Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Salla Tayyip kim tutar seni










Duydunuz mu? Artık yerli uçağımız var. Uç uçabildiğin kadar!
AKP’ye oylarınızı verin, bol bol uçun. Hatta hiç yere inmeyin. Uçakta serviste beleş olacakmış. Bulgur-nohut yemekleri
dağıtılacakmış. Uçağımız, benzin pahalı olduğu için kömürle çalışacakmış.

Haydi hayırlısı. Uçmayan kalmasın…
Türkiye nereden nerelere geldi. Eskiden politikacılar bir taşın üzerine çıkar, halka seslenirlerdi. ''Onu yapacağım, bunu yapacağım'' diyerek millete masal anlatırlardı. Sağ olsun Tayyip, daha seçimlere girmeden uçaklarını uçurdu. Böylece ülkede ihtilal tehlikesi de ortadan kalkmış oldu. Önceden Çankaya’da Fantomlar uçar, iki saat sonra darbe olurdu.
Bu gidişle çok kısa süre içerisinde Tayyip uzay mekiği de inşa ettirip, ülkemizi adeta uçuracak, Mars gezegenine gideceğiz. Amerikalı Coni hasetinden çatlayıp kafayı yiyecek, saçını başını yolacak. 

Şaka maka, kanaldı manaldı derken, arada ikinci İstanbul’a da kavuşacağız. Evelallah tez vakitte Ankara’da denizine kavuşacak ve böylece poroceler birer ikişer hayata geçecek. Kadınlar Dikmen'de haşema ile iki seksen uzanıp deniz kenarında güneş banyosu yaparken, gökyüzünde Tayyip'in uçakları vizesiz Ukrayna’ya hacılarımızı taşıyacak. Hazır başkente deniz kondurmuşken, komutanlarını Silivri’ye, Deniz Kuvvetleri'nin gemilerini de oraya postalarız. Böylece İhtilal, darbe, cunta korkusu da tarih olur.

Hiç kimse AKP’nin önünü kesmeye kalkışmasın. Kıskanmayın kardeşim… Gidin paşa paşa oyunuzu gönül rahatlığı ile verin gitsin bunlara. Uçacaksınız işte...

*

Artık seçimde AKP’ye oy veren şaşkınlar sürüsü, seçimlerden sonra yerli uçağımızla uçar, dururlar...

Onlar göklerde uçunca, belki bizlerde karada bir parça rahat yüzü görürüz.

Uçsunlar ve hiç inmesinler.

Yerli uçağımız ve muhteşem poroceler, vatana-millete hayırlı ve uğurlu olsun.
Amin.

Cem Akkılıç
3 Haziran 2011

21 yorum:

Nesrin Toker dedi ki...

HANİ NERDE ? ALLAH BİLİR AĞIR SENAAYİDEN ANLAYAN USTASI ERRBAKAN , UÇAĞA YAPIPTA GİTMİŞTİR BELKİ ? AMA BİZDE GÖRSEYDİK FENA OLMAZDI YANİ ?

Melahat Terzioğlu dedi ki...

Cumhuriyet güç birliği adaylarının meclise girmeleri şart. O zaman istedikleri gibi at koşturamayacaklar. Gerçi bunlar at bile koşturamıyorlar ya...

Mustafa dedi ki...

Eee hadi seçimi kazandın Tayyip görelim şu uçakları. :):):)

Uç Türkiyem uç...

Vatan Sever dedi ki...

TÜRKİYE NASILDA HIZLA BÜYÜYEN BİR IRKMIŞ. BRAVO. 4 SENEDE 10 MİLYON BİR 4 SENE SONRA BU 24 MİLYON. 12 SENE SONRA TEKRAR 15 MİLYON. TOPLAM NÜFUS 2023 DE ORTALAMA 115 MİLYON???? TÜRKİYE GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK NÜFUSUYLA, SATILMIŞ, BÖLÜNMÜŞ, PARÇALANMIŞ, ORTALAMA 35-40 MİLYON YOKSULUYLA, SADECE AKP YANDAŞLARINA CANLA BAŞLA ÇALIŞAN BİR SİSLEMLE 2023 DE YEPYENİ BİR TÜRKİYE.

Önder Gümüşçü dedi ki...

Cumhuriyet Halk Partisi Atatürkçüyüm. Laikliği seviyorum. İnançlar insanların içinde olmalıdır. Her inanca saygı duyabilirim. İsteyen krem peynire de tapabilir. Benim için problem yok. Fakat ülkelerin dinle yönetilmesi demek gelişememesi demektir.

Ramazan Eresen dedi ki...

Biz CHP liler kamuoyu önünde haklı veya haksız eleştiriler yaparak rakiplerimize(cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına) kullanacakları malzeme veriyoruz..Bu eleştiriler her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tek yığınsal örgüt olan partimize oy vermeyi düşünen vatandaşlarımızın tercilerini olumsuz etkileyerek malum sonucu hazırlamıştır...Parti içi iktidar mücadelesi kamu oyu önünde yapılmamalıdır..Daha dün denilebilecek tarihte kurulan Akp nin kamu önünde kavga ve partiye yönelik eleştiri yapan bir mensubunu görmek olası değildir.. Bu arada rahmetli Cem Karaca bir konser salonunda karşılıklı yaşasın ..... diye sılagon atan guruplara ayrı ayrı yaşayamazlar..ayrı yaşamaya gücünüz yetmez.Çabuk yem olursunuz rakiplerinize demişti..Bu gerçeği yıllar yılı bir türlü göremiyoruz...CHP-DSP- SHP-İP gibi ve bir çok ayrı ayrı örgütlenmelere devam ederek sağ partilerine paspas oluyoruz... Bu gidişle de olmaya devam edeceğiz...Saygılarımla..

İlker Aydın dedi ki...

Ülke nüfusunun büyük çoğunluğu feodal bir yaşam tarzı sürüyor ve dinle besleniyor. Her şeyi dinde arayan şükürcü ve teslimiyetçi kalabalıklar her zaman sağ partilere oy vermeye hazırdır. Üstelik ABD destekli 12 Eylül 1980 faşist askeri darbesiyle birlikte yapılmak istenenler bir bir uygulanmaya konulmuştu zaten. Kimse yaşamını sorgulamıyor sorgulayacak bilinç ve eğitimde zaten yok. Sol gerçek anlamda kitleleri peşinden sürükleyecek bir lider çıkaramadığı sürece daha çok Tayyip'lere kul olur bu millet!

Adsız dedi ki...

siz ak partiye oy verenlere her türlü hakareti yaparken iyi dimi ,ben ak partiliyim,sizin hakkınızdfa dava açacagım

Yönetici dedi ki...

Her vatandaş gibi hukuki yollara başvurma hakkınız elbette var. Ancak bu yazının neresinde hakaret var onu anlayamadım. Tayyip'e oy verin uçarsınız diyoruz...

* * *

Bir ülkede gericiliği pompalayarak sağlıklı bir toplum oluşturabilir misiniz? Amerika’nın ılımlı İslam projesi kapsamında ülkemiz neredeyse bölünmek üzere. Toplum arasında bölünme zaten gerçekleştirildi. Osmanlı İmparatorluğu’nu yok eden İngiliz siyaseti, şimdi Amerika’nın BOP projesiyle karşımızda. Eşbaşkanı ise bizzat Tayyip’in defalarca söylediği gibi kendisi.

Cemile Arat dedi ki...

Oyun büyük usta çok büyük hedef belli emperyalizmin istediği Türkiye . bunlar sadece taşeron demokrasi ise hedefe ulaşmak için kullandıkları tramvay CHP tekere çomak soktuğu için tv leri ile gazeteleri ile sözde aydınları ile çullanıyorlar .hani yavuz hırsız misali .safları sıklaştırıp çok kararlı durmalıyız çünkü doğruyuz ve haklıyız

Celal Kabakcı dedi ki...

AKP EMLAKTAN ACELE SATILIK ÜLKE; KREDİ KARTINA TAKSİT YAPILIR,PEŞİN PARASI OLMAYANLAR İÇİN ARAP ÜLKELERİNİN HIRSIZ ZENGİNLERİNDEN KREDİ BULMA TAAHHÜTÜ DE VERİLİR...........

Sergülent Çalışkan dedi ki...

siyaset ve siyasetçiler.siz kendinizi bir şey zannetmeniz için yapılan bir ilizyon gösterisidir...aklı kontrol etmek için sunulur...sizde kendinizi bir şey zannedersiniz...seçme ve seçilme hakkım var hissine kapılirsiniz...hiç bir şeye hakkınız yok...sahipleriniz var...onlar ne isterse o olur....meclisinde sahipleri var...bunu kabullenmek zorundasınız.... Bütün seçim sonuçları...çok önceden kaleme alınmiştir..bunun doğruluğunu asla kontrol edemezsiniz...bundan sonraki seçimlerde çoktan olup bitmiştir..

Adsız dedi ki...

Bu adam çok komik ya izleyince hep gülesim geliyor :) Bir de böyle Arapçayı andırsın diye kelimelerin sonunu uzatıyor ya "olunmaaaz,gidilmeeeez,edilmee­ez" ahaha :D

Kazım Doğan dedi ki...

ampül partisine oy verenlerin hepsi Atatürk düşmanı ve laikliği dinsizlik sayan, kafasına saksı düşse bile uyanmayacak kara cahil insanlardır. ülkemizin %50'si kazığa oturmuştur !

Adsız dedi ki...

onların tek derdı var gelsın makarna kömur memleket yansın ısterse.ama hepde onları suclamayak proje üretmeyen muhalefet partılerı böle olursa o ınsanlarda oraya verır oyunu...

MultiCehennem dedi ki...

Efendim bu zatı muhteremler ne için söz vermişlerdi hak-hukuk-adalet herkes eşit bir yaşam
hak'kı da kendinize göre,adalaletide kendinize göre,hukuğuda kendinize göre ayar verip damına koydunuz memleketin
on yıldır terörle mücadele etmediniz pkk masaya oturdunuz ha birde hani şerefliydiniz pkk la masaya oturmazdın kendi ağınızla şerefsiz oldunuz
ben hala milleti anlamıyorum adam bas bağırıyor ben şeresizim diye neden oy veriyorsunuz....

Adsız dedi ki...

:):):)

Adsız dedi ki...

Hakkaten ha noldu bunun çılgın procelerine? hatırlayan var mı?... :)

Hiç ses çıkmıyor AKEPE'den..

Adsız dedi ki...

kıskananlar catlasın yalanlarınız yatsıya kadar gidiyo işde milleti yıllarca yalan dolan hikayelerinizle uyuttunuz şimdi halk gercegi gördü kıvırıp duruyorsunuz ..kıvırın kıvırın bu millete asenada lazım ..

Cem Akkılıç dedi ki...

Tarihi seçimlere az kaldı. AKP'den kurtulmalıyız.

Cem Akkılıç kimdir dedi ki...

Kardeşim bu site harika

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı