Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Türbanını aç, insanlık için bin fikir saç


Bir okurum sabah saatlerinde bir yazı kaleme alıp yollamış ve mutlaka okuyun Cem bey diyerek not düşmüş. Son derece anlamlı bulduğum için yayınlama gereği duydum. Kısa mektubunda çok çarpıcı tespitler yapmasının yanında, önemli bir çağrıda da bulunmuş. Ülkemizin son yıllarda nasıl Araplaştırıldığına dair çok önemli bir belge olarak görüyorum yazdıklarını. Sinsi bir tehlikenin eşiğinde olan Atatürk Türkiye’sinin Siyasal İslamcılar tarafından nasıl pay edilip, peşkeş çekildiğine ve devşirme bir toplum yaratılmak istendiğine özellikle dikkat çekmiş okurum. Türban konusunda ki tespitlerini de çok yerinde buldum. Bir çırpıda okuduğum ibretlik yazısı için Erol Çetiz beye bir kez daha teşekkürlerimi yolluyorum.

Türbanını aç, insanlık için bin fikir saç


Türk kültüründe türban yoktur. Başörtüsü diyerek kültürümüzde olmayan bir şeyi maskeliyorlar… Bu maskenin arkasına soktukları Türk kadınını küçümsemekte doğru değil… Ancak sindirilmiş, baskı altına alınmış, kişiliksizleştirilmiş türban takan kadınlarda, başları açık modern hemcinslerine içten içe heveslenip, onlar gibi yaşamak, onlar gibi insan haklarından faydalanmak istemelerine rağmen, sanki onlar günahkarmış gibi davranmaları da iki yüzlülükten başka bir şey değildir.


Sosyal yaşam içinde gördüğümüz türbanlı kadınların birçoğu, reddettikleri modern yaşam biçimini, kabul edenlerden daha çok yaşamaya çalıştıklarını, hatta abartarak yaşadıklarını görüyoruz. Bu davranış biçimi onların nasıl bir sosyo psikoloji içinde olduklarını net bir şekilde gösteriyor. Onlar başı açık kadınımızı dini inançsızlıkla suçlarken, kendileri suçladıkları başı açık modern kadınımızın yapmadığı, yapamayacağı, aklına dahi getirmediği türlü pespayelikleri kendilerini altına sakladıkları türbanın içinde rahat rahat yapıyorlar.


Ayrıca
Türban Türk kadınına dayatılmış bir baskı ve yok edilme aracı olmakla beraber T.Cumhuriyetine karşıda bir şeriatçı başkaldırıdır. İnanç değil siyasidir. Cumhuriyetimize karşı koyan ve değerlerine saldıran bu siyasi görüşün mimarları, bu güne kadar emperyalizmin yıkamadığı, baş eğdiremediği, emir veremediği Atatürkçülüğü yok etmek isteyenlerin maşalarıdır. Onlar bilimle, irfanla modern çağın gereklerini yerine getiren Yüce Türk halkının düşmanlarıdır. Bu düşman Çanakkale’de alt edemediğini bu gün kendi içinde bir bez parçasıyla bölmenin, parçalamanın ve dün cephede yenemediğini bu gün birbirine vurdurarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktadır..

Arkadaşlar, bu güne kadar hep ABD kültür emperyalizminden bahsettik…  Bundan sonra ARAP KÜLTÜR EMPERYALİZMİNE KARŞI KOYMALIYIZ... Çocuklarımızın adlarını ÖZ TÜRKÇE KOYMALIYIZ… Asla Hasan, Hüseyin, Ahmet, Muhammed, Ali, Hüsnü, vs.vs. adları koymamalıyız. Türkün en büyük düşmanı ARAPLARDIR. Arap kültürü her şeyimizi yok ediyor! Yüce Atatürk çağdaş batı medeniyetini hedef gösterirken, reddettiği kültür kendi kültürümüz değil tam tersine, o zaman Osmanlı İmparatorluğu tarafından kabul edilmiş, sindirilmiş ve iliklerimize kadar işlemiş Arap kültürüne karşıydı, hedef olarak gerici Arap kültürünü kast ediyordu. Bu nedenle yemeklerimizi dahi hedef alan, folklörümüzü, giyim kuşamımızı, müziğimizi, adlarımızı vs.vs. etkisi altına alan ARAP KÜLTÜRÜNE KARŞI SAVAŞALIM. Kesinlikle Araplarla hesaplaşalım. Arap kültürü ilkeldir, gerici ve çağdışıdır. Bu çağdışı, baskıcı, iki yüzlü ve modernizme karşı duran Arap milliyetçiliğini ve şovenizmini reddedip, Cumhuriyetimize karşı düşmanca tavır alan Arap ülkelerini de teşhir edelim!


Bu yazının başlığı bizlerin türbana karşı sloganı olması dileklerimle, tüm aydın, yurtsever, Atatürkçü ve çağdaşlaşmadan yana olan ülkesini ve insanlığı seven herkesi selamlıyorum.


NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Erol Çetiz


Kenan amcanın maaşına zam yaptılar

Her yerde yazıldı çizildi, Kenan amcayı yargılayacakları yerde maaşına zam yaptılar. Tayyip referandum öncesi 12 Eylül 1980 darbesi sırasında idam edilen bir mahkumun mektubunu okumuş, hüngür hüngür ağlayarak ‘’ EVET’’ oyu istemişti. İstediği sonucu alan Tayyip ve takımından Kenan amcayı yargılamasını bekledik. Fakat bırakın bir dava açılmasını, Kenan amcanın 3 kuruşluk maaşına zam bile yaptılar. Darbe ve darbe korkusunu mağduriyet gıdası olarak kullanan Siyasal İslamcıların yargılama yapmayacakları, yapamayacakları, kısacası varlıklarını borçlu oldukları ihtilale karşı bir nankörlükleri dokunmayacaklarını, HAYIR diyen vatanseverler biliyordu zaten.

Araplaştırılmış ‘’öteki cahil kesim’’ ise bir paket makarnaya vatanı nasıl sattı hep birlikte görmüş olduk işte.

Tayyip ve sürüsünü yürekten kutlayalım.

Cem Akkılıç
5 Kasım 2010

* * *


Diyanet İşleri Başkanı neden kovulmuştu? Buradan bakın. 




Siyasal İslamcıların kafa yapısı Türk toplumunun ahlak yapısını bozuyor. Görüntüleri izlediğinizde bana hak vereceksiniz. Cem Akkılıç





 
 
 
 
 
 
HIRSIZ SİTE: İnternetin emek ve yazı hırsızları ne yazık ki bitmek bilmiyor. Sizlere sürekli küfür eden isimsiz, pısırık İslamcılardan söz ederdim. Bugün Kemalist gözüküp sözde haber siteleri açan yalama hırsız takımından bir örnek vereceğim. Devriye haber ismiyle yayın yapan bir site yazılarımızı araklıyor. Araklamakla kalmıyor yazılarımızı sanki kendileri yazmış gibi kendi imzalarını atıyor. Biraz araştırma yapınca sitedeki tüm yazıların çalıntı olduğunu öğrendim.
M.KARTALOĞLU isimli hırsız şarlatan yazımızı araklamakla kalmamış, bir de imzasını atarak sözde ciddi poz verip, köşe yazarı edasıyla poz vermiş. Kısacası şarlatanlıkta sınır tanımamış.
DEVRİYE HABER sitesi hırsız bir sitedir ve emek düşmanı kişilerin oluşturduğu kıytırık bir oluşumdur.
Sözde köşe yazarı Hırsız MUSTAFA KARTALOĞLU
NOT: Bazı yazılarına Mustafa Nevruz Sınacı ismini yazan bu şarlatan hakkında detaylar için buraya bakınız.
 * * *
Geçenlerde İSLAMCI tayfadan bir müftü çıktı; düğünlerde göbek attırmayın karılarınıza dedi. Hepsine DEYYUS dedi. Bunlar artık kendi kendilerine hakaret etmeye başladılar.

Videonun 3:15’inde bir adamın ağzı sulanıyor ve dilini çıkartıyor. 

20 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

Erol Bey elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık.

Adsız dedi ki...

Kenan Evren gibilere devlet tarafindan verilen madalyalara ve emekli magaslarina, tasinir tasinmaz bütün mal varliklarina el koyulmasi lazim. kendilerine en düsük mas alan emekliler kadar az mas verilmesi lazim.Cocuklarina torunlarina ise devletin hic bir kurumunda görev verilmemesi lazim. Cünkü bu kisilerin Türkiye icin en az kanser hastaligi kadar zararlidir.
Ayrica devlete vergiyi bizler veriyorsak hakkimizi helal etmiyoruz.

Ali Haydar Dogan

Filiz dedi ki...

Sayın Erol Çetiz beye teşekkürler ediyorum. Dileği benim de dileğimdir. Selam olsun...

Kenan Evren'e gelince bu durumun böyle olacağı dünden belliydi zaten. Bizleri kandırmaya çalışıyorlar akılları sıra...
Hepsine; sözüm ona demokrasi adına devleti ''şamar oğlanı''na çeviren, tüm bu çirkin akıllara zarar oyunlarda parmağı olan hepsine söylenecek çok söz var -da efendilik bende kalsın... Yetimin ahı tutar, elbette ki bu ah'lar yerini bulacaktır bir gün...

Birlikten kuvvet doğar-mış. Bir de birlik olbilsek...?!

Sağlıcakla kal Cem, sen bu vatana lazımsın. Saygı ve sevgilerimle...

türbanlı lez dedi ki...

burçç acar nerelerdeeeeee

wow turkeyin gerçek yüzünü görmek için googleye takunya libidocusu yazın!

amerikada fetoşu sünnetsizlere pazarlıcagına geri dönnnnnnnnn

Adsız dedi ki...

Kesinlikle Erol Beyin düşüncelerini doğru bulmuyorum.Başörtülüler zannetmeyin ki kendilerini aciz sanıyor onlar ne yaptığını çok iyi biliyorlar

adsiz dedi ki...

almisiiniz iki uc kendini bilmez kizlari taktirmissiniz baslarina turmani sekilden sekile sokup sonrada islamiyet bumu diyorsunuz siz kimleri kandiriyorsunuz sadece kendinizi ama yaradani aslaaaa alcakca emellerinize ulasamiyacaksiniz cunku islamiyet dunde vardi bugunde var yarinda olcak siz laikliginizi yasayin birakin bizde islamiyetimizi islamiyete laf edene rabbime havale ediyorum

Cem Akkılıç dedi ki...

Yazıyı okumadan slogan atar gibi yorum yazdığın kabak gibi belli. Sizlerin bu klişe yorumlarına ara sıra onay veriyorum ki millet cehaletinizi görsün.

Peki senin kafanı da mı biz bağladık? İki üç türbanlı diyorsun… Ama büyük ilerleme var sizde. Eskiden montaj derdiniz şimdi bir iki tane diyorsunuz. Bunun İslamiyetle ne alakası var? İslam sana kıllarını değil mübarek erotik yerleri kapat diyor.
Sokağa çıkmıyorsun herhalde sen?
Kaldı ki biz bu yazıda kafasını kapatıp kıçını açanları eleştirmiyoruz. Türban Türk kültüründe yok diyoruz. Okuduğunu nerenle anlıyorsun cahil İslamcı?
İki üç kızı kapatıp, işte bunlar böyle diyecek kadar işlerle uğraşmam. Sokaklarda bol bol malzeme var zaten.

Not: TÜRBAN sadece kafa kıllarını kapatır kalçaları değil.

Adsız dedi ki...

cem bey kardeşim sen anca bukadar erkeksin işine gelene cevap verip ortalık kızıştırısın asıl senin yazdıkların ve sen klişesin yazık üzülüyorum haline allah ıslah etsin bu gösterdiklerin ortak şeyşer tek bir tarafa ait değildir ....

Cem Akkılıç dedi ki...

Bak öyle işin içine erkekliği falan karıştırırsan kendimi tutamayıp, türbanlı bacını yolla bir test sürüşü yapayım derim, altından kalkamazsın.

NOT: Hızımı alamayıp arazi vitesine takarsam eti benim kemiği senin olur, uyarmadı deme.

Adsız dedi ki...

Turban denilen saçmalığı bu millete zorla dayattılar.Erol Çetiz bey ve Cem akkılıç beye teşekürler.Bu ülkenin insanları ergeç doğruyu görecekler.bu yaşanması gereken bir süreç olmalı.

Adsız dedi ki...

din düşmanısın. sana ne dersek diyelim iflah olmazsın. Allah seni ıslah eylesin. İslamı günümüz müslümanlarından değil değil kaynağından öğren (kitap ve hadislerden)

Adsız dedi ki...

her yeni sekmede açana hırsız muamelesi yapmak kötü olmuş. ben her konuyu yeni sekmede açarım. bence yazılarınıza sağ tık kilidi koysanız daha kulanışlı olur. hep ileri geri sayfaya gitmek zorunda kalıyoruz. tabi sadece tavsiye.

İzmitli dedi ki...

Ne kadar cahil bir kesim yobaz vicdansız insanlarsınız. Allah beter etsin sizler. Ben türbansız bayanım okuduklarıma türban hakkında yazdıklarınıza ve fikirleriniz ne cahil geri kafalı insanlar var.! Allah sizin gibilere doğruyu buldurmasın yaaa..! dicek başka birşeyim yok

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ne kadar mutluyum bilemezsin ; senin gibi masonlar MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE yalan yanlış bilgilerle ulaşamadıgınız için,işinize gelen fotolarla kendinize yandaş bulduğunuz birkaç din bilmezide alarak yapmış olduğunuz bu karalama kampanyasında başarılı olamadığınz için ve yükselen islam ateşi ve SAYIN Tayyip Erdogan iktidarının başınıza açacagı belalardan korkuyorsunuz çünkü yıllardır Müslüman Türk milletinin içinde dinsiz olarak rahat rahat yaşadınız artık kuyrugunuz sıkıştı ve salyalarınızı akıtarak saldırıyorsunuz şunu bilin ki avcunuzu yalayacaksınız burası TÜRKİYE DİNİMİZ İSLAM kabul etmeyen s..... sin gitsin

Adsız dedi ki...

kafayı sıyırmışsınız olum ..silere baktıkca cehennemin gerçekten bir ihtiyaç olduğunu daha iyi kavrıyorum ..iblisin dölleri.

Adsız dedi ki...

Türklüğümüzden utanıyoruz artık bu türbanlıların yaptıklarını görünce.sağol cem akkılıç bu cesur yazılar için.

Adsız dedi ki...

türbanı açmalarına gerek yok, öyle daha tatlılar bence.

Adsız dedi ki...

Bunlar açmazlar türbanlarını cem akkılıç iyi niyetle yazıyorsun ama tren kaçtı malesef.Ülke elegeçirildi çünkü.

Cem Akkılıç dedi ki...

Çok önemli bir gelişme. Türban kadınları kel bırakır. Naylon bone hava geçirmediği için bir kaç yıl sonra kellik başlar. Ve kadınlar ömürleri boyunca protez takar gibi türban'a mahkum olurlar. Bundan da elbette türban üreticisi yahudiler nemalanır.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı