Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Türbanlı kıza açık mektup


Saymış sayıştırmış, açmışsın ağzını yummuşsun gözünü be kızım...

Sen kimin avukatlığına soyunuyorsun!..

Hukuk Fakültesi’nde mi okuyorsun, nargilecide peçete mi tutuyorsun?..

Gerçekler neden seni bu kadar kızdırdı?..

Bu stres ve hırçınlık hatta bu alınganlık niye?..

MEMLEKET HAPI YUTTU. BURADAN BAKIN. 

Akşam sabah hiç durmadan bana saydırıyorsun, peki; Atatürk’ten ne istiyorsun?..

Yoksa babanın sünnetli, ananın Ayşe-Fatma oluşunu kadın kılığında saraydan kaçan padişaha mı borçlusun?..

Yakıştı mı işkembeden sallamak senin gibi inançlı bir dini bütün(!) insana... 

Böyle mi örnek oluyorsun sen yaşadığın bu topluma?..

Bende ne arar o kadar para kızım, kızlara parayla Türban taktırıp Gülhane’de iş tutturacak kadar?..

Senin zikrettiğin rakama göre kelle başı hesap yapsak, para babası üfürükçü hocalar bile bu işin altından kalkamaz maazallah. İstanbul’un parklarına, kuytu köşe kıyılarına turnike koysak, her gelen kıza 500 lira para verip, geçin bakalım kameraların karşısına desek!..

Ben söğüt ağacından toplamıyorum ki parayı be kızım!..

Bak dinle şimdi beni, sana önemli bir öğüt vereceyim…

Kurtuluş Savaşı’ndaki kahraman büyükannelerimizin yemenisiyle, senin kafanı poşetlediğin naylon parçası arasındaki farkı bu ülkenin namuslu insanları yavaşta olsa ayırt eder hale geldiler. Sen Mısır Çarşısı’nda manitanla buluşup, Gülhane Parkı’na cilveleşmeye gidiyorken, darlık yüzünden mısır koçanı kaynatıp cephedeki Türk askerine çorba yapan çilekeş Anadolu  kadınıyla sakın kendini bir tutma kızım...

Çünkü onların düşmanlardan kurtarılması gereken bir ülkeleri vardı…

Bugün sen, şahsi çıkarlarını siyasi emellerinle birleştirip, nasıl rant peşinde koşarım diye dertlenerek bir bez parçası için sözde özgürlük sevdasına tutulmuşken, kendinle bir tuttuğun Anadolu’nun cesur genç anaları Mustafa Kemal’in etrafında toplanıp, bu ülkenin bağımsızlığını kutladılar…

Sen ise; baş tacı edip, uğrunda ölümüne mücadele verdiğin Türbanı bile ayaklar altına aldırdın!..

En çok savunduğun şeyi bile kendin mahvettin!..

Peki; hiç düşündün mü acaba, üniversitelerde türbanlı kız görmektense, bikinili kızları görmek isteyen isyankâr ve mizahi bir gençliğin oluşmasındaki katkılarını…

Sakın bana Avrupa'daki okullardan örnekler vermeye kalkışma. Alman’ı, Fransız’ı, Hollandalısı kendi rejimini tehlikeye düşürecek en ufak bir tehlikede adamı ensesinden tuttuğu gibi kapının önüne koyuverir çünkü...

Şimdi bu mektubumu güzelce katla, koyuver bir tarafına!..

Zikrine, fikrine, kırdığın cevizlere pek aklım ermez amma...

Yüzünde nur olmasa da, sen pek cilveliymişsin be kızım…

Cem Akkılıç
11 Kasım 2009














AKP'nin GERÇEK YÜZÜ bir kez daha meydanlarda hortladı. ‘’Ne mutlu Türk'üm diyene’’ sözü ilkel kafalı gericilerin hedefi haline geldi. Sezen Aksu çıkıp Kürtçe şarkı söyleseydi, emin olunuz ki alkış tutarlardı. Ancak 85 yaşındaki duyarlı ve vatansever sanatçı İlham Gencer’in Atatürk posterini havaya kaldırması birilerine çok fena battı. İşte Türkiye’nin gazetesi Sözcü bu olayı manşetine taşıdı.

 
Son dakika notu:
Yukarıdaki mektubu okuyan birçok dinci diyor ki; o parklarda sevişen açık kızlarda var neden onları yazmıyorsun!

Yapmayın bunu arkadaşlar, hiç yakışıyor mu sizlere bu davranış? Yıllarca Türban denilen bez parçasını namus diye bu milletin önüne kakaladınız ve takmayan genç kızları sürekli karaladınız. Molla tipli şarlatan din bezirgâncıları az mı bu ülkede el ele masumca erkek arkadaşı ile dolaşan kızları aşağıladı.

Şimdi işler değişince kafasına türban takmayan kızlarla neden kıyaslıyorsunuz bu durumu?

Bırakın diğerlerini artık! Siz değil miydiniz bu oyuna başlarken ‘’Türban namustur’’ diyen!

Koltuğunuza iyice yaslanın ve mutlaka sonuna kadar izleyin!..

İslam'da baş örtme diye bir zımbırtı yok. Videoyu izleyince hak vereceksiniz.
Türbanlı kızın nankörlüğü ve cehaleti yazısı




228 yorum:

1 – 200 / 228   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

sizene ya isteyen istediğiin yaparrrrrrrr alan memnun veren anca böle izlersiniz işte

Adsız dedi ki...

güzel yazı

Adsız dedi ki...

Evet güzel yazı özellikle Kurtuluş savaşında çarpışan cefakar ananlarımızla bugünkü sıkmabaş arasında ki fark çok güzel işlenmiş. ayrıca türbanlılar o kadar yozlaştılar ki neredeyse evimizin bahçesine gelip sevişecekler. İstanbul halkı herşeyi görüyor. Geçen yaz eşimle birlikte yıldız parkına gitmiştik videodaki benzer görüntülere şahit olduk.hemde aynen bu videodaki gibi herkesin içindelerdi. çok rahatlar. hiç birşeyi umursamıyorlar. yazıklar olsun bunlara.

Adsız dedi ki...

peki bunlara kim ahlak verecek. neden dinci babaları ellerine megafon alıp bu kızlara yapmayın böyle şeyler diye bağırmıyor parklarda? asıl sorulması gereken soru budur bence.

Adsız dedi ki...

Adsız dedi ki... ben sol görüslü olarak bu yaptiklarinizi hic hos karsilamadim siz görüntüleri cekerken iyi hos ama kendiniz yorum yapmak isteyenleri avukat ile tehdit ediyorsunuz ???

Cem Akkılıç dedi ki...

Cemology Onuncu köy kimseyi tehdit etmiyor. Avukatımız bir tehdit unsuru olamaz ki! Küfür ve tehdit edenler bu davranışlarından vaz geçsinler yorumları yayınlarız. Ayrıca görüntüler gizli değildir, halkın arasında çekilmiş. Dikkatli izleyin bir kez daha anlarsınız. Siz hiç Tv izlemiyorsunuz sanırım.
Saygılar.

Onur KAMBER dedi ki...

onur ben... elbette herkezin başkalarına zarar vermeden herşeyi yapma hakkı vardır bu ülkede. kanunlarla hakları verilmiştir ancak başörtüsünü araplaştırıp adına ısrarla türban diyen, sonrada o arapça kelimeyi namus gibi erdemli bir olguyla eşit tutup namusunu=türbanını halkın içinde çoluk çocuğun gözü önünde parçalayanlarda değil suç. ne de olsa menfaatleri bunu yapmalarını öngörüyor onları. o kızların ana babaları kendi kızlarının rezilliklerini görmezken başka kızlara laf atmayı çok iyi beceriyorlar ya asıl onlarla muhattap olmak gerek... ne de olsa bu kızlar ödlek korkak emir kulları hepsi...

KARLIKAYIN dedi ki...

DEĞERLİ TÜRK HALKIM,BU TÜR HABERLERE PRİM VERMEDİĞİNZİZİ İKİ SATIRLA GÖSTERİN.ÜÇ OLMASIN AMA BUNLARA DEĞMEZ.

POŞET SAVAR dedi ki...

HİÇ ŞAŞIRMAYIN BUNLAR GAYET NORMAL. ZİRA BUNLAR 21. YÜZYIL MÜSLÜMANLARI ( ILIMLI İSLAM CILAR ). DAHA ÇOK ŞEYLER GÖRECEĞİZ

Adsız dedi ki...

Ne cikarsa zaten bu sözde dinci yobazlardan cikiyor..Sofu sogan yemezmis ama buluncada kabugunu bile birakmazmis..Bütün sapikliklar bu dinciyiz diye gecinen yobazlarda..Onlar gibi dinli olmaktansa ben dinsiz kalmaya raziyim..

Cem Akkılıç dedi ki...

Benim erkek kardeşim genetik mühendisidir. Öyle kıytırık laboratuarlarda kurbağa bacağı üzerinde ihtisas yapmadı. Amerika’da Houston’da muazzam bir genetik araştırma merkezinde çalışıyor ve bütün dünyayı dolaşıyor. Irklar üzerine yapmış olduğu bir çok çalışmasını makale halinde yayınlamıştı. Onun ağzından çok defa duymuştum Arapların aptal olduğunu. Düşünsenize 200 milyon Arap 7 milyonluk İsrail’e bir türlü kafa tutamıyor! O İsrail her gece bunların kıçında misket bombası patlatıyor. Düşünün bunun nedenini. Genetik uzmanı olmanıza gerek yok.

Unknown dedi ki...

Nur Suresi:
31. Ayet: Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve El gibi) Görünen yerler hariç zînet yerlerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerlerine kadar salsınlar.

Azhâb Suresi:
33. Ayet: Evlerinizde oturun. Önceki cahiliye dönemi kadınları gibi siz de açılıp saçılmayın.

Allah'ın ayetlerini yalanlamak da yürek ister tabi, helâl olsun ne diyelim ??

Adsız dedi ki...

Din karanlıkların gölgesidir. İnanç öfkeli ve kimliksiz insanların iktidara geliş için kullandığı bir maşadır. İbadet yozlaştırıcı bir egzersizdir. Arabistan yarımadasından yayılan ıslah olmaz azgınlığa bir kitapla kamuflaj yapmak ve bu yalanlara inanmak bir Türk için utanç vericidir. Kahinatın kör bir kuyuya tıkılmasını cemaatlerin cehalet ayetlerinden öğrenen yobazlar, şeriat için sokaklarda 5 vakit dolaşmaktadır. Bir paçavraya sıkışan ahlak, ne yazık ki çayır mezesine dönmüştür. İnanç köleliği varoştan şehre ve oradan da iktidara doğru yürümektedir. Karanlık çağları kucaklayıp türbana hoşgörü gösterenlerin hepsi... VATAN HAİNİDİR...

Adsız dedi ki...

Türkiye'nin nüfusunun yüzde 99 u müslümandır lafı tam bir palavradır. Bu ülkede yaşayan en 10 milyon hırıstiyan, ve ataist var bir kere. Kandırmasınlar kendilerini. Bu tarz çalışmaları toplum görmeli ve önlem almalı diyorum. Faydalı olmuş. Toplum içinde hergün bunları görüyoruz çünkü. Bir uyarı bence bu sayfa. Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Arz Arbaş
Poşetlilere cennete tırmanırken kullanmaları için yürüyen merdivenler yapılsın. Cimende emeklemekten helak oldu o belleri dizleri... bari bu kıyak yapılırken teknolojıden faydalanılsın sırat köprüsünde p.g.ö. Kartı Kullanılsın ..posetlilere geçis önceliği kartı.... Köprü trafiğinde akıcılık sağlansın. Hatta sırat köprüsünde hız limiti kaldırılsın topluca biran evvel geçsinler bitsin gitsin. Madem bu dünyadaki tek emelleri öldükten sonra cennete gitmek hemen ölselerde rahatlasak.

Adsız dedi ki...

Bunlar (yani orospu denilen türbanlılar) abd/fettos/siyonizmn'in masasıdırlar..
Fettosun uşağı 2. peygamber Teyyibin paspasıdırlar.
Amaç Mustafa Kemal'in önderliğinde can verip, kan akıtıp vatan kurtaranlara ihanet ve Türkiye Cumhuriyetini yıkmaktır !
Bunlardan nasil sözedilmesini isterdiniz?... Sizce bunlar hangi sıfat ile anılmaya layıklar?

Benim anamin, ninemin geleneksel bas örtüsü değil burada söz konusu olan !
Fettos/Vatikan/Siyonizm icadı bir sıkma bas!
(velev ki siyasi semboldür demiştir Tayyeep bunun için)

Adsız dedi ki...

28 Ocak 2010 'da yazan Ömer arkadaşa;
Kuranı çevireceksen , doğru çevir!
"Başörtüsü olarak kullanılan kelime Arapçada “h-m-r” kökünden gelen “humur” kelimesidir. Humur örtü demektir. “Örtülerini göğüs yırtmaçlarının üzerine vursunlar” ibaresinden büst bölümü örtülürken, belki rüzgardan ve soğuktan korunmak için başın üzerinden omuzlara ve büste atılan bir örtü olarak düşünülse de bu tasvirden hiçbir şekilde baş örtüsü anlamı çıkmayacaktır. Çünkü ayet, saçları değil doğruca göğüs yırtmaçlarının üstünü işaret etmektedir. Zira erkek tarafından çekici bulunan, cinsel bir uyarı olarak algılanan, kadının saçı değil, kadının yarısı elbise tarafından gizlenmiş göğüs yuvarlağı ve göğüs çatalıdır. Zaten cinsel uyarı unsuru kadının saçı olsaydı, kanımca Yaratan, kadının saçını değil, erkeğin gözünü örterdi, herhalde bir göz örtüsü veya yarım at gözlüğü ile." (Alıntıdır.)
Bayanlar üzerine oynanan ve müslümanlığı kirletip bizi geriye götürmeye çalışan zihniyetten bıktım , usandım.Benim saçımla , başımla uğraşılırken ülkede dönen dolapların görmezden gelinmesine tepkiliyim.Ah ATATÜRK , ah Büyük insan..Umarım kemiklerin sızlamıyordur.Yine de güven Türk gençliğine.Seni yarı yolda bırakmayacağız!

Adsız dedi ki...

Kesınlıkle Elınıze sağlık boyle ınsanların desıfre edılmesı gerekır yerı geldımı onlardan namuslusu yok ben gecenlerde kadıkoy otobusunde gordum otobuste neler yaptını tahmın edebılırsınız sanırım ve bunların hocalarına seslenıyorum bıraz cesaretınız varsacıkında engel olun bakalım sıze ne dıyecek bı bası sarıklılar ahlaksızlıklarını turbanla kapatmaya calısan zavallılar bunlar ıste ...:) bı makale oookudum ımam ve cemaat arasında ımam dıyorkı acık sacık gıyınmeyın gıydırmeyın kızlarınızı karılarınızı gunahtır falan fılan sayıyo ordam cematin bırı dıyokı hoca senınde kızın mını etek gıyo ama nasıl olacak hoca cevaplyo yakısıyo ama dımı .... imamosurursa cemat.....:) saygılar herkese

Adsız dedi ki...

YAYINLANAN BU GÖRÜNTÜLER DOĞRUDUR, ANCAK, YARIM DOKTOR CANDAN, YARIM İMAM DİNDEN EDER ATASÖZÜNÜN GERÇEK YANSIMASI ORTADA.İNSANLARI DİN BİLGİSİNDEN YOKSUN BIRAKTIRA BIRAKTIRA YARIM DİN SAHİBİ NE YAPTIĞINI VE YAPACAĞINI BİLEMEYEN GAYESİZ BİR GENÇLİK EDİNDİK. DİN BU İNSANLARA BU ŞEKİLDE HAREKETLERDE BULUNMASINI EMRETMEMEKTE AKSİNE YASAKLAMAKTADIR. ÖRTÜNMENİN GAYESİ DİNİN GEREĞİ MAHREM SAYILAN YERLERİN ÖRTÜNMESİ SAKINILMASI DIR. O BAKIMDAN GERÇEKTEN İSLAM DİNİ İLE BEN DİNCİYİM DİYENLERİ LÜTFEN AYNI KEFEYE KOYMAYIN.İSLAM DİNİ BUNU EMRETMİYOR.SİZDE BUNU TAKDİR EDERSİNİZ. AVRUPALI NEDEN İLERLEMİŞ. MERHUM MEHMET AKİF AVRUPAYI GEZMİ VE KENDİSİNE NASIL BULDUNUZ DİYE SORULDUĞUNDA, UZUN SÖZÜN KISASI ANLARIN İŞİ BİZİM DİNİMİZ GİBİ, BİZİM İŞİMİZDE ONLARIN DİNİ GİBİ. DİYE KARŞILIK VERMİŞ. GERÇEKTENDE UZUN SÖZÜN KISASI EĞER BİZ GERÇEK İSLAMI İŞİMİZE GÜCÜMÜZE UYGULAMIŞ OLSAYDIK BU GÜN AVRUPA GİBİ BELKİ DE DAHA DA İLERİ GİTMEMİZ İÇİN HİÇ BİR NEDEN KALMIYACAKTI.
SAYGILARIMLA....

Adsız dedi ki...

bugün allah için ne yaptın, gülhane parkında seviştik bunlar zaten herşeyi allah için yapmıyorlarmı? bunların yatacak yerleri yok.bırakın sıratı boğaz köprüsünden bile geçemezler onların geçeceği tek yer fethullahın önü.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ey Atatürk düşmanı ümmetçi SIKMABAŞLI kızlar; Ruhunuz orospu, vaginalarınız lağımdan ibaret, müslümanım diye geçiniyorsunuz. Sizleri izleyen Tinerci gençlik çavuşu tokatlamaktan bitap düştü, zevk tarlalarında maytap atıyorlar. Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

Bu videoların yayınlanmasındaki maksadı, anlamayan veya anlamamakta direnen sevgili arkadaşlar. Aslında hepiniz sebebi çok iyi biliyorsunuz da, açıklamak işinize gelmiyor.. Kimsenin,ne giydiği,ne taktığı, ne örttüğü, hangi ilişkiler içinde olduğu, kimseyi ilgilendirmiyor.. Ama, din böyle gerektiriyor diyerek, yahudi örtüsü olan türbanı takanların,kendilerini göstermek adına yaptıkları bir takım davranışlar var.. Sadece başı örtünce, şeffaf da giyilebilir, vücudun bütün hatları belirtilebilir, resimde görüldüğü gibi, bacakları açılabilir öylemi..Uluorta yerlerde sevişilebilir öylemi.. Ondan sonra da kalkıp,başını örtmeyenlere,potansiyel fahişe gözüyle bakılabilir öyle mi.. Sevgili Cem Akkılıç bunlara dikkat çekmek istiyor kuşkusuz.. Klasik bir söz ama, gerçek olduğu için yineliyorum..AHLAK, NAMUS, EDEP VE ŞEREF , insanın beyninde ve yüreğindedir.. Bunu ölçmek kimsenin haddi değildir üstelik.. Ayrıca bu erdemler, niçin sadece kadınlarda aranır, anlamış değilim. Erkekler , her pisliği yapacak ama sonucuna kadın katlanacak..Yok öyle şey...Ülkemizin hızla, uçuruma sürüklendiği bu günlerde,hala uyanamayan ve bu kötü gidişe -DUR-demeyerek ortak olanların, vebali çok büyüktür.. Kendimize gelelim..

Saadet Tülek

Adsız dedi ki...

Bahar geliyor yavaş yavaş… İlk cemre yakında düşecek… Gülhane parkı yaz kış Abajur kafalı kabuklu fıstıklara ev sahipliği yapıp önemli bir çiftleşme merkezi olmasına rağmen yaz döneminde akın akın Türbanlıların koştuğu bir bölge olduğu için deniz kenarları, kayalık sahiller, çay bahçeleri dolup taşacak. Sincaplar bile halkın gözünden kaçarken parklarda Dinci POŞETLİLER hiç kimseyi umursamadan tombala çekmeye devam edecekler. Gülhane parkına bir bilet ile giderek bu manzaralara gözlerinizle şahit olabilirsiniz. Orası eskiden Hayvanat bahçesiydi, şimdi Akp’nin yeniden düzenlemeleri ve parkı stabilize etmesi nedeniyle TÜRBANAT bahçesi oluverdi.

Adsız dedi ki...

Ben kapalıyım ve Ak partiye oy veriyorum ve her zaman da Ak Parti ve onun gibi partilere oyumu vermeyi düşünüyorum.Bu benim demokratik hakkımdır.Kimsenin bu yüzden bana hakaret etme hakkı yoktur.Ben nasıl bir insanın Chp ye oy vermesine saygı duyuyorsam aynı saygıyı karşı tarafta bana göstermek zorundadır.Biz hep vardık Osmanlıdan beri her zamanda var olucaz.Biz size katlanıyoruz da siz neden bize katlanamıyorsunuz.Mine etekli bir kız beni hiç rahatsız etmiyor başörtülüler sizin neden bu kadar çığırtkanlık yapmanıza sebep oluyor bir türlü anlamış değilim.Gösterdiğiniz videodaki kızlar beni hiç bir şekilde ilgilendirmez.Bunlar kapalıları temsil edemez çünkü.Bunlar kapalılığın moda olduğunu düşünen insanlar.Hatta Chp li bir aileden gelen arkadaşım bana kapanmak istediğini söyledi.Gerekçesi kapalıların kıyafetleri çok güzel olduğu içinmiş.Herkes inancı için kapanmıyor.Bunların yüzünden inancı için kapanan insanları suçlayamazsınız.Zaten bu gibi baskıcı zihniyetlerin yüzünden inadına ak parti sloganı çıkmıştır.Saygılar

Cem Akkılıç dedi ki...

21. yüzyılda inanışın da bir aklı olmalı. Tanrıya inanıyor ya da inanmıyor olabilirsiniz, inanıyorsanız, sonsuz evreni yaratmış bir gücün kılla, tırnakla, sakalla uğraşıyor , bunları gözetliyor olması Tanrıyı hafife almaktan başka bir şey değildir. Ayrıca, kadınların baslarını saclarını kapatacak şekilde bağlamalarının nedeni nedir? Erkekleri uzak tutmak mı? Bu günah denen şey eğer cinsellikse sadece saçtan ötürü aklına cinsellik gelen erkek varsa tedavi olmalarını öneririm. Buna fetişizm denir.

Adsız dedi ki...

bence bir kadının en büyük özgürlüklerinden birisi rüzgara karşı saçlarını savurmaktır ayıpların üzerini örtecek bir bez bulunamamıştır o zaman türban hiç bir ayıbı gizleyip örtemez ama kadınların özgürlüklerini elinden alır

Adsız dedi ki...

TANRI NEDEN İNSANLARI BAŞINDA BİR FANUSLA YARATMAMIŞ?MİLYONLARCA YILLIK İNSANLIK TARİHİNDE DOKUMA TEKNOLOJİSİNİN İCADINA KADAR HER KES GÜNAHKAR DEĞİL Mİ?VAH ZAVALLILARA..DOĞARKEN GÜNAHKAR DOĞMUŞLAR..

Adsız dedi ki...

TANRI NEDEN İNSANLARI BAŞINDA BİR FANUSLA YARATMAMIŞ?MİLYONLARCA YILLIK İNSANLIK TARİHİNDE DOKUMA TEKNOLOJİSİNİN İCADINA KADAR HER KES GÜNAHKAR DEĞİL Mİ?VAH ZAVALLILARA..DOĞARKEN GÜNAHKAR DOĞMUŞLAR..

Adsız dedi ki...

herkesin görüşü kendine. kişisel hatalarıda bir görüşün tüm mensuplarına yakıştırmak yanlış olur. başörtüsü islamiyetin farzlarındandır. kur-an ı okursanız sıkmabaş stilini yasaklamıştır(nisa suresi). düşüncede serbestiz ama başkalarının görüşlerini küçük düşürmek seviyeszliktir.

Adsız dedi ki...

Bazıları diyor ki 3 tane Türbanlı bulmuşsunuz konuşuyorsunuz. Arkadaşlar video 4 dakikalık emin olun 40 dakika olsaydı 40 Türbanlı sığardı görüntülere. Haydi şimdi herkes Gülhane parkına gitsin.
Gerçi yobazlar bal gibi biliyorlar gerçeği. Türbanı namus diye bu millete yutturdular şimdi açık kızlarla kıyaslıyorlar. Bu yobaz milletini anlamak gerçekten zor. Balonları fena patladı. Binlerce POŞETLİ ABAJUR kafalı kabuklu fıstık iş çeviriyor sokaklarda, parklarda.

Nedim Sonyürek

Adsız dedi ki...

kimsin bilmiyorum ama şeytanın avukatı olduğundan eminim belliki müslüman değilsin peygamber hakkındaki bu asılsız iftiraların seni hem bu dünyada hemde ahirette içinden çıkamayacağın bir duruma sokacak sana acıyorum bu yazdıklarından sonra hayatında çok şey değişecek çünkü haddin olmayan şeyler yazmışsın peygambere geçmiştede böyle iftiralar atanlar oldu sonları tarih kitaplarında yazıyor sen bu asılsız iftiraları yazmakla allahın ve tüm yaratılmışların lanetini üzerine aldın işin komik tarafı bunları yazmakla eline hiçbirşeyin geçmemesi sadece elem ve keder bu durumda senin yaptığın gibi sana yakışmayacak kelimeler kullanmak yerine acıdığımı ve bir zavallı oduğunu söylüyorum

Adsız dedi ki...

Mersin Taşucunu bilen vardır mutlaka. Sahilde sevişen binlerce Türbanlı kızı herkes bilir. Üşenmedik takip ettik. Bir çoğu İmam Hatip okulundan çıktı ve sahilde resmen uzun uzun seviştiler. Toplum bunları görüyor artık. Yobazlarda biliyor bu durumu. İnsanın midesi bulanıyor. İstanbul'a bir kere gitmiştim. Gülhane parkına gitmiştik. Görüntüler hem komik hem korkynç boyuttaydı. Hem Namus diyorlar Türban için hem her haltı yiyorlar.

Cem Akkılıç seni tebrik ediyorum bu siteyi hazırladığın için. Bütün arkadaşlarıma, çevreme tavsiye ettim TAKUNYA LİBİDOCUSU siteni.

Adsız dedi ki...

Mükemmel bir yazı olmuş tebrikler. Sıkmabaşlı kızlar kendilerini Kurtuluş savaşında ki kahraman analarımızla bir tutmasınlar, onlar kıçları açık gezmiyorlardı. Bu Akp gitsin tümü açılacak bunların görürsünüz, bekleyin.

Cem Akkılıç dedi ki...

Fethullah Gülen; Sonsuz Nur adlı kitabında başörtüsü için feryat ederken şöyle diyordu:

“Türbana çağdışı diyorlarmış.Eğer bununla baş örtüsünü kastediyorlarsa doğru. Neden? Çağları aşan bir kıyafet de ondan. Günümüz dünyası ondaki hikmet harikasını kimbilir ne kadar sonra idrak edecek.

Fethullah Gülen, Bahçelievler Camii’nde gerçekleştirdiği Pazar sohbetlerinde yaptığı konuşmalarında, türban ve başörtüsü konusunda şöyle diyordu;
“Bir bacımızın türbanını çıkarttıklarında kıyamet kopar. Çünkü çok alışmış ve onunla bütünleşmiş onu dini emri olarak saymaktadır. Onu çıkardığı zaman, dinin bir yanının yıkılacağına inanır

GERÇEK
Ancak Nevval Sevindi’yi New York’ta karşısında türbansız, başörtüsüz görünce bu düşüncelerinden çark eden Fethullah Gülen, ona şu cevabı veriyordu:
” Başörtüsü de aynı şekilde üzerinde durulacak usul, yani imanın ve İslam’ın esaslarından, şartlarından değildir. Bunlardan dolayı, insanın adeta dinin dışında tutulması dinin ruhuna aykırıdır. Bu konuda dayatmalar, ısrarlar ifrattır ve zorlamadır. Hatta nefret ettirmedir. Gönülde sevgi önemlidir
* Masonik Söylem

Adsız dedi ki...

TAKUNYA LİBİDOCUSU ve ABAJUR KAFALI KABUKLU FISTIKLAR. Cem Akkılıç hiç birşey yapmasaydın bile sırf şu iki muhteşem deyimi bulup Türkçemize kazandırdığın için bile teşekkür ederim.

Türbanlılara gelince; hey millet parklara gidin ve gerçekleri görün. Gören zaten görüyor. Bu kadar kudurganlık Avrupada olmuyor. Sevişmek yasaktır mesela İngilterede sokaklarda. Yurt dışında akrabası olan sorup öğrenebilir. Bu Türbanlılar acaba Arabistan da bunları yapabilirler mi?

3 kere YUH YUH YUH diyorum.

1000 kere teşekkür ediyorum sana Cem bey bu gerçeği gösterdiğin için.

Adsız dedi ki...

Selam başıı Örtenlerin müslümanlıkla alakasi yok çünkü onlar allahın kulu değil Akepe kulları.zaten bilgilerle değil simgelerle geldile.bunlar değişkendir.Dinimizi baltalıyorlar.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben nişanlıyım ve nişanlımla dokuz yıldır beraberiz.sıkma baş türbanlı falan değilim ve böyle bir ilişki içinde de olmadım!saçımdan zevk alabilecek erkeklerin var olma ihtimali için kılımı kapatmayı da düşünmüyorum.bu gülhanedeki arkadaşlar erkekler zevk almasın diye saçlarını kapatıyor ama başka yerler elleniyor.nasıl bi mantık bu.bırakın da herkes ben ve benim gibiler kadar başı açık namuslu olabilsin!kıldan tüyden zevk alabilecek insanlarla dinin nasıl bir bağlantısı olabiliyor anlayamıyorum.sıkma başlık bir siyasi semboldür kabullenin artık bunu

Adsız dedi ki...

neden bu türban düşmanlığı neden anlamıyorum sadece gördüğünüz o insanlar mı madem demokratik bir TÜRKİYE diyorsunuz neden başörtülülerinde hakları olduğunu anlamıyorsunuz o kadar güzel dinini yaşayan insanlar varken neden sadece bu türlerle türbanın kötü birşey olduğunu savunuyorsunuz sonuçta bu herkesin kendi yaşam biçimi değil mi neden açık olmak kişinin kendi hür iradesiyken kapalı olanların kafası yıkanmış oluyor bizim kendi hür irademiz yok mu bu bizim hayatımız değil mi bütün zorluklarını biz çekerken bu düşmanlık niye cevap verin lütfen ben kapalı bi bayanım etrafımda o kadar açık arkadaşım var bu dediklerinizin hiç birini düşünmedim onlar hakkında haklı olduğunuz şeyler var kabul ediyorum kesinlikle başını kapatmayan namussuzdur diyen bi mantığı bizde kabul etmiyoruz ama bu gördükleriniz de türbanlıların gerçek yüzü değil siz sadece görmek istediklerinizi görüyorsunuz O PİSLİKLERDE SİZE BU FIRSATI VERİYORLAR BU DEĞİL TÜRBANLI OLMAK...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kamera onları zoom yaptığı için poz veriyorlarmış gibi gözüküyor. Bunları neden söylüyorum; çünkü dinciler bu rezaleti savunurken utanmadan, bu görüntülerde ki çirkinliklerin bizler tarafından maksatlı yapılmış bir mizansen olduğunu söylüyorlar. Zaten başka argümanları da yok. Bir tanesi de çıkıp ‘’evet bu iş çığırından çıktı’’ deyip, özeleştiri yapmak istemiyor. Çünkü bir karışlık bez parçasına toz kondurmak istemiyorlar.

Ey YOBAZLAR


Siz en güzeli İSTANBUL'un park ve bahçelerinde biraz turlayın. Hem havalarda ısındı sayılır. Türbanlılar kabak çiçekleri gibi bakın nasıl açılıyorlar gözlerinizle görün.

Ondan sonra gelin buraya yorum yapın okuyalım.

Adsız dedi ki...

15 mart 2010 19-20 tarihinde mesaj yazan ve soru soran hanfendiye cevap olarak yazıyorum. Ben burda kimsenin türban düşmanı olduğunu düşünmüyorum. Bence burdaki herkes türbanın simgelediği örümcek kafaların düşmanı. Evet herkes yaşam biçimini seçmekde özgürdür. Buna nasıl giyineceğide dahildir fakat hangi türbanlının yaşam biçimini özgür, hür iradesiyle yaptığını ve kafasına o illetti kendi isteğiyle taktığını söyleyebilirsiniz? Zaten özgür irade sahibi olan bireyin toplum içerisinde kendisini türbanla tanıtmak isteyeceğini düşünmüyorum.
Nedir yani ben dindarım demek mi? neden böyle bir ihtiyaç duyuluyor anlamıyorum. Din adamı değilsin sonuçta ne gereği var dini addettiğiniz bir şey takmanın. Neymiş erkek görür günah olur. Erkek senin saçından fantezi dünyasına geçiş yapıyorsa bu onun günahıdır senin değil.
Bu arada bütün zorlukları sizin çektiğinizde nereden çıktı yahu? Başı açık olanlar çok mu rahat yaşıyor bu ülkede? üniversiteye mi almadılar? Madem o kadar çok gitmek istiyorsunuz 4 yılcık açıverin ya yaşam ortaması 55-60 yıl falandır yani Türkiyede hem yine günah başını zorla açtıranların olacak. ayrıca köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyiverin. Ekonomik özgürlüğüne kavuş bilgili donanımlı bir birey ol o zmn takıyo musun yoksa elinin tersiyle itiyor musun bakalım?

Burda herşey dini anlamaktan geçiyor işte. fetonun, cübbelinin, kaplanların ve bilimum tarikatların öğretileriyle kafanızı doldurursanız ya da onlarada gerek yok ailenizden ve büyüklerinizden aslını bilmediğiniz batıl inanışları benimserseniz böyle olur. Açın bakın bakalım 12.-15. yy lar arasında nasıl bir İslam varmış Anadoluda hangisi doğruymuş hangisi yanlışmış? Yunus Emreyi bilme Şems i okuma tasavvuftan haberin olmasın ondan sonra allah kitap din türban. elin iranlısı birşey icad ediyo siz burda onun savunmasını yapıyosunuz yazık...

Adsız dedi ki...

ben bunların poz olduğunu savunmadım haklısınz keske sizinde dediğiniz gibi herkesin kendi seçimi olsa kapanmak o zaman bunların hiç birini göremezdiniz.ne desem boş sizin için kendi düşüncenizden baska birseyi dinleyeceğiniz yok o videodakileri savunmuyorum utanıyorum onların basındaki örtüden haklısınz onlarn basındaki sadece bi örtü kumaş parçası bende kapalıyım evet duyun utanıyorum onlardan bunu hiç bi zaman saklamadım kapalı olmak bu değil ki başına kumaş parçası bağlayıp erkeklerle ne istiyorsan yapmak değil.
NUR SURESİ 31. AYET : Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler.
MÜSLÜMAN DEĞİLMİSİNİZ BUYURUN KURAN-I KERİMDE GEÇEN AYET BEN ARTIK HİÇ BİRSEY DEMİYORUM ALLAH ISLAH EYLESİN SİZİ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kuranı okumak için Müslüman olmak gerekmiyor. Herkes okuyabilir ve bence herkes ömründe bir kere okumalı.

Allah ıslah etsin derken, sanırım bizi kastetmedin? Çünkü bu ahlaksızlıkları yapan bizler değiliz! Biz insanların arasında ahlaksızca sevişen ve türbanlı oldukları için kendilerini namus timsali olarak gören zavallıları gösteriyoruz. Islah olması gereken bir zümre varsa, oda işte bu saydığım insanlardır. Aslında insan demek gelmiyor içimden bunlara.

Bu blogun sosyal bir amaca hizmet ettiğini de düşünün biraz. Milyonlarca anne, baba için bu görüntülerin önemini kavrayın.

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

ben ilaç mümessiliyim.ankarada çalışıyorum. ana bölgem sincandır.eczanelere satış yapmakta en çok zorlandığım kısım dinine en çok bağlı olduğunu söyleyen namazında orucunda olan kısım.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???adam camiden geliyor ilaç almak için dünyanın rüşvetini istiyor...bumudur yani??inanmayan araştırabilir..

arrslan dedi ki...

cem, sen türbanlı sevmezmisin__?
hoşuna gitmez mi, bi güzelin olması_?

Adsız dedi ki...

yakında türbanlı pornolar vizyona giricek gibi görünüyor sinemalarda..

Adsız dedi ki...

ne gerizekalı insanlar bunlar ya insanda gram akıl olmaz mı arkadaş türbanı Allahın emir ve yasakları olduğunu söylüyorlar kadınların dikkat çekmemesi gerektiğinden dem vuruluyor(!) sadece eşine karşı süslenebilir deniyor ancak bu bizim en sağlam müslümanlarımız(!), dinleri için türban taktıklarını söyleyen bu zevatlar burnuna çiviyi takıp sürmeyi sürüp kıçını ortaya saçıyor ya deli oluyorum terbiyemi bozmıyım diyorum ama böylelerine yapılacak tek bir şey var...

Adsız dedi ki...

doga ötle bir denge kurar ki buna hiç bir şey engel olamaz.bu allahın verdiği bir ihtiyaç.ama bizim yobazlar bunu kendi istek ve arzularına göre işlerine geldiği gibi yorumlar.yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa uzaymayalı bizde ata sözü var '... olanın dini olmaz' eyvallah dotum.

Adsız dedi ki...

Dini temeller bakımından başörtüsü, kesinlikle dinin bir emri, ya da farz ibadeti değildir. İnançla da ilgili uygulanan bir ibadet olmadığı halde, sanki dini bir emirmiş ve farzmış gibi yansıtılıyor. Başörtüsü takılmadığı takdirde de, dini yönden büyük cezaları varmış gibi hareket ediliyor.

Burada, siyasi ve sosyal anlamda çözüme ilişkin kamusal bir dinsellik yaratılmıştır. Normalde başörütüsü ile ilgili olduğu belirtilen ayetlerde Nur Suresi 30,31, 33. Ahzab Suresinin 59’uncu ayetlerinde, sadece bir tanesinin başötüsü ile ilgili olduğu iddia ediliyor. O da Arapların, İslam öncesinde başlarına taktıkları örtünün çeki düzeni ile ilgili bir ayettir. Daha önce Arap kadınlarının göğüsleri ve pek çok bölgeleri açıktı.

Hatta Kabe’yi bile çıplak tavaf ederlerdi. Çıplak tavaf etmenin bir fazilet olduğunu düşünürlerdi. Örtünme ayetleri, gerek kadının, gerekse erkeğin her ikisine birden geçerlidir. Temel, kaba avret yerlerinin açık olmasından dolayı toplum içinde hoş karşılanmayan kaba avret yerlerinin (ön ve arkalarını) ve kadınların göğüslerinin örtülmesine yönelik emirlerdir.... Devamını Gör

Ama son dönemlerde başörtüsü siyasallaştığı için, kamusal bir dinsellik yaratıldığından dolayı, insanın temel örtünmesine ilişkin ayetleri, tamamen başörtüsü simgesinde toplamışlar ve bunun bir farz ve emir olduğu söylenmiştir. ‘Başörtüsüne özgürlük ve kadına özgürlük’, tamamen siyasi ve sosyolojik bir hadisedir. Başörtüsünün farz olduğunu kimse iddia edemez.”

FATMA CAVLU

Adsız dedi ki...

Her türlü inanca saygım sonsuz.. ancak inançlar siyasete alet edilmeye, siyasi çıkarla uğruna yozlaştırılıp, kullanılamaya başladığı andan itibaren benim için saygınlığını kaybetmiş, maneviyattan uzaklaşmış, kitlelerin ibadet için değil bir takım emellere ulaşabilmenin arayışları içine girdikleri ritüeller olur. bu bağlamda TÜRBANA HAYIR.

Hülya Arslan

Adsız dedi ki...

Baktıkça sokaklarda asabım bozuluyor,başlarını kaparlar ondan sonra her türlü herzeyi yerler.Deve kuşu gibi kafasını toprağa gömünce görünmediğini sanırmış bunlarda kafalarını bu şekilde örtünce yaptıklarının görünmediğini sanıyorlar.

Hasan Kadir Inanç

onur dedi ki...

slm cem akkılıç bye.tek kelimeyle size helall olsun..bunların gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyosunuz.bol bol izlesinlerr.allahsız dinsiz imansızlar,dinimizi de lekeliyolar.tavsiye edecem herkese.başarılar

Adsız dedi ki...

Din insanları uyuşturur ve din afyondur Atamızın yakınında yıllarca bulunup hatıralarını sözlerini bizlere aktaran Falih Rıfkı Atay'ı okumuyor bunlar heralde hem FAlih Rıfkı Atay kitaplarını çıkarmadan ATAMIZ a danışmış ATAMIZ göz attıktan sonra izin vermiş ve Sayın Atay'da yayınlamıştır.

Arkadaşlara tavsiyem ATATÜRK'ü tam manasıyla anlamak istiyorlarsa ATAY'ın "ATATÜRK'ün Bana Anlattıkları", "Eski Saat" ve "Çankaya" kitaplarını okusunlar ve Nutuk'uda yanlarından ayırmasınlar iyi akşamlar...

Denizhan Kutalmış Gökberk

Adsız dedi ki...

sen kendi müslümanlığına bak ta kimseninkine karışma..

Adsız dedi ki...

burayı kuran şahıs.Atatürk'ün resmini koymuşsunda oraya.Sanırsam Atatürk mason loncasını,misoynerleri çoktan def etmişti bu coğrafyadan...siz buralar hayırdır?

Adsız dedi ki...

Hic bir anne baba bunlari tasvip etmiyordur. Rabbim islah etsin, dogru yoldan sasirtmassin bizi....

Senem Altun Üstündağ dedi ki...

Sokakta dolaşan 3 kadından birisi, Fetoş başta olmak üzere AKP tarafından poşetlendi. Bunların tamamına yakını cemaatler tarafından bu şekle sokuldular. Bir nevi silahsız teröristtir Türbanlılar. Bir çok kadına zorla takılıyor, ya da bilerek fakirleştirilen Türk insanına para karşılığı taktırılıyor. Cumhuriyeti yıkma noktasına getiren İslami düşünce bunu zorla yapıyor.

Senem Altun Köseoğlu

Adsız dedi ki...

Mevlüt Berk

Bu giyini... Devamını Görş Hristyan rahibelerinin giyinme biçimidir,İslamla ilgisi yoktur.Kur'anda giyi konusunda bir biçim buyrulamıştır.KapanmaM.İÇığ'2n sümer çivi yazarılarından okuduğuna göre örtünme Sümerde Mabet fahişelerini giyinme biçimidir,Kuranın böyle bir fahişe giyim biçimini dayattığını ileri sürmek islama hakarettir,ayrıca bu sapkınlıktır üniformadır,örneğin örtünen ve ben laik'im diyen bir bu giyinişli bayan varnıdır AİHM ve Danıştay laik devletlerin kamusal alanlarda bu giyimi yasaklamasını hukuka uygun bulmuştur Türban bizim namusumuz diyenlere bir namus sorusunu siz sorun,20 yıl önce böyle bir giyim yoktu nerdeb çıktı bu Arapların giyim tarzı olabilir Biz TÜrküz Türkün giym tarzıyla allaha inanırız,allahın islama bir giyim tarzı dayattığı namusun 1metre bezle korunacağı gibi islam dinle alay etme anlamına gelir.

Adsız dedi ki...

Neden türbanlılar dikkat çekiyor ....Allahın Emirleri uyuyoruz diyorlar Kuranıkerim okuyorlar ama örtü altında yapmaları dikkati çekiyor alanen yapanın nesini eleştireceniz ben izmir,manisa ve aydında uzun yıllar çalıştığım ortamda çok şey gördüm hatim ediyor 2 saat sonra fuhuş yapıyor. işte eleştirme digeri zaten yapıyor hiç olmazsa Allaha ve toplumu kandırmıyor. Bu konuda daha çok şey anlatırım ama açtırmayın benim ağzımı.

Haydar

Adsız dedi ki...

Dün hafta içi olmasına rağmen Yıldız parkı turbanlı kizlarla doluydu. Bir değil, 2 değil bir çok turbanlı kiz sevgilileri ile ağaç kenarlarına uzanmış sevişiyordu resmen. Bu nasıl bir gelenek anlamak imkansız. Başlarını kapatıyorlar ama yaptıklarını herkes görüyor. Ülkeyi Araplaştırmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Sadece bizgörmüyoruz sanırım bu rezaletleri yobazlarda görüyordır mutlaka.

Sitenizi tesadufen buldum. Ellerinize sağlik. Sizin gibi cesur ve gerçekleri gösteren insanların çoğalması dileğiyle teşekkür ederim.

Kadir dedi ki...

Cem Bey o kadar ugraşmışşın saygı göstermek lazım Bey diyorum çünkü buda bi hizmet , hizmet edene saygımdandır bu uslub Annem kapalı ve dedem görebilecegin en aydın imamdır keşke yaşasaydıda sana sorunun nasıl çözülecegini anlatsaydı abLam açık Neden ? Babam zamanında taşıyamayacagınız şeyleri takmayın dedi Oda takmadı bak hatta resım koymak isterdim inan mahallemde başörtüsü namusutur yazıyo sen olsan siLerdin ama ben silmedim bakıp bakıp gülüyorum insan inancına saygım sonsuz ama bu inancın altında anlatılanlarla uyuşmayan hareketler inan benimde sinirimi bozuyo örtü namus olsaydı vayy benim yediceddim ne haldeydi senden ricam belki istemeden oldu ama inan butun kapalı insanlara hakaret edicek yorumlar var hiç üşenmedim harfi harfine okudum butun yorumları umarım sende aynı nezaketi gözterirsin dinin inancın faiş bir şekilde ne yazıkki ülkemizde kullanıldıgın farkındayız belki sen deilsin ama atatürk'ünde kullanıldıgının farkındayız onada kör deiliz elbet üniversitede türban sorunu geçiyordu bi yorumda çözüm basit siyasallaştırmasadınız böle bi sorun olmazdı demem oki kimse deginmedi madem ben deginiyim arkadaş yürümüyo iste tabiki ben din kültürü dersi olmasından yanayım ama olmuyor işte insanlık kötüye gidiyor şu farz şu sünnet şu duayı ezberle sınavda sorucam olmuyor kaldır hepsi ahlak nedir insan nedir erdem nedir gerçek medeniyet nedir insan nasıl olmalıdır yine bir yorumda Yunus Emre yazıyordu ordan devam ediyim konuşmama bir tasavvuf büyügü olarak gördügümz bir insan dememişmiydi iki lafınfan birinde ahlak belki biz tanımayız inan fransız bir arkadaşım vardı mevlanadan bahsederdi insan sevgisi derdi bak nerelere uzanmış mevlana'nın yaradılanı sev yaradandan ötürü lafı bu degilelbette tarih boyunca mücadele vermiş ulusun hakkı bak canım kardeşim ( yazarken sevmeye başladım seni samimiyetimdendir.)bu insanlara böyle ispat olmaz onlar bu namus dedikçe sen açarsın ahmet yesevi den bir sayfa olmasa yunus emre olmadı belkaş veli birtek kafana yatan cevap alırsan yaz bende okuyayım.. Selametle kalın uzun yazdım belki ama gecenin bu saatinde önem verdim çünkü bu konuya

Kadir dedi ki...

Kusura bakma imla kurallarına dikkat etmedim sonradan okumuş bulundum

Cem Akkılıç dedi ki...

Yeniden yollayın, değiştirelim.

Adsız dedi ki...

ne kadar inkar etselerde gerçekler böyle parklar artık onlar sayesinde dolup taşıyo...

Adsız dedi ki...

bırakın lan bu kaşarları savunmayı ! böyle bir örtünme modeli yok ! saçı örtmesi gerektiğini bilenler , kıçı gögüslerini örtmeyi unutmuş ! başı örtmüş ama kıç bir metre geriden geliyor gögüsler 1 karış ilerden gidiyor ! erkeğin ilgisini çekecek dalgayı kaldıracak her şey ortada ! Allah ın emri diye başını örttün iyi güzel , erkekler içinde kıçını başını açtın öyle mi ! cem efendiye teşekkür ediyorum ! benim bu tiplere küfür etmeye çakmaya , artık gücüm kalmadı ! başı açık kızlar bunlardan daha az günaha giriyor onu biliyorum ! hiç olmazsa dinle dalga geçmiyorlar ! bir saç teli , cehennem ateşi Allah korkusu diyip saçları örteceksin sonra parklarda erkeklerle yiyişeceksin , kucağa oturacaksın ! senden aşağılık bir mahluk daha var mı şu yeryüzünde ! devam cem aynen devam...laf aramızda bende birinin gırtlağına kadar vermiştim dalgayı...

anonim bir arkadaş

Adsız dedi ki...

bütün yazilarinizi hayranlikla okudum bu güzel paylasimlar icin canigönülden tesekkür ederim

Cem Akkılıç dedi ki...

Yıllardır bağırıyoruz.
‘’Sokaklarda, parklarda vapur kenarlarında tavşanlar gibi sevişmeyin’’ diyoruz. Günahtır, ayıptır ve suçtur diyoruz ama Türbanlı kızlara bir türlü anlatamıyoruz. Ne ayak bunlar yahu!

Adsız dedi ki...

BI yandan sana hak veriyorum. cem akkilic.. ama her türbanli ayni degilkii.. ben almanyadan geliyorum.. türkiyeye gittigimde bu tür kizlarida görüyorum.. ama bazilarida varki gercekten kapandiklari zaman tam kapaniyolar.. türkiyede türbanli istemiyoruz demeniz bence cok sacma.. istegen kapanir istemeyen kapanmaz,kurani kerimde kapanin yaziyo.. ama tabiki basinizi kapatin diger yerlerinizi acik birak demiyor... gösterdigiiniz bu videolar paylasimlar oolabilir ama eminimki türkiyede bir cok allahin emrine uyan kizlarimizda vardir.. ALLAHA EMANET OLUN

Cem Akkılıç dedi ki...

Siz en iyisi Diyanet İşleri başkanına sorun bakalım; size türban ile ilgili neler söyleyecek.

Türban Amerikan papazı Fethullah isimli ağlak Kardinalin bayrağıdır.

Unutmadan Almanya'dan döner dönmez İstanbul'un park, bahçe ve bostanlarını dolaşın sonra gelin izlenimlerinizi paylaşın bu sayfalarda.

Adsız dedi ki...

İSLAMCI VEYAŞIRI SAĞCI VEYA TÜRBANCI BİR KİŞİNİN DİNİ TÜRKİYE İNSANININ YAŞAMINA RAHATINA HUZURUNA GİYİMİNE NAMUSUNA HAYATINA VATANINA SALDIRAN KASTEDEN BİR DİN !!! DİNİN ÖZÜNDE ÇİRKEFLİK TERÖR ANARŞİ PEDOLUK İFTİRA CİHAD RECM ŞERİAT ! KESİNLİKLE VAR !

İNSANİ OLMAYAN BU ANLAYIŞLARI HOŞGÖRMEMEK KARALAMAK İNSANLIĞIN GEREĞİ ! ZİRA BUNLAR GÖRÜŞ DEĞİLDİR ! KOLPA POMPA İDEOLOJİLERDİR !

VEEEE ATATÜRKÜMÜZÜN EN ÖNEMLİ SÖZLERİNDEN BAŞTA OLAN EMRİ !

BAŞKOMUTANIMIZIN ÖNCELİKLİ EMİRLERİNDEN ÖNDE GELENİ :
“Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

TÜRKİYE HALKI 1000 YILI AŞKIN SÜREDEN BERİ ANADOLU VE TRAKYADA HAKİM OLAN YOBAZ VE BANAZ SAHTEKAR KALLEŞ ÖĞRETİLERİ HORGÖRMEYİ SİLMEYİ BAŞARAMAMIŞTIR ! OLAYLARI OBJEKTİFLİKTEN VE ADİLLİKTEN YOKSUN DİN GÖZLÜĞÜYLE= KÖRLÜKLE BAKMIŞTIR BUDA TÜRKİYE HALKININ ATATÜRKÜMÜZÜN EMRİNİ YERİNE GETİRMEMESİ DEMEKTİR İŞTE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KÖTÜYE HIZLA GİDİŞİNİNDEKİ EN BÜYÜK NEDENDİR TÜRKİYE HALKININ BU EMRİ YERİNE GETİREMEMİŞ OLMASI !

Cem Akkılıç dedi ki...

Az önce Özgür Suer imzalı almış olduğum bir e-postayı burada paylaşmak istiyorum. İbretle okuyun lütfen.

yazık yaaa onunda canı istiyodur :) bu kadar üstüne gitmeyin istediğine verir :) hem ne kadar masum, arkasını dönünce görünmeiyceğini zannediyor.

İmam kızı ve nişanlı olup ahlaktan nasibini almamış, zina yapan "namuslu" türbanlıların ülkesi burası. O namuslu ama türban takmayıp bunun bu b..u yediği parkın yanından bile geçmeyen bayanlarımız namussuz bu ülkede. Hiç çığırtkanlık yapmayın, bizler istedik bunu. Biz izin verdik bu olanlara. Sanmıyorum ki şu duruma tepki yorumu yazan kişilerin arasında akpli olmasın. Eller masaya vurulmadığı sürece onlar namuslu, bizim bacılarımız, kız arkadaşlarımız, o..pu. BİZ İSTEDİK BUNU!!!

Cem Akkılıç dedi ki...

Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane’de iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar.
C.A

Adsız dedi ki...

Neden hep tek bir düşünce sabit kalıyor insanlarda ya aşırı sağcı olup ATATÜRK'ü kötülerler yok içkiciydi kadına kıza düşkündü diyerek yada hep solcu olup kendisini ATATÜRK'cü olduğunu söyleyip türbanlıları kötülerler belkide bizim ülkemizin geride kalma sebebi bu olsa gerek kimse kimsenin yaptığına saygılı değil hep bir kötüleme bölücülük içindeler.Emin olunki türbanlı olup ATATÜRK'e sonsuz minnettar olan ve onun yolunda ilerleyen bir gençlikte var.Sadece dini gereği gerekeni yapıyor tesettürünü koruyor aynı zamandada ATATÜRK'ün ilke ve inkilapları ile ilerliyor.Biz bir islam ülkesiyiz bunu yanlış değerlendirmeyin arap ülkesiyiz demiyorum her islam ülkesi araptır diye bir kaide yok islam ülkesinde laik bir şekilde yaşıyoruz laiklik demek herkes dinini özgürce yaşayabilir demek.Üç beş kendini bilmez ahlaksız yüzünden tesettürlülerin hepsini bir kefeye koymayın ben ne başı açık insan gördüm ahlaklı ne kapalılar gördüm evden çıkıp köşe başında başörtüsünü çantasına sokan.Demek istediğim şu ki dinde düşüncede insanın vicdanındadır.her koyunda kendi bacağından asılacak olduğuna göre kimse kimseye bir kaç kötü örnekten dolayı laf söylemesin insan oğlunun namusuda namussuzluğuda kendisinedir.Akp lileri nurcu diye tabir edip üfürükçü kesimi diye ambale ediyorsunuz peki CHP denildi noldu adam sekreteriyle videoları yayınlandı.Tavsiyem nacizane her ne şekilde olursa olsun kılığı kıyafeti TÜRK MERT OLANDIR TÜRK FATİH'İN TORUNU ATATÜRK'ÜN ÇOCUĞUDUR TÜRK OMUZ OMUZA VATAN SAĞOLSUN DİYEBİLENDİR VATAN İÇİN SAVAŞIRKEN ALLAH ALLAH NARASIYLA ÖLENDİR...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Adsız dedi ki...

kaç yaşındasın bilmiyorum.. Ama ben laikçilerin- muhafazakar kimseler arasında -sıkmabaş ve daracık kıyafetler flört vs. çıkmadan önceki neslin örtüsünü hatırlıyorum. Hepsi tek tipti, uzun pardesü ve büyük başörtüsü... o zaman da laikçiler bu insanların beyinleriyle uğraşırdı... laikçilerin yaptığı bu saçmalıklara sadece gülüyorum ve hiiç samimi bulmuyorum.
O zamanlar onların erkek arkadaşlarının olmamasını alay konusu yapan insanları hatırlıyorum...Ha bu görüntülerini yayınladığın insanları da, bu yeni örtünme(!) biçimini de, ayrıca açık kadınları da seni de sevmiyorum savunmuyorum pek umrumda değilsiniz... ama dakka da bir sözünü ettiğin özeleştiriyi bence sen kendine yap...düzgün kapanıp namuslu olsalar pek sevecektin öyle mi?? biraz dürüst ol bence

Cem Akkılıç dedi ki...

Arap kıyafeti çıfıta her zaman karşıyız. Seviyoruz demedik ki. Nefret ediyoruz zaten.

Üniversiteleri unutun :):)

Adsız dedi ki...

Iranli hanimlar sasiyorlar bu bizim Turk hanimlarina.Onlar Ozgurluklerinin pesinde bizimkiler ise nasil daha kole olabiliriz ugrasisi icersindeler, ornekmi: Her yil Iranli'lar Guney'e tatikl'e gelip ozgurce bikinili tatillerinin yaparken, Despot AhmeniNejat'da Antalya'ya giden ucaklara izi vermiyor, onlarda diger yakin kentlere inip otobuslerle tekrar ozgurluklerine kavusuyorlar... Bundan su sonuc cikiyor : Ozgurlugunuz bir kere gittimi geri gelmesi cok guc...

Adsız dedi ki...

son zamanlarda süslü desenli ve renklı pardesüler ve başörtüler çıktığı için şu sıralarda kapanma merakı bürüdü insanları özentiden kapanıyolar yani kapanmanın anlamını bilmeden kafayı SIKMA BAŞ yapıp alta bi kot pantolon giyinip götü olduğu gibi ortaya dökmekle ne müslüman olunur nede dinine bağlı bir kişilik oluşur. ben açığım ama hiç bi zaman bazı kapalı kızların giyiği tarza kıyafet giymedim onlar kadar dikkat çekmeye çalışmadım. ben namazımıda kılıyorum 5 vakit yasinimide okuyorum ve Allahıma bin şükür müslümanlığımı haddiyle yerıne getirdiğime inanıyorum. insanın özeli olması lazım öle ulu orta yerde orasını burasını elleten bi kişinin evleneceği adama nası alnı ak bi biçimde gideceğini çok merak ediyorum. hayat iki bacak arasından ibaret değil azıcık değerinizi bilin kullandırtmayın orada burada. içimi dökme imkanı buldum çok tşk.ederim site sahibine. sinem..

Adsız dedi ki...

arkadas bu yazım için sımdıden özür dilerim bunlar dini duyguları ve simgeleri kendine kamufulaj yapan kişiler ben izmirde yasıyorum ve bu türban altına saklanmıs okadar cok kaşar tanıdım ki burda nlatmaya kalksam kelimeler yetmez.bu kişler genelevde calısan kısılerı hor görürler ama BUNLAR ORADA CALISAN KİŞİLERİN ELLERİEN SU DÖKEMEZLER HİÇ OLMAZ O İNSALAR BU İŞİ ACIKCA YAPIYORLAR AMA BUNLAR SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTEN KİŞİLER.izmirde yasayan ve imkanı olan arkadasların alsancak barlar sokagındakı alem bara gitmelerini bu kişilerin orada nasıl bır tavır halınde olduklarnı görmenizi isterim hepsi kucaktan kucaga dolasıyorlar..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bakın siteye ilk girişm bazı dediklernizde haklısınız Cem abiye bu konu hak veriyorum ama her türbanlıda ne fetoşcu ne tayyocu bide gelirsek asıl konu türban asırlardır ülkemizde olan bişe 2.dünya savası ve daha öncesinde oldugu gibi.... bide türban kötü bişe olsaydı eminim bizi bugunlere getiren Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım da türban takmazdı..

Adsız dedi ki...

Merhaba
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' e dil uzatanlar önce kendilerine bir baksınlar Bu millet yine bir gün uyanacak ama o gün ne zaman bilinmiyor uyanıp şöyle bir silkinsek vay dünyanın haline heleki vay vay bu ne idüğü belirsiz kör cahil imam kılıklı şerefsizlere o zamanda atatür olduğunda kaçacak delik arıyorlardı biz uyandığımızda fare deliği bulsalar girmeye çalışacaklar .
YAŞASIN MUSTAFA KEMALİN TÜRKİYESİ BİZLER HEPİMİZ MUSTAFA KEMALİN BİRER ASKERİYİZ...BEYENMEYEN BU YURDU TERKETSİN BU YURTTA YEDİĞİ İÇTİĞİ HARAM OLSUN ONLARA ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kılık kıyafget kanunundan sonra Atatürk'ün etrafında türban tarzı kıyafet takan kalmadı. Bu konuda kanıtlı berlgeli videolar yapıyoruz ama yobazlar flaglediği için videolar siliniyor. Biraz tarih olkumak gerek değil mi? Osmanlı zamanında Türban diye birşey yoktu. Bu konuda da video yapmıştık. O dönemlerin kadın figürlerine bakıldığında TÜRBAN değil başörtüsü bile görülmez. Hem şu Atatürk'ün annesi türbanlıydı lafını bırakmak gerek artık. Kardeşim bu ülkede kılık-kıyafet kanunu yapıldı.

Adsız dedi ki...

hastayım bu siteye benim aynen yansıtmak istediğimi kafamda kurduğum şeyi cem kardeş uygulamış bizede destek vermek düşer tebrik edioyorumm

Şerif KOÇAK dedi ki...

Siz Atatürkcümüsünüz ?
Siz Türkmüsünüz ?
Siz Müslamanmisiniz ?
Siz De Delikanlimisiniz ?

Kisileri kıyafet Görünüş gibi unsurlarla yargılamak Delikanlılık işi değildir..

Önce Kendinize Bakin Türklüğü ve Atatürkcülüğü Ögrenin Sonra millete ögretmeye KALKIN..

Adsız dedi ki...

Atamızın annesinin zamanında taktıdığı tülbentle şimdiki türbanın arasında dağlar kadar fark var bunu görmek istemiyonuz belki ama bu böyle. ben 23 yaşındayım ve bu recep gelene kadar ben böyle bi şeyi kullanarak oy isteme propagandası görmedim kimsede. Ah ATAM ah inşallah kemiklerin sızlamıyordur. şu bez parçasını savunanları bi çanakkaleye götürmek lazım insanlar toprak uğruna neler yapmışlar ama bazı şerefsizler ATAMIZI hiçe sayıyolar böyle düşünenlerin yatacak yeri olmaz inşallah varmıymış bi tane daha öyle bi babayiğit çıksın şimdide kurtulalım şu terör lanetinden.adamlar kanlarını dökmüş organlarından olmuşlar şimdiki pisliklerde anca sakal uzatmasını biliyo. önce adam olmak lazım sakal bırakıp başı kapatmayla yürümez bu işler kalbini temiz tutucan ve ileri bakıcan tabi geldiğin yerleri unutmadan şimdi rahatça uyuyabiliyosanız yataklarınızda kimin sayesinde olduğunu unutmamak lazım. benım yaşadığım semtte çarşaflı diye tabir değil bir sürü insan var ve onlardan biri ben okuyorum onunda torunu okusun diye yol gösterdim bana söylediği laf içler acısıydı ki lafı şuydu''GAVURUN OKULUNA GİDİPTE OKUYUPTA NE OLACAK''hala bu zihniyette olan insan var daha 5 yaşında kız çocuğunun başını kapatmışlar e siz düşünün artık bu çocuğun geleceğini istikbalini. sinem...

Adsız dedi ki...

ha bu aradA kılık kıyafet kanunundan sonra kadınlarımız şapka takarlarmış çok masumca, şimdiki sıkma başların başı füze gibi ama ozamanki kadınlarımız gayet modern ve laik bi biçimde giyinirlermiş.sinem...

Unknown dedi ki...

sizden ne köy olur ne kasaba :) başka birşey demiyorum size biraz akıllı olsanız o üstü forma altını sorma türbanlı kaşarlar var içlerinde onların bu hareketlerini tınlamazdınız bile. cünkü onların içi kaşar ama adam türbanını takana agzını açana dünyayı dar etmek borcumuzdur.
türban takmak YOBAZLIK DEGİLDİR.
NEYMİŞ KURANDA BAŞÖRTÜSÜ YOKMUŞ BAZILARI BUNU DİYOR. O ALLAH KELAMINDA MÜBAREK KURAN-I KERİM KİTABIMIZDA BAŞIN AÇIK OLMAMASI GEREKTİGİNDEN BAHSEDİLMEKTE. BUNLARI BİRAZ OKUYUN BU SİTEYİ YAPAN YADA KURAN HER KİMSE
NE DİNİNE NEDE TÜRKLÜĞÜNE İNANMIYORUMMMMM...

SÖYLEDİKLERİMİN AKSİNİ SÖYLEYEBİLECEK VARSA EKLESİN MSN ADRESİMİ GÖRELİM BAKALIM NE DİYEBİELECEK
benimosesli_umut@hotmail.com msn adresim burda buyrunnnn

Adsız dedi ki...

SİZDEKİ MANTIK ŞU KAFASI KAFALI OLAN SOKAK ORTASINDA İLİŞKİYE GİRERSE YOBAZLIK AÇIK OLANLAR GİRERSE GENÇLİK SİZE AÇIK ADRES VERİYORUM :PENDİK TUZLA VE KARTAL SAHİL , KAYNARCA GÖZDAGI VE O ÇEVRELER GİDİN BAKIN NAPILIYO ORALARDA MAKSAT ATATÜRK ÇÜ OLMAK VEYA OLMAMAK DEĞİL HANGİNİZ BENİM KADAR ATATÜRK ÇÜSÜNÜZ SORUYORUM SİZE...! SİZİN MAKSATINIZ BURDA ATATÜRK ÜN ADI ALTINDA MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP ORTALIGI YARGAYAYA VERMEK...

Adsız dedi ki...

Sitenin tamamı olmasa da bayağı bir bölümünü inceledim. Olaylara tek pencereden bakıyorsunuz ve sizin gibi düşünen insanlarda olayın derinine inmeden " işte böyle, bunların hepsi böyle, çok iyi yoldasınız siza alkış tutuyorum" vs. vs. gidişatında bulunuyorlar. Zaten bizim en büyük sorunlarımızda birisi bu. İnsanlar herhangi bir düşüncede olabilirler. Karşısına kendisiyle aynı düşüncede olan kişilerin düşüncelerinin hepsini onaylarlar. Yeterki aklındangeçirdiği şeyleri karşısındakinden görsün. Mesela ben Atatürk' çüyüm diye geçinenlerin hepsinin Atatürk'ü bilmediklerini biliyorum. Hani insanları din ile kandırıyorlar ya aynı olay Attaürk' le kandırmak olarakta geçiyor. Koyuyorlar ordan burdan üç beş cümle konuşan , iki üçtane Atatürk vecizesi bilen insanların önüne Atatürk lafını yürüyün diyorlar. Demek istediğim sizin ortaya koymuş olduğunuz ve koyamadığın belge ve görüntülerin yanlışlığı kadar Atatürk'ü perde olarak öne koyup arkasından dalavere çevirenlerinde yanlış olduğudur. Zaten bilinçli insan ne burada sizin gösterdiklerinizi (başı kapatıp yanlış iş yapmak) tasvip eder ne de Atatürk maskesi takıp yanlış iş yapanları. Gördüğüm kadarıyla sizde bir cümlede gaflete düşmüşsünüz, "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden daha medeni" bu sözü gericiler yobazlar söylemiş diyorsunuz. sanıyorum sizde bu sözün sahibini biliyorsunu. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif' e aitdir. ve burada denilen sizin resimlerini çektiğiniz insanları bağlamaz. Kelimeleri farklılaştırmayın. Günahsız hatasız bir insan yoktur. Ama Allah korkusu olan bir insan en az şekilde günah işlemeye özen gösterir. Resimlerdekilerin başları açık olsaydıda aynı olayları yapıcaklardı başları kapalı aynı olayları yapıyorlar. Namaz kılan bir insan günah işleyebilir. Kılmayan bir insanda günah işleyebilir. Ama Namaz kılana " sen namazını kılıyorsun bu günahı nasıl işlersin ve yahut bakın bu namaz kılıyor ama günah işledi deyip" afişe etmek etik değil doğru değil . Bunun adıda bağnazlık olur. Ve bir yazıda sizmi yazmışdınız ya da bir yorumcumu hatırlamıyorum, tanrı kıldan tüyden şeylerle uğraşmaz diye, öncelikler tanrı kelimesi tasvip edilen bir söz değil (kendim düşüncem) tanrı çoktur ama Allah birdir. ve Allah insanları imtihan etmiştir. Bu imtihan şekli herşey olabilir. bilim adamı bilimiyle imtihan edilebilir, zengin malıyla imtihan edilebilir, hatip konuşmasıyla imtiha edilebilir, fakir parasızlığıyla imtihan edilebilir örnekleri çoğaltmak mümkündür. Ama insanoğlu için tek gaye inandığımız için ahirette cennete girme durumudur. Ha inanmayan insana birşey diyemem. Kendimce dua ederim Allah doğruyu buldursun diye. Bir insanda matematik bilgisi kadar coğrafya bilgisi kadar ya da beyhude konuşma bilgisi kadar din bilgiside olsa emin olun ne öyle sizin saptadiğinız sapkınlıklar olur ne de başka birşey. Bunları yazıyorum ,lakin benim günahlarım yokmu hemde çok. işte bunun sıkıntısını üzerimden atmak için daha fazla sevap işlemem lazım. Bu da benim kendi özeleştirim. Demem o ki tek bir pencereden bakıp yorumlar ya da makaleler yazmamanız. Çok yönlü düşünmeniz gerekir ki en az hata yapabilesiniz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Keşke biraz yazıyı eleştirseydin. Yazıyı okuduğunu sanmıyorum zaten. Tek yönlü değiliz... Ben diyorum ki; madem müslümalık adına kapanıyorlar, o zaman burka giysinler. İşlerine gelmez tabi. O zaman rengarenk olamayacak, makyaj yapamayacak ve sokaklarda kırıtamayacaklar. Sen caddelerde kaç tane düzgün giyinen türbanlı görüyorsun? Hemen buna cevap ver. Ya da sokağa çık iyi bak bundan sonra.

Türbanı savunan zavallılar küfür etmezlerse yorumları yayınlanır, bunu da unutma...

Adsız dedi ki...

Bakın hemen beni eleştirme yönüne gitmişsiniz. Yazınızı emin olun okudum. Hemde detaylı birşekilde tekrar tekrar okudum. Ben eleştirmenlik yapmıyorum sonuçta. Ama sitenizi genel bir incelediğim de vardığım kanıyı size aktardım.Öyle birşey diyorsunuzki madem müslümanlık adına kapanıyorlar ozaman burka giysinler. Olayı şekle bürümeyin. İnsanlar elhamdürüllah müslümanım diyor ama yalan söyleyebiliyor, içki içebiliyor hırsızlık yapabiliyor. Ama müslümanım diyor. Şahadet getiriyor bir ortamda ondan iyi müslüman yokmuş gibi davranıyor. sizde anlayabilirsiniz.Eğer insan ezikse ya da cahilse ya da kendini bir şekilde dikkat çekmeye çalışıyorsa herşekilde belli eder. rengaren giyinir onu yapar bunu yapar. zaten sizin görüntülerinizdeki insanlarda bi değer taşıma duygusu yok.bilnçli bir insan değiller.Gerçekten o bilnce vakıf olmuş olsalardı o hareketleri yapmazlardı. Bende sizin çektiğiniz görüntülerdeki insanlara denk gelebiliyorum görüyorum, acımaktan başka birşey yapmıyorum ama çünkü biliyorumki onlar birşeyin savunucusu yada doğru yolda olan insanlar değiller.Bunu sizinde düşünmenizi isterdim. Yani görmüş olduğunuz o kişiler sayısı 5 te olabilir 500de olabilir, bir toplumun aynası değiller.onlara bakıp birşeyleri değerlendirmek yanlıştır.Bir soru sormuşsunuz, caddede kaç tane düzgün giyinen kapalı insan görmüşsün diye. eğer dış görnüşten kastınızsa, özellikle dikkat etmiyorum ama son derece düzgün olan insanları görebiliyorum. Ama bi insanın içini bilemezsiniz...

Bir örnekle yorum yapmak istyorum.
iki tane bayan var. biri açık biri kapalı.
ikiside müslüman. açık olan orucunnu tutuyor şahadetini getiriyor fitresini zekatını veriyor namazını kılıyor, kapalı olan insanda aynı vazifeleri yapıyor bunun yanında bir de başını örtüyor. Şimdi sırf başını kapatan insan başını kapattığı için sizin ve diğer sizin gibi olan kişilerin yanlış yorumlarına maruz kalmak zorundamı. bir gün şöyle birşey başıma geldi. hani hepimiz ya da bir çoğumuz sokakta garip bir tip gördüüğümüzde şu tipe bak bundan vatana millete ne yararı olur müslümanlıktan uzaklaşmış vs. vs. gibi düşüncelerde bulunuyoruzdur ya da ben bulunuyordum. yine bir gün hani tabiri caiz ise satanisti gibi bir tip, simsiyahlar içinde garip küpeler piercingler falan içinde. neyse kendimce söylendim şuna bak diye. ama o kişiyi daha sonra cuma namazını kılarken onunda kıldığını gördüm. o an insanların dış görünüşüyle birdaha kesinlikle yorumda bulunmama ya karar verdim. Ben yorum yaparak yanlış yapmıştım.Şimdi kalkıp bende madem namaz kılıyorsun, o zaman o tarz kıyafetler takılar takamazsın mı demem lazım. Sonuçta insanın insanda hiçbir üstünlüğü yoktur sadece Allah katında takvası yüksek olan üstündür. Zaten müslümanlığı bilip görünüşte müslümanlığı yapıp içten farklıysa siizn resimlerdeki gibi bir durumda bulunuyorsa bu tarz davranışlar gösteren kişilere münafık denir. ve bunun cezası gerçekten başka günahlardan daha fazladır. Ve her koyun kendi bacağından asılır derler ya, her insanda kendi günahlarını çekerler. Ama kendi günahlarını başkalarının hayatına sokupta onlarıda günaha sokarlarsa vebal olur hak yemiş olur işte bu daha büyük günahtır.Sizede önerim üç beş veyahut 135 kişinin yaptığı yanlış olayları herkeze mal etmeyin.düzgün insanların vebalini almış olursunuz.bir toplumda iyi insan gibi kötü insanda vardır. siz kendinizi iyi nitelendirirsiniz ama başkası tarafından kötü birisi olarak lanse edilebilirsiniz. Aynı şekilde benim içinde geçerli. Birde çok cevabınızda bir sokağa çık parka git sahile in demişsiniz. Yapmadığımı görmediğimi nereden biliyor sunuz?

Adsız dedi ki...

İnsanda namus kavramı oluşması lazım. Bu kavram insanın içinde yoksa kapalıda olsa farketmez açıkta olsa farketmez. Diyeceksiniz o kavram yoksa neden kapatıyor başını. Zorlama olmuştur özenti olmuştur baskı olmuştur bir şekilde kapatma gereği duymuştur , bu kişinin kendi yanlışıdır. Dini falan karıştırmasak zaten toplum bilinci oan bir insanda toplumda davranılması gereken hareket bilinci olan bir insan zaten parklarda bahçelerde uygunsuz davranışlarda bulunmaz, bırak o hareketleri yola tükürmez yere çöp atmaz başka bir insanı rahatsız hareketlerde bulunmaz . Bu bilince sahip olmak içinde eğitim seviyemizin yükselmesi gerekir. yazılacak çok şey var aslında ama noktayı koymayıda bilmek lazım. Mevala'nın bir sözü geldi aklıma.. "Ne kadar anlatırsan anlat , karşındakinin anladığı kadarsın " diye.

Adsız dedi ki...

Sevgili Cem Akkılıç Türbanlı kıza açık mektup yazınızı internet profilimde paylaştım. Cesaretiniz karşısında saygıyla eğiliyorum. Vatanımızın sizi gibi cesur kişilere ihtiyacı var. Sizinde yazdıklarınız gibi türban dini bir obje değildir. Hristiyan kıyafetidir.

Dün gene Gülhane parkına gittik arkadaşlarla, hava soğukken neler oluyor diye bakalım istedik. Yaz ayları kadar olmasa bile bir çok bankta sevişen sizin doğru benzetmenizle; ABAJUR KAFALI kabuklu fıstıkları gördük.

İNANMAYAN VARSA GİTSİN KENDİ GÖZLERİYLE GÖRSÜN. yeter artık...

Cem Akkılıç dedi ki...

Gerçek müslüman BURKA giyer... Biz sokaklarda sevişmeyen çok nadir türbanlılara da karşıyız. Çünkü türban Amerikalı Fethullah'ın siyasi bezidir.

Adsız dedi ki...

Ben sol görüşlü biri olarak hatta ve hatta harbi solcu olarak sizi K.Atatürk'ü kötü emelleriniz için kullandığınızdan ötürü kınıyorum. Gerçek bir solcu özgürlükçü, insan haklarına saygılı ve demokrat olur. Nerede sizin saygınız ?

Adsız dedi ki...

Hakaret olmayan yorum var mı bu sitede ?

Cem Akkılıç dedi ki...

Bizim solcu olduğumuzu nereden çıkarttın. POŞETE karşı olmak demek solcu olmak mı demektir. Cahilce bir yorum yapmışsın.

Biz Atatürk'ü kullanmıyoruz, bizzat O'na hizmet ediyoruz. Kaç tane yazımı okudun ve buraya gelip slogan atıyorsun?

Unutma Mao ve Stalin öldü. :):)

Cem Akkılıç dedi ki...

Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane’de iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar. Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!!! BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!!! BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!! ARAB OLAN HERSEYDEN NEFRET EDIYORUM..DININDEN, DILINDEN PECESINDEN, CARSAFINDAN, ARABINDAN!! BU ARABLAR KADAR PIS VE DEDIGIN GIBI APTAL BIR MILLET YOKTUR!!! AMA ONA BAKARSAN BIZIM MILLET ARAPTAN DAHA DA APTAL NEDEN DERSE BU PIS ARAB DININE DIN DIYE INANDIGIN ICIN!!
YaLan IsLam!!!

Adsız dedi ki...

Acaba diyorum bu kasarlanmis silliklar kisin nerelerde sevisir fingirdesir?? Ben evimde!! Acaba bunlar nerelerde??

Adsız dedi ki...

Güzel çalışma yapmışsınız videolar konusunda. Ancak amacınız farklı olduğu tebrik edemeyecem. Bir kere videolardaki rezilliği tüm kapalı olanlara veya inananlara mal etmeniz yanlış. Gerçek bir müslüman kadın öyle bir duruma düşmez zaten. Bunlar moda için kapanan ezikler. Sorsanız besmele çekmesini bile bilmez. Lütfen bunu tüm kapalılara mal etmeyin. Ayrıca böyle bir durumu özellikle vurgulamanın bir anlamıda yok. Hiç parklarda sevişen açık kadın yok mu yani? hepsi mi kapalı? Olayı açık kapalı meselesi olarak değilde ulu orta yapılan terbiyesizlik gözüyle inceleseydiniz daha hoş olurdu.

Cem Akkılıç dedi ki...

Sizde dincilerin düştüğü klasik hataya yani söyleme düşmüşsünüz. Açıklarla kıyaslamayın. Açık kadınlar hiç bir şeyin sözünü vermediler. Siz kendi POŞETLİ kızlarınız yediği haltlara bakın artık. Köşeye sıkışınca hemen açık kızlara sarılmayın.

Sokakta kaç tane dikkat çekmeden giyinen POŞETLİ var?

Bunları sayın bunları.

Adsız dedi ki...

Bu gün hava buz gibi olmasına rağmen ağaç altları sevişen türbanlı kızlarla kaynıyordu. Yetkililer neden önlem almıyor bu kızlar için.

Yeter artık kafası torbalı kızların ahlaksızlıklarını görmek zorunda değil bu millet. O kadar çoklar ki insan iğreniyor. YOBAZLARA DUYURULUR.

Adsız dedi ki...

Super video olmus. Türbanlılar motorun önde gideni .

Adsız dedi ki...

Arada kalmışlar. islamda başörtüsü geçmediği halde başlarını örtüyorlar. neden örtündüklerini biliyorlarmı acaba? çok komik göründüklerinin farkında da değiller ayrıca:))

Adsız dedi ki...

Harikasın Cem Akkılıç... Bunların gerçek yüzünü gösterdiğin için seni tebrik ediyorum....

Adsız dedi ki...

Ben bu filimleriçok gördüm...4-5 yıldır İzmit'in tenha parklarında defalaca çimenlerde yuvarlanırlarken...Hep dedim birileri görüntülese ve cesurca yayınlasa..Kutluyorum sizi..Benim 17 yaşında kızım var açık asla bunları yapamaz..Yapanları görünce eleştiriyor..Ayıplıyor..
Öyle imaj oldu ki bende bir gün şu çıktı ağzımdan..'' Aa o kız kapalı ama çok terbiyeli...'' Demek kapalılar beynimize kaşarlıkları ile yerleşmiş...

Kemalist dedi ki...

Cem kardeşim sen bu beyinsizler ile neden uğraşıyorsun? Beyin olmadığı için ne anlatsan da anlamayacaklar, zaten beyin olsaydı olan biteni akıl süzgecinden geçirip doğru yolu bulurlardı. Mesela bak; 08 Ocak 2010 11:54 tarihinde yorum yapan gerizekalıya, normalde başı açık bir kızın yiyiştiği bir video koyup başlığa "Kemalist kızın yiyişmesi" yazsaydın demediğini bırakmazdı bu piç. Amma velakin tam tersi olduğu için bir şey diyemiyor...

Adsız dedi ki...

Bir kaç kendini bilmez insanlar yüzünden, inançlı kişilerin hepsi böylemiş gibi yorumlar yapılmasını açıkçası doğru bulmuyorum. Çünkü her toplumda kendini bilmez insanların olması tabi ki normaldir. Görüntülerdeki insanların yaptığı yanlıştır. Burada önemli olan bu tip insanların ahlaki dışı davranışlarını topluma farklı lanse etmenizdir. Unutulmamalıdır ki, görüntülerdeki kendini bilmez bir kaç kişinin yanlış davranışları, gerçek inanç sahiplerine mal edilemez. Herkesşn hatası kendine aittir. Ancak görüntülerdeki yanlış davranış sergileyenlerin yanlışları kadar, yorum yapan bazı sevgili arkadaşlarımızın da açık/kapalı diyerek yorum yapmaları toplum üzerinde kin ve nefret olgusunu alevlendirir. Bunun için yanlış davranışları hep beraber yapıcı şekilde eleştirelim, doğru davranışları ise hep beraber alkışlayalım. Sonuç olarak davranışlar kişiyi bağlar topluma değil. Bizlere düşen görev ırk, dil, din ayırımı (bölücü davranışlar hariç)yapmadan birbirimizi sevelim ve kucaklayalım. Çünkü, öncelikle hepimiz insanız. Saygılarımla.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

ya yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi... Elin gavuru uzayda turatıyor, bizim turbanlılar parklarda manitalarıyla nasıl uzaya uçarız diye turatıyorlar. Bu nasıl bir celişki ya anlayamıyorum.

ARKADAŞLAR fACEBOOK HESABI OLAN BENİ EKLESİN. Yobazlar eklemesin lütfen.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

Adsız dedi ki...

Turkiyenin en az % 50 yobaz orospu, % 25 kerhane bekcisi % 13 deli sacmasi ve % 6 bolucu ordusu oldugu bu secimde tescil edilmis oldu. geriye kalanlarla idare edecegiz artik. Bu is Nasreddin hocanin kedi meselesine dondu. Cumhuriyet buysa cumhur nerde? cumhur buysa cumhuriyet nerde? vah sehidim vah.

Adsız dedi ki...

BOŞ MUHABBETLER BUNLAR SİZ BIRAKIN ONUN TÜRBANINI BUNUN MİNİ ETEĞİNİDE,MEMLEKET İÇİN NE YAPIYORSUNUZ NE YAPTINIZ ONU Bİ GÖSTERİNDE GÖRSÜN İNSANLIK YAPTIKLARINIZI HERYERDE BİRBİRİNE HAKARET!SİZ ATATÜRK'ÜN HİÇ HAKARET ETTİĞİNİ GÖRDÜNÜZMÜ?HA BİDE HER DİNDE ÖLÜYE DUA VARDIR DEĞİLMİ?SAYGI DURUŞUNDAN SONRA NEDEN ATA'MIZA DUA EDİLMİYOR?

Yönetici dedi ki...

Gericiler diyor ya hani medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar sizden daha medeni... Çok haklılar... Çünkü ben Gülhane parkında sevişen tek bir sincap göremedim bu zamana kadar. Nedense bunu hep türbanlı kızlar yapıyor.

Türban takmak kafanızın ekşi ekşi çürük yumurta gibi kokmasına sebebiyet verebilir.

YASEMİN dedi ki...

BENDE ÖRTÜLÜ BİR BAYANIM. BU GÖRÜNTÜLER ÜZERİNE KONUŞMAM BİLE YAZILANLARIN ÇOĞU DOĞRU... ŞUNA İTİRAZIM VAR SADECE, HER ÖRTÜLÜYÜ AKP YANDAŞI VE CEMAAT MENSUBU OLARAK GÖRMENİZ YANLIŞ. ÖYLE OLMAYAN BİRİ OLARAK BU ŞEKİLDE YAFTALANMAKTAN BIKTIM. GÜNDEMİ TAKİP EDİYORUM OLAYLARI İRDELEYEBİLİYORUM VE MANTIĞIMA UYGUN SEÇİMLER YAPIYORUM. KİMSENİN YÖNLENDİRMESİYLE BİR PARTİ SEÇMİYORUM YA DA BİR GRUBA DAHİL OLMUYORUM. HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMAYIN...

Adsız dedi ki...

bu görüntülerdeki kişiler hepsi sizin adamınız

Adsız dedi ki...

yasemıne katılıyorum haklı bunlar dinle alakası olmayan insanlar sadece aile baskısı nedenıyle veya cevreden baskıyla kapanan insanlar ayrıca özellikle sunu söyleyım dinimizde böyle bir giyiniş tarzı yok kesınlıkle yok bunlar bır kere dine baglı değilki bunları dinci diye tasvip ediyorsuununz onların yuzunden günahsız dinine baglı kızlarda zan altında kalıyoooor lütfen doğru ve yanlışı iyi ve kötüyü gerçek dinine bağlı ile olmayanı artık bu insanlar ayırt etsınler ve gün geçtikce edeceklerde saygılarımla ADEM BAGER izmir

nurdan dedi ki...

abi harbi yazıları okudumda Atam olsaydı kesin kendisini savunanlarının başını kesemkle işe başlardı kesin, nerdesin Atam gelde şunları sustur asıl seni anlamayan sahte Atatürkçüleri...abi Fethullaha gücün yetmiyo karalama çalışmlarına girmişsin bırak bu boş işleri şeytan olduğu müddetçe herkes günahkar olmaya mahkumdur, bakıyorumda şeytanın öğrencisisin insanları birbirinie nasıl düşünüreceğini iyi bulmuşsun tebrikler cemcim, yoksa sen şeytanın oğlumusun :PPPP bu arada kim yazmış bakmaışm pis arapların dini giblerinden bişey demiş, inandığıiğımız dünyanın onun içn kurulduğu Yüce Allahın sevgilisi olan Peygamberimizin kenidisinede khakaret edilmiş sanırım, asıl cahil yobaz sizlersiniz...

Rengin Kasımpatı dedi ki...

kedi köpek gibi parklarda, sokaklarda, gece okul şenliklerinde ulu orta sevişirsen, o sokak köpeklerinden bi farkın kalmaz.. hatta yoldan geçen bi adam bigün çevirir, birader kalk biraz da nöbeti ben devralıyım der, dünyada örnegi cok bu tarz tecavüz olaylarının haberlerde gördük..bu yüzden insansan, sevistigin kişiyi de "domuz kadar" bile olsa kıskanıyosan, özelini özel yerde yaşıcaksın..böyle degil..

Adsız dedi ki...

helal olsun valla tesekkur ederım.o goruntudekı turbanlı arkadaslara sor sımdı senden benden musluman dını gerektırdıgı ıcın kapanmıs fakat dını gerektırdıgı ıcın namaz kılması gereken saatte parklarda fıngırdıyor.
helal olsun kaptan denk gelırse kı muhakkak banada denk gelır bende cekıp gondercem valla yayınlayın...

Mert Nobre dedi ki...

TÜRBAN sadece KAFA KILINI KAPATIYOR diyen CEM AKKILIÇ %100 haklıdır.

Adsız dedi ki...

yazık yazık... biz bugünlere nasıl geldik? kimseler de bunu tartışmıyor, sanki birileri bunu bize empoze etmiş ve bu gafleti büyük kahkahalarla izliyor. akp yi de fetullah cematini de kınıyorum çünkü yukarıda da arkadaşın birisinin yazdığı gibi ''yarım imam dinden yarım doktor hayattan eder.'' din biziz, islam biziz, ümmet biziz, (Töbe haşa) Allahtan icazet alıyoruz diyenler bugünlere getirdi bizi o yüzden ülke olarak bugünlere geldik işte. din, Allah ile kul arasındadır. kim ki kendisini müslüman hissediyor öyleyse bozulmuş hristiyanlıktaki gibi RUHBAN SINIFTAN uzak dursun. cemaat erkeği ve cemaat kızı videoda sevişenlerdir.

Adsız dedi ki...

bak arkadaş milletin ahlak bekçiliğini yapmak sana düşmez insanların özel haytını burda ifşa etmen hiç mi hiç sana düşmez bazı şeyleri görmezden geleceksin türban takıyo diye başka bir memleketin adamıymış gibi hakaretler savurman senin bizim gibi Türk olduğundan şüpe getirdi. Her insan kusur işler önemli olan kusurları kaptmaktır. menfaatine çevirmen hiç hoş değil daha güzel paylaşımlar yap madem bu şekilde hoşuna gitmiyo doğrusunu göster insanımıza tesadüfen gördüğüm blog sayfanı inşallah daha hayırlı işlere kullanırsın kolay gelsin.

Cem Akkılıç dedi ki...

Tesadüfen gördün artık bağımlısı olacaksın demek ki! Bu sitenin neresinde hakaret var. Ama gerçekleri yazmak senin gibi bir dinciye hakaret olarak geliyorsa, evet bu site hakaret kaynıyor.

Parklarda mart kedileri gibi koklaşmak, umuma açık yerde iş çevirmek özel hayat mı oluyor sana göre?

Adsız dedi ki...

şu an Yıldız parkından yazıyorum.etraf yüzlerce türbanlı kaynıyor.otobüste şort giyen suçsuz günahsız sporcu kıza saldıran KARANLIK KAFALI GERİCİLER bu yazımı okuyorlarsa Yıldız parkına gelsinler.

Türbanlı kızların erkeklerle hallerini bir görsünler.bir değil iki değil yüzlerce ve bu hergün tekrarlanıyor belli ki.görmemek elde değil. gözümüzün önündeler. saklanma gereği bile duymuyorlar. resmen coşmuş bunlar...

eve gidince amentü billah, parklarda aman Allah.

Cem Akkılıç dedi ki...

İP adresi kabak gibi belli olup, yurt dışından yazan Fetoşcu, boşuna yorum yazma... komik oluyorsun o küfürlerle...

İslam'da küfür yasaktır Fetoşçu... :):):)

Cem Akkılıç dedi ki...

Sitemize DESTEK olmak ve tüm yazı, video sayfalarına tek pencereden ulaşmak için LÜTFEN ABONE olunuz!.

Sağ sütunda bulunan ABONE OL penceresini kullanarak ABONELİĞİNİZ gerçekleşecektir.

Adsız dedi ki...

cem abi...bir süredir bir şekilde sana ulaşmayı denedim bu siteden dolayı(aslında yalan söylüyorum sadece bu işi kim yapıyorsa ona ulaşmaya çalıştım :))... neyse konuya geleyim..bugünden itibaren hergün bu bölüme girip bakacağım bana bir cevap yazılmışmı diye..şimdi abi ben 18 yaşında bir adamım(evet daha olmamışsın dediğini duyuyorum)..kendime göre düşünceler geliştiriyorum...erken gibi görünsede...şimdi kendimi anlatmaya çabalıyorum..ailemden gördüğüm terbiyede asla devrimci olma asla milliyetçi olma dendi..''Atatürk devrimcisi'' ''Atatürk milliyeçisi'' ol..illaki olacaksan..bende bütün düşüncelerimi öyle geliştiriyorum..eğer ailem bana böyle söylüyorsa türbanlı arkadaşlarada ailesi başka türlü anlattığı için düşüncelerimiz çakışıyor diyorum...ancak..bana göre açık bir şey var..yani görülen terbiyeyle alakası yok...merak ettiğim sorunun cevabını inşallah sen verirsin bana..onların benim bu soruma vereceği cevabıda söylersen çok sevinirim...sorum şu; ''üniversiteye türbanla girmek'' lafına takıldım ben abi...nedenide şu ki ; ''Atatürk ve arkadaşları bir yasa çıkarmışlar ve kamu alanlarını ve üniversiteleri dini araç gereç ve konulara kapatmışlar..''doğru mu yanlış mı bilmem..ama şimdi diyorum ki yahu arkadaş tamam hadi sen gir türbanla üniversiteye..sonra yarın öbür gün hristiyan olan arkadaş kendi kıyafetiyle girmek isterse hakkı değil mi? hakkı..yahudi olan arkadaşın haham kıyafetiyle girmesi hakkı değil mi? hakkı..ama o zaman itiraz sesleri neden yükseliyor türbanlı kesimden bu olaya?..yahu orası bilim yuvası değil mi? ne işi var dinin orda? hatta bana göre gözü bile görünmeyen insanların üniversiteye girdiğini düşünürsek..üstünde bir tek kıyafet olmayan insanda girebilir..ne diyeceksin ona? hakkı..nasıl yaşayacağını sana mı soracak? kılıf kıyafetine sen ne karışırsın? sana ne? demezler mi? bir merak ettiğimde şu abi..zaman zaman video paylaşım sitelerinde Atatürk'e hakaretler içeren videolar konulduğuna tanık oluyorum..merak eden biriyim acaba ne demişler diye bayağı bayağı izliyorum..sonra bağıra bağıra monitöre haykırıyorum..''yahu arkadaş hiç bir şey yapmasan adama can borcun var ne akla hizmet bunları söylüyorsun'' diyorum..acaba onlar bunu düşünmüyorlar mı abi? bir şey daha vardı ama unuttum şimdi aklıma gelirse sorabilirim sanırım yine.. :)görüşmek üzere...

Musa dedi ki...

anlamadığım şey...
Atam bunlara ne yapmış ki bu kadar kin besliyorlar. Hayattayken huzur bulmadı ki bunu bizim için yaptı kimseyi ayırt etmeden. Bari bıraksınlarda kabirinde huzur bulsun hani hep derler ya ölünün arkasından konuşmak günahtır die. bende Atamın arkasından konuşanlara şöyle diyeyim... DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA... yeterince açık bi cevap olmuştur sanırım.

Adsız dedi ki...

bende kapalı bir bayanım ve açıkcası imrendim hayatta böyle kapalılarda varmış demek bana kapalısın sen ne ayaksın derlerdiler kızardım madem bunların yüzünden temiz olanda gidiyo anlaşılan yani yaşın yanında kuruda ıslanıyomuş ama artık çok geç yazık olanlara ALLAH AKIL VERSİN BUNLARA

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban kalçaları kapatmıyor malesef. Burka giyinin görelim samimiyetinizi... Giyemezsiniz ya neyse:)

BEYAZ dedi ki...

5 ekim 2011 yazılı cevabına istinaden yorum yapıyorum sayın cem bey;bende kapalı bir bayan olarak senin gösterdiğin yanlışları doğruluyorum.evet sıkıysa burka giyin.ne yazıkki müslüman (hanımlar)kızlar böyle olmamalıdırlar.bunun temelide gerçek islamiyeti yaşayamamızdır.doğru bilinçlendirilmememizdir.araştırmacı olmayışımızdan kaynaklanıyor.tv ve dizilerin avrupa menşei olunca etkiside çok fazla hal böyle oluncada bize yakışmayan davranışlar giyim tarzı v.s. şeyler çıkıyor ortaya.

acan dedi ki...

Cem bey tebrik ederim.Çok guzel tesbitleriniz var.Bu türbanı savunan kadınlara türbanı zorunlu hale getirceksin.İkinci sınıf insan yerine koyucaksın.Türbanlılar diye ayırt etmek istemem.Fakat onlar ve onun gibi düşünen erkekler başı açık olanlara dinsiz namussuz gibi ithamlarda bulundukları için onlara türbanlı demek masum bişey aslında. İstedikleri ne varsa olsun.İkinci sınıf insan yerine konulsunlarda göreyim.Tek diyeceğim yazık cahil olmakta zor tabi....

Adsız dedi ki...

izleyince gerçekten çok şaşırdım. buradaki kızın yaptığı gerçekten çok ayıp. ben başörtülü değilim ama izlyince bile utandım ve güpegündüz yapılıyo terbiyesizlik yani.ama her başı kapalı olan da böle yapıyo diyemeyiz. benim kapalı arkdaşlarımda var inanın bu kız gibi olanları da var gerçekten olmayanlarıda var. yani bunu genellememeliyiz. ama gerçekten öyle kapalılar var ki açık olandan çok daha dikkat çekiyorlar o baş örtüsünün altında neler karıştırıyorlar neler! ben buna çok şahit oldum.

Cem Akkılıç dedi ki...

TÜRBAN siyasi bir semboldür. Kalçaları kapatmaz, sadece kafa kıllarını kapatır.

Ama öyle yorumlar geliyor ki gülmekten ölüyoruz desek yeri var.

Yobazlarda ilerleme var, eskiden herşeye montaj derlerdi, şimdi bir iki tane diyorlar...

heheheh evet canım bir iki tane :)

Adsız dedi ki...

sana şu konuda kesinlikle katılıyorum başı hediye paketi haline dönmüş tüm vücut hatları belli olan suratı makyaj cukuru haline düşmüş kapanmanın islam içerisindeki yerini bilmeyen cahil cuhela zallazortlara bende karşıyım amaaa senın safından değil birkere yorum kutucuğunun üstünde küfür tehdit olmasın diye uyarıda bulunuyorsun sayfandaki yazılara yorumlarına bakıyorum çok müstehcen ithamlarda bulunuyorsun yazıların ahlak duvarlarını yıkıyor anlamadığım aydın olduğunu düşünen bazı insanlarda bunları destekliyor...çok garibsediğim bir hususta neden sen bu türban konusuna bukadar taktın bu konuda site yapacak kadar o türbanın içindeki beyni yöneten yine türbanmı ki ona sen bunu taktıysan altınıda keraneye cevir diyor beyinsiz beyinsizliğini türbanla kapatıyorsa bunda islamın sucu ne ister yorumumu paylaş ister paylaşma ama bunu kendime borç biliyor ve yazıyorum bilmiyorum inancın varmı ama KURANI KERİM den haberin var ise eger kapanma ile olanını biliyorsundur bu kadar araştırmadan sonra bunu bilmelisin zaten ve yine bir harfine doğru değildir bile demen senın sondaki akibetini gösterir herşeyin hesabı bu dünyada verilmeyecektir yoksa emin ol zulmedenlerin hepsi helak olurdu uzun lafın kısası eleştirilerindeki çıkış noktana katılıyorum yalnız herkesi aynı kefeye koyarsan kefenın diğer gözündede açık olup dünya efendizi kardeşlerimizi namussuz olanların yanında görürsün kimse bööle bir ithamı haketmez...

Şortla NAMAZ kılıyor. TIKLA İZLE dedi ki...

TÜRBAN sadece kafa kıllarını kapatır, KALÇALARI kapatmaz...

İşte SİYASİ SEMBOL olduğuna dair en geçerli kanıt.

Diğer kanıtlar için; Takunya Libidocusu sitesine bakınız.

Adsız dedi ki...

Allah sizi hidayete erdirsin nediyim. Ayrıca bilip bilmediğiniz her konu üstünde site,blog,vs. açmayın şuan kültürlü bir insan şu siteyi açsa ne saçma bir site ve ne cahillikle açıldığını anlar. Üstünde en az bi 10 yıl kadar araştırma yapın öyle konuşun...

Adsız dedi ki...

Yahu yorum yazmadan geçemedim kardeş belçikadan katılıyorum eline sağlık benim bile farkında olmadığım noktalara temas etmişin takunya benzetmesi süper türban gerçekten de bir fetişizm objesi bence kadını daha çekici hale getiriyor müslüman geçinenler çarşaf giysin bence



BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!!! BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!!! BIZ TURK'UZ ARAB DEGIL!! ARAB OLAN HERSEYDEN NEFRET EDIYORUM..DININDEN, DILINDEN PECESINDEN, CARSAFINDAN, ARABINDAN!! BU ARABLAR KADAR PIS VE DEDIGIN GIBI APTAL BIR MILLET YOKTUR!!! AMA ONA BAKARSAN BIZIM MILLET ARAPTAN DAHA DA APTAL NEDEN DERSE BU PIS ARAB DININE DIN DIYE INANDIGIN ICIN!!
YaLan IsLam!!!

Din karanlıkların gölgesidir. İnanç öfkeli ve kimliksiz insanların iktidara geliş için kullandığı bir maşadır. İbadet yozlaştırıcı bir egzersizdir. Arabistan yarımadasından yayılan ıslah olmaz azgınlığa bir kitapla kamuflaj yapmak ve bu yalanlara inanmak bir Türk için utanç vericidir. Kahinatın kör bir kuyuya tıkılmasını cemaatlerin cehalet ayetlerinden öğrenen yobazlar, şeriat için sokaklarda 5 vakit dolaşmaktadır. Bir paçavraya sıkışan ahlak, ne yazık ki çayır mezesine dönmüştür. İnanç köleliği varoştan şehre ve oradan da iktidara doğru yürümektedir. Karanlık çağları kucaklayıp türbana hoşgörü gösterenlerin hepsi... VATAN HAİNİDİR...

Ayrıca yukarıdaki 2 yorumu yazan adsız arkadaşlara teşekkür ediyorum sadece bu arkadaşlar değil tabi ki bu emperyalizmin türban oyunlarına kanmayan tüm arkadaşlara yürekten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum keşke herkes sizin gibi uyanık olabilse...

Düşünce gücünün dinle köreltilmediği günler diliyorum..

Handan Suda dedi ki...

tam bir cem akkilic klasiği. gercekler ancak bu kadar iyi gosterilirdi. tesekkurler.

Adsız dedi ki...

öncelikle selamunaleyküm. selam allahın selamıdır. Türban dincilik din bunlar bizim beceremediğimiz şeylerdir benim şuanki nişanlım açıktır saçı açık ve ben bundan rahatsız değilim aksine anneside açık. ama kıçını örtecek şeyler giyerler burası küçük bi yerdir bu yüzden erkeklerin gözü sürekli kızların biyerindedir yaşlı genç hiç farketmiyor. bakılan kişi türbanlı yada açık pardüsolu kara çarşaflı bu bile bu insanlar için değişmeyen bi şeydir. hiç kimse benimde karım kızım var demeden göz zevkiyle kimbilir ne hayaller kuruyor. neyse gelelim asıl meseleye. nişanlımın annesi ile babası ayrıldı sebebide benim nişanlım ile olan ilişkimi güya kaynanam ile yaşıyormuşum bunuda çıkaran nişanlımın öz amcası bu insan konyevi hz. bağlı kendine göre bi müslüman geçinen insandır ama kırmadıgı ceviz kalmamıştır bunuda tüm şehir biliyor. ismi ali peki ali bey sana soruyorum madem bu kadar çok müslümansın neden onunla bununla fingirdeşiyorsun? peki kayınbabam olacak papaz sende adıyamana bağlı bir müslümansın ama fatiha duasını geçen sene öğrendin bu nasıl bi müslümanlık ben anlayamıyorum. madem müslümansınız facebookunuzda yazıyor ''doyumsuz ev kadınlarını'' beğendi diye heyt be müslümanlıga bak sen :D senin alacagın ikinci kadın naswıl olacak çopk meral ediyorum böyle dindar görünen ama yemediği halt kalmayan dindarlar birazcık allaha inancınız varsa adam gibi adam olun ve öyle yaşayın sağınızı solunuzu açıp geziyorsunuz ama 5 vakit namazda kılıyorsunuz dedikodunuz eksik olmuyor diyorum ya biz dini gerektiği bili yapamayan insanlarız 1 müslüman tw seyretmez karısını kızını dışarıya çıkartmaz kimse görmesin diye eğer müslümansan kılığını kıyafetini dışarıya çıkmadan eşine aldırırsın pardüso giyip ben müslümanım kayınımla aynı sofraya oturamam diyen yengem peki arabanın ön koltuguna neden oturuyorsun seni dışarıdaki insanlar görmüyormu? müslümanlıgı hiçe sayanların yüzünden yakında amerika gibi olup sokaklarda öpüşüp aşna fişne yapacaklar saygılar..

Adsız dedi ki...

Artık olay türban falan değil. Sadece gösteriş. Neyin gösterişi!!! siyasi bir tema haline gelen türbanın gösterişi. Kapanmanın tanımını arakadaşın biri yapmış. Haram olan kadının saçı, göğüs çatalı ayak bileği... diye uzatır gidersiniz. Bir müslüman kadın eğer türban veya başını kapacak bir şeyler yapıyorsa giydiklerine de dikkat etmeli. sadece kapasına bir eşarp örterek de kapatırsın, yok şuleba, sıkmabaş, pilot baş gibi moda ??? olan şekilde de. tek fark var... gösteriş veya sadelik. fakat sen başını veya diğer tabirle saçlarını örtüyorsan ve kadının saçının erkeğe haram olduğu ilkesini savunuyorsan, giydiklerine de dikkat et, et ki dini yaşaya bil. yoldan geçen ve başını bir şekilde örten kadın, kız kim olursa çevirin ve sorun, islamın beş farzını veya vakit namazlarının kaç rekat olduğunu. kaçı size cevap verebilir???
sonuç olarak başını kapatıyordan hakkını ver. hakkını vermek istiyorsan illa da başını kapatman gerekmiyor. giyim kuşamına da dikkat et ki seni gören kadın erkek iç çekerek bakması. ne sen günaha gir nede başkası.
son söz. şimdiki türbank takıp da, takıp takiştiran, sürüp sürüştüren ve normal insanların bile giymeye cesaret edemediklerini giyenler varya, onlar için güzel bir atasözü var. "BİZİM GELİN BİZDEN KAÇAR, BAŞINI ÖRTER KI...NI AÇAR"

Cem Akkılıç dedi ki...

Helal olsun sana arkadaşım. Yorumun için teşekkürler.

İnci dedi ki...

sadece gulhanede degilki her yerde var bunlardan.bedenlerini bilmem ama ruhlari bakireligini coktan kaybetmistir.



olağandışı olduğu için haber niteliği taşır. sokak ortasında sevişenlerin istisnalar dışında açık insanlar olduğunu söylemektedir bunun gibi türbanlılar.

Cem Akkılıç dedi ki...

TÜRBANA karşı olmayan TÜRBANSIZ kadınlarda, en az TÜRBANLILAR kadar Cumhuriyete karşı gelmiş sayılacaklar...

Adsız dedi ki...

BEN BU SİTEYE BAKIYORUMDA HEP KONU TURBANLI PEKİ BU TURBANSIZ OLAN KADINLAR BAŞI AÇIK GÖĞÜSÜ AÇIK MEMELER MEYDANDA BACAKLAR ONA KEZA PARKLARDA RESMEN SEVİŞMELER TURBANLILARDA ALLAH KORKUSU YOKTA BUNLARDA BUNLADA VARMI DİYENLER CEVAP VERSİN

Adsız dedi ki...

Yazdıklarınız cemaatin canını sıkıyor olmalı. Türban takıp her haltı yiyenlere kapak olmuş.

Adsız dedi ki...

Bugün Gülhane parkına yolumuz düştü. Sarayburnuna inmek için parkı kullandık. Hava buz gibi olmasına rağmen bir sürü öpüşen türbanlı gördük. bu yazı ibret olsun herkese...

Adsız dedi ki...

CEM SENİN AMACIN NE BİLEMEM AMA BU YAPTIGIN COK YANLIS HAKKINDA SUC DUYRUSUNDA BULUNACAĞIM SENİN EN KISA SÜREDE KİMSENİN ÖZLÜK VE KİŞİSEL HAKLARINA SALDIRMA HAKKIN YOK BU 1 O TÜRBANLI KIZ ORDA BİR COCUKLA ÖPÜSÜYOR DİYE SUCLAYAMAZSIN HERKESİN KENDİNE HAS İRADESİ VE YAŞAMI VAR İSTEDİGİNİ YAPAR SEN BUNU EMEL EDEMEZSİN BU TİP İŞLERİNDE YAPTIGIN TAMAMEN BİR YANLIŞTIR SANANE İNSAN TÜRBAN TAKAR TAKMAZ TÜRBANLA NE YAPAR NE YAPMAZ BU SENİ İLGİLENDİRMEZ!

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

Eee siz şort giyip otobüse binen sporcu kıza pornocu kafir diye saldırmıştınız ya hani… Hatırladın mı? Hatırlamazsın tabi işine gelmez. Anadolu’da kadınlar şort giymeye kalksın bakalım neler yapacaksınız o kadınlara…

Dincilerin ikiyüzlülüklerini ortaya sermeye devam edeceğiz.

Herkesin hayatıymış, yok ya… Parklarda öpüşüp koklaşmak ne zamandan beri özel hayat oldu. Mahalleye gidince dinden imandan söz ederler bir de.

Adsız dedi ki...

''Bakın arkadaşlar burda ki mesele türban olmamalı türban dinimizde yapılması zorunlu birşey kimse bunu yapanları suçlayamaz, ama başını kapatıp başka yerini açanlara diyecek hiçbirşey de bulamıyorum. Ama türbanlıları da Atatürk'e karşı kişiler olarakta karşılamamk lazım. Ben şahsen atatürk ve onun bütün yeniliklerine bağlı bir kişiyim, ama her türbanlıyı da aynı yere koymayın lütfen !. Şunu da unutmadan bunu yapanlar bırakın Allahın zorunlu kıldığı şeyi değil, müslüman olmayı bile beceremeyen insanlardır.''

Adsız dedi ki...

Türban dinen zorunlu değildir! Bu güne kadar çok uğraştılar ama dinde ve KURAN'da bu emre rastlayamadılar.
Hala bir şekilde uydurmaya uğraşıyorlar ama unutmayınki kuran ALLAH tarafından mühürlüdür! Yani biraz zor. Ama Cahil çok maalesef Onları kandırmak kolay oluyor işte.
Türban İslami değil aksine hristiyan inancına mensup bir örtüdür, Özellikle Fransa'da kullanılır. Çünkü orada rahiplerin eşleri saçlarını gösteremez zinhar günahtır, Hatta türban takmalarının asıl sebebi bu günah yüzünden saçlarını kazıttıkları için kel kalan kafalarını gizlemektir.
Baş örtüsü ise arap tarihini iyi okuyun, baş örtmek bir arap geleneğidir ve sadece asil kadınlara mahsustur. Namaz kılarken takılan takke ise yahudi geleneğidir hiç bir yahudiyi takkesi olmadan ibadet ederken göremezsiniz. İnanmayan araştırabilir ve gerçeklerle yüzleşebilir. İşte bu yüzden bu gavur adetlerini bize dini zorunluluk diye dayatmaya kalkan ve ALLAH'ın emrini inkardan bahsedenler ALLAH'a ortak koşanlardır. Şeytan evliyasından olanlardır. Onlar müslüman değillerdir, Başka dine de mensup değillerdir. Şeytanın uşaklarıdır. Şeytana uymayın. Bilmiyorsanız araştırın ve öğrenin. İşte bu yüzden KURAN'ın ilk emri namaz, oruç veya türban değil OKU'dur.

Adsız dedi ki...

peki sn. Akkılıç, siz; bu insanların yaşantıları yada yaptıkları hareketleri, hataları bu şekilde afişe ederek, diğer gerçekten başını inancı doğrultusunda örten insanları da bu tarz tavır ve davranış sergiliyormuş havasına sokarak yada illa yapacakları ihtimalini göz önünde bulundurarak mı savunduğunuz görüşü ortaya koyuyorsunuz.. inanın Atatürkçü laik bir Türk genci olarak ben utandım..

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir defa senin Atatürkçü olmadığın belli. Zaten ANONİMSİN.

Ben diyorum ki TÜRBAN SİYASAL bir sembol. İslam’ın emri değil. Siz ısrarla sokakta öpüşen türbanlılarla öpüşmeyenleri önümüze koyuyorsunuz.

Al aynısını sana da yazalım. Türban Tanrı’nın emri olsa kadınları KEL yaratırdı. Ha bi de şu var; Türban gerçekten Tanrı’nın emri olsaydı Araplar hatta Osmanlı takardı.

Devamı buradan.
http://takunyalibidocusu.blogspot.com/



.

Adsız dedi ki...

Yuh be biz diyoruz ki "İSLAM'da ve KURAN'da türban yok, bu arap ve fransız geleneği ve bu gelenek ve görerenekleri millete DİN diye yutturmayın." Siz hala "inancı doğrultusunda örten insanlar" diyor sunuz.Bunu söyleyebilmeniz için Bunun DİN deki yerini ispat edip ortaya koymalısınız. Şayet bunu yaparsanız o zaman siz kuranı değiştirmiş olursunuz ki bu da ALLAH'a ortak koşmaktır. Yani olmaz ama inadım inat deyip hala cehalette israr ediyorsunuz. Çok ilginç şaç teline şiddetle karşısınız ama peygamber efendimizin sakal telinin etrafında da kabedeki gibi tavaf ediyorsunuz. Bir islam alimi sizin dininizi tespit etmişti "Kılperest". Unut matın kılda hikmet olsaydı İnsanın g...nde çıkmazdı. Benden size bir beddua: Ömür boyu rüyanızda ATATÜRK'ü görün.

Adsız dedi ki...

Turkiye'nin %60 kapali diyorlar. Fakat, o yuzdenin icerisin de olanlarin cogunun dini davranis ahlakina uymayan ve kapaliliklarinin anormall teshirciliginden anlasilan suki uzerlerindeki baski sonucu bir karsi gelis gelistirmisler. Aslinda demek istedikleri biz kapanmak istemiyoruz..

Adsız dedi ki...

kuran denen saçmalığın muhammedin yalanı olduğu er geç ortaya çıkacak. adam oturmuş, düşünmüş dşünmüş yazmış. kendinden önceki dinlerden, duyduğu hikayelerden birsürü alıntı yapmış. ondan sonra da keyfini sürmüş. ne demişler, 1 deli 1 kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkaramamış.

Adsız dedi ki...

İyi de arkadaş bu türban gibi şeylerin sebebi KURAN değil ki. İSLAM'da ve KURAN'da bunlar zaten yok. Olmayan bir şey için KURAN'ı ve Hz.MUHAMMED'i niye suçluyorsun? Sen herhangi bir dine mensup olmayabilirsin ama bunun için herhangi bir dine kin kusman gerekmiyor. Bütün bunların ardında zaten toplumu dinsizleştirip güdülebilir bir sürü haline getirmek var. Ben inançlı bir insan olarak ateistlerin inancına karışmam, çünkü İSLAM ve KURAN bunu söyler. Ama bildiğim bir şey varsa o da bir inanç giderse yerine biri gelir. Biliyoruz ki İSLAMİYET öncesi dinlerin hepsi tahrif edilmiştir, yani artık onlar insanların kendi çıkarları için düzenlediği dinler olmuştur, ve bunlar kanıtlanmıştır. İşte bize dayatacakları bu kendi şahsi dinleridir. Neticede yine bir takım dinler olacak. Ateizm ise yine arada kalacaktır. İşte o zaman ne cumhuriyet, ne ATATÜRK, ne devlet, ne VATAN, ne toprak, ne TÜRK'lük ne de HÜRRİYET olacaktır. Olacak olan en alt sınıftan haysiyetsiz bir topluluktur. İşte türban bunun başlangıcıydı ve devamı harıl harıl geliyor. Bu hain ipe sarılanlar hala tırmanmaya devam ediyorlar. Oysa İSLAM da HÜRRİYET esastır. İSLAM ve KURAN akla ve mantığa asla aykırı değildir. ATATÜRK bunu anlamıştı ve söylemişti ama nedense bunlar bir türlü anlatılmaz. Yoksa ATA'yı nasıl din düşmani ilan edeceklerki? "İnsana aklı veren ALLAH o akla aykırı bir din indirmez" M.K.ATATÜRK. Yani arkadaş senin anlayacağın biz topsuz, tüfeksiz bir kurtuluş savaşındayız hala, ve bu toplumun en ömenli silahlarından biri de dini inançlarıdır. Bunu da NAPOLYON söylemiş "Bir TÜRK'ü vurabilirsiniz, hatta onu öldürebilirsiniz de ama onu mağlup edemezsiniz". İşte bu yüzden dini öldürmek için onu saçma ve acayip gösterip dinde olmayan şeyleri dini inançmış gibi gösterip insanları dinden soğutmaya çalışıyorlar. Ve dinimizi bu saçmalıklardan koruyan ATATÜRK'ü de dinsizlikle suçluyorlar. Bu tuzağa düşmeyin. Bilinki size dinsiz diyen dinsizdir. İnsanların kalbini ancak ALLAH görür.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yahu yukarıdaki yazının neresinde İslam'a hakaret var? Siz önce gidin parklara, tavşanlar gibi öpüşüp koklaşan TÜRBANLI KIZLARA iman dersi verin. Bırakın atesitleri... Ilımlı İslamınızı kurtarın.

Şenol dedi ki...

Cem bey lütfen yazıları bir daha okuyun.
Yazıda KURAN'a ve İSLAM'a hakaret ve aşağılama vardır.
Peygamber yalancı KURAN yalan ve saçmalık peygamber ise bu yalanlarla insanları kandırıp bundan sefa süren bir insan deniliyor.
Bunlar hakarettir, aşagılamaktır.
Ben İSLAMDA ve KURAN'da türban gibi, şeyh gibi, şıh gibi ve daha bir sürü saçmalığın asla olmadığını biliyorum ve söylüyorum. Ama arkadaş bunların kişilerin kendi istekleri olduğunu görmeyip direk İSLAM'a ve KURAN'a ve peygamber'e bağladı. Buda onun doğru dürüst bir şeyler okumadığının bir göstergesidir.
Buradaki amaç insanları saçmalıklardan,sahtekarlıklardan,hainlerden ve yalanlardan haberdar etmek olduğu kadar bunları kullanarak insanları sömüren yobazlara karşı uyarmak ve bu yobaz ve hain taifeyi açık etmek ve de "aleme verir talkını kendisi yutar salkımı" misali türbanı takıp her haltı yiyen sonrada başı açık olanları suçlayanların maskelerini düşürmek değil mi?
Benim yazımda ne ılımlı islam nede türbanı savunma vardır. Ben aksine bunlara şiddetle karşı olan bir insanım. Bunların İSLAM da yeri olmadığını bilirim, ve türban takıp ta her türlü haltı yiyen insanlara İSLAM ve iman dersi verecek de değilim onların zihniyeti ve maksadı zaten belli.
Ben sizlerle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ama bunu yaparken sahtekarlar hariç hiç kimsenin inancını da aşağılamıyorum. Yanlış veya doğru kim neye inanırsa inansın saygılı olmak gerektiğini düşünüyorum (KURAN inanç konusunda insanları zorlamamayı emreder. İnanmayan açsın okusun). Benim ateist düşünceye saygım vardır ve onları ne aşağılarım nede hakaret ederim. Benim bir çok ateist ve hıristiyan arkadaşım da vardır. Onlarla hiç sorunsuz arkadaşlık eder ve konuda tartışırım ama birbirimizi inançlarımız doğrultusunda asla suçlamayız ve birbirimizin inancına karışıp hakaret etmeyiz. sanıyorum sizin bloğunuzun kurallarından birisi de budur. Bu şerefsiz hainlerin bilinçli ve maksatlı davranışlarını hiç bir şekilde tasvip etmeyen ve şiddetle karşı çıkan KURAN'a İSLAM'a ve peygambere mal edilmemeli.
Bu hain ve iki yüzlü şarlatanların oyunlarını bozmaya ve onların maskelerini düşürmeye devam edelim. Ama bunu yaparken lütfen birbirimize düşmeyelim. Aksine bu pisliklerden kurtulmak için omuz omuza verelim.

Cem Akkılıç dedi ki...

Sizin hakaret normlarınız nedir keşke onlardan da söz etseydin. Bir kere benim yazılarımda hakaret yok. Ama DİNDAR GENÇLİĞİN nasıl bir porno tutkunu olduğunu, aranızdan nice sapıkların çıktığını sana gerçek delillerle kanıtlarım.

Bu ve diğer siteme yıllardır DİNDAR GENÇLİKTEN gelen küfür, hakaret ve tehditlerin milyonda birini yayınlasam, okumaktan utanırsın.

Ne kadar küfür, pislik, sapıklık varsa hepsi DİNDAR GENÇLİKTE be kardeşim.


NOT: Bir önceki mesajımda; nerede hakaret var demişim değil mi?

Okuyun kardeşim okuyun. Gerçi siz kuran'da okumuyosunuz ki, bu sitedeki yazıları okuyasınız...

Adsız dedi ki...

''''CEM AKKILIÇ''' sen bu konusmaların hesabını öte ki dünyada nasıl verceksin ALLAH ın yüzüne nasıl bakcaksın bu kadar kişinin ahını alıyosun mezarda rahat mı yatıcaksın sanıyosun madem bu kadar din düşkünüsün CEM AKKILIÇ cadde kenarlarındaki açık saçık sevişen çeknmeden utanmadan ahlaksız teklifler içinde boğulan gün ışığı arayan ucubeler için yol arayıp davan için savaşcağına sen kim oluyosunki kapalıları kötülüyosun unutma cem akkılıç her koyun kendi bacağından asılır saçma sapan bi sayfan var sana ne kadar dert oldu kara çarşaf, türban kendini hiç sorguya çektinmi kaç kişinin günahına girdin açık olmasına rağmen bunların hesabını düşündünmü cem akkılıç son satırlarım sana saçın uzun ama aklın çok kısaa ve çok boş şeylerle uğraşıyosun sana son iki çift lafımdır mahşer yaklaşıyo. sen onu bunu bırakda kendi kabrini hazırla öteki dünya zordurrrr cem akkılıç dilerim rabbimden günahları ararken günahsızların ahında boğul iki elim iki cihanda yakanda olsun burnun topraklarda sürünsün innnnşşalllahhhh...

Cem Akkılıç dedi ki...

Bu kadar bedduayı 2 satıra nasıl sıkıştırdın? Yoksa sen müneccim misin kimin nereye gideceğini bu kadar iyi biliyorsun.

Arkadaşım kafası açık kızlarla neden kıyaslıyorsunuz kendi yediğiniz haltları. Hepiniz aynı şeyin lacivertisiniz ya. Yahu siz değil misiniz biz muhafazakarız diyen. Yahu çıkın parklara gidin türbanlılara iman dersi verin de ılımlı İslam’ınızın onurunu kurtarın. Ama sizde ne gezer onur!..

Millet size kaba etleriyle gülüyor. Kafanızda torba, kafa kılı günah diyerek hepiniz etek giyiyorsunuz, bacak eti sevap, kafa kılı günah mı yani?

Adsız dedi ki...

cem akkılıçmısın nesin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına yazdı mı ki türbanlı bir kızdan bir erkeğin parkta el ele tutuşması birbirini okşaması birbiriyle öpüşmesi yasaktır diye. sen ne karın agrısı yapıyon kendine. artist. ne biliyon evli olmadıklarını ne biliyon nişanlı olmadıklarını. ne biliyon ne anlıyon. indirmişsin pantolonunu meydanda bi oyana sallayın bi bu yana. ey cem sen hiç bi kızla el ele tutuşmadın mı karın agrısı. bi kızla parkta otururken elini omzuna koymadın mı artist. "ben açık kızlarla yaptım" anayasa da geciyo tabi. açık kızlarla cinsel ilişkiye de girebilirsiniz. sana mı kaldı. atatürkten giriyon kurtulus savasından cıkıyon. derdin belli dini taslıyon türbanlıları kötülüyon. her tavuk kendi bacagından asılır. sanane! sanane la :D ne geriyo seni. ne batıyo sana. tüm mesele bitti bundamısın. senin atatürke saygına da kurtulus savasına saygına da. olum önce kendine saygı duy bi la. yayınlama bunu da çok da tın. blog yazarı karın agrısı. sen oku yeter. hatta bu yorumu yayınlarsan ta ... ! benim sözüm meydana degil. o sefil beynine. Sanane lülü sana mı kaldı. TCK ceza vermemis CMK yorum yapmamıs anayasa bahsetmemis. artist. sen mi kaldın bi yazar.

Cem Akkılıç dedi ki...

O KÜFÜRLERİNİ sana aynen geri iade ediyorum. Demek baban annenle parkta birleşip seni imal ettiler. Öyle ya sen de karını parkta becerirsin zaten.

Ama dikkat et, bir gün bir tinerci gelir yanına, omzuna dokunup, kalk bakalım sıra ben de der… Sonra parkta karını alırlar elinden… Öylece kalır avucunu yalarsın densiz sahtekar.

Türkçü Devrim dedi ki...

sadece gülhane parkı mı, bnlar yeşillik buldukları anda başlarlar... Türk halkı salak değil kendi gözleriyle zaten görüyor gerçekleri. hani muhafazakardı bunlar?. ne oldu bunların muhafazakarlıklarına...

tıraşşşş

Adsız dedi ki...

cem denen insan yada baska birsey her neyse bunlar bizi ilgilendirmez kim ne halt yerse yesin herkesin günahı boynuna seninde onların tabiki büyük günah ya cahillik ya dünyanın sonuna yaklastığımızdan onu bilemeyiz ama sen bosver bunlarla kafanı yorma sen git bi kuranın türkce mealini oku kardes kimsenin günahına girme

Adsız dedi ki...

BU TÜRBANLILARI ALLAH ISLAH ETSİN HA BU ARADA KADIKÖYDE BİR ÇOK BUTİK OTELDE ÇATIR ÇATIR YİYİŞENLERİ GÖZÜMLE GÖRDÜM DESEM YERİDİR HATTTA BİR AKRABAM ÇALIŞIYO BIZZAT BI ARA CAY İÇMEYE GİTTİĞİMDE GÖRDÜM YAZIK ACIYORUM SİZ TÜRBANLI KIZLARA HARCANIYOSUNUZ BURALARDA AMERİKAYA GİDİN.

ufuk dedi ki...

Her ne kadar aşırı bir propaganda gibi görünsede, buradaki yayınlarınız bu ılımlı islamcıların yaptıklarından pek bir farkı yok siz tam tersisiniz... Tabi ki kimseyi yargılamaya hakkımız yok ki yargılanacak yer neresidir bunu herkez bilir. Ama gerçek şu ki benim yakınım birisinin bu hallerde izlemek beni yaşarken öldürürdü sanırım... O görüntülerdekiler de birilerinin kardeşleri kızları... Fazlasıyla aşırısınız ama bazı noktalarda hakkınız var..

NO POŞET dedi ki...

Bugün gene türbanlı kız doluydu parklar.

Kerem dedi ki...

Cem bey sayfanızı genel olarak takip ediyorum .Yazılarınızla ,resimlerinizle, videolarınızla gerçekten çarpıcı şeyler paylaşıyorsunuz.Fakat yaptığınız bir yoruma gerçekten şaşırdım.Demişsiniz ki gerçek müslüman BURKA giyer! Herhalde burda şakirtler için kinaye yaptınız. Çünkü birçok yazınızda İslamda başı kapamanın olmadığını yazmışsınız.Umarım bu yorumu ciddiye almamamız gerekiyor.Yoksa sıkça kullandığınız çilekeş Anadolu kadınımız da mı dinsiz ,'fetoşcu' sınıfına giriyor, ülkede Müslüman kadın yok mu diyorsunuz?!Başını geleneksel olarak kapamış Anadolu kadınlarını da zan altında bırakmayalım lütfen.

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban takmayıp başörtüsü takanlar candır can Kerem. Sen mevzuyu çözememişsin.

Ha unutmadan Google'da BONELİ POŞET yaz:)

Adsız dedi ki...

Açık saçlı açık giyimli bir kadın, Camiye, ibadethaneye, mescide o haliyle Dine olan saygısından dolayı girmiyor ! Ama kafasında türban olan riyakar, kendi türbanına bile saygı göstermeyerek Çıplakların içine, içkili ortamların içine karışabiliyor ! İşte fark bu Ilımlı islamcılık = Riyakarlık Sahtekarlık Din sömürgeciliği ! Vatanı 5 kuruşa satar bu dinciler.

Adsız dedi ki...

belki haklisin, ama türbani kötü göstermeye seninde hakkin yok
bir "allah" gercegi,neyse
selam ( "krallut" )

bigmaster dedi ki...

Türbana karşı olmayan;ya da ılımlı bakan ne kadar demokrat geçinen insan topluluğu varsa,bilsinki; Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin baş düşmanıdır.

bigmaster dedi ki...

Türbana karşı olmayan,ya da ılımlı bakan ne kadar demokrat geçinen insan topluluğu varsa,bilsinki; Atatürk'e ve Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğüne karşıdır!

Cem Akkılıç dedi ki...

Değerli yorumların için teşekkürler Bigmaster.

Unknown dedi ki...

Sayın Cem Akkılıç..1.si TANRI değil ALLAH.. Allah'ın 99 İsmine Bak Bakalım Kültür Fırtınası Kaçıncı Adı Acaba Tanrı ? .kendini zeki ve bilgili sanman ne acı.. ABD nin Bu Büyük Türk Devletini Yıkmak İçin Planladığı Bu Planın Büyük Bir Parçası Olduğunun Farkındasındır Umarım (!).. NE Yazık ki O Kadar Zeki Olduğunu Sanmıyorum.. Eğer Ki Çağdaş Bir Ülkede Yaşıyorsak İnsanlar Şapka Şal Veyahutta Başka Bir Aksesuar takıyorsa, Saçlarını Boyatıp Açık Bırakıp Bağlamak onların elindeyse BEN DE TÜRBANIMI TAKARIM.. Mademki herkesin görüşüne saygı duyuluyor, bikiniyle gezene dahi hesap sorulmuyorsa BANA DA HESAP SORUP İLERİ GERİ KONUŞAMAZSIN ARKADAŞIM.. O Sarhoş da geçeceğiniz köprüye hafife alırsın.. SEN AYIK GEÇECEĞİNİ Mİ SANIRSIN (!) =)))

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen TÜRBAN takarsın da hatta o türbana Ayet dersin. Sonra gider o ayetin üzerine güneş gözlüğü kondurursun.

İstersen donu kafana tak karışan yok. Ama bu dona Tanrı’nın emri deme. Tanrı’nın 100 ismi vardır ve bunlar birisi de Tanrı’dır. İstediğimi yazarım sana ne?

ABD planları hakkında çok cahil kalmışsın. Bu siteyi iyice incele. Mesela sağ sütunda oy verdiğin Tayyip’in bir fotosu var. Onu tıkla çıkan videoları izle… Beynini Arapça ile bozma.

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç haklısın.

Cem Akkılıç dedi ki...

Üstte mesaj yazan TÜRBANLI okuyucumuz Başbakan RTE'ye hakaret ettiği için ikinci yorumuna izin vermedim. İsterse hakaret etmeden tekrar yazabilir.

Ayrıca hakaret yorumu istenildiğinde gerekli mercilere tarafımızdan verilecektir.

Cem Akkılıç

Unknown dedi ki...

Hakaret mi? Siz ki benim kime oy verdiğimi bilmeden fütursuzca "Mesela sağ sütunda oy verdiğin Tayyip’in bir fotosu var." derken, hatanızı söyleyip her kapalıyı RTE'ye oy veriyor olarak algılamanızın yanlışlığını belirttim.. İstediğiniz merciye konuyu bildirin bakalım nasıl bir sonuç alırız =) sanırım hakaret davalarından da sarhoşken de geçersiniz siz =) kendisine oy vermiyorum çünkü sayelerinde sizin atınızın alnına gün doğar, ekonomik sarhoşlukla türbanlılara atar tutar oldunuz.. kafa kılı, bacak eti muhabbeti yapan insanlara karşı zaten türban artık şart oldu.. İnsanları etten kıldan itibaren gören sizler yüzünden.. Salyaları akan erkekler, içip hayvanla insan arasındaki tek farkı egale eden erkeklerden korunmak için neyimiz varsa kapatmak bizi yaratanın bizim için sunduğu bir alternatif.. Benim için parkta öpüşen türbanlı da türbansız da birdir.. Günahı yasağı beni enterese etmez ama ahlakıma da uymaz.. Israrla türbanlı olarak belirtmek niye? Ki size ne? Türban erkek nefsine karşı kadının aldığı bir önlem aslında.. Allah'ın emri evet ama siz inancı gereği mum yakanı yermiyorsanız türban takanı da aşağılayamazsınız.. Böyle bir hakkınız değil LÜKSÜNÜZ yok bayım(!) Bu kadar kültür mutasyonu fazla artık.. Bazı taş devri animasyonları görüyorum bazen tarih tekerrür ederi hatırlatıyor bana.. Boyundan bağlanan bir kumaş her yer açıkta.. =) ama işte bu da moda, medeniyet imgesi çıplaklık da.. Yok yaa =)) Bir iki tane türbanlı yapıyorsa demem ben Allah ıslah ede kaç tane varsa, ama sapla samanı ayırmaya da ilminiz yetmiyorsa o çeneler kapanacak! Gerek boynuma taktığım şal, gerek kafama taktığım türban, gerekse de giydiğim etek sizin derdiniz olmuşsa Allah dert vermemiş size ya..

Cem Akkılıç dedi ki...

Tamam, iyi güzel ama Başbakan RTE’ye neden ağır hakaret ettiniz? Başbakanı neden karıştırıyorsunuz?

Türban tartışmaları için size diğer sitemizi tavsiye edelim. Ama hakaret etmeyin hanımefendi. Linkimiz hemen altta.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlar kuaförden çıkmıyorlar. Erkek kuaförler o kızların saçlarını elliyor, boyuyor icabında okşuyor. Günah değil mi?

Adsız dedi ki...

valla ne yalan söyleyim ben türbanlı kız görünce tahrik oluyorum. Cem Akkılıç'a türban fanatikleri çok şey borçlu.

Murat Kemer dedi ki...

Bizim Bursa'ya gelin gözünüz türbanlı kız görsün. Her köşe başında, her oturakta, kısacası buldukları her boş mekanda sevgilileriyle öpüşen türbanlı kız görebilirsiniz. O kadar çoğaldılarki virüs gibi yayıldılar. Hepsi cumhuriyet düşmanı. Işık okullarında ve abi toplantılarında bunlara Türk düşmanlığı öğretiliyor. Hiç bir türbanlı cumhuriyet ve laiklikten hoşlanmaz.

Bir de bu aralar şal gibi bir şey moda oldu... Tam ibiş oldular.

Murat Kemer

Adsız dedi ki...

türban denilen iğrenç arap bezi iyice ayağa düştü.

OsmanLı torunu dedi ki...

Buraya küfür yazdıgımda onaylamıyacaksın cem akkılıç..
Bu üLkede yaşıyorsan gelenegine görenegine dinine göre yaşıyacaksın.
Allahın emrine dil uzatıp daha sonra atatürke saygı duymamızı beklersiniz bizden. sevdirseydiniz atatürkü atatürk olmasaydı sizin gibi imansızlar olmuyacaktı. Allah gene bize bu günleri yaşatacaktı ama. sizlerle ugraşmamız gerekmiyecekti.
o bez parçası dediginiz Allahın ayeti. Barbaros şansal'da sen gibiydi cevabını aldı en kısa zamandaa sen susmasanda susturulacagına inan .. şimdi ister devam et ister yazma ama elbet birinin karşısına çıkıcaksın..

Cem Akkılıç dedi ki...

Bu sayfada videolar var iyi izle. Kuran'da türban ya da başörtmek yok... Avret yerleri örtmek var.

Sizin gibi siyasal İslamcılar bunun bir emir olduğunu söylüyor. Siyasete malzeme yapmak ve ayrıca türban satıp köşeyi dönmek için iyi uyuttunuz milleti... AKP defolup gittiğinde zambak çiçeği gibi açacaklar kafalarını. Biz de o zaman soracağız kızım hani senin dinine ne oldu?

Ayy dünya görüşüm değişti falan gibi laflar edip kafalarını açacaklar. Kafaları oksijen alacak...

Zaten Müslümanların geri kalmasının en büyük nedenlerinden biri kafalarının çalışmıyor olmasıdır.

Eee kapalı ve güneş ışığı (D VİTAMİNİ) almayan kafa çalışır mı? ÇALIŞMAZ...

*

Bir toplum düşünün, bu toplum dönüştürülerek ve İslam sosuyla kandırılarak muhafazakâr yapılmaya çalışıldı. Toplumun yarısı inandı AKP’li siyasetçilere... Şimdi kendilerine biz muhafazakâr diyorlar. Muhafazakâr ne demektir? Kendini muhafaza etmek anlamındadır. İyi ama başta Facebook ve Twitter olmak üzere her gün neden binlerce türbanlı kızı görüyor Türkiye?..


Muhafazakârız diyerek milleti uyutanlar neden kendilerini teşhir ediyorlar…

İşte verdiğim adres Sosyal Medya’dır…

Hala bilmeyen kaldıysa verdiğim adres açık. Yüzlerce değil binlerce türbanlı neden kendilerini teşhir ediyor? Neden çarşaf çarşaf hem de şuh bakışlı fotoğraflarını yayınlıyor?..


Ha bir de şu var, şort giyen kızlara orospu diyen haysiyetsiz İslamcılardan hiç tık çıkmıyor. Demek ki Sosyal Medya’dan ve parklarda öpüşen binlerce türbanlıdan memnunlar Tersi olsa dünyayı ayağa kaldırırlardı.

Hanzade dedi ki...

Mirosoftun sahibi ateist. Peki bu müslümanlar neden bu ateistin icat ettiği bilgisayarı kullanıyor? Günah değil mi? Ahahahah süper bu İslamcılar. Tezat denizinde boğulmuşlar.


NOT: Osmanlı bu kadar iyi birşeydi de neden çöktü?..

Unknown dedi ki...

başörtüsü Kuran-ı Kerimde geçtiği için(Allah kelamı) uygulanması farzdır...blogu kaç yıldır takip ediyorum gerçekten gösterilenler içler acısı..çok yazık..o reziller yüzünden hakiki tesettürlülerin hakkına giriliyor...

Adsız dedi ki...

Hani çağdaşlık çağdaşlık diyorsunuz ya siz uzay mekiği gönderdiniz de kanadına başörtümü takıldı.. kızlar başörtü taktı diye atatürk unutuldu mu? başörtüsü takıpda altına mini etek giyenlere yorumunuzda haklısınız ama çağdaşlık diye pantolonu çıkaran siz değil misiniz?başörtü takıpta devleti mi yönettiler bunun için mi ab ye giremediniz?AB nin istediği belli sizin onlar için yaptıklarınızda ve sizin kim olduğunuzda belli ayrıca "atatürk hepimizin atasıdır ne siz unutursunuz onu ne de biz.."

Cem Akkılıç dedi ki...

Peki siz o İslamcı gericiliğinizle MEKİK yapabilecek misiniz?

Bakın şarlatan alkolik Necip Fazıl'ın mekik sorusuna bu yazı ile karşılık verdim.

Linkte;
http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2013/01/mekik.html

Üstte yorum yazana NOT: Hiç bir ulusalcı zaten Avrupa Birliği'ne girmek istemiyor.

Sen ne cahil bir İslamcısın.

Adsız dedi ki...

insan terbiyesi ahlakı ve karakteri sen de aradım yaptıgın ve yazdıklarında sözü okunur mu diye dikkatle emeğine saygı göstererek okudum, izledim ama sen ve senin gibiler her türlü kaybeder başta görüşe saygı yok sende cahillere musemma yok sen de haksızlıga karşı koyma yok yani gerçektende okunmak ve kalıteli olmak istiyosan ilk olarak saygı duymalısın yani sende hata daha ilk başta sen ne bu dünya ne öbür dünyada(yani benim inancıma göre o yobaz dedigin Allahın tam olarak tebligini bilmeyenlerin inancına göre)bu yazdıklarınla insanların hakkını ödeye bilirsin bence sen biraz bunlarla meşgul ol ve de yazdıklarında iftira atmadan duyduklarını yazmadan once araştır. ne kadar doğru ne kadar yanlış benim saygısız kardeşim...

Nurcan Öztürk dedi ki...

türbanlı kızların tamamı kuaföre gidiyor. kuaförlerin tamamı erkek. o erkekler türbanlı kızların saçlarını görüyor, okşuyor,elliyor... Günah değil mi bu?

Adsız dedi ki...

Benim güzel kardeşim Cem Akkılıç.Ben Allahtan korkuğum için örtünen bir genç kızım.Ben vücut hatlarımı göstermeyen renksiz ve uzun bir pardesu giyer,başörtümü yakama kadar örterim ,ne topuz yaparım nede makyaj.Ben Allah korkusundan erkeklere mecbur kalmadığım sürece bakmam.Başımı yerden Alamam ,ben böyle örtülüyüm :_( .Peygamberimiz asırlar öncesinden sizin bu sitede koyduğunuz resimler gibi giyinenlere giyinmiş çıkpaklar demektedir.Yani vücut hatlarını gösterenlere giyinmiş çıplaklar demiş ve cennete giremeyeceğini belirtmiştir.Lütfen araştırın.Bunu peygamberimiz asırlar öncesinden demiştir.Ve size hak veriyorum.Bu giyiniş şekli yanlıştır.Ama islamiyette saygı ve hoşgörü vardır.Ben bir yahudiyede ,hristiyanada islami şartlar içerisinde hoşgörülü ve saygılı biriyim her zaman.Bu kardeşlerimde yanlış örtünmüştür.Şimdi size soruyorum , hangi din dört dörtlü uyuyor kurallarına ? Yahudilerde ,hristiyanlarda ,müslümanlarda hiç biri dört dörtlük uymaz.Uyamaz ,insan hataya düşebilir.Bize uyarmak düşer.Ben hayatım boyunca hiç küfür etmedim.Ben saygılı biriyim.Size bile duacıyım biliyor musunuz ? Allah doğru yolu göstersinde kardeşime diye.Müslümanların hatalarını ve yanlışlarını gösteriyorsunuzda bizim gibi alçak gönüllü ,saygılı ,hakkıyla yaşamaya çalışan ,hatta sağlığınız için duacı olabilen bu müslüman kardeşlerinizi neden görmezlikten gelirsiniz ?

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi güzel söylüyorsun da benim örtülü kardeşim; dincilerde hoş görü denilen şeyin zerresi var mı acaba?

Cem Akkılıç dedi ki...

Biz doğruyu gösteriyoruz; neden SİZE BİLE diye yazdın anlayamadım?

Adsız dedi ki...

Ahhh benim güzel kardeşim.Konyaya bir gelsende islamiyeti hakkıyla yaşayan kurana göre yaşayan dostlarımı bir görseydin...Onlar kadar güleryüzlü ,sıcakkanlı,tatlı dilli ve güzel ahlaklısını göremezdin.Bende güler yüzlü biriyim.Allah kuranda öyle bir hayat yaşamayı emretmişki ,şüphesiz ben kuran ahlakı kadar güzel bir ahlak daha görmedim.Kuranda iyilik ,hoşgörü ,saygı vardır.Dinini kurana göre yaşayamayan insanlar varsa bunda dinin ve kuranın suçu nedir ? SİZİN GİBİ DERKEN ,resminize baktım.Sizin gibi tertemiz ve çok güzel bir yüze sahip bir insana dedim.Çok masum ve güzel bir yüzünüz var.Düşündüm ,böyle güzel bir şahsiyet nasıl olurda kuranın emrine karşı gelir...Oysaki kuranda Allah demiştir ki bir ayetime yoktur derseniz kafir olursunuz demiştir...Keşke bayan olsaydınızda sizinle yakından ilgilenseydim ,konuşsaydık,emin olun sesimi duyduğunuzda bile samimiyetimden emin olurdunuz ,güler yüzümü hiç eksik etmezdim size :) ,ama maalesefki erkeksiniz ve Allah kuranda erkeklerle samimi görüşmeyi haram kılmıştır.Ben ilahiyat öğrencisiyim.Çocukluğumdan beri islami eğitim alıyorum Konyada.Ben islamiyette ilk neyi öğrendim biliyor musunuz ,Aşkı,sevgiyi,hoşgörüyü.Ben bunu beş yaşında öğrendimm.Mevlana derki ,GEL ! binkere tövbeni bozmuş olsanda yine gel.Ben yeni kapandım fazla olmadı.Açıkken çok güzel ahlaklı ,saygılı ve hoşgörülüydüm ,sevgi doluydum...Şimdi kapandım ve bu güzel ahlakımdan hiç bir şey değişmedi.Örtü insanın kişiliğini değiştirmez güzel kardeşim.Kötü ahlaklı arkadaşlarımda vardı ,onlarda kapandı ama onlar yine kötü ahlaklı ! Eğer ahlak değerleri örtü ile değerlendirilecek olsaydı ,tüm kapalılar güzel ahlaklı olurdu.Ama değil.Peki ya kapalı olmayanların hepsi güzel ahlaklı mı ? Değil.İnsanları kişiliğiyle yargılayınız.SEn örtü yok diyerek kafir olma tehlikesi içerisine girdin,Şüphesiz Allah en doğruyu bilendir.DUA et Allahım doğru yolu göster bana de ,emin ol gösteririr.Keşke bayan olsaydınızda yakından görüşebilseydik.Hoş görünün islamiyetten geldiğini uzunca anlatsaydım size.Sesim çok ince birazda kısık gibi ama olsun tamamen gidene kadar anlatırdım.:)))

Adsız dedi ki...

Biliyorum biraz fazla olacak ama :) önemli olduğu için söyleyeceğim güzel kardeşim.Mustafa Kemal Latife Hanım Fethi Okyar ve eşi

Öncelikle şunu kesinlikle belirteyim ki pek çok kimsenin zannettiğinin aksine Atatürk devrimleri olarak tanımlanan eylemler ve bu eylemlere kaynaklık eden kanunlarda en ufak bir şekilde kadın giyim kuşamına değinilmez.

Devrim kanunlarından konu ile ilgili ikisi şapka kanunu ve kılık kıyafet kanunu daha ziyade devlet memurlarının ve din adamlarının nerede ne şekilde giyineceğini tanımlar. Yabancı devletlere ait üniformaların giyilmesini ve dini mekanlar dışında din adamlarının dini üniformalar giymesini yasaklar .

Kadınların çarşafı, başörtüsü ya da türbanı bu kanunlarda konu dahi edilmez.

Çoğu türban ya da başörtüsü muhalifi devrim kanunlarında Atatürk'ün bu giyim kuşamı yasakladığını zanneder, Atatürk bırakın türbanı, başörtüsünü çarşaf ile dahi uğraşmamıştır.

Evli olduğu Latife hanım ve köşkün ilk hanımefendisi Fikriye hanım hem türbanlıdır hemde çarşaflı. Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım ve kızkardeşi Makbule hanımda başörtülüdür.

Cumhuriyetin ilk dönem ileri gelenlerinin hepsinin eşleri başörtülü ve çarşaflıdır.

Zannedildiğinin aksine başını son açanda İsmet İnönü'nün eşi Mevhibe Hanımefendidir.Bürokratik oligarşinin iktidarına karşı çıkan bu toprakların insanları ise üretim biçiminde modern olmayı, çağdaş olmayı benimserken yaşam ve tüketim biçiminde yerel, özgün ve kendi gibi olmayı seçti. Opera değil türkü dinledi, pizza değil lahmacun yedi, viski değil rakı içti, oruç tuttu, cumaya gitti, eşi kızı başını örttü.

Bu toprakların insanı çalışıp çabalayarak modern, çağdaş toplumların insanları gibi üretip küresel ölçekde onlar ile rekabet ederek güçlendiler, zenginleştiler. Bu topraklarda gerçek bir üretim devrimi yaşandı bu devrimin sonucunda yeni bir burjuva, işci ve köylü sınıfı oluştu ve doğal olarak da kendi topraklarında, kendi iktidarların,a kendi öz kimlikleri ile sahip çıkmaya başladılar. Toplum yüz yıllık cunta dikta yönetiminin kalıplarını kırıp, parça parça edip demokrasi yolunda hızla ilerlemeye başladı.

90 lı yıllardan sonra gelişen, güçlenen bu yeni sınıflar bürokratik oligarşiden adım adım iktidarı almaya ve bütün iktidar kalelerini birer birer fethetmeye başladı.

Türban sorunu işte bu dönemde ön plana çıkmaya başladı çünkü bürokratik oligarşinin iktidarından pay koparan bürokrasinin iktidar kalelerini tek tek fetheden bu yeni insanların eşleri başörtülü ya da türbanlıydı.

Önce belediye başkanlıkları, sonra başbakanlık sonra da Cumhurbaşkanlığı makamları bürokratik oligarşinin denetiminden çıkıp eşleri türbanlı bu yeni insanların eline geçti. Hemde darbe ile ihtilal ile değil tamamen yasal seçimler sonucu oluşan halk iradesi ile.

Bürokratik oligarşi ve yandaşlarını Türbana bu kadar tepkili olmaya iten gerçek sebep işte budur türban bu yüz yıllık sınıf savaşının bayrağı haline geldi bürokratik oligarşinin iktidar kalelerinde görünen her türbanlı baş eski egemenlere kaybedilen yeni bir mevzi, imtiyaz ve gücü hatırlatıyor. Bu yüzden bu kadar tahammülsüzler ve bu yüzden bu kadar antipati ile yaklaşıyorlar.

Yoksa konu yahut sorun din, dindarlık, şeriat ve saire değil...

Cem Akkılıç dedi ki...

Şimdi kapandım güzel ahlakım değişmedi diyorsun. Demek ki kapanmaya, yani başına BONE ve TÜRBAN takmana gerek yokmuş güzel kardeşim.

Evet, Konya'ya geleceğm... Türkiye'nin en çok içki satılan yerini ve binlerce türbanlı kızın seviştiği Alaaddin Tepesi;'ni merak ediyorum.

Cem Akkılıç dedi ki...

Burada anlatılmak istenen başını örtenlerin ahlaklı ve ya ahlaksız oluşları değil. İslam'da baş kapatma yok...Öyle olsa peygamberin karıları kafalarına RENKİ BONE takardı...

Bu Yahudileriin sizleri uyutma projesi...

İsrail nasıl kuruldu bir araştır bence :)

Adsız dedi ki...

Haklısın kardeşim.Peygamberlerin eşleri renkli bone takmadı ,onlar çarşaf giydi.Peki ya örtünme Allahın emri değil di o zaman kuranda nur suresi indiğinde ,neden peygamber eşleri ve diğer kadınlar çarşafa büründüler ? Bu görüş hakkında bir çok sahih konular ve ayette vardır.Bunu açıklar mısınız kardeşim ? Ben Konyaya gel derken dostlarım dedim farkındaysanız.Onlar kuranı hakkıyla yaşarlar...Kötü kapanan arıyorsanız onlar dünyanın heryerinde hemen hemen vardır.Çünkü bu bir kıyamet alameti...

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 228   Yeni› En yeni»

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı