Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Dinci şarlatan...


Sen nasıl bir korkak zavallısın ki; bir gün sosyal paylaşım sitelerinde ismimin arkasına saklanıp çıkıyorsun ortaya, başka bir gün internet sitelerinde isimsiz bir yazıyla!..

Sen nasıl uçkur düşkünü sapıksın ki; 15 yaşındaki kız çocuklarına her gün sırayla tecavüz edip, ikisini birden hamile bırakabiliyorsun!.. (Mesela Çorum’da 2011 Mart’ında kuran eğitimi verilen merkezde seri tecavüz skandalı)

Sen nasıl bir gericisin ki; gâvur damgasını yapıştırdığın milletlerin, insanlığın yararına icat ettiği her bilimsel buluşu için ‘’kuran-ı kerim zaten haber vermişti’’ diyerek sahiplenebiliyorsun!..

Sen nasıl bir yalakasın ki; akşam sabah din üzerinden siyasal sömürü yapan Ampul partisinin, ülkeyi karış karış yabancı para babalarına satışını görmek istemiyorsun!..

Sen nasıl gurursuz bir soytarısın ki; sadaka kültürü ile evine bulgur-nohut getirip, kapına iki torba toz kömür bırakana takla atıyorsun!.. 

Sen nasıl şuursuz bir çağdaşlaşma düşmanısın ki; türbanı, örtünmenin ilk aşaması sayarak kadını poşetleyip, makyaj yapmasına ve daracık blue-jeanler giymesine ses çıkartamıyorsun!..

Sen nasıl bir haysiyet yoksunusun ki; İslam’ı günlük politikana alet edip, milleti dininden de soğutuyorsun!..

Sen nasıl bir aptalsın ki; Arapları kardeş ilan edip, dünyanın en pahalı benzinini kullanmaya razı olabiliyorsun!..

Sen nasıl bir kör cahilsin ki; batı ülkelerinin halkları refah ve mutluluk içinde bağımsız yaşarlarken, iktidardaki çakallara oy kazandırmak için hababam nüfusunu çoğaltan Müslüman ülkelerindeki sefaleti ve açlığı göremiyorsun!..

Sen nasıl bir nankör parazitsin ki; ananı sünnetsiz haçlı askerinin koynundan kurtararak bu ülkede özgürce dinini yaşamanı sağlayan Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına, günde beş posta en ağır hakaretleri saydırabiliyorsun!..
                                                                                                                                 
Eyy dinci şarlatan, ben beş dakikada senin veled-i zina olduğunu çözdüm de, sen ömrün boyunca bir defa kendine bakıp, angutluğunu göremedin.

Uza şimdi ense tıraşını görelim…

Cem Akkılıç
15 Mayıs 2011


* * *
İslam dini için bilime ve ilme en çok değer veren din derler!.. Peki; gerçekte söyledikleri ne kadar doğru acaba?.. Buradaki yazımı okumanızı tavsiye ediyorum.




DEPREM OLDU!..
                                                
19 Mayıs gecesi Kütahya’da orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Tek yıkılan bina bir caminin minaresi oldu… 1999 Gölcük depreminden sonra 7.4 yetmedi mi kafirler! diye pankart açan insanlık düşmanı tesettürlü şarlatan şimdi nerede acaba?


Ateist kadın Mollaya cevap veriyor.

Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.




Turbanli kizlar hakkındaki konuya buradan bakınız.

Videoyu sosyal medyadaki profilinizde paylaşmak isterseniz lütfen hemen alttaki butonları kullanın.












95 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir yobazın portresi ancak bu derece güzel anlatılır. Teşekkürler Cem bey.

Adsız dedi ki...

Bunlar insanlığın yüzkaraları. Lanetliyorum bu yobazları.

Gülşen Tolunay Koç

A.E dedi ki...

Bu sarlatanları Iran'a sürün. Ancak orada rahat ederler.
Bunlar Islam dininide rezil ettiler.

Adsız dedi ki...

bu yobazlara
küfür etmek,
cennetin kapısını
aralıyor.

ama yinede
uyarınızı
dikkate alacağım.

Adsız dedi ki...

kendi ayıplarını görmez bunlar kendilerinin yaptığı her şey sevap zannederler...

Seçkin Çay dedi ki...

Vallahı benım anlayamadıgım ınsan bırey olunca kımseden ıcazet almaz ve kendı ılkelerı dogrultusunda yaşar gunahıda sevabıda kendınedır Tanrı ıle kul arasına kımse gırmemelı derım ama ulkemde yılllardır dını kendı çıkarları dogrultusunda yorumlayanlar var ve bunlara alet olan ınsanlarımız kadın erkek aynıdır ayrım yapılamaz sen kadınsın sana sunu yaparım yada erkegıne ıtaat et demek aşagılamaktır ben ınanmıyorum varsın bana dını kurallara karsı gelıyorsun desınler eger dın boyleyse ben yokum

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bunlara ne söyleseniz, ne yazsanız az. Teşekkürler Cem bey. Yine şiir gibi yazmışsınız.

Face profili olan arkadaşlar eklesin beni lütfen.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Ben bu dincileri hiç anlamıyorum. Köşeye sıkışınca hemen; ahiretten söz eder bunlar. Yahu kardeşim sen gittinde biliyor musun ahireti? Bak belirsiz işte. Kesinliği yok. Sen bu ülkede önce temiz ol önce. Kendi dinini yaşa, kimseye baskı yapma, dini kullanarak oy toplamaya çalışma. İslam'ı kullanma. Bunlar dini sömürerek dine karşı en büyük suçu işliyorlar.

Ali Osman dedi ki...

7.4 yetmedi yetmeyecek SEN BİLİYODUN DEĞİL Mİ? SÖYLEMEDİN İNSANLARI DÜMEN TUTMAK ŞEREFSİZLİK ALLAH I DÜMEN TUTMAK ŞİRK TİR. DEPREM YERKÜRENİN RUTİNİDİR SİSTEMATİĞİ YOKTUR OLSA SAATİNİ ZEMBEREĞİ İLK ÖNCE CEMAATÇİLERE MALUM OLURDU HERHALDE!?

blue_sky34 dedi ki...

ULUSAL ÇAĞRI niteliğinde bir yazı olmuş..Bu yazıyı okuyan UYKU ARSIZI ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLARIN,( kör,Sağır,Dilsiz) hala aynı oyuna devam etmekte ısrarları var ise,diyebileceğimiz bir tek şey kalabilir geriye...YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CUMHURİYETİ..YAŞASIN KEMALİST YÜREKLER...NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE...s*s..

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Size aynen katılıyorum Mine hanım. Yaşasın Kemalist devrim, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yobazlara geçit vermeyeceğiz.

Bu arada Facebook profili olanlar ekleyebilirler beni.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

tarihinarkaodası dedi ki...

Yorumları okudum bana da tercuman olmuşlar. Dini siyaset ve günlük yaşamımızla birleştirirsek onu zararlı amaçlı kullanmış oluruz. Ülkemizde ve islam ülkelerinde hep inacı kullanmışlardır ve birbirlerini hep boğazlamışlardır.
İsteyen patlayana kadar, uçana ibatetini yapsın.O sadece Allah ile kendisi arasındaki iştir.Ama inanç adına tek tip cemaatı örgütlenip menfaat paylaşımı yapmasınlar. Bu bölücülüktür. Bana göre dini cemaatlerin bir tür sivil toplum örgütleridir. Ama bu örgütlerin farklılığı başkasını aralarında barındımazlar ve menfaat paylaşımı için onlarda cinayet dahil her şey mubahtır, korkuç yanı bütün bunları inaç adına yapıyorlar.

aksoy_suleyman dedi ki...

Yapmayın bu kin bu nefret niye bu kadar? Bu resimdekinin sadece bir maşa olduğunu göremiyor musunuz? Bu oyunları yıllardır oynuyorlar. "İti ite kırdırma" taktiğidir, bu. Gözünüzü biraz açın o pankartı tutan zavallıdan daha mı iyiydi,daha mı az zarar verdiler Atatürk' ü, laikliği vb. kavramları kullanarak bu halkı acımasızca sömüren ve koyun yerine koyanlar. Bu zavallıyı kullanan zihniyetle bunların arasında özünde hiçbir fark yoktur. Araçlar farklıdır o kadar. Tam da "İRİ" ve "DİRİ" olmaya her zamankinden fazla ihtiyacımız olduğu bu zamanda bari bu küçük işlerle uğraşmayalım. Antipati ve karşıt yaratmaktan ve bölmekten başka hiç birşeye yaramaz. Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Sizin büyük işleriniz nedir merak ettim açıkçası… O pankartı açan şarlatan milyonlarca yobazı etkiledi ve yine milyonlarca Atatürkçü insanı rencide etti. Müsaade edin de bir cevap yazalım. Kaldı ki, depremin oluşu konusunda ben çok daha iğrenç sebepler duydum yobazlardan. Siz sözünü bile etmediğiniz büyük işlerinize devam edin, bizim mücadelemize karışmayın bence.

Cem Akkılıç dedi ki...

Sizin büyük işleriniz nedir merak ettim açıkçası… O pankartı açan şarlatan milyonlarca yobazı etkiledi ve yine milyonlarca Atatürkçü insanı rencide etti. Müsade edin de bir cevap yazalım. Kaldı ki, depremin oluşu konusunda ben çok daha iğrenç sebepler duydum yobazlardan. Siz sözünü bile etmediğiniz büyük işlerinize devam edin, bizim mücadelemize karışmayın bence.

Mehmet Cengiz Albayram dedi ki...

Harikasiniz! Elinize saglik...Mümkünse sayfamda yayinlamak istiyorum?!

Atatürkçü dedi ki...

Cem bey ellerinize sağlık. Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum. Ama bu yazınız gerçekten çok anlamlı olmuş. Bende mücadelemi Facebookta yapmaya çalışıyorum. Eklemek isteyen arkadaşlar lütfen eklesinler beni.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001810057463

.

Adsız dedi ki...

bu deilde ! umarım ! diğer yorumlarım yayınlanır.yoksa bide kendi yandaşlarınızı + şakşakçılarınızı kayırdığınızı , karşıt düşünceye saygı duymadığınızı da düşüncem.hoş sizin için şimdiden bi yığın antipati oluştu ama, hiç olmazsa bu konuda brz adil olunuz

Yönetici dedi ki...

Küfür ve hakaret içerikli olmayan tüm karşıt görüşlü yorumları yayınlıyoruz. Şakşakçı kelimesi çok yanlış… Unutma ki bu ülkede herkes BOP’cu AKP taraftarı değil.

Adsız dedi ki...

Turkluge yapilan en buguk dusmanlik bir Turkun arap dini islama tapmasidir. Umarim bir gun gelecek butun Turkler gercegi gorup ozune donecek ve arapliktan kurtulacak.

Ahmet Aydın dedi ki...

Bizim tarihimizde demokrasi mücadelesi yoktur. Hep yöneticiler halka bir takım haklar vermişler , ( Islahat fermanı , Tanzimat fermanı , Cumhuriyetin kuruluşu , 1960 anayasası ) halkımızsa çoğu zaman bunlara karşı gelmiştir .Şimdilerde de Cumhuriyetin kazanımlarına olduğu gibi . Avrupada her kazanımın bedeli çok ağır olarak ödenmiştir . O yüzden demokrasiye bağlılık tartışılmaz bile . Emek verilmemişse değer de verilmez .

serdar dedi ki...

bugun memlekette müslamanım diye gezenlerin bir çoğunu malesef farkında olmadan sionızme en büyük hizmet edenlerdir. (herkesin inancına saygımız var ama neye inandığını kiminlerin peşinden gittini bilsin yeter....)

Zeki Bektaş dedi ki...

Yirmi yıl namaz kıldım,AKP ve yandaşlarının müslümanlık adına yaptıkları zulümü,şarlatanlıkları,haksızlıkları,tıskırıncaya kadar yedikleri ve soyduklarına tahamül mümkün değil,Ermeni dedikleri bunu yapmaz,bunların yaptıklarına tarihte isim bulmak bile mümkün değil.Ben islam değilim artık ,ve alçakça cennet tapularını sexs karşılığında satanlardan da olmak
istemiyorum,Böyle yobaz toplumdan da utanıyorum.

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Paranın dini imanı olmazmış derler ya ama onlar hem paraya tapıyorlar hem de dini sömürüyorlar çünki ona sığınarak akıllarınca Allah'ı kandırdıklarını sanıyorlar.Kendine yalan söyleyemeyenler başkalarına yalan söyleyerek aslında kendilerini kandırıyor ve yalanlarına inanmaya başıyorlar;o duruma geliyorlar artık.Yalnız asıl korkunç ve iğrenç olanı her şeyi bilerek kalemini satanlardır.Vatanını satmakla eş değerdir benim için.Onları makarnaya muhtaç edenler işte bu provokatörlerdir.Eğitimin az olduğu,açlığın yükseldiği bir ülkede;eğitimlilerin bu boşlukları doldurması şarttır.

shizen dedi ki...

Yeni nesil yobazların, mal mülk sevdasını hepimiz biliyoruz. Hangi yobaz bir kuru ekmeğe tamah etmiş ki? Yolunu bulmuş hangi yobazın isviçrede banka hesabı yokki? Melekler bana o malum soruyu sorduğunda, ATATÜRK diyeceğim. Hiç olmazsa ONUR'u ondan öğrendim.

Sağol ATAM, sağol PAŞAM....

Senle büyüdüm,
asker selamıyla yetiştim,
Cumhuriyetti tek bayramım.

Kanım,canım ATAM.

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA izle dedi ki...

Fethullah Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in Başkanı olduğu YAZARLAR VAKFI+AKP+BDP+AYDINLAR+SİYASİLER+BUROKRATLAR ve CEMAAT şerefsizleri tarafından uluslararası emirlerle hazırlanan YENİ KURAN (New KORAN) bu işte. Önce Peygamber Efendimizi dinden söküp atan, Camileri kadınlı erkekli kültürel faaliyetlere açılmasını öneren, Kelime-İ Şehadette Kelime-i Tavhide(Hz.Muhammet S.A.V. Allahın Kulu ve Elçisidir) GEREK YOKTUR DİYEN Fettoş haininin yeni becerisi. ABANT Platformu denilen ABD-VATİKAN-AB projesinin hizmetkarı Fethullah'ın uşakları el altından bunu yaymaya devam ediyorlar..

Adsız dedi ki...

Terbiyesiz herif.Eline ne giciyor dingil.Belli türk degilsin, hele Müslüman hic degilsin.irticaci yobaz seni. Allah sonunu hayreylesin ins.
Müslümanlarla veya islamiyetle ugrasan ilk sen degilsin sen sonda olmayacaksin.
Burger Kingin Atesi seni bekliyor :-((

Cem Akkılıç dedi ki...

Türk olmadığımı nereden çıkardın Arap yalaması… Senin gibi Arapçaya tapmıyorum ki!.
Bu arada dini değil de senin gibi maganda dincilerle uğraşıyorum…
Amerikan pipisine taptığın nasılda belli ama… Burger King ha? Koçum ben hamburger yemiyorum, türbanlı lavaşı tercih ediyorum…

Hadi kaybol buralardan Amerikan kuklası dinci, senin abdestinde yok belli.

Erol İZMİRLİ dedi ki...

Öncelikle emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Bunların nasıl bir kafaları(tabi kaldıysa) varsa.Her fırsatta CUMHURİYETE,onu kurmak için o yolda canlarını feda etmiş insanlara küfür edebiliyorlar.

Yahu hiç düşünmüyorlar mı cumhuriyet ve hürriyet uğruna verilen o dünya tarihine geçmiş esaret altında yaşayan onca ulusa örnek olup hürriyetlerine kavuşmalarına neden olmuş o savaş ve o savaşa canları pahasına katılan o insanlar olmasaydı halimiz ne olurdu diye?

Gerçi onların yerine düşünen F tipi hocaları var ama ben yinede buradan söyleyeyim o sözüm ona müslümanlara;

Ey gafiller,
Sövüp saydırmayı marifet saydığınız ATAMIZ olmasaydı biz şimdi esaret aldındaydık.
Camilerimiz yerine kiliseler,ezanımzın yerine can sesleri vardı.Cuma namazları yerine pazar ayinlerine ailece gider ailece kilise korosunun ilahilerine eşlik ederdik.

Eh isimlerimizde ona göre olurdu.İbrahim yerine Abraham,Ali yerine Alister,Emine yerine Emily (örnekleri çoğaltmak mümkün)

Dip not: Bence Gölcükte deprem olduğunda 7,4 yetmedimi diye pankart açan gafil şimdi o açtığı pankartın nimetlerini yemekle meşguldür.

Adsız dedi ki...

cem bey bazı konularda haklı yazmışsınız amenna ama bu adamlar bu memlekete hiç bir şey mi yapmadı ? muhalefet bile olurken ılımlı olmalı bence yapılanlarıda görmeli hatalı olduklarındada hatalarını yüzüne vurmalı muhalefet te ılımlı olmazsanız sadece kendi taraftarlarınızdan başka kimse yazılarınızı okumazlar iki yorumunuza bakarlar sonrada iktidar düşmanıymış bu deyip sayfanızı kapatırlar

kararsızlar kesiminden volkan yılmaz

Handan Suda dedi ki...

o turbanli kizi merak ediyorum simdi Van depreminde ayni pisliği yapacak mi acaba?

Harika tespitler icin tesekkürler cem akkilic. sitenizi takip ediyorum.

Adsız dedi ki...

şiir gibi olmuş... helal olsun.

Efsane dedi ki...

Çorumda kuran kursunda yapılan tecavüz olayının magduru küçük kızların psikolojisini bir düşünün... Ya da basına sızmayan onca tecavüzü düşünün... Nasıl bir toplum yetiştiriliyor.. Yazık. Sözde İslamcı olunca herşey düzeliyor...

Adsız dedi ki...

merhaba!Cem bey,nasılsınız?gericilik ve yobazlık hakkındakidüşüncelerinize aynen katılıyorum; fakat bilmediğinizi düşündüğüm bazı şeyler var. mesela ialam hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum islamı iyi anlamak içinde müslüman olmanız lazım inşallah müslümansınızdır.her kafasını kapatan müslüman değildir değil mi? rahibelerde başlarını kapatıyo onlar da müslüman mı yada başı açık müslümanlar var onlarda yeterin ce müslüman mı hayır değil islam da dil ile ikrar kalp ile tasdik diye bişey vardır. yani dilinle söyleyeceksin kalben de tasdik edeceksin. dil söylerde kalp tasdik etmezse rahibeler gibi müslüman olursun dil söyler kalpde tasdik ederse hz.rabia gibi müslüman olursun lütfen bu farkları gör ve türban hakkında öyle yorum yap yoksa mini etekde türban da kumaş ister başına tak ister kıçına giy sen bilirsin

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban hakkında linki takip edin lütfen.

Kopyalayıp, tarayıcınıza yapıştırın.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2011/12/kalcalar-kapatan-turban-uretildi-de-biz.html


.

Fırat dedi ki...

Bir arkadaşımının tavsiyesi ile gördüm siteyi. Cem bey cesaretiniz ve harika yazılarınız için teşekkür ederim. Sizin gibi cesur yazarlara ihtiyacı var bu ülkenin. İnsanların bir şekilde aydınlanması gerekiyor. Medya cemaat tarafından ele geçirildi çünkü. Tekrar tekrar teşekkürler.

Kazım Bükülmez dedi ki...

10 numara yazı olmuş. Helal sana Cem Akkılıç. Şiir yazar gibi tokatlıyorsun yobzları.

Güneş Tüzün dedi ki...

Ne para nede rab...İnsanı kaybetmek en büyük kaygım...Hele hele insanlığı kaybetmek felaketim...İnsanın yitirildiği bir mekanda rab ne işe yarar?..Zaten olup olmadığı tartışmalı bir mefhum !İinsansız Tanrı olmazzzzz.İnsan olmasa o kavram olmaz....Tanrıyı tanrı yapan İNSANDIR.Tanrının babası Trakyalı ORPEUS'tur Bkz:Dinler tarihi...Bkz: Uygarlık tarihi...

Adsız dedi ki...

cem bey tesadüf sayfanıza baktım bizler bu hakaretleri 80 yıldır yaşadık amacınız nedir. sonra bu bilim kurgu filimleri çok gördük takmışınız baş örtüsüne.üstü top hane altı şiş hane giyinen zavallıları bizde tasvip etmiyoz çagdaşlık adı altında uryan giyinenlerle güya türban diyerek edepsizce giyinenlerin hiç farkı yok.benimde sizlere bir sorum olucak atatürkün annesi babası nı biliyoz dedesi ninesi soy agacını merak ediyom. bilen var ise söylesin.ama genede güneş balçıkla sıvanmıyor. alışıcaksınız ve tahammül ediceksiniz.bu günde ebu cehiller yaşıyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

İsimsiz dinci bizlerde şunu merak etmekteyiz; peygamberin dedesi ninesi soy ağacını merak ediyoruz. Bilen var ise söylesin. Ama gene de güneş balçıkla sıvanmıyor. Alışacaksınız ve tahammül edeceksiniz. Bu günde dün olduğu gibi Amerikan saksafonu çalan dinciler var.

Cem Akkılıç

Mustafa DOĞAN dedi ki...

Bay muhalif! cem...
Meraklısı kimin soyunu merak ediyorsa gider kaynağından öğrenir .Bunca saçma sapan zerzavatın yanında adice yaftalamayı da öğrenmişsen onu da öğrenmen mümkün,tabi işine gelirse.
Ülkenin onca sorununu bırakıp ne sebeple olursa olsun kişinin giydiği kıyafetin derdine düşmüş olman geçmişindeki travmaların ya da bu konudan muzdarip olduğunun apaçık göstergesidir.
Herkes istediği gibi inanır ve isterse inandığı gibi de yaşar milletin inancına laf etmek de senin boyunu aşar.Ayrıca istediğin konuyu istediğin şekilde konusmaya hazırım.

Cem Akkılıç dedi ki...

Herkes istediğini mi giyer, hadi leynnn oradan Ilımlı İslamcı... Bu ülkede Ramazan'da ağzı oynayanlar dayak yiyor, etek giyip kafasını poşetlemeyen kadınlara kezzap bile atıldı. Ankara'da içki satıyor diye Tekel büfeci neredeyse linç ediliyordu. AKP gitsin senin sülalendeki tüm poşetliler zambak çiçeği gibi açacak kafasını!

Var mısın iddiaya?

Adsız dedi ki...

Allah birdir Hz Muhammet onun kulu ve elçisidir.
onun yolunda ilerlemeyenler ona inanmayanlar sapık sözlerle
aynı ilizyonistlerin sahtekar taklitlerini kullanarak din düşmanlığı yapmaktadar siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın biz allaha dostları(gerçek müslümanlar)imanlarını kaybetmediği sürece siz kafir ve munafıklara karşı nurunu her zaman tamamlayacaktır.
Gerçek imana sahip insan gerekirse dini için tüm dünyayı karşısına alır.
Siz münafık ve kafirler sizlere sesleniyorum allah ruhunuzu kabzetmeden tevbe edin ve allah tan bağışlanma dileyin yoksa yolun sonuna geldiğinizde çok geç kalacaksınız allah sizleri ve bütün insanları doğru yola sevketsin inşaallah

Ülkü dedi ki...

bize kafir diyen salak, gavur icadı bilgisayarın başından biraz kalkında 2 rekat namaz kılın.

Hem bizlere kafir diyorsunuz iyi anladık da bize iman dersi vereceğinize parklarda tavşanlar gibi yiyişen türbanlı kızlarınıza iman öğretsenize. O işine gelmez çünkü sapıklık kanınıza işlemiş adeta... amerikan kölesi zavallı din tüccarları.

Adsız dedi ki...

helal olsn cem abi

Adsız dedi ki...

Şiir gibi yazı derler ya, aynen öyle. Müthiş bir Cem Akkılıç klasiği...

Boneli Poşet dedi ki...

Tabi bir de Boneli Poşet Murat Kemer var... Es geçmeyelim. Dinci şarlatanların kraldır kerata...

Adsız dedi ki...

Bu saygın site için teşekkürler. Şerefsiz Cem Akkılıç diye yazanlar asıl şerefsiz olanlardır. Dincilerin canı cehenneme.

Nedim dedi ki...

tokatmı desem tekmemi. muhteşem bir yazı. bu kadar iyisini ancak Cem Akkılıç yazabilirdi zaten.

Murat Kemer dedi ki...

O kadar çok insan dininden soğuduki bu AKP yüzünden sırf benim çevremde bir çok kişi ateist oldu... Bursa'dan sevgiler.
Murat Kemer

Murat Kemer dedi ki...

O kadar çok insan dininden soğuduki bu AKP yüzünden sırf benim çevremde bir çok kişi ateist oldu... Bursa'dan sevgiler.
Murat Kemer

Murat Kemer dedi ki...

O kadar çok insan dininden soğuduki bu AKP yüzünden sırf benim çevremde bir çok kişi ateist oldu... Bursa'dan sevgiler.
Murat Kemer

Adsız dedi ki...

5 yılda çocuk tacizleri % 847, çocuk tecavüzleri % 986 arttı, çocuk cinsel istismarında Dünya'da 2.yiz..! Kürtaj günah, istismar sevap mı? utanç verici.. birde düşünün bu utanç verici haberlerden çok azı medyaya yansıyor bir çoğunu bilmiyoruz adli kayıtta kalıyor.

Sinan Armagan dedi ki...

bi bok olunca diyolarki kuranda yaziyordu yok uzay kuranda yaziyo,ben hic görmedim bir arap ülkesi bir müslüman ülke uzaya bi arac göndersin,madem yaziyor yapin lan!ama yok suudi arabistan kuranda yaziyor diyor bir yandan ehliyet alan kadinlarin o...... olur hikayesiyle ehliyetini yasakliyor,bir baska kuran bilgini ölümden sonra kadinla yatmayi hak sayiyo bu nebicim din ya böle bir din kuran deil bu bambaska birsey ya,hadi diyelim ölümden sonra kadinla yatan erkek var diyelim oldu diyelim yani evlilik devam ediyormus,ya erkek ölürse kadin da derse ben kocamla yatmak istiyorum o zaman erkegi nasil uyandircak bu kadin?nasil iliskie giricek be hoca efendi!!!!!bu nebicim is bu nebicim dini algilama bukadarmi ukala hocalar olur dini bilginler olur?erdogan gibileride suuidilere gider derseki suriye icin demokrasi insan haklari ici n yardim istiyor.lan onlar kadinlara ehliyet aldirmiyo o.... olurlar diye sen ne bicim lahana tursususun ben anlamadim erdogan,birakin böle götoslarin pesini yaw!ALLAH size bi dert vericek siz götünüzü kaldiramicaksiniz valla...ne bicim insanlarsiniz biraz ileriye dönük insan olun pezevenkler!

Adsız dedi ki...

merak ettim , kemalist ilericiler olarak sizler ne yaptınız bilim adına , insanlık adına .erke dönergecinden başka projeniz var mı? muasır medeniyetlerin altına yatmaktan başka ne yaptınız? gösterin de öğrenelim.

Adsız dedi ki...

Sus be cahil sus dininiz neye yaradı 1438 yıldır? Hangi halka huzuru, barışı, bilimi, sanatı getirdi Bi de çok biliyormuş gibi konuşuyorsunuz. Dinin kopyadır senin, git araştır cahil . Korku üzerine kurulu o saçma şeylere biz inanmıyoruz. İnsanın erdem sahibi olması için dine ihtiyacı yok, hatta erdem sahibi olmak için dinden kurtulması gerekir. Dinsiz Japonya sapık mı? sizin dininiz gelmeden evvel insanlık 4 milyon yıl yeryüzünde yaşadı, neslimi tükendi? sapık mı oldu?

Birsen Ertana dedi ki...

Harika bir yazı. Herşeyi anlatıyor. Cesur kalem Cem Akkılıç bu üslup ve tekniğini koruduğu sürece başarılı olacaktır.

Burçin Çeliker dedi ki...

1435 yıldır islam aleminde değişen bir şey yok. Horul horul uyumaya devam ediyorlar. Sonsuza kadar da uyanmaya niyetleri yok. Böyle geldi böyle gidecek..

Levent Mercan dedi ki...

Bu yazı sonundaki video tam dinci şarlatanlara kapak olmuş.

Cem Akkılıç dedi ki...

Dini pazarlayana DİNCİ denir... Allah ile arasına kimseyi sokmayıp, siyasete alet etmeyenlere DİNDAR denir.

Adsız dedi ki...

Bugün Karabük'de bir caminin 2 minaresi birden yıkıldı. Rüzgardan yıktı.

Tanrı neden camileri yıkıyor?

Cem Akkılıç dedi ki...

Benjamin Franklin paratoneri bulmadan önce durum daha da acıklıydı. Yüz yıllarca kilise, cami yaptılar, bir yıldırımda yerle bir oldu.

Ayşen Yürek dedi ki...

Modern, gelişmiş, ufku açık ve bağımsız bir Türkiye'nin önündeki en büyük engeldir Dinci Şarlatan

Harika yazı için teşekkürler Cem Akkılıç, bu yazınızıda sosyal medyada paylaşmak allahın emri oldu.

Emine dedi ki...

Dinci Şarlatan kavramanı çok güzel bir üslup ile anlatmışsınız Cem Akkılıç tesekkür ederim.

Adsız dedi ki...

ben sizlerin yazdıklarına tamamen muhalefet etmeyi düşünmüyorum.şüphe yokki dünyadaki bütün fikirler karşısıdaki düşünülmeden söylenen fikirlerden savunma ataklarından beslenirler.gökyüzünden gelen su damlacıkları bazen ekmek olur aş olur bazende sel olur afet olur.bazen can verirbazen can alır.olaylara tamamen ideolojik yaklaşmak sanırım biraz adaletsiz ve haksız bi yaklaşım tarzı oluştur.olaylara parti din atatürk üzerinden bakmak belki bi nebze taraftar toplayıp siteye heyecan verse dahi sadece bi kör dövüşü olarak bi köşede cözülmeden kalacaktır.

muhtar dedi ki...

blog sahibi benim yorumlarımı yayımlayacak kadar cesaretlidir umarım

muhtar dedi ki...

sevgili kardeşim murat kemer arkadaşların sadece bi parti yüzünden allahı inkar ediyorsa vay hallarine vay.sanki haşa allahın dünyadaki vekilleri partideki vekillermiş gibi bi anlayış var.bizlerin ve inanan insanların sadece bir yaradanı vardır ve bizler o ne derse ona inanırız ve itead etmeye calışırız.bir cok eksikliklerimiz olsada yinede severiz sayarız umutluyuz mutluyuz.hatasız ve yanlışsız sadece allahtır.her şehin sahibi odur.ondan başka ilah yoktur.

Adsız dedi ki...

Şakirtlerin ipliğini pazara çıkartma konusunda Cem Akkılıç gibisine rastlamadım. Belçika'da yaşıyorum. Burada da bazen karşıma çıkıyor bu dinciler. Kadınları sarıp sarmalayıp 2 metre arkadan yürütüyorlar. Neyseki devlet dairelerine ve banka gibi yerlere bu kapalıları artık sokmuyorlar Avrupa'da..

Adsız dedi ki...

Din+cehalet+fakirlik…

Yahudilerin Tüm insanlardan üstün olduğunu yazar(BAKARA-47)Bu da Kuran'ın Yahudiler tarafından Arapları uyutmak için yazıldığının kanıtıdır.

Adsız dedi ki...

%99 Müslümanlıkları hergün öldürülen, kesilen kadınlar için tecavüz edilen cocuklar için neden SES ÇIKARMIYOR?..

Adsız dedi ki...

Türkiye İslamlaştıkça geriye gidiyor...Hadi geriye gidişten vaz geçtim bölünüyor. 1930'lu yılları eski bulan ahkamklar 1400 yıl öncesini model olarak sunuyor. Ama türbanlı kızlara bakınca hepsi çok modernler... Ultra modern türbanlı kızlar.

Dinci Şarlatan başlıklı bu yazı bir ekoldür. Ben de teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

Atatürk'e düşmanlar, Türk ordusuna düşmanlar, ulusalcılığa, çağdaşlığa, modernliğe, sanata, kısacası herşeye düşmanlar bunlar.

Düşman olmadıkları tek şey ABD-İSRAİL...

tersi olsa 1.5 milyar Müslüman 7 milyoncuk İsrail'i çoktan yok ederdi.

İkiyüzlü dinciler.

Adsız dedi ki...

Gökler ağlıyor biz ağlamışız çok mu? Bize yobaz diyorlar haberin yok mu? Desinler desinler her ne derse desinler Allah İçin Yobaz Olmuşuz Çok mu. . . ! [Necip Fazıl Kısakürek]

Selim Çimen dedi ki...

Dinci Şarlatan olmak kolay değil. Önce 4+4+4 den geçeceksin. Sonra kaçak kuran kurslarına gideceksin. biraz büyüyünce Fethullah'ın ışık evlerinde pişeceksin. Uzunca bir süreç yani...

Süpersin Cem Akkılıç aynen devam kardeşim.

Adsız dedi ki...

Sabahtan akşama kadar yat kalk... Başka bi cacık yok. Sonrada islam alemi neden geri kaldı diyorlar...

Dinci Şarlatan dedi ki...

İslamcıların Amerikan mandası olmalarına artık şaşırmıyoruz. Doğası gereği İslam mandacılığa yatkındır çünkü.

Türbanlı seven dedi ki...

gördüğüm en seksi dinci şarlatan Gülhane parkındaydı.. Bilen bilir.

Adsız dedi ki...

dinci şarlatan murat kemer vardı bir zamanlar. :)

Cem Akkılıç dedi ki...

1400 yıldır milyarlarca insanı mışıl mışıl uyuttuğuna göre; Kuran yazılmış en zekice kitaptır. Cem Akkılıç

Cem Akkılıç dedi ki...

Başımıza gelen herşeyin arkasında İSRAİL var. İslamcılar sadece paslı maşa... Cem Akkılıç

Nesrin dedi ki...

google'da dinci şarlatan yazdım bu sayfaya ulaştım. şiir gibi yazı olmuş tebrikler Cem Akkılıç senin gibi cesur vatanseverlere ihtiyacımız var..

Cem Akkılıç dedi ki...

Düzenli olarak reytinglere bakarım. Bu başlık rekora koşuyor. Ayrıca sosyal medyada en çok paylaşılan yazı bu olmuş. Herkese teşekkür ederim.
Cem Akkılıç

Sibel Durusöz dedi ki...

depremde hep camiler yıkılıyor, kiliseler neden ayakta?

Batuhan dedi ki...

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ diyen Cem Akkılıç'a selam olsun...

Levent Mercan dedi ki...

Sivridilli Muhalif yazar şerefsizi denilen dincinin dilini kopartım. Cem Akkılıç süpersin..

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar böyle cem akkılıç gİBİ DİN KARŞITI insanlardan uzak durun bu sadece solcu parti maşasıdır. Ceeem seni para ile satın alan kim bu site kim para verdi de kurdurdu sana onu söyleee ücretin kaç kuruşsa söyle de seni aklının bile alamayacağı kadar satın alayım. Ha sana tavsiyem kemalist diye bağırıpta AKP yönetimine küfür hakaret gibi şeylerde yapma sakın yoksa seni arkandaki kafandaki üç kuruşluklar bile kurtaramaz. Unutma GENEL KURMAY BAŞKANINIII . . .

Robert dedi ki...

Thanks for the articles and the wonderful Cem Akkılıç brave gentleman. Also page design is very nice and impressive.

Cem Akkılıç dedi ki...


Komik olan şu; 1400 yıldır Müslümanlar din adamlarının telkinleri ile devamlı çoğaldılar. Şu an 1.5 Milyar oldular. Çoğalın ki Yahudileri yok edelim dediler.

Aslında bunu Müslümanların kafasına sokan bizzat Yahudilerdi.
Balık bile çoğalınca tezgâhlarda ucuzluyor. Yahudi zeki tabi, ÇOĞALIN YAHUDİLERİ YOK EDİN dedirtmelerinin arkasında işte bu balık benzetmesini yapabiliriz.
O zaman soruyorum; 1.5 milyar olan Müslümanlar neden alt tarafı 7 milyon nüfusu olan İsrail’i yok edemiyor?..

Eğer İsrail’in arkasında Amerika varsa, ABD nüfusu da 250.000 milyonu geçmiyor.
Daha ne kadar çoğalmaları gerekiyor bunların?.. Hadi yok etsinler İsrail’i…

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

bak kardes cok acık ve netım olay bızım bılmedıgımız bınlerce yıl oncesı yasanmıs konular ıyı oku orayı eger bırısı bılseydı cozseydı onlar anlatırdı bız neyı yasıyoruz sen onu soyle ne hayttayız benden sana tavsıye pek kurcalamayın cunku basta kım varsa onlarda onlardan olur.bası kopması gerekenler var koparan alır .koparacaksın cumhurıyetını dusun.....KURTULLLLL

Adsız dedi ki...

Cem bey merhaba, ben açığım 18 yasındayım. ama ailem kapalı. Annem , teyzelerim , halam, herkes... yazınızı okudum videoları izledim hepsini tek tek. Güzel yakalamışsınız evet ama bu derece hakaret etmeniz yanlış değil mi acaba ? evet haklısınız bazı haaysiyetsizler var. ailesinin zoruyla kapatılmışlar belki de. ama kurunun yanında yası yakmanız doğru mu ? videodakileri geçiyorum , ben şimdi kapansam illa renksiz şeyler mi giymem gerekecek , giydiğim için suçlu durumamı düşeceğim yani ? benim gibi çok kız var. kapandı diye gezme , giyinme zevki elinden alınabilir mi ? şu görüş var bizim milletimizde ( yanlışsam lütfen düzeltin ) kapalıysa o YOBAZDIR , AKPLİDİR , KÖMÜRE MAKARNAYA TAV OLUYOR. benim annem kapalı diye çok kişi bana böyle dedi. Yani diyeceğim şu ki KAPALI VAR , KAPALI VAR !
saygılarımla

Cem Akkılıç dedi ki...

Benim yazılarımda hakaret yok. Hakaret görmek istiyorsan facebook sitesinde yazan binlerce İslamcının profillerine bakmalısın. Hatta onların çoğunluğu pornocudur. Bunu defalarca kanıtladık…

Mesela facebook sitesinde türbanı savunan İslamcıların profillerine baktığında ne kadar sapkın olduğunu görebilirsin.
Türban’ı dinin emri diye yutturdular. Camiler bomboş… Tek bir türbanlı bile yok… Kapalı var, kapalı var demişsin… Ben de şunu söylüyorum; türbanlı kızların 100%99’u etek giyiyor ve bacak etleri görünüyor. Eğer saç telleri günah ise bacak etlerinin görünmesi sevap mı?

Hıristiyan rahibeleri gibi kapanıyorlar bizdeki dinciler. Ben türbanlılara yobaz demiyorum, aptallar diyorum. Hristiyan rahibeleri kapandıkları anda uyku hariç bütün zamanlarını dine verirler. Sen hangi kapalıyı camide gördün?

Zaten o kıyafetlerle camiye almazlar bunları. İnan cemaatin abdesti kaçar.

Çapulcu dedi ki...

Bu blog enfes..daha önce neden görmedim diye hayıflandım.Cem Akkılıç dinci şarlatanları iyi deşifre ediyorsun.Sivri dilli muhalif yazar sana helal olsun.

Unknown dedi ki...

Bu dinci şarlatanların kökü kurusun. Helal olsun CEM AKKILIÇ bu kadar güzel blog sitesini hazırlayıp, gerçekleri yazdığın için...

Adsız dedi ki...

Cem abi twitter soytarısı Murat Kemer'in evini basmış polis :) Bilgisayarına el koymuş.İftiracı Muro yaptıklarının hesabını verecek.

AK ÇOMARIN İTİRAFI dedi ki...

Etrafımız bu soysuzlarla doldu maalesef... Bunlar en azılı PKK teröristlerinden daha tehlikelidir. Din zaten başlı başına bir yıkım getirir.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı