Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Emek hırsızlarına kötü haberim var


OKUYUCUNUN DİKKATİNE

Bir yazıyı kopyala yapıştır yaparak izinsiz araklamak ve kendi KALEMİNDEN çıkmış gibi göstermek farklı, linki ile birlikte paylaşmak farklı şeydir. Bu nedenle sitemin sağ üst köşesinde bulunan FACEBOOK PROFİLİNDE PAYLAŞ butonunu kullanarak yazılarımı sosyal ağlarda paylaşılabilirsiniz!..Zaten okuyucularıma bunu ben teşvik ettiğim için o mavi butonu siteye yerleştirdim.

HIRSIZLARIN DİKKATİNE
Eğer bu siteden yazı araklayıp, kendi sitende ve ya kıytırık FACEBOOK gruplarında sana aitmiş gibi yayınlamayı düşünüyorsan hemen vazgeç. Çünkü teknoloji sayesinde anında bulurum ve ismini soyadını Google'a HIRSIZ olarak kazırım.
Masum bir paylaşım yapacaksan, iletişim adresim var, üşenme e-posta yolla bana. Ya da sitemin sağ üst köşesinde FACEBOOK PROFİLİNDE PAYLAŞ butonunu kullan.

Unutma; ben bu yazıları yazmak için emek harcıyorum ve karşılığında senin hayal bile edemeyeceğin bedelleri ödedim.
Emeğe saygılı ol. Olmazsan ben sana hiç saygılı olmam ve ismini HIRSIZ olarak Google'a kazırım. Gelecekte torunların bile senin EMEK HIRSIZI olduğunu okurlar.
Cem Akkılıç

Hırsızları yakaladıkça bu sayfayı güncelleyeceğim ve onları afişe edeceğim.

DEVRİYE HABERİN İSMİ CEVRİYE OLDU!

DEVRİYECİ adamların kafaları kesin ‘’iyi’’ olmalı. İnsanca, medenice uyardık, hakaret ettiler. Şimdi ise Burç Acar’ın fotosunu yayınlayıp (onu bile tam becerememişler bulanık çıkmış fotoğraf) gerçek adımın Cenk Batu olduğunu ve Yahudi olduğumu zırvalamışlar. İmza olarak Dinçer Demiral yazıyor. Bu hırsız şaklaban müneccim olmalı… Bir de utanmadan ''yazı çalmadım'' demeye getiriyor. Pişkinliğin bir sınırı olmalı... Sahte isimlerle yazı araklayan bu hırsızlar, beni kendileri gibi sanıyorlar galiba. 

Sarayburnu Atatürk Anıt Heykeli Belgeselini hazırlamış birisi olarak, her zaman gerçek ismimi
kullandım. Bu soytarılar gibi zik zak çizmedim. Bu arada Mustafa Kartaloğlu isimli sahte köşe yazarının AKP'li olduğunu, internet kafe işlettiğini ve birçok kadına tacizde bulunduğunu öğrendik. 



2011 yılının en yüzsüz ve pişkin hırsızı!.. Mustafa Kartaloğlu. Nam-ı diğer köşebent Musti.



Pişkin Mustafa ile ilgili konuya birazdan tekrar döneceğim. Şimdi genel anlamda hırsızların nasıl çalıştıklarına ve hangi yöntemle enselediğimi özetle anlatayım.

Bazı uyanık siteler ve blogcular yayınladıkları yazıların altına ‘’tag’’ olarak ''Takunya Libidocusu'' terimini iliştirip aramalarda üst sıralara çıkmaya çalışmaktalar. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki; hiç kimse gerçeği dururken sahtesine bakmıyor. Zaten reyting sonuçları da bunu gösteriyor.

Benzetme yapmak gerekirse, yakalarına C.H.P tarafından oy için rozet takılan çarşaflıların, orijinali gerici AKP dururken C.H.P’ye oy vermemesi gibi bir şeydir bu.

Bir de;

Yazılarımı araklayanlara ya da araklamayı düşünen hırsızlara kötü bir haberim var.

İnternet teknolojisi öyle bir teknolojidir ki, çoğu zaman hırsızların ve emek sömürücülerin kafası buna basmaz. Bloglar ve sitelerde yazılan her yazı otomatik olarak bütünüyle Google tarafından kaydedilir ve ilk nerede kim tarafından yayınlandığı kayıt altına alınır. Bunu bir ‘’TAPU’’ gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca hırsızların çoğu yazıları arakladıktan sonra başlığını değiştirerek, yakalanmayacaklarını sanırlar. Bu daha büyük bir ahmaklıktır. Çünkü Google yazıların sadece başlıklarına bakmaz. Bütünlüğüne de bakar.

Bunu bir örnek ile anlatmak gerekirse; diyelim ki bir emek sömürücüsü herhangi bir siteden yazıyı ya da makaleyi arakladı. Yazının gerçek sahibi bir takım yöntemlerle –ben copyspace isimli siteden yararlanıyorum- kendi yazısının linkini arattırarak hırsızı anında yakalar. Muhtemelen yazının başlığı hırsız tarafından değiştirilmiştir. Google tarama örümcekleri -ki ben onlara hafiyem diyorum- sadece yazı başlığı olarak tarama yapmadıkları için araklanan yazının metnini tarayıp birkaç saniye içinde rapor ederek hırsızı ya da hırsızları bildirirler.

Geçmişte öyle şapşal hırsızlar ile karşılaşmıştım ki şaşarsınız. Mesela en çok araklanan ‘’Atatürk olmak’’ başlıklı hala güncelliğini koruyan yazımın konusunda ismim geçmesine rağmen, emek hırsızları yazımın altına kendi imzalarını atmışlardı.

Bu konuyla ilgili olarak söyleyeceğim en önemli şey ise şudur; bu sahtekârları yakalamak bana yazı yazmak kadar müthiş keyif veriyor.
             
* * *

En çok araklanan yazılarıma göz atmak isteyen okuyucularıma liste hazırladım.

Liste uzayıp gidiyor… Bu zamana kadar en çok araklanan yazılarımın ilk üçünü veriyorum.

Atatürk olmak 12 sitede yayınlandı. Çoğunu sildirdim.

Atlarınıza binin gidiyoruz 9 sitede yayınlandı.

Çıldırın Türkler 5 sitede yayınlandı.

* * *

Hırsızı yakalama konusunda oldukça etkili bir silah!
Copyscape sitesi


Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy


HIRSIZ HABER SİTESİ: İnternetin emek ve yazı hırsızları ne yazık ki bitmek bilmiyor. Sizlere sürekli küfür eden isimsiz, pısırık İslamcılardan söz ederdim. Bugün Kemalist gözüküp sözde haber siteleri açan yalama hırsız takımından bir örnek vereceğim. Devriye haber ismiyle yayın yapan bir site yazılarımızı araklıyor. Araklamakla kalmıyor yazılarımızı sanki kendileri yazmış gibi kendi imzalarını atıyor. Biraz araştırma yapınca, sitedeki tüm yazıların çalıntı olduğunu öğrendim. Binlerce yazıyı araklayıp kendi yazıları gibi yayınlamışlar. ALEXA.COM dan reytinglerine baktım, yerlerde sürünüyorlar. Ayrıca Google'a SPAM SİTE ŞİKAYETİ yaptık.
M.KARTALOĞLU isimli hırsız yazımızı araklamakla kalmamış, bir de imzasını atarak sözde ciddi poz verip, köşe yazarı edası takınmış. Ayrıca fotoğraflarına bakınca internet kafeci olduğu anlaşılıyor.
HIRSIZLARI yakalayan Copyscape sitesi ile yazıların çoğunu tarattık. Hangi yazıya baktıysak çalıntı olduğunu gördük. DEVRİYE HABER İsimli site resmen HIRSIZLIK ŞEBEKESİ gibi çalışıyor.


Uyarılarım sonucu araklanan yazım yayından kaldırılmış. Ancak hırsız hâlâ o sitede başkalarından arakladığı yazıları yayınlatmaya devam ediyor.



 
 
 
 
DEVRİYE HABER sitesi hırsız bir sitedir ve emek düşmanı kişilerin oluşturduğu bir internet oluşumudur.
Sözde köşe yazarı Hırsız MUSTAFA KARTALOĞLU
Fakat bu çok değişik bir tip. Bazı yazılarına Mustafa Nevruz Sınacı imzasını eklemiş. Çift kişilikli olmalı. Yazılarının tamamı araklama. Enteresan olan sözde HABER sitesinde bizim yazımız 1900 defa okunmuş, diğer arakladığı yazılar 80 ila 200 arasında tıklanmış. Musti sağlam reytingin nereden geleceğini iyi biliyor olmalı. Bu konuda yanılmamış...
Emek hırsızı Mustafa Kartaloğlu'nun, diğer ismiyle Mustafa Nevruz Sınacı isimli şarlatan. Arakladığı yazımıza 16 Kasım tarihini iliştirmiş.

5 Kasım 2010 tarihli araklanan yazıma buradan bakabilirsiniz.
Hırsızımız boş durmamış arakladığı tüm yazıları FACEBOOK sitesinde paylaşmış. İşte Mustafa Kartaloğlu isimli yazı ve emek hırsızının PROFİL LİNKİ;
İnternet teknolojisinden haberi olmadığı için, bir gün yakalanacağını düşünemeden yazı araklayanları AFİŞE etmeye ve TOPLUMA duyurmaya devam edeceğim. Evinize girip, eşyalarınızı çalan hırsızlardan hiç bir farkları yok çünkü bu sahtekârların.



Bakın çok net söylüyorum... Bu herifin DEVRİYE HABER isimli kıytırık sitede yazdığı tüm yazılar çalıntı.... Hepsinin gerçek sahibine ulaşmak 2 saatimi almayacak... Mutlaka o insanların iletişim adresleri vardır... Hepsine durumu anlatacağım... Siz o zaman görün cümbüşü... :)

Bugün bir kadından e-posta aldım. Musti'yi gerçek hayattan tanıdığını söyledi. İsmini saklı tutmak koşuluyla Musti hakkında önemli bilgiler verdi. Atatürkçüyüm diyen Musti'nin, AKP'nin EVET KAMPANYASI döneminde internette yoğun olarak EVETÇİLERİ desteklediğini söyledi...

* * *

Bir emek hırsızı daha...

İsmi Tanju Toğan
  
Tanju hakkında yazdıklarım yazımın en altındadır. Çaldığı yazım ve detayları burada.





7 yorum:

Adsız dedi ki...

Türkiyede bir kaç saniye içinde araba kapıları açılıp soyulduğuna göre yazı hırsızlarına şaşırmamak gerek.. milletin içine işledi çalmak çünkü.

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Güzel bir bilgi twitter de paylaştım herkesin işine yarar..

Adsız dedi ki...

‎"Bir ayip örtenin bin ayibi örtülür Hz. ALi", bu söze hiç katilmiyorum. Nerede görülmüs bir ayip örtenin bin ayibinin örtüldügü. Birinin küçük bir ayibi olur hadi onu gizlersin ama hirsiz çalacak sen onun ayibini örtersen o kisi akillanmaz ve hirsizlik yapmaya devam eder ki yazidan anliyoruz ki bu adam daha önce de bu tarz bir suç islemis. Emek hirsizligi serefsizliktir, alcakliktir.

Adsız dedi ki...

demek Cem Akkilic sadece yobazlari tokatlamiyormus...

Lanet olsun hirsizlara...

Adsız dedi ki...

Hırsız Mustafa Kartaloğlu’na karşı kazandığım ve Hukuk Zaferim başlıklı yazımda anlattıklarımı bu linkten okuyabilirsiniz.

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2012/06/hukuk-zaferim.html


.

Adsız dedi ki...

Hırsızlık bizim insanlarımızın kanına işlemiş. iyi rezil etmişsiniz.

Adsız dedi ki...

Mustafa Kartaloğlu iyi rezil olmuş. bunları durdurmak lazım.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı