Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Hoca efendi ne cevap verecek!..


Kuran Ayetleri meğerse çok sertmiş…

19 Mayıs'ı yasaklayan kafaya göre; Kuran’ı da yumuşatmak gerekliymiş…

Amerikan projesi Ilımlı İslam’ın Kardinali aynen böyle buyuruyor!

Düşündüklerini ise birer birer uygulatmasını biliyor.

Ve dünyada bir sürü kutsal şehir varken, okyanus ötesinin gözü yaşlı ağlak Kardinali Fethullah hazretleri, A.B.D’nin kucağında pişkince oturmaya devam ediyor.

Haftanın bir günü kameraların karşısına kurulup, ajitasyonlu gözyaşı dökerek internetten vaaz
veriyor, din sömürüsü yapıyor!..  İlkokul mezunu müezzinden bozma Kardinalin, milyonlarca Amerikan dolarına nasıl hükmettiğini ise bir Allah’ın kulu sormuyor, soramıyor.

Ağızlarındaki tek lakırtı, Türkçe Olimpiyatları…

Neymiş; Türk bayrağını yurt dışında dalgalandırıyorlarmış!.. Başka anlatacakları masal yok zaten…

Şimdi ben de bir denizci olarak çıkar derim ki; Türk bayraklı binlerce ticari gemi var. Bunların çoğu dünyayı dolaşıyor, bayrak gösteriyor. Gemilerde çalışan insanlar emekçi ve kazandıklarını sonuna kadar fazlasıyla hak ediyorlar. Çoğu denizcimiz kriz bahanesiyle keriz yerine koyulup maaşlarını  bile alamazken, cemaatin kasasına milyonlarca dolar para akıyor.

A.B.D ajanı yetiştirdiği gerekçesiyle Fethullah takımının okulları, Rusya ve Türkmenistan tarafından kapatıldı, elemanları sınır dışı edilip kovuldu. Demek ki Ruslar ve Türkmenler yurtdışında bayraklarının dalgalanmasının(!) ne anlama geleceğini erken uyanmışlar.
*
Haziran genel seçimlerinde AKP’yi destekleyeceğini açıklayan cemaat ile AKP’nin arasına ufaktan kara kedilerde giriveriyor. Örnek olarak; yakın geçmişte Yeni Akit Gazetesi yazarı Prof. Şaban Şimşek'in kaleme aldığı "Allah bu memleketi cemaatçilikten korusun!.. Amin" başlıklı yazısı tesadüf değil.

Mesela; Sayın Tayyip’in bağırsak ameliyatı sonrasında bir geçmiş olsun mesajı gelmemişti Pensilvanya’dan…

Acaba Fethullah ve Sayın Tayyip arasında yaşanan gerginlikler cemaat-iktidar arasındaki güç kavgası olabilir mi?

Kabak gibi duran bir gerçek var; AKP tayfası Fethullahçıların büyümesinden endişe ediyor.

Bu bana; tarihte, Hitler’in S.A birliklerinin güçlenmesi karşısında aldığı tutumu hatırlatıyor.

Elbet bunu da zamanla öğreneceğiz…

*
Şimdi bir olayı hatırlatmak için biraz eskilere gidelim.

AKP, Amerika’dan aldığı açık ve net direktiflerle, 2007 yılından sonra Cuma hutbelerinde okunan ALİ İMRAN suresini yasaklamıştı. Aynı yılın Milliyet gazetesi arşivlerinde bu haber aynen duruyor. İsteyen arşivden bulup okuyabilir. Hiç lafı uzatmayacağım. Gidin Cuma günleri camiye ve hoca efendiye sorun; yahu Hocam, sen bu sureyi neden okumuyorsun?..

Mutlaka sorun bakalım; Hoca efendi ne cevap verecek!..

Diyeceğim şu ki; ayeti-sureyi yasaklayan Amerikancı kafa, 19 Mayıs’ı ortadan kaldırmış, sizce süpriz mi?..

Cem Akkılıç
14 Ocak 2012

19 Mayıs kutlamaları İtalya'dan alındıysa, dini kutlamalarda Türk'ün düşmanı Araplardan alındı. C.A

Yasaklanan 19 Mayıs Törenleri bu şekilde kutlansın








Kuran Ayetleri çok sertmiş. Yumuşatmak lazımmış. Adam sanki Yumoş ile çamaşır yumuşatıyor.

 

Türk Ordusunu Türkiye'nin koruması lazım


35 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir ayağı çukurda olan Fethullah umarım yaptıklarının hesabını bir gün adalet karşısında verir.o kadar paranın nereden geldiği belli olmayan servetin hesabı sorulmalı çünkü.

Cemil Yurt dedi ki...

ölümün bile bir adaleti var, bir de utanmadan ALLAHin ismini aniyorlar...

Arif Solak dedi ki...

Ben bu adama kızmıyorum cahil yığınlara kızıyorum.

Adsız dedi ki...

fetulah kadar başınıza taş düşsün emi. kıskanmayın adamı

Adsız dedi ki...

Yukarıda mesaj yazan ezik, anlaşılan senin kafana çok taş düşmüş olmalı ki ezik kalmışsın.

Adsız dedi ki...

senin ben varyaaaaaa ......... serefsiz Allah senin belanı verir nsılsa

Cem Akkılıç dedi ki...

Burası Türkiye, bakarsınız bir gün gelir rüzgar aniden terse dönüverir. Hatta o zaman Amerika bile kurtaramaz bazılarını. Gerçi Amerika işi bitince kullandıklarına neler yapıyor en son Mısır'da gördük...

Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk ve Devrimleri.

Adsız dedi ki...

Adam resmen kelimeyi saadetten Muhammedi kaldırdı. Hala bu fetıya tapınıyorlar.. yuhhh diyorum yuh.

Adsız dedi ki...

Türk bayrağını dalgalandırmak bu hainlerin eline kaldıysa vah Türkiyem vah denir buna.

Mustafa Bektaş dedi ki...

ÇOK SAÇMA BUNA KEDİLER BİLE GÜLÜYOR ÇÜNKÜ 19 MAYIS 23 NİSAN,30 AGUSTOS MİLLİ BAYRAMLARIMIZDIR AKSİNİ SÖYLEYENE SEN KİMİN UŞAGISIN DEMEK LAZIM GELİR

Alamutlu Tunc dedi ki...

muhabbete katilmak istiyorum

Adsız dedi ki...

fetullahı kıskanmayın bu kadar..

Cem Akkılıç dedi ki...

Fethullah Gülen’i kıskanmak!.. Bu nasıl bir şey? Diyelim ki Fethullah’da kıskanılacak bir şey bulduk… Milyonlarca Dolarını kıskanmış olalım… Dağıtsana o kadar parayı fakir Müslüman’a demezler mi?..

Adsız dedi ki...

Rusyada geçit vemedi, Almanya da yasak etti hatta Milli Görüş (Cumhurbaşkanımızın aktif çalıştığı teşkşlat) yasak, bunlar Türkiyede at koşturuyorlar. Mustafa Kemalcileri neden içeri atıyorlar? Önlerindeki setleri yok edecekler, istedikleri yaşantıyı gerçekleştirecekler.

Adsız dedi ki...

öncelikle şunu söymek istiyorum siz fetullah gülen hoca efendiye ve yahut diğer dini alimlerin mal varlığı yahut (size göre ) yaptıkları hataları araştıracağınıza kendi müslümanlığınızı sorgulasanız daha ehemmiyetli bir işte bulunmuş olmazmısınız...?. ayrıca hoca efendinin milyar dolarlara sahip olduğunu ve neden bu paraları fakirlere dağıtmadığını soruyorsunuz ozaman soruyorum size okadar parası var da neden iki göz evde sürgün hayatı yaşıyor birde fakir müslümanlara yardım etmiyor diye tenkitte bulunuyorsunuz siz elnizden geldiğince din kardeşlerinize yardımda bulundunuz mu gelip başkasının (size göre ) mal varlığı hakkında yorumda bulunuyorsunuz...?. fetullahçı diyip eleştirdiğiniz cemaat hiçbir karşılık beklemeden sayıları belirlenemeyecek kadar çok öğrenciyi okutuyor bunları görmezlikten gelme hakkını kimden buluyorsunuz..?. kusura bakmayın ama sizin bu konuştuklarınıza çocuklar bile inanmaz.. ( imanı zayıf olan cahil kardeşlerim hariç tabiki ).... başkalarının ayıplarını eksikliklerini araştırmayın başkalarının ayıp ve günahlarını örtmede gece gibi olun ki mevlamda sizin günahlarınızı örtmede gece gibi olsun...

Cem Akkılıç dedi ki...

Oldukça komik bir yorum yazmışsın. Fethullah 2 göz evde değil, eskiden Hıristiyanlara ait olan dev bir çiftliğin içinde muhteşem bir malikanede yaşıyor. Hiç bir şey yapamıyorsan Google’dan oturduğu yerin fotoğraflarına bak.

Demişsin ki; ‘’Fethullah sürgün hayatı yaşıyor!.’’ İyi de yargılandığı mahkemeden İktidar desteğiyle beraat etti hazretleri… Yani bir sürgün söz konusu değil. Diyelim ki Türkiye’ye gelmek istemiyor hazretleri, o zaman neden İslam ülkelerine yerleşmiyor?

Parası olmadığını söylediğin o Fethullah nasıl oluyor da o kadar öğrenci okutup, geleceğin ajanlarını yetiştiriyor?

Kendi kendinize çelişiyorsunuz… Sonra da dut yemiş bülbül gibi susup, somut cevaplar veremiyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Fethullah hakkında...

http://www.odatv.com/n.php?n=fethullah-gulen-telekulagin-sirrini-verdi--1501121200

.

Pelin dedi ki...

Akepe'liye Sormuşlar, Vatan mı? Yoksa Para mı? Diye.... -...Fark etmez demiş, "Ben İkisinide Harcarım" :-)

Adsız dedi ki...

KONYA’da 25 yaşındaki bilgisayar programcısı Alper Ayhan, avukatı Ahmet Gürol Şağban aracılığıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının başkent dışında sadece okullar ve öğrenciler ile kutlanmasını, stadyumlar ve meydanlarda kutlanmasını yasaklayan genelgesinin yürütmenin durdurulması ve iptali için Danıştay’a başvurdu.

Türkçü devrim dedi ki...

AKP medyası çatırdıyor... Ahmet Altan şutlandı...

http://www.muhalifgazete.com/30086-AKP-kendi-cocuklarini-yemeye-basliyor.htm

.

Türkçü Devrim dedi ki...

Fethullah Gülen'in Şifreleri

Beton Kemal: Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya takılan adlardan biri. Diğerleri de “Musti, Kefere, Deccal, Öküz Aleyhisselam, Öküz Kemal, Kemal Ağa”dır.

Talihsiz Dönem: Fethullah Gülen’in Cumhuriyet Türkiye’sine taktığı isimlerden biridir. Diğerlerini de “karanlık ya da upuzun hicranlı dönem” diye kitaplarında bol bol kullanır.

Şer Odakları: Bunların en başında Türk Silahlı Kuvvetleri gelir. Daha sonra o günün şartlarına göre Fethullahçılıkla uğraşan gerçek ve tüzel kişilerin tamamı bu sınıflamaya girer.

Karşı Cephe: Fethullah Gülen’in önceleri laik kesim için kullandığı, şimdilerde kendisine karşı olan herkesi dâhil ettiği insanlardır. Sık sık aynı anlamlı olarak “hasım cephe” tanımını da kullanır.

Kaynak: Fethullah Gülen'in sağ kolu Nurettin Veren

Mehmet Şenay dedi ki...

Eğer tüm yöreler İzmir gibi çağdaş,demokrat, uygar olsaydı... Bu kara yazgı ile cebelleşip, bu ilkel ve çağdışı kafalılarla tarumar olur muydu memleket?..

Cem Akkılıç dedi ki...

BADEM’in idolü Menderes 1957 yılında BM'de Müslüman Cezayir’in bağımsızlığına karşı Fransa’nın lehine oy kullanmıştı.

Adsız dedi ki...

YOBAZLARIN işine geldiği gibi konuşmalarına örnek:

+Kanka yarın geneleve gidelim mi?
-Olmaz kanka yarın Ramazan'ın ilk günü çok günah.
+Ya öylede kanki kim dört dörtlük müslüman ki?
-Doğru lan :) yarın kerhaneye gidiyoz o zaman :D

Tamer dedi ki...

Kurban bayramı evlerde aile içinde kutlansın, yazın terliyoruz kışın üşüyoruz, yazın kurbanlar kokuyor ortalık kan gölü, derileri toplayanlara hır çıkarttırıyor, kesemeyenler utanıyor,et kokuları fakiri imrendiriyor,,, falan filan..

İmam hatipliler ve onların yüksekleri Türkiyeyi ortaçağa sürükledi.Suudi Arabistanla yarışır hale geldik.Bu okulların artık kesin olarak kapatılması,Üniversitelerden ilahiyat fakültelerinin azaltılması artık bir zaruret haline gelmiştir.Ayrıca Diyanetin sadece cenaze kaldırma işlerinden sorumlu bir genel müdürlük haline getirilerek işlevine son verilmesi gerekmektedir.Kim hangi dindense ibadetinin ve ibadethanesinin masrafını kendi cebinden öder.

Devlet dinin içinde olamaz.

Ayrıca Bilhassa İstanbulda camilerden açılan yüksek volümlü hoparlör yayını nedeniyle Ezan çevreyi rahatsız eden,Kulak patlatan bir unsur haline gelmiştir.Bu husus gürültü normlarına aykırıdır.Camilerdeki hoparlörler çevreyi rahatsız etmeyecek hale getirilmeli en iyisi tamamen yasaklanmalıdır.Ezan insan sesiyle okunmalıdır.

Herkes müslümandır yada müslüman olacaktır diye bir kaide olmadığına göre imamlar diğer insanlarada saygı göstermelidirler..

falan filan.. ne o çok mu garip?

ne o çok mu garip?

Adsız dedi ki...

cuma namazını kazaya bırakanlar ne kadar kolayda ahkam kesiyorlar ilginçtir karalamak soyleyecek sozu olmayanların işidir burdaki sozde ataturkculerin yaptıkları gibi.adamın biri kurban bayramını bile tartısmaya acmıs yani islamın 5 sartından birini bu adam musluman olamaz olsa bunu yapmaz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ezan okunmasın demiyor ki, insan sesiyle okunsun diyor. Gâvur icadı hoparlör de neymiş :)

Adsız dedi ki...

barış özdemir kimseyi dininin gerektirdiği şeyleri yapması konusunda eleştirmiyorum sonuçta musluman bir ulkede yaşıyoruz ve bende elhamdulullah muslumanım lakin tezat şudur ki ulkemin saf ve temizkalpli halkını dini duyguları istismar ederek arkasına almak ve oy toplama politikası geçmişten gunumuze kadar suregelmş bir uyutma kandırma politikasıdır we ulkemiz insanının genel karakteristik yapısın değişmez ogesi inancları sayesinde beslenir ve buyur ornek olarak su anki iktidarı gösterebiliriz . ben butun cemaatcilere sesleniyorun sorgulamaktan çekinmeyin ataturkcu gazetecileri , yargıçları, vatandaşları, öğrencileri , generalleri sorguladınız . buyukşehir belediye binalarını bastınız yuzlerce insanı gozaltına alıp sorguladınız .PEKİ NEDEN KENDİ YÖNETİMİNİZİ ,bilhassa sahsiyetinizi, cemaatleri ,tarikatları ,İKTİDARI sorgulamıyorsunuz madem bukadar dindar ve adaltlisiniz NEDEN.

Adsız dedi ki...

eskiden ben de hisar camii de gülen i dinler ağlardım.. genç ve cahildik. yıllarca ibadet ve dualar sonucu kurtuldum körlükten ve bunlardan..vesile olansa ders yaptığımız risalelerden çok daha ustaca terzgahlanmış ABD BOP u ve rus papazlar hak din üzredir diyen Fettullah gülen oldu.. Aç yahoo yu Allah rızası için bi BOP yaz erdoğan yaz da bak, sonra da git iran-suriye de milyonlarca müslüman türk kürt arap birbirini öldürsün ABD zengin olsun diyen fethullah gülenin yüzüne tükür..

Adsız dedi ki...

Hoca efendi ne cevap verecek? Güzel bir soru ama yüz var mı acaba Hoca efendide cevap verebilecek?

Adsız dedi ki...

Yaw birader siz meğer harbi müslümanmışsınız. Biz de sizi dinsiz biliyorduk. Bak hele, "kur'anın ayetleri sert" dediği için adamı tenkid ediyorsunuz.Sizi tebrik ediyorum. Yalnız bu kadarla kalmamalı; Kur'an yumuşatılmadan nasıl yaşanır, hayatınızla gösterin biz de siz değrli müslümanlardan ders alalım. Değil mi güzel kardeşim. Sizin gibi özü sözü bir arkadaşların rehberliği bizi memnun eder.

Nurdan Deniz dedi ki...

Senin gibi Amerikan yalaması Şakirtler varken bize söz düşer mi Hoca?.. :)

Emre Saydam dedi ki...

Fethullah geliyor mu Türkiye'ye... Gelse bari millet iyice dinden çıktı... dine soksa milleti keşke. Seni gidi ağlak feto seni..

Adsız dedi ki...

Fethullah Gülen hakkındaki tespitleriniz kesinlikle çok doğru. Bu adam hıristiyanlara hizmet ediyor. Kuran ayetlerinin sert olduğunu ve yumuşatılması gerektiğini söylemiştir. Papanın elini öper bu Fethullah Gülen... Herşey belli.

Unknown dedi ki...

YAV BU YOBAZ LAFINA TAKILDIM SİZ NEYE YOBAZ DİYORSUNUZ SİZDEN YABOZI BULUNMAZ ASIL YOBAZ SİZLERSİNİZ İNSANLARA BÖYLE AYRIMCILIK YAPTIĞINIZ İÇİN. BIRAKIN İNSANLAR İNANDIKLARI GİBİ YAŞASIN SİZE GİREN ÇIKAN NE

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı