ŞEREFSİZLER

TC1923 dedi ki...

TL NİN YENİ SİMGESİNİ TERS ÇEVİR ERMENİ SİMGESİNİN TIPKISI!! tl simgesinde ne vardıki değiştirdiniz???? akp nin amacı Türk ne varsa yok etmektir! bugün BDP liler kendi marşlarını anıra anıra okudular! eeee yaparlar tabiki kardeşim,, osloyo gidip görüşen akp nin miti ve haburda davulla zurnayla karşılanan PKK itleri şımardı! bu ülke artık resmen bölünmüştür,,

YAZIKLAR OLSUN BUNLARA HALA DİNDEN KİTAPTAN BAHSEDEN GERZEKLER VAR, AMAÇLARI ZATEN MİLLETİ APTALLAŞTIRMAKTI, ŞEREFSİZLER

Canan Tekmen dedi ki...

zeka noksanlı olanlara yazdıklarınızı ayrıca açıklamak gerekiyor sayın Cem Akkılıç.

Nuray dedi ki...

Neden eğitimi 4 yıla indiriyorlar.çünkü dinci iktidarlar okumuş, eğitimli insanlar istemezler. Eğitimli demek sorgulayıcı demektir . Sadece kız çocukları değil bu 4 yıl eğitimle erkek çocuklarıda ucuz çırak olarak çalıştırılacaklar. Bu kabak gibi meydanda. ama bazı kesimleri kandırsalarda bizler yemiyoruz.

Adsız dedi ki...

SENİN MAKSADINI ANLAMADIM AMA ENGELLENEMEYEREK BÜYÜYORSUN VE YÜKSELİYORSUN. NE DİNİ SAVUNUYORSUN NE KÖRLÜYORSUN FİL MİSİN FİL AVCISI MI AMA UNUTMA SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR. KİMSENİN KİMSEYE TAPTIGI KALMADI TABİ Kİ SEN TAPMIYORSAN BİRİLERİNE YİNE DE DÜŞÜNCENE SAYGI DUYUYORUM. NE AKP YE NE DE DİNE İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. AMA SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN. YURT DISINDA OLABİLİRSİN YA DA KACAK HATLARDAN YAYIN YAPABİLİRSİN BU BECERİ DEĞİLDİR YİNEDE YAPTIGIN İŞ YÜREK İSTİYOR. HA BİDE YAZMIŞSIN ORAYA KÜFÜR ETMEYİN SUC DUYURUSUNDA BULUNURUM DİYE OLDUKCA KOMİK BİRİSİNE DE BENZİYORSUN.COK GÜLDÜM ONU OKUYUNCA. FACE DEN MİLLETİN RESİMLERİNİ ÇALIP ONLARI SLAYT YAPARAK KENDİNDEN BAŞKA KİMSEYİ AŞAĞILAMIYORSUN MERAK ETME. TÜRBANA GELİNCE KİMİN NE NİYETLE TAKTIGINI BİLMEM AMA TÜRBAN SENİN AĞZINA ALAMAYACAĞIN KADAR DEĞERLİDİR .İNGİLTEREYE BİR OSMANLI COCUGU MASTER YAPMAK İÇİN GİTMİŞ VE PROFESÖR ÇOK TERSMİŞ MÜSLÜMANLIGA KARŞI SENİN GİBİ YANİ. ALAY ETMİŞ TÜRBANLA.
GENC KALKMIŞ SORMUŞ:
HOCAM SİZ COK DEĞERLİBİR YAKUT BULSANIZ NE YAPARSINIZ DEMİŞ?
SAKLARIM DEMİŞ.
NASIL SAKLARSINIZ DEMİŞ
EVİMİN EN İYİ VE SAĞLAM YERİNDE SAKLARIM DEMİŞ.
NASIL SAKLARSINIZ YANİ ÖYLECE DOLABA KOYARMISINIZ DEMİŞ?
HOCA DA HAYIR COCUGUM DEMİŞ ONU GÜZELCE BİR BEZE SARARIM VE KİMSENİN BULAMAYACAĞI ŞEKİLDE SAKLARIM DEMİŞ.
COCUKTA BEZE SARARSINIZ ÖYLEMİDEMİŞ.
HOCA EVET OĞLUM O KDAR DEĞERLİŞEY YA KIRILIRSA DEMİŞ.
ÇOCUKTA İŞTE HOCAM OSMANLI KADINI O BULDUGUNUZ YAKUTTAN DAHA DEĞERLİ DEMİŞ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kaçak hatlar derken neyi kastettiğini anlayamadım. Siteyi biraz daha ayrıntılı incelersen kaçak hatlardan girmediğimi anlayabilirsin. Zerre kadar zekâsı olan bunu gayet iyi anlayabilir.

Osmanlı’da TÜRBAN yoktu. Boneli poşet hiç yoktu.

Ha bu arada, KAPALI ZARF MERAK UYANDIRIR. Bilmem anlatabildim mi?

Adsız dedi ki...

Üstte kocaman harfler kullanarak yorum yazan kişi güldüğünü söylüyor.Fakat hiç gülmüşe benzemiyor.Canı çok yanmış ve bunun sorumlusunu arıyor.Zavallı yobaz.Kaçak kuran kursu veledi zinası olmalı.

Kerem dedi ki...

Ben daha bu sanal alemde gerçek ismini yazacak pek bir yobaz göremedim. Tırsak olur yobazlar. Höt dedin mi sinerler. Hep İsrailin suçu bunlar. İsrail korkak alıştırdı bunları.Hep tokatladı. O nedenle İsraili pek severler. Ödül mödül alırlar İsrailden.

bigmaster dedi ki...

Ne kadar arap çölü bedevisi,sapık, şeriatçı,tarikatçi,cemaatçi,ilkokulterk,okuma-yazma bilmeyen cahil varsa hepsinin düşmanı;biz Türk gençliği,Laik Türkiye Cumhuriyeti ve ulu önderimiz Atatürk'tür.Cahil yobaz sürüleri bilmelidirler ki bu ülkenin rejimini değiştirmeye onların ne güçleri ne de zeka seviyeleri yeter,Ne kadar çok karga sürüsü varsa,şahin'in biri hepsine yeter.

Adsız dedi ki...

Günümüz İslamcılarının sahtekar olması hiç şaşırtıcı değil.kıblesi amerika olanlardan dürüstlük zaten beklenmez.

Adsız dedi ki...

siz burç acar isimli şakirtin canına okumuştunuz. o günlerden beri takip ederim bu blogu.

Belma dedi ki...

bu blogu uzun süredir takip ediyorum.. teşekkürler cem akkılıç. ne idüğü belirsiz islamcılara güzel bir örnek bu yazınız.

Murat Birinci dedi ki...

boşuna sivri dilli muhalif yazar demiyorlar Cem Akkılıç için.İslamcı avanaklar sahte hesaplar açmaktan başka şey yapamazlar sosyal medyada.çünkü kendi attıkları yalanlara kendileri bile inanmaz.gerçek kimlikleri yok bu asalakların.beyinleri gökten indiği sanılan bir kitap ile yıkanmış!..

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı