Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Sayın Tayyip


1912 yılından beri SİYONİST DAVASINA HİZMET edenlere verilen DAVUT BOYNUZU ödülünü alan tek Müslüman lider kimdir?

Sayın Tayyip’tir!


Evet, tek Müslüman lider diyorum. Çünkü başka hiçbir Müslüman’a verilmeyen bir ödülden söz ediyorum. Hatta daha ileri gidiyorum.
Amerikan tarihinde tek bir başkan bile bu ödülü alamadı.

Peki, Sayın Tayyip bu ödülü neden aldı?.. Üstün Cesaret Ödülü olarak da lanse edilen bu madalyayı Yahudiler bedavadan yani bir karşılığı olmadan verirler mi?..

Çıkarı olmayan bir Yahudi, hizmetkârına zırnık koklatır mı?

Boynuna madalyayı takar mı?

Sayın Tayyip, geri ver şu madalyayı sahiplerine artık!..

*

Ha derse ki, vermem geri, koltuktan olurum!..

O zaman diyecek bir şey yok sana sayın Tayyip…

Buldun kuru ekmeye talim eden yüzde 50'yi yürü sayın Tayyip, durmak yok, Mısır’da, Tunus’ta, Libya’da tiyatroya devam.  

Not: Buldun derken, ''yarattığı'' anlayın.

Cem Akkılıç
13 Eylül 2011






http://cemakkilic.tumblr.com/post/117069542439/turkiye-son-13-y-lda-hic-olmad-g-kadar-tepetaklak

7 yorum:

Sertaç dedi ki...

Ödülü geri vermek mi.. tayyipmi verecek geri.

çok yakışıklı çıkmış ama resimde...

Serdar Takan dedi ki...

Gun gelecek kendilerinden hesap sorulacak! Adalet ve hukukun olmadigini haykiracaklar,ama is isten gecmis olacak kendi kazmis olduklari kuyuya kendileri dusecek, yuzlerce insan ne sucdan yargilandiklarini bilmeden yillarca hapis yatmaktalar, Bunlar Allahtan korkmus olsalardi,suclu olup olmadigi belli olmuyan insanlari ailelerinden ayirip hapis yatirmazlardi,hukuk deniz fenerine gelince farkli davranmazlardi,malesef hukuk guguk oldu.bunlarin insaniyeti ve hukuk anlayisi bu kadar...bunlar dikta rejiminden daha beterler..umudumu hala kaybetmedim,hala milyonlarca insan acaba dogru yolu bulurlarmi diye beklemedeler,ama nafile,bunlardan elbetde kurtulacagiz,zor olacagini biliyoruz,yapacak baska bir sey birakmadilar, ya Cumhuriyet ya Cumhuriyet baska cozum kalmadi...Tanri Turk Ulkesini bunlardan korusun.

Adsız dedi ki...

Kimin kimlere hizmet ettiği çok açık ama büyük çoğunluk tehlikenin farkında değil.İsrail devletide böyle kurulmuştu.Şimdi genişlemesi gerekiyor.

Adsız dedi ki...

Yuh artık bu tayyibin ülke satmadığı kaldı yakında onuda yapar, belkide wowturkeyci burç acar gibi Amerikaya kaçar Amerikadan yönetir artık ülkeyi! Bu dinci şarlatanlar solugu hemen Amerikada alıyorlar zaten!

Adsız dedi ki...

Başbakan Erdoğan, sık sık İsmet İnönü’yü hedef alan açıklamalar yapıyor. Erdoğan’ın gündeme getirdiği en önemli olay ise İstiklal Mahkemeleri.

CHP’nin eski vekillerinden Ali İhsan Göğüş’ün kızı Zeynep Göğüş, eski Başbakan Adnan Menderes’in İstiklal Mahkemeleri’ni sık sık hatırlatmasına İnönü’nün verdiği yanıtı şöyle hatırlattı:

“Tıpkı bizim şimdiki başbakanımızın tarihi pek çok olayla ilgili olarak yaptığı gibi, dönemin başbakanı da Meclis kürsüsüne çıkmış, demokrasi ve özgürlüklerden söz eden muhalefet liderini suçlamaktadır. Menderes, İsmet İnönü’ye “Paşa, Paşa, İstiklal Mahkemelerini kurdurtan sen değil misin? Hangi demokrasiden bahsediyorsun?” diye bir konuşma yapmıştır.

Menderes kürsüden zafer kazanmış gibi iner, İnönü’ye atılan bu golle Meclis alkıştan inlemektedir...

İsmet Paşa ise sakin bir şekilde kürsüye gelir. Herkes sus pus kesilmiş, Garp Cephesi kumandanının ne diyeceğini merak etmektedir.

“Evet benim” diye kükrer İnönü: “O İstiklal Mahkemelerini kurdurtan benim. Ama ben oradan buraya geldim. Sen ise buradan oraya geri gidiyorsun!..”

İnönü’nün bu cevabı halen geçerli mi dersiniz?

ODA TV

http://www.odatv.com/n.php?n=ismet-inonu-basbakan-erdogana-ne-yanit-verirdi-0208121200

Adsız dedi ki...

Tayyip'in yahudilerden aldığı ödül bile herşeyi açıklamaya yetiyor.

Tayyar Şenkaya dedi ki...

Bende rizeliyim ama bu sayın Tayyip biizden değildir. Dedesi Gürcüdür.Türk değildir.Zaten bu defalarca kanıtlandı.Ama gelde bunu ak koyunlara anlat.Gemicikleri nasıl aldı?Kaçak sarayı nasıl dikti?.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı