Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Kısacası…

 

Taktir yüce Türk milletinindir. Emekli Genelkurmay Başka… Pardon, 700.000 kişilik 26.Terör Örgütü Lideri sayın İlker Başbuğ.


Kenan Evren'i 1 saat rahat yatak odasında sorgulayan bağımsız (!) yüce Türk adaleti, darbe yapmayı bir türlü beceremeyen İlker Başbuğ'u hapse yolluyor ve bu oyuna hepimizin inanmasını bekliyor.


Kısacası diyorum ki; Türkiye değişiyor ya, terör örgütü T.S.K'yı derhal lağvedelim, savaş çıkarsa Bedevi orduları gibi iki Elham bir Kuluvallah okur, kılıç-kalkan ile işi kıvırıp yeneriz düşmanları evelallah. 

Evet, şimdi sırada kim kaldı sayın seyirciler!..

Cem Akkılıç
6 Ocak 2012

Tam 3 yıl önce 8 Ocak 2009 tarihinde yazdığım ‘’Bu ne biçim dalga’’ başlıklı yazım.


2 yorum:

Şortla NAMAZ kılıyor. TIKLA ve İZLE dedi ki...

Ayaklarına giderler...

- Kimsiniz?

- PKK’lıyım.

- Örgütten ayrılıp geldiniz demek ki...

- Hayır, ayrılmadım.

- Pişmansınız yani...

- Yo-oo, değilim.

- Yaz kızım, tahliyesine...

*

Ayaklarına getirirler...

- Kimsiniz?

- Kuvvet komutanıyım.

- Örgüt kurmuşsunuz...

- Saçmalamayın.

- Yaz kızım, tutuklanmasına...

Balyoz sanığı 3 generalin askeri mahkemeye müracaat etmesi hükümeti rahatsız etti..Askeri mahkemelerin tamamen kaldırılması için TÜRK MİLLETİNE gitmeye karar veren AKP hükümeti hazırlıklara başladı...

Türk milleti referandumda askeri mahkemelerin tamamen kaldırılması için nasıl bir tercih yapacak bilemeyiz, ama hükümet ''evet''… çıkma ihtimalini düşünerek, bu referandum paketinin içine bazı şeytani maddeleri eklemeyi unutmayacak... Bu şeytani maddeler konusunda Avrupa Birliğinin yoğun baskısı var..

Bu şeytani maddelerden en önemlisi GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI yazısını o binadan kaldırmak...Türk ordusunun emir komuta merkezine SAVUNMA BAKANLIĞI KARARGAHI yazılacak....haliyle genel kurmay başkanlığı tamamen LAĞVEDİLEREK bütün birimler kaldırılacak..

Asli sonuç PENTAGON modeli savunma bakanlığı kurmak olacaktır..

Bizi ilgilendiren en önemli konu Genel Kurmay'ın bu değişikliği peşinen kabul ettiği ve hükümetle müzakerelere oturduğudur..

şu ana kadar gözle görülebilecek gelişmeleri yazdık...gözle görülemeyecek, bilahare ortaya çıkacak sonuç ise;..Amerika'nın zamanında SADDAM'a verdiği yetkilerin '''aynen''..recep beye verileceğidir..Amerika zamanında Saddam'ı kullanarak, Ortadoğu’yu nasıl şekillendirmişse; Recep bey de aynı yoldan hizmete devam edecektir...

Amerika uzun yıllardır Müslümanları kullanarak, Müslüman devletleri haritadan siliyor.. Bu konuda geri adım yok.. Türk milletinin de Araplar kadar CAHİL ve vurdum duymaz olduğunu söylememe gerek var mı ?

Bu referandum gerçekleşirse;..halkın ne diyeceği bellidir...her şey halka sorulmaz...her şeyi halka sorarsanız,bu topraklar devlet olmaktan çıkar,AŞİRET TOPLUMUNA dönüşür..

Yargı'nın yok edilmesine sebeb olan referandum yapılmadan önce,meclis çalışmalarını durdurun diye CHP ve MHP ye yalvardık...ama onlar meclisi çalıştırmaya devam ettiler...

CHP ve MHP 2011 de yapılması beklenen referanduma ÇANAK tutmak için MECLİS çalışmalarına katılarak recep bey'e YASALLIK kazandırırlarsa;..emin olun insan içine çıkacak yüzleri kalmayacaktır..

AKP hükümeti 12 hazirandan önce TÜRK DEVLETİ ni yok etmeyi kafasına koymuştur... CHP ve MHP AKP'nin gizli ortağı değilse; derhal meclisten çekilmeli SİNE-İ MİLLETE dönmelidir... Meclisin açık durduğu her gün TÜRKİYE kan kaybetmeye devam edecektir..

İçinde bulunduğumuz şartlar VEHAMET ÖTESİ dir...

M.KENAN AYÇİÇEK
27-Kasım-2010-

celmeays dedi ki...

İlker Başbuğ Paşa tutuklandı ve örgütü 700.000 üyesiyle dışarıda! bir de buna bizleri eklersek hala korkuyor olmaları çok normal!

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı