Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Koyunlar ve develer


Ortalığı savaş alanına çeviren Araplara bakınca, çoğalıp dünyayı ele geçirme sevdasının ters tepip iflas ederek, açlık ve sefaletten başka hiç bir şeyi getirmediğini bir kez daha görmüş oldu bütün dünya. -Bizim badem bıyıklı hariç-

Halbuki Müslümanların kelle olarak çoğalmasının iyi bir şey olduğunu anlatmışlardı sürekli.

İlk iş olarak çuval gibi itip kaktıkları kadını toplumdan çekip, erkeğin kölesi haline getirdikten sonra üç adım geriden sürükleyip, kapı eşiğinde saklayarak ve 4 köleyi cariye yapıp bol bol çocuk doğurtarak, oy toplama sepetine çevirmişlerdi. Karşı çıkana kamçının sapını göstererek elbette!..

Saraylarda oturup, sırasıyla basını, televizyonları ele geçirdiler!..

Asıl marifet Yargıyı, Emniyeti avuçlarına almalarıydı!..

Azıcık sesini çıkartanı karanlık zindanlara yolladılar…

İnternetten öcü gibi korkup, en sonunda onun fişini de çektiler!

Baklava tepsisi içinde dansöz oynatarak, kızın göbeğinden malt viskisini yalayan molla diktatörün karanlık zihniyetine göre, 40 yıl koltukta yapışık kalmanın ilk koşulu, halkını koyun yerine koymaktan geçiyordu çünkü.

Ancak gün geldi devran birden tersine dönüverdi…

Peşine takıldıkları çobanın yalancı olduğunu anlayan koyunlar, insan olmaya karar vererek meydanlara dikildiler birer isyan abidesi olarak.

Sarayları ateşe verdiler!..

Caddelerin altını üstüne getirdiler.

Hükümet konaklarının kapılarına dayanarak, koltukları sallamaya başladılar!..

Oy çocukları büyüdü ve en sonunda kendisini yaratan hurafe rejime savaş açmaya, onu devirip mahvetmeye karar verdi.

Bu olup bitenler dincinin kafa yapısına elbette uymayacağına göre, haliyle meydanlara develeri saldılar. Devenin üzerindeki bedevi ise, İktidardaki efendisini savunmak için barbarca kılıcını savurdu koyunluktan insanlığa terfi etmek isteyene…

Demokrasi, insan hakları, ifade özgürlüğünün evrensel değerlerlerinden ödleri koptuğu içindir ki, meydanlara develeri salıp, insan olmaya karar vermiş isyancı koyunların arasına sürerek, kılıç dersi vermeye kalkıştılar.

Müslüman’ın Müslüman’a yaptığına bakın ki, Tahrir Meydanı’nda cumaya duranların üzerine tazyikli su bile sıkıldı.

İşte şimdi; burnumuzun dibinde yaşanan bu trajediye bakarak, halk ayaklanmasına başka hiçbir kılıf aramasın kimse!

Bizim Cumhuriyet düşmanı badem bıyıklının ‘’geri kafası’’ bir türlü basmayıp, Araplaşmaya çalışsa da, bu ürkütücü son, koyunlarla develerin bir türlü değişmeyen alınyazılarına kazınmıştır bir kere.

Mustafa Kemal Atatürk gibi çağlar ötesi bir lidere sırtını dönüp ihanet edenlerinde, anlından ıspatula ile bin defa kazıyıp macunlasan çıkmayacak artık o benzer alınyazısı.

Lafın kısası, Arap’ın koyunu deveyi görüp uyandı da, bizim satılık eşekler ihaneti görüp ne zaman silkinecekler?.. 

Asıl mesele işte bu noktada sayın seyirciler!..

Cem Akkılıç
6 Şubat 2011


9 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yazık ki Türkiyemizi yavaş yavaş kaybediyoruz. Bir ülke kendi içinden bu kadar haini nasıl çıkartabilir aklım almıyor...

Adsız dedi ki...

Güzelim eşeklerden ne istiyorsunuz üstadım :) Keşke bunların yerinde eşekler olsaydı :D

Adsız dedi ki...

Silkinmeyi bilseler eşek olmazlardı zaten.

Adsız dedi ki...

Mısır'ı görüp, Tunus'a bakıp hala Araplara özenecekler mi acaba? Dış politikada sıfır sorun yaratacaklarını söylediler, yavru vatan Kıbrısla bile kavga ediyorlar.

Adsız dedi ki...

Haziran ayında yapılacak seçimlerle neyi seçeceğimiz belli olacak. Araplaşacak mıyız yoksa Atatürk'ün gösterdiği medeniyet yolunda mı gideceğiz herşey belli olacak.

Çok güzel bir yazı. Teşekkürler Cem Akkılıç.

Wow orospu denetçiler dedi ki...

şu burç acar köpeğini bulup getirin bana. sitesinden kovup kovup duruyor bu piç burç acar köpeği

burç acarın kim oldugunu öğrenmek isteyenler
googleda burç acar yazın!

Adsız dedi ki...

kesinlikle mükemmel bir tespit. teşekkürler.

Sertaç dedi ki...

Amerikan emperyalizmi Ortadoğuda kukla yönetimler yaratıp işi bitince maymun gibi kafese tıkıp yargılıyor. Yalaka Mısır lideride aynı akibeti yaşıyor şimdilerde.

Müslümanlarda kelle olarak çoğaldıkça açlık, fakirlik içinde (pislik içinde) yaşamaya mahkum oluyorlar. Sonra 7 milyoncuk nüfusuyla İsrail her akşam bunların popolarında misket bombası patlatıyor....

Suudi Araplara bakıyorsun bütün Amerikan üsleri orada... Araplar müslümanları oturtmuşlar kucaklarına petrolu sömürüyorlar.

Adsız dedi ki...

bu halka ek beyin lazım yetmiyor kullanma yetileri yok buradaki yahudilerin umrunda değilki akp ye veriyorlar oylarını felakete sürüklüyorlar ülkeyi dikkat etmeli dikkat!!!Birde AtaTÜRK düşmanları türedi resmen el adam söver rezalet
vatanını seven hucüm etsin yobazlara

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı