Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Kim şerefsiz?

.
Başbakan Sayın Tayyip, biz PKK ile görüşmeyiz, teröristle masaya oturmayız demişti hani, din-iman ile beyni yıkanmış caf caf kafalılarda alkışlamışlardı Kayseri Meydanı’nda

Sonra çıkıp televizyonlara; ‘’4 kez PKK ile görüştüğümüzü söyleyenler, şerefsizler, bunun er geç hesabını vereceklerdir’’ diyordu… O sakız şivesini Arapça gibi uzatarak…

Öyle ya, devlet dediğin teröristle masaya oturmazdı, oturmamalıydı da!..

Aynı esnada Büyük Orta Doğu Projesinin eş başkanı olduğumu kanıtlasınlar, kanıtlayamayan
namerttir, şerefsizdir diyordu Sayın Tayyip…

Arkada neler dönüyor elbette bilme şansımız yok!..

Ama gördünüz, gün geldi telefon dinleme mevzusu AKP’yi de vurmuş oldu.

Vurmuş oldu diyorum ama aslında hikâye…

Bizim cafcaf kafalıya anlatamazsın bunu.

Şehit haberlerinin trafik kazası haberleri gibi kıyıya köşeye atılması gibi hikâye yani…  

*

Memlekette bütün bunlar olurken, Sayın Tayyip Orta Doğu turnesine çıktı...

Türkiye’de yetmiş milyonu kucaklayacağız diyerek, mezhep ayrımcılığını körüklerken, Arapları kurtarmayı(!) kafasına koymuştu çünkü...

PKK-AKP görüşmelerinin ses kayıtları internete sızdığında, flaşlar altında film yıldızı gibi iniyordu uçaktan…

Bu boyutta bir trajedi başka ülkede olsa kıyamet kopardı ya…

Baktık ki; ne Gazze’ye gidebildi, ne de Tahrir Meydanı'nda yüz binleri toplayabildi.

Laf ile peynir gemisinin yürümeyeceğini bedevi bile öğrenmişti çünkü…

Köşedeki bir salonda konuşurken, sokaklarda birkaç Arap çocuk ne olduğunu anlayamadan, yandaş-yalaka medyacılar tarafından ellerine tutuşturulan posterlerini havaya kaldırdı.

Ve dün, PKK-AKP görüşmelerinin ses kayıtları üzerine ana muhalefet lideri haklı olarak soruyordu; kim şerefsiz?

Kemal Kılıçdaroğlu ısrarla basa basa sordu; söyleyin kim şerefsiz?

*

Zaten bu tabloya bakıp da, ne diyeceksiniz…

Hani yüz vardı da, astarını gören yoksa…

Herkes gibi soracaksınız!..

Sahi; kim şerefsiz?

Cem Akkılıç
15 Eylül 2011







31 yorum:

Selim dedi ki...

Artık hiçbirimiz anlayamıyoruz halk nasıl oldu uyuşturuldu.GDO mu desek,din ile uyutuldular desek..hangisi?ulusal bir hükümet başa gelmediği sürece ülkemizi kaybedeceğiz.yazıklar olsun..

Adsız dedi ki...

Pazartesi gününden beri suspus oldular... Ne akp'den ne mitten tek bir açıklama yok...

hımmmm enteresan..

Adsız dedi ki...

Laiklik düşmanı başbakan Mısr'da laiklik satmaya çalıştı ağzının payını aldı. hey gidi amerika neler yaptırıyor insana...

Murat dedi ki...

Tunusta Türkiyenin yüzde doksan dokuzu müslüman ve biz islam ile demokrasiyi birlikte yürütebiliyoruz dedi. Türkiyede nasıl bir demokrasi var zaten belli ama %99 müslüma demek tam bir palavradır. İstatistiklere bakıp söylüyorsa gene palavradır çünkü bu ülkede 10 milyon gayrimüslüm var. Kaldı ki bunlar Alevileride dinsiz yerine koyuyorlar. etti mi sana 10 milyonda Alevi...

eeee şimdi çıkan sonuç yüzde doksan dokuz mu oluyor?

Ahmet Emin Bozkurt dedi ki...

AKP 8 yıldır laikliğin tanımını değiştirmeye,içini boşaltmaya çalışmaktadır.Tayyip laikliği "devletin tüm dinlere eşit mesafede durması"olarak kabul ettirmeye çalışmaktadır.Oysa laiklik bu demek değildir.
Laiklik,devletin din esaslarına göre yönetilmemesidir,devletin dinden uzak durmasıdır.
Tayyip,laiklik farklı dinlerden olanların bir arada barış içinde yaşamasını sağlar diyerek yine dolaylı olarak laikliğin içine din enjekte etmekte,beraber anılmasını sağlamaya çalışmaktadır. zaten geçmişte bunların prostatlı bir erbakan hocaları vardı geberdi gitti. umarım mezarında ters geliyordur. bir röportajda şöyle diyordu kadayıfçı şerbakan yandaş gazeteci "dilibok" a "azizim bunların damarlarına LAİKLİK denilen bir illet enjekte edilmiş bir türlü temizleyemiyoruz!!

Şortla NAMAZ KILIYOR tıkla izle dedi ki...

Yalaka medya gene iş başında… Tayyip’in Orta Doğu turunu kahramanlık hikayesi gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa 200 kişi bile dinlemedi konuşmalarını. Tahrir meydanı bomboştu. Köşedeki bir salonda konuşma yaptı. Ama en enteresanı Laikliğe vurgu yaptı. Dünün hem laik hem Müslüman olunmaz, ya Müslüman olacaksın ya laik diyen Tayyip’i gene farklı konuştu.

Şakir Okumuşoğlu dedi ki...

En azından %50 kimin "ŞEREFSİZ" olduğunu biliyor...Bilmeyenlerde horlamaları bittiğinde anlayacaklar...

Cem Akkılıç dedi ki...

Biz teröristle, örgütle pazarlık yapacak namussuz, şerefsizlerden değiliz!” Bülent Arınç 22 Ağustos 2010

:):):)

Adsız dedi ki...

CIA’nın denetiminde MİT-PKK görüşmelerinin içeriğini konuşmak yerine, kimin sızdırdığı konusunun tartışılması, tamamen bu görüşmelerin meşrulaştırılmasına yönelik tartışmalardır.

Görüşmelerdeki yabancı kim diye sormuyorlar da, kim sızdırdı diye soruyorlar.

Konuyu bu yönde yönlendirenler de Amerikan projelerinde görevli kişilerdir.

Meşrulaştırma çabaları, Amerika’nın sürekli “pkk’yı siyasallaştırın, Apo’yu affedin, federasyonlaşın" diye hükümete verdiği talimatlarla ilgili olduğu, görüşmelerin içeriği ile belgelenmiş oldu.

Kendi teröristiyle, CIA başkanlığında görüşen bir siyasi iktidar.

Kasetlerin ortaya çıkmasından bu yana, siyasi partiler (İP hariç), demokratik kitle örgütleri, sendikalar doğru düzgün bir karşı duruş sergilemediler.

Bu durumu fırsat bilen işbirlikçiler, konuyu meşrulaştırma yönüne gittiler.

MHP’den AKP’ye gene destek açıklaması geldi.(Şandır’ın açıklamaları) Yani MHP’nin, gene, Amerika’nın icazet dünyasından medet ummaya devam ettiği görülüyor.

CHP, zaten Kılıçdaroğlu geldiğinden beri, “bu iş silahla çözülmez” deyip durmaktadır. Ama PKK kendi sorununu silahla çözmektedir.

Bu şartlarda da, halktan kuvvetli bir karşı duruş gelmiyor.

Bir anlamda da halkımızda yenilmişlik duygusu hâkim.

Bu durum, ila nihayet devam edemez. Bir yerden patlayacak ama nereden patlayacak göreceğiz.

Ordunun PKK ve gericilik ile savaşan subayları Hasdal’da, parti başkanları ve aydınlar Silivri’de…

Bir başka önemli husus daha var.

PKK- MİT Anayasa görüşmeleri Amerikan devletine açık, Türk halkına kapalı yürütülüyor.

Amerikan tarafına açık görüşmelerde, “ortak düşman” ifadesi geçiyor.

Kimdir bu ortak düşman?

Kim olacak, Türk Ordusu ve Türkiye’nin bölünmesine karşı olan partiler ve aydınlar.

Bu istihbarat örgütü, Orduyu ortak düşman sınıfına koyuyor. Sözde PKK’lı teröristlerin yerlerini istihbar edip, devlete ve orduya istihbarat görevi yapacak.

Şimdi görüşmelerin kendisinden daha vahim olanı; bu görüşmelerin içeriğinin meşrulaştırılıyor olmasıdır.

Yandaş basın ve holding medyası, üçlü kutsal ittifakın, Amerikan denetiminde gereğini yapıyor olmalarıdır.

Bu gidişe dur demeyenler, bedelini ödemeye de hazır olmalıdırlar.

Terör sorunu sadece silahla çözülür. Şiddete karşı şiddet uygulamayanlar kaybederler.

PKK kendi sorununu silahla çözerken, yöneten tarafın bu iş silahla çözülmez mantığı ve politikası, saflık değilse, ihanettir.

Amerika terörle mücadelesini silahla yapmaktadır. Bize gelince terörle görüşün demektedir.

Amerika Irak’ın kuzeyinde kurduğu kukla devleti silahla kurmuştur. Amerika kendisi hiçbir işini silah kullanmadan yapmaz.

PKK diye gördüğümüz, Amerikan taşeronudur. AKP diye gördüğümüz Amerikan taşeronudur.

Amerika’nı denetiminde Türkiye’nin bölünme görüşmeleri anayasal suçtur.

Yüz yılın antlaşması olan Füze kalkanının Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçmeden konulması yasal değildir. Çünkü bu anlaşma ikili anlaşmadır. NATO deseler bile anlaşmalar Amerika ve Türkiye arasındadır.

Milli devlet imha dilmiştir. Meclis Kanun Hükmünde Kararnameler ile kapatılmıştır.

Durumun aynı şekilde sürmesi imkânsızdır.

Banu Avar sayfası dedi ki...

İhanet Anayasası Hazır!

Malum çevrelerce kamuoyunu hazırlamak amacıyla yayınlanan görüşmelerdeki konular ihanet anayasına aynen giriyor. Bebek katilinin bütün dayatmaları yeni metinde!

AKP Hükümeti'nin, PKK ile yaptığı kirli pazarlığın en temel noktasını yeni anayasa ouşturuyor! 1 Ekim'de Meclis açıldığında, muhalefet de ikna edildiğinde bölünme anayasası için göstermelik bir çalışma yapılacak. Oysa Hükümet-PKK pazarlığında bölünme anayasasının ana hatları çoktan çizilmiş...

Ses kayıtları internete düşen Hükümet-PKK görüşmelerinden, yeni anayasanın çok önceden hazırlandığı ortaya çıktı.

Kayıtlarda, PKK yöneticisi Sabri Ok, sorunun 6-7 yılda değil, daha kısa sürede çözülmesini istediklerini söylüyor, MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş de ardından bakın ne diyor:
"Yani bu neresinden bakarsak bakalım çünkü çözümün parametreleri içinde işte basit bir takım taleplerden Anayasa değişikliğinden Öcalan'ın serbest bırakılmasına kadar çok geniş bir skala var. Talepleri şöyle bir göz önüne getirdiğimiz zaman çok geniş bir skala var."

MİT yöneticisi Afet Güneş'in bu sözlerinden de anlaşılacağı üzere, taraflar Anayasa başta olmak üzere bütün bu adımları atmak konusunda uzlaşmışlar, sorun sadece zamanlaması!

Meclis'te sahnelenecek anayasa tiyatrosuysa, sadece işin teferruatı! Meclis'te iktidar ve muhalefet yeni anayasayı müzakere etmeyecek. İktidar sadece bölünme anayasası yaparken muhalefeti de yanına oturtup, bir anlamda suça ortak hale getirecek!

Peki bu bölünme anayasasında neler olacak? Görüşme kayıtları da açıkça ortaya koyuyor ki, Anayasa'nın başlangıç bölümü kesinlikle değişecek. Anayasa'daki "Türk milleti" tanımı değiştikten sonra, bu ifadenin yer aldığı bütün maddeler de otomatik olarak değiştirilecek.

Yapılacak anayasanın, bir bölünme anayasası olacağı da açık. Örnekse, eğitim alanından... Erdoğan'ın memuru olarak toplantıya katılan şimdinin MİT Müsteşarı Hakan Fidan görüşmede, üniter devleti parçalamak için AKP iktidarının bu görüşmeden 5 yıl önce girişim yaptığını ancak başarılı olamadığını söylüyor"
"İktidar beş sene önce dedi ki yerel yönetimler yasasını geçiriyoruz belli şeylerin mahalli teşkilatlarını kaldırıyoruz. Milli Eğitim şunlar bunlar bakanlıklarını kaldırıyoruz, valiliklere ve belediyelere veriyoruz... Şimdi bu son derece verimliliğe dayalı bir şeydi. Hani bunun siyasi ideolojiyle falan filanda alakası yok bunun aklın yoludur bu."

Eğitim ve öğretin birliği, devrim yasaları arasında. Ve Anayasanın 174'üncü maddesi devrim yasalarının korunması hükmünü içeriyor. Dolayısıyla AKP'nin planı mevcut anayasalsa açıktan çelişiyor. PKK temsilcisi Sabri Ok görüşmede taleplerini tek tek sıralıyor:
"Bizde kendi anadilimizde eğitim istiyoruz yani talepler anlamında. O açıdan diyoruz ki biz bazı adımları atarken AKP'nin de ne yapacağını bilmek isteriz. Tamam biz bu adımları atacağız ama mesela yüzde yedi baraj düşürülür mü. Örneğin biz diyebiliriz ki bu kadar tutuklu var biz adım atalım doğru ama adım atarken insanlar belediye başkanı il başkanı da dahil herkes içerde..."

PKK temsilcisinin bu sözleri üzerine Erdoğan'ın özel temsilcisi Hakan Fidan şunları söylüyor:
"Düzeltelim bunu düzeltelim işte zaten Sabri bey bu söylediklerinizde çok haklısınız. Benim bizzat burada oluşum size sistematik bir müzakereyi ve biraraya gelişi teklif edişim.... problemi karşılıklı çözme yönünde atılan adımlardır."

PKK, üzerinde uzlaşmış... Geriye sadece, Meclis'te bir tiyatro sahnesi kurmak kalmış... AKP-PKK tiyatrosu 1 Ekim'de "perde" diyecek! Peki daha önemlisi, bu oyun sahnelenirken CHP ve MHP'nin tavrı ne olacak?

Leyla Erdem Yiğit dedi ki...

Teşekkürler ..Sevgili Cem AKKILIÇ ;" Manevi mirasım bilim ve akıldır" diyen ve sınırları belli bir doğa parçasında ki tüm insanları "yurttaş yapan " büyük insan ve onun aklından olan bizler aymazların husumeti ve erk gücünün altında gazaba alındık. " VURULDUK EY HALKIM , UNUTMA BİZİ " DİYE SESLENEN Uğur Mumcuları unuttu..! Ancak er yada geç halk ; üniter devlet olmanın zorunlu anlamını , gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir.

Cem Akkılıç dedi ki...

Türkiye Araplaştırıldıkça batıyor.

Ulu Önderimiz dedi ki...

AFRIKALI BİR DEVLET ADAMI ŞÖYLE DEMİŞTİR:EMPERYALISTLER AFRIKAYA GELDİĞİNDE BİZİM TOPRAKLARIMIZ ONLARIN İNCİLİ VARDI.ŞİMDİ ONLAR BİZİM TOPRAKLARIMIZI ALDI BİZİM İSE ELİMİZDE İNCİL VAR............MUSLUMANLARA IBRET OLSUN..MİLİYETİNİ KAYBEDEN HERŞEYİNİ KAYBEDER..!

Adsız dedi ki...

Güney deniz saha komutanlarını, amiralleri hapise attı AKP.... ama Türk savaş gemileri Akdenize gidiyor ne için gidiyor???? gerizekalı akp seçmeninin gazını almaya,,,, sorarlar adama ulan o gemileri kim kumanda edecek yani başında amiraller olmadan ne yapacaksın, yazık be, memleketi bunların yönetimine bırakırsanız olacağı bu...

AKEPE bilerek amiralleri içeri tıkıp olası bir savaşta kaybetmemizi ve topraklarımızı ruma yunana hediye etmek istiyor, aynı osmanlının son zamanlarına o kadar çok benziyorki.

Adsız dedi ki...

cem akkiliç nekadar saldırırsan saldır elinden bundan fazlası gelmez emin ol. sizin döneminiz bitti kooooçuuum... bunlar son çırpınışlarınız acımmaya başladım yhu böyle umutsuz çırpınışlarınızı gördükçe... HAHAHA..

Adsız dedi ki...

.MILLETE AYIRIMCILIGI IRKCILIGI FASIZMI ÖGRETEN MALESEF AKP IKTIDARIDIR.

Adsız dedi ki...

CHP bunlara karşı çok daha etkin muhalefet yapmalıydı. yapamadı. bu gerçek karşısında bu kadar büyüdüler. ama inişleride yakın...

Adsız dedi ki...

Beş para etmez bir pisliksein ebedi cehennem ateşi seni bekliyor. Bir kafir olarak yaşadın ve bir kafir olarak öleceksin. Attığın iftiraların alçakça sözlerinin cezasını ebedi cehennem ateşinde kalarak nasıl olsa ödeyeceksin. Asla vazgeçme bu yolda devam et. Sen bu yolda devam et cehennem alevleri arasında cayır cayır yanarken seninle bir görüşeceğiz nasıl olsa

Cem Akkılıç dedi ki...

Yukarıdaki yazının neresinde iftira var. Adam kanıtlayın, kanıtlayamazsanız şerefsizsiniz dedi. Aha işte kanıtlandı.

Hem sen nereden biliyorsun kimin cehenneme gidip gitmeyeceğini. Müneccim pipisi mi kemirdin?

Adsız dedi ki...

Türkiye'de hersey ne çabuk oldu bittiye getiriliyor değil mi! Mit müsteşkarı Fidan koruma altına alındı Tayyip tarafından. Terör örgütü ile pazarlık yapmaları nboıremalmiş. Fidan ı korumak için çıkarttıkları alel acele kanunu Cumhurbaşkanı Gül alel acele jet hızıyla onayladı.... Vah Türkiye'm vah...

Adsız dedi ki...

Sayın Kılıçdaroğlu'nun kim şerefsiz sorusu oldukça anlamlıydı. Ancak ülkede gündem AKP tarafından o kadar ustaca değiştiriliyor ki bu da unutulup gitti. Unutmayanlar ise uykuda olmayan biz vatanseverler.

Şehnaz dedi ki...

cesur yazılarında dolayı cem akkılıç a teşekkür ediyorum.umut veriyorsunuz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Flickr sitesinde profil açıp, şerefsiz Cem Akkılıç başlıkları atarak, hem şahsıma hem de Türk Ordusuna hakaretler savuran İslamcı Murat Kemer'in sayfalarını kapattırdık.

İşte ispatı;

http://www.flickr.com/photos/muratkemer/

bigmaster dedi ki...

Bu islamcı pezevengin sayfasını kapattığınız iyi olmuş,anasınıda ben kapattım zaten.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ardından bir tane daha açtı ve hemen gümlettik.

YOU TUBE ve FLICKR onun için yasak artık.

Konunun detayları ve şerefsiz Murat Kemer için linke bakabilirsin.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2012/04/dinci-soytarlar-is-basnda.html


.

Adsız dedi ki...

Başbakan Erdoğan: "Oslo görüşmelerini MİT Müsteşarı Emre Bey zamanından itibaren başlattık." demiş. Hani ispatlayamayan şerefsizdi!

Adsız dedi ki...

AKP kongresinde Barzani simli katili ayakta alkışladı bunlar. daha ötesi var mı?

Adsız dedi ki...

İnsan kendi ağzı ile kendisine şerefsiz der mi? :) Yani olur da bu kadar olur...

Adsız dedi ki...

Aslında Tayyip'in bu yaptığı büyük bir itiraftır. Anlayana tabi. Uyuyanlar anlayamaz orası ayrı.Apo ile pazarlık yaparak teöristle masaya oturarak ne yaptıklarını bu milletin bir kısmı göremiyor ne yazık ki. O zaman o bir kısım millete millet denilir mi? DENİLMEZ elbette.

Takunya Libidocusu Yazar kafe dedi ki...

Yıllar içerisinde gördük ki şerefsiz çokmuş siyasette. AKP'ye bütün partiler stepne oldular. Her konuda desteklediler. PKK konusu başta olmak üzere tabi.

Adsız dedi ki...

kim şerefsiz cem akkılıç artık herkes öğrendi.dünyada kendi kendisine şerefsiz diyen başka bir iktidar lideri görülmemişti.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı