Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Laik bir Türk vatandaşı...



Cem Akkılıç dostumuz aylardır bilgisayarlarına ulaşamıyor. Cem sadece bir blog yazarı. Suçu muhalif olmak ve Türban'ı eleştirmek! Yarın öbür gün bilgisayarında "sahte suikast planları, sahte darbe günlükleri" sehven çıkabilir çünkü devletimizin polisi bilgisayarlarına el koydu ve gitti. Giderlerken "tekrar geleceğiz" de dediler. 2011 yılında Cem evine internet bağlatamıyor!..

Cem Akkılıç bugün sokakta öldürülebilir. Adına internet aleminde açılan siteler var. Birçok kişisel fotoğrafını araklayıp,  hedef göstererek paylaşıyorlar. Bu sitelerde  affınıza sığınarak;
‘’g*t, *bne, karaktersiz, p*ezevenk, p*ç, şerefsiz, travesti’’ gibi en ağır hakaretleri yazıyorlar.

Bir insanın rızası harici resmini yayınlamak suç değil midir? Bu ülke, bu tip yayınlar neticesinde öldürülen kişileri görmedi mi?

Cem Akkılıç sadece bir blog yazarı!..

Cem Akkılıç Atatürkçü!..

Cem Akkılıç, yüzünde bir karış makyajla, daracık eteklerle gezen başı kapalılara tezatlarını sorduğu ve bunu dile getirdiği için evinden birkaç defa polis baskınlarıyla bilgisayarları alınan, suçunun ne olduğunu bile bilmeyen Laik bir Türk Vatandaşı...

Korhan Korman
10 Mayıs 2011


* * *
Susturamazlar!..

Bizler çelik gibiyiz, eğilip bükülmüyoruz. Bugün şeriatın gelmesini isteyip, Atatürk’e düşmanlık yapanlara inat mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu konuda da ısrarlıyız. ‘’İleri demokrasi’’ sevdalısı AKP iktidarının artık bu ülkeden tamamen gitmesini istiyoruz. Bu iktidarın, muhalefet yapan insanlara karşı bu kadar kinci ve acımasız davranıyor olmasına isyan ediyoruz.

Korhan’da yukarıda yayınladığım yazısında bunları dile getirmiş. Teşekkür ediyorum.

NOT: İslamcılar istedikleri gibi kişisel fotoğraflarımı çalıp, Korhan’ın dediği gibi her türlü hakareti saydırıyorlar. Geçen yıl deneme amaçlı olarak, hani bir ihtimal diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Savcı sosyal paylaşım sitelerinin İp adresi vermediğini ve bu nedenle dava açmanın bir sonuç sağlamayacağını söylemişti.

Şimdi wordpress ve com uzantılı sitelerde hakaretler devam ediyor…

Cem Akkılıç
13 Mayıs 2011 


Başlıklar 





8 yorum:

Mehmet Halhalli dedi ki...

bu ülkede internet kullacısı olmak suç, site açmak suç, tuvalete gitmek suç, sağ sola bakmak suç, şu bu kelimelerini kullanmak suç, la-lun demek suç,her şeye bir kulp buluyorsun iktidar, internetin İ'sinden anlamayanlar bu işle uğraşırsa arkadaşlar, biz daha çok yasaklarla karşılacaz...Yeter artk yaa, Gerçekten internetide blog açmaktan da artık sırf bu nedenlerden sıkıldım..... Ama sizin uğradığınız haksızlık yasaktan öte bir İktidar baskısı. Bu günler geçecek elbet.

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Cemler susturulabilseydi bizlerin ne Namık Kemalleri,ne Attilla İlhanları,Ne Perinçekleri,Tuncay Özkanları,Balbayları,Uğur Mumcuları,Apti İpekçileri vb.hiç kimseleri olmazdı.Milletimiz hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriz biz diyorsa,her Türk asker doğar diyorsa,Türkiye laiktir laik kalacak diyorsa,Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye diyorsa;kulak verin bizlere asla ve de asla susturamazsınız.ABD'nin 6.Filoyu kovalama ruhu var bizlerde ve ruh yeniden şahlanırsa önümüzde kimse duramaz."Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyen baskılara asla tahammül edemeyen Çılgın Türkleriz biz.Sakın bizleri baskılarla ele geçireceklerini sanmasınlar şahlanır,birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için bir araya geliriz biz.Herkes ayağını denk alsın bilhassa polisler pekakalıların evine giriliyormuş gibi hiçbir polis kimsenin evine girip elinde savcıdan kağıt bile olsa arama yapılamaz,özel eşyalarına "bilgisayar,kitap,defter gibi"el koyamaz dışarı çıkaramaz yasalara AİHM'sine aykırıdır çünki...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kiracımızın evi de basıldı hem de arama izni bile olmadan. Devlet enteresan. Evi basıyor 2 ay sonra vize başvurusu yapıyorum şak diye vize veriyor bana. 7 tane ülke dolaşıyorum. Amaç susturmak. Yahu sen bu bilgisayarlara 3 defa ayrı zamanlarda el koydun, bu zamana kadar çağır da bir ifade al. Ne bileyim, ya da bir dava açılsın değil mi? En azından insan bunu bekliyor. Hayır, tek bir dava açılmadı. Çünkü bilgisayarların içinde Atatürk’ten başka şey yok. (Atatürk büyük suç tabi)

Bilgisayarlara el koyalım ki; susturalım, korkutalım…

Mesela bir örnek vereyim. 1.5 yıl önce Başbakan’a hakaret etmişiz diye bilgisayara el koydular. Gösterin nerede etmişim dedim. Zontirik bir Facebook sayfasında adıma hesap açılmış (halen açılıyor) Baktım gerçekten Tayyip’e hakaret var. Ertesi gün gittim karakola, buyur dedim komiser bey, bak hakkımda bir sürü Facebook sayfaları açılmış. İslamcılar en ağır küfürleri ediyor şahsıma. Fotoğraflarımı çalıp p.orno montaj yapmış. Ne yapacaksın bunlara diye sordum. Bir şey olmayacağını bildiği halde sordum.

Komiserden ses çıkmadı. Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Savcı bey uzun uzun anlatıp, Facebook sitesinin İP ADRESİ vermediğini anlattı.
Şimdi şu soruyu sormak lazım; sen benim evimi bir Facebook sayfasına dayanarak 3 defa basıp, özel eşyalarıma el koyacaksın, ben şikayet ettiğim zaman Facebook İP ADRESİ vermiyor olacak…

İşte Tayyip Türkiye’sin ileri demokrasi anlayışı budur.

Bütün bu olaylar 2010 yılı içinde oldu. Geçenlerde tekrar Savcı beyle görüştüm. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunmamı istedi.

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Polisin ve Savcının facebook sayfasına veya herhangi bir net sayfasına dayanarak kişilerin özel eşyalarına el koyması olamaz üstelik polisin görevi o değildir.Basın özgürlüğüne darbe vurulamaz şayet bir şikayetçi varsa adı,adresi tel nosu hepsi açıkca belirtilen kişilerin doğrudan o kişi hakkında mahkemeye verip dava açması gerekir cumhuriyet savcıları sadece ölüm tehditlerini gözönüne almak zorundadır ve o kişi şahsi olarak savcılığı başvurur dilekçesini verir ,mektupla kimin kim olduğu belli olmayan yazılar sadece birer kağıt parçasıdır dikkate bile alınmaz.Dilekçe sahibi bilinmeyen kişiler üzerinden sitedeki bir yazı için polis ve savcı harekete geçemez,özel eşyalarına el konamaz ev veya iş yerinden dışarı çıkartılamaz zira gaspa girer mahkemesi görülmemiş karar verilmemiştir.İnsanları aptal yerine koymasınlar.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ayrıca; Ankara Cumhuriyet eski Başsavcısı ve ADD Genel Sekteri Nazmi Şarvan, bu hukuksuzca yapılan baskınlara, el koymalara karşı Özel yetkili Mahkemelerin derhal kaldırılması gerektiğini söylemiştir.

Adsız dedi ki...

"Bir insanın rızası harici resmini yayınlamak suç değil midir?"

Bazı videolarda yaptığınız şey ne acaba, lütfen önce onu düşünün de konuşun!

Bazı kişilerin yaptığını nasıl bir dine ve o dinin tüm mensuplarına mal edersiniz?

"9 yaşındaki ..." diyerek sayfanıza ziyaretçi çekmeye çalışmışsınız, Allah aşkına biraz vicdan sahibi olun. Lütfen bir muhasebe yapın, bir kere olsun kandinize cidden ne yapmaya çalıştığınızı sorun.

Cem'i tanımıyorum ama Korhan sen bu değilsin abi. Sen nefret adamı değilsin, sen Allah'a savaş açacak kadar cahil biri değilsin. Kaybedeceğin savaşta yer alacak kadar akılsız değilsin..

...

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen kimsin ismini yazda bilelim.
Ne varmış videolarımızda? Amerikan askerlerine dua edip şehitlerimize KKEL diyenlerin seslerini yayınlıyoruz.

Yeterince ziyaretçi çekiyoruz zaten 9 yaşa falan gerek yok.

Bırakın artık Yobazlar bu Amerikan sevdasını… Amerika’nın işi bitince maymunlar gibi kafeslerde yargılayacaklar sizi. Bak Mısır’da aynısı oldu. 40 yıl Amerikan kuklalığı yapan diktatör soytarıyı kafeste yargılıyorlar.

Adsız dedi ki...

Sonsuz teşekkürler cesur Cem Akkılıç...

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı