Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Mehmetçik vakfı



Onlar bu milletin yılmaz savunucuları. Onlar namusumuzun bekçileri. Bu topraklar için canlarını veriyorlar...

Öbür tarafta din-iman, yardım adı altında bu ülkenin insanları soyuldu. 41 Milyon Euro çarpıldılar. (2008 Şubat ayı itibariyle)
Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkesinde ne yazık ki bu soygun hâlâ devam etmekte.

Artık bu arsızlığa DUR demeliyiz!

Günaha ortak olup, çocuklarımızın geleceğini İslamcı yeşil çetelere kaptırmayalım.

Cemology Onuncu köy

SIRA BİZDE

Mert Onbaşılar, Mustafa Çavuşlar, Mehmet Üstteğmenler ülkemizi düşmanlardan korumaya çalışırlarken Şehit düşüyorlar, Gazi oluyorlar. Hepsi geride gözü yaşlı analar, babalar, eşler, çocuklar ve akrabalar bırakıyorlar.

Bu Millet Onlar için ağlarken, DENİZ FENERİ çetesi DİN-iMAN adına para toplayarak, utanmadan yüzsüzce hortumculuk yapmaya devam ediyor. Yetimlerin hakkını çalıyor.

Alman savcıları bu büyük sahtekarlığa el koyarken, şimdi sıra biz Türk milletine gelmiştir. Utanmaz soygunculara ''DUR'' deme sırası bizlerindir.

Cem Akkılıç
14 Eylül 2008
 * * *

İşte karşınızda ‘’Sayın Öcalan’’ ve ‘’KELLE’’ videoları.

Tayyip Erdoğan’ın kendisi; ben o konuşmayı yapmadım demez iken, yani kaydı kabul ettiği halde hâlâ ses onun sesi değil diyenler çok komik oluyorlar... 

Tayyip Erdoğan 14.01.2000'deki RADYO PROGRAMI ile ilgili sadece "MÜFLİS TÜCCAR ESKİ DEFTERLERİ KARIŞTIRIR" demiştir. BU NE DEMEK? Eski DEFTERDE VAR demek olmuyor mu? Kısacası bu konuşmaları kabul ediyor.


Videoları izlerken hoparlörün sesini iyice açın ki, komşularda uyansın. Çünkü bu görüntüleri TV’lerde izleyemezsiniz. Bütün kanalları A.B.D desteğiyle ve çeşitli yöntemlerle devşirdiler, emir kulu yaptılar.
*




*
MEHMETÇİK VAKFI

 *
Amerikan askerleri boş zamanlarında eğlence olsun diyerek camileri bombalıyor, Tayyip o askerlere DUA ediyor, başarılar diliyor!.. Tayyip'in ağzından çıkan bu laflarda MONTAJ değil ya? Gerçek belgelere bile MONTAJ diyen dincilere duyurulur.
**
A.B.D askerleri milyonlarca Müslüman Iraklı kadına dünyanın gözleri önünde tecavüz etti. Çoğunu hamile bıraktı. Peki, bizim asıp kesen dinciler nerelerdeydi?.. Soruyorum nerelerdeydiler?..

Bunlar kimin uşakları?


7 yorum:

Sevinç Durdu dedi ki...

Dünyanın hiçbir ülkesinde bir başbakan şehitlerine kelle, 40.000 kişinin katiline sayın demez, diyemez... Hem de iki ayrı yerde söylediği anlaşılıyor. Bu bir gaf değil. Böyle birisi değil başbakan muhtar bile yapılmaz dünyanın hiç bir ülkesinde. Olacak şey değil... İzlerken ben utandım.

Adsız dedi ki...

mhp dur diyecek

Neslihan dedi ki...

Gül'ü Cumhurbaşkanı yapıp, türbanı savunarak mı DUR diyecek?

Adsız dedi ki...

elllerine, yüreğine sağlık Cem Akkılıç. Sitenin takipçisiyim. cesaretin ve mükemmel kaleminle umut veriyorsun.

Adsız dedi ki...

cemmisin nesin senin atanda cami yaktı yıktı ona neden laf etmiyorsun amerikan askeri gavur yapar yapar ama senin atan neden yaptı onlar hatta yıkmakla kalmadı camileri ahır yaptı!

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

Hacı baban sana bilerek yanlış öğretmiş cahil kereta... Camiler silah deposu olarak kullanılmıştı Yunan'a karşı. Ne ilginçtir, senin sakallı deden ise, ganimetler karşılığı Yunan ile işbirliği yapıyordu.

Adsız dedi ki...

YANDIK FİLİSTİN İSRAİL OLUCAZ israilLİLER FİLİSTİNE NE YAPTIYSA BURAYADA YAPICAKLAR EYVAHHH BÜYÜK israil projesi tamamlanmak üzere bittik ölüm hapını yuttuk işte o zaman herkez anlıyacak ama çok geç olucak israil TÜRKİYEyi kuşattığı zaman camilere rahat gidecekmiyiz namaz bile kıldırmayacaklar ben sonumuzu merak içinde bekliyorum

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı