Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

İslamcının adı yok...



Dinci soytarılar sürekli hakaret ediyorlar... Kimisi ismimi Yüce Atatürk ile birlikte anarak ağır hakaretler ediyor kimisi direkt şahsıma!.. 

Mesela İslamcının birisi, sözde HABER SİTESİ açmış. Atatürk’e ağır hakaretler yapılan sitede; Akıllı ol Cem Akkılıç diye başlık atarak vermiş veriştirmiş. Koca sitede ne bir iletişim var ne de bir şahıs ismi! Yazılardaki korkunç imla hatalarına değinmiyorum bile… 

Bu isimsiz şaklaban, sitesinin en altına şöyle bir ileti kondurmuş;
''XXX sitemiz bağımsız bir haber sitesi olup, diğer kaynaklardan aldığı haberlerle ilgili hiçbir sorumluluğu kabul etmemektedir. Sitemiz Abd lokasyonlu bir yayın kuruluşu olduğu için T.C Yasalarına uyması zorunlu değildir.''

İslamcıların Amerikan hayranı olmalarına hiç şaşmıyorum artık!..

*

Bir diğeri, ‘’Cem Akkılıç zoruna gidecek’’ diyerek, Atatürk’ün fotoğraflarına Yahudi yıldızı çizmiş. Bu bir blogspot. En komik olanı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini küçük harflerle yazmış olmaları. Sözde Atamızı küçük düşüreceğini sanmış. Aynen bu aptalında diğerleri gibi ismi cismi yok.

Dikkatimi çeken bir diğer örnek ile devam ediyorum. 

Korkak olduğu her halinden belli olan şarlatanın birisi, sitemin ismini çalarak yanına başörtüsü kelimesini koymuş… Demek ki bu aptala iyi öğretmişiz gerçekleri. Takunya Libidocusu’nun başörtüsü olduğunu anlamış!.. (En çok buna gülüyoruz)

Facebook sitesinde yuvalanan örümcek kafalılara hiç değinmiyorum… Onlar zaten soytarılıkta kimselerin ulaşamayacağı noktaya ulaştılar… Çoğu İslamcı, açtıkları sayfalarda iğrenç p.orno gruplara üye olmuş durumdalar. 

*

Şimdi buradan ''pısırık dincilere'' sesleniyorum!

Bu kadar korkmayın!..

Azıcık yürekli olun… 

AKP gibi hukuku eline geçiren bir iktidarınız var. Cesur ve Kahraman Ulusalcılar her gün uyduruk iddialarla tutuklanıyorlar… Siz neden bu kadar yüreksizsiniz?..

Hiç birinizin ismi cismi yok…

İletişim adresi yok...

İslamcının adı yok!..

Gerçi sizlerde zırnık kadar yürek olmadığını biliyoruz ya…

Gün gelecek devran dönecek… İşte bunu en iyi siz biliyorsunuz.

Bu yüzden hiç birinizin adı yok

Haydi, şimdi bu yazıyı okudunuz!.. 

Atatürk’e ve Cem Akkılıç’a hakaretler ettiğiniz kıytırık sitelerde; gerçek isimlerinizi yazın.

Maçanız yer mi, yemez mi, herkes görsün?..

Cem Akkılıç
23 Ağustos 2011

Ulusalcı okuyucularıma: Yazıda 3 örnek verdim. O kadar çoklar ki, hiç birinin ismi yok!
Korku kötü bir şey :) 

 
*
Nursuza bir şamarda Türkmenistan’dan… 
Türkmenistan devleti, bu ülkenin idari ve kültürel yapısına sızmaya çalıştığı ve ABD için casus devşirdiği gerekçesiyle Fethullah Gülen cemaatinin okullarını kapattı.    

Bir Yobaz’ın ANATOMİK yapısı… Merak edenler için burada.
 
* * *

DUYURU
El mi yaman, bey mi yaman göreceğiz!..
Yazıda sözünü ettiğim şahıslar hakkında tarafımızdan gerekli hukuki işlem başlatılmış olup, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusu yapılmıştır. Yurt dışından yayın yaptıkları tespit edilirse, sitelerinin erişime engelleneceği bizzat savcı tarafından bize tebliğ edilmiştir. Site içi yazılar ve yorumlar ayrı ayrı değerlendirilecektir.


İşin asıl eğlenceli kısmı ise; FACEBOOK sitesinde hakkımda karalayıcı kampanyalar düzenleyen bir kişinin, sözünü ettiğim siteye yorum yazması ve izini belli etmesidir. Bilindiği üzere FACEBOOK Türk yargısına İP ADRESİ vermemektedir. Bu şahısın sözde HABER sitesine yorum yazması yerinin tespitinin mümkün olacağını gösterir. Bundan sonraki gelişmeler için yargı sürecinin ilerlemesini bekleyerek, sonuçları okuyucularıma duyurmaya karar verdim.

28 yorum:

özgürlük karekterimdir dedi ki...

Zaten korkaklar isim yazamaz yazsalar bile sahte isimler kullanırlar.Abd kaynaklı diye de akıllarınca yakalanmayız gibi akıl çelmeye çalışıyorlar.Dünyanın öteki ucunda olsalar yine bulunurlar.
Yürekleri olmayan zavallılar.İyi ile kötüyü ayırt edemeyen salaklar.Boş beğinli sanal mahluklar.Paraya ve cinselliğe tapanlar zira önlerine arpa yerine zaman zaman ampul kafalıları önlerine koyuyorlardır.Ot'a konan,çöpe bulaşan böcekler.Yurttaşlık kim onlar kim;yurdunun kıymetini ve medeniyeti anlamayan yurttaş olmayı ne bilir.Hepsi sefil fareler,kobay olmaktan kurtulamazlar çünki.Höt desen kaçacak delik ararlar ama gidecekleri bir delik var.Çok kişiyiz biz,bizlerden asla bedelini ödemeden kurtulamayacaklar.

Ager dedi ki...

Sevgili Refhan tüm sözleriene katılıyorum.
Bu zavallılar kendilerine bile faydaları olmadık,kukla yaratıklardır.

Bulgar dedi ki...

Sevgili Refhan ne güzel ifade etmişsin bu gerici yaratıkları..
Teşekkürler..
Onlar yorum yapamazlar ancak küfrederek de basit olduklarını ortaya koyarlar..

Murat Bakırcı dedi ki...

Heriflerdeki çelişkiye bakınız. Tehdit edip isimlerini gizliyorlar... Sözünü ettiğiniz sitelerden birisini bende gördüm. Alayı şerefsiz bunların.
Feto olayıda çok iyi oldu . Sorarım, aç insanlara risale-i nuru öğreteceğine, emperyalizme karşı direnmeyi öğretseya bu Feto... Emperyalist uşağı Feto.

Necati dedi ki...

Hep İsrail'in suçu... Çok misket bombası patlattı bunların popolarında pıstılar tabi... :):):)

Cem Akkılıç dedi ki...

Bu heriflerin korkak olmalarının yanında bir tehlike var. Yazımda sözünü ettiğim ABD lokasyonlu sitenin WARRIOR uzantılı bir siteyle bağlantısını gördüm. Cemaatin bebeleri WARRIOR’da TÜRK bayrağı kullanmışlar. Diğer sitede Atatürk’e ve şahsıma yoğun hakaretler var. Diyeceğim şu ki; insanlar Türk bayrağını görüp bunları vatansever sanabilirler… Bu tuzağı wowturkey isimli sitede yapıyordu ama uzun çabalarım sonucu pisliklerini ortaya dökmüştüm. Mesela bu blog da BURÇ ACAR başlıklı yazılarıma bakarak durumu anlayabilirsiniz. Cemaat bu taktiği çok kullanır.

ABD lokasyonlu sitenin reytinglerine baktık. ALEXA reytingleri yerlerde sürünüyor. Ramazan falan dinlememişler. Yorumlarda sürekli küfür. Bunlar yüksek ihtimal Almanya’da kenar mahallelerde yaşayıp, devletin verdiği üç beş kuruşla geçinen Kürtler olmalı.

Yakında anlayacağız nerede yaşadıklarını… Umarım Türkiye’de yaşıyorlardır… Savcılık 5 dakikada bulacaktır.

Gülhane parkında kız kardeşlerinin ne yaptıklarından sayemizde haberdar oldular. Ama ciddiye almaları gereken bir şey var!

Biz TÜRKÜZ!..

Ersel dedi ki...

Hocam bu Feto okulları bu cahilleri iyi eğitememiş olmalı. Sabah sabah sitenizdeki ankete bakınca gülmekten çeneme ağrılar girdi. Türkiye’de hangi siyasal parti başkanı 400 kişilik koruma ordusu ile dolaşıyor? diye anket açmışsınız ve an itibarıyla 7 tane yobaz Kemal Kılıçdaroğlu demiş.

Bizim İslamcı yobazlara ne desek ki acaba... basit gibi gözüken anketiniz aslında son derece zekice... bunların ne kadar aptal olduklarını göstemesi bakımındanda çok iyi... :):):):)

Cem Akkılıç dedi ki...

Dinciler Atatürk’e sürekli küfür ediyorlar… Neden? Çünkü Atatürk’te istese zamanında bunların popolarında misket bombası patlatabilirdi? Ama yapmadı… O nedenle İslamcılar bugün İsrail’in kölesi oldular.

Küçük bir örnek verelim; Bunlar lağım farelerini gibi çoğalıyorlar. 1 ekmeği 2 kişi yiyeceğine 9 kişi yiyor!. Sonra ne oluyor… Beyinleri kıt oluyor…

Amerikalı kalp pilini icat ediyor. Japon uçan trenleri buluyor. İskoç radarı icat ediyor. Finlandiya cep telefonunu dünyanın cebine sokuyor.

Araplar ne yapıyor? Emperyalizmin kölesi oluyorlar.

Arkadaşlar, balık bile çoğalınca pazarda ucuzluyor….

1.5 Milyarlık İslam alemine bakın. Yıllık üretimleri bir Almanya’ya kadar değil.

Emperyalizm denilen şeytan, inançları kullanarak insanları köleleştirdi…

İşi bittiği zamanda maymuna çevirdi…

Alın işte; Mısır lideri 40 yıl boyunca Amerikan saksafonu çaldı şimdi Kafes içinde yargılanıyor…

Semih Tezcan dedi ki...

Kürtler ile İslamcılar birleşti. Daha birkaç ay önce Türban eylemi yapan gericilerle, Kürtçe dil isteyen Kürtler birlikte eylem yapmış polis sessizce izlemişti. Ama Antalya’da Kubilay’ı anmak isteyen gençler aynı polis tarafından engellenmişti. SÖZCÜ gazetesi bunu haber yapmıştı. Sitenizde de o haberin başlığı zaten var.

Şimdi konuyu dağıtmak adına değil ama bu İslamcıların ne kadar Amerikan uşağı olduğunu gösteren bir örnek vermek istiyorum izninizle.

Necip Fazıl Kısakürek kimdir? 1) "Son devrin din mazlumları" kitabında, şeriatçı Kürtçü ayaklanmaları (hatta salt kürtçü
isyanları bile) desteklemiş, onları bastıran Kemalist devrim hükümetini katliamcılıkla/soykırımcılıkla suçlamıştır. Dolayısıyla şeriatçını ve kürtçünün önde gidenidir.
2) Amerikancıdır. Amerikancılığını kendi ağzından ifade ettiği sözleri mevcuttur. Amerikancı oluşuyla deli Said-i Nursi'nin ve dolayısıyla Nakşibendi tarikatına mensup olmasıyla yakından
ilgilidir. Şeriatçı Necip Fazıl demiş ki:
"Amerikan politikasını korumakla mükellefiz... Amerikan siyasetini tutmak biricik yol... Amerika'dan nazlı bir sevgili muamelesi görmek biricik dikkatimiz olmalı. Yoksa bir
Amerikan bahriyelisinin iki yana açık bacakları arasında mütalaa ettiği kadından ileri geçemeyiz. Dış siyasetimizde Amerikan siyaseti ve iç bünyemizde Amerikanizm politikasını
kendimize tecezzi etmez (birbirinden ayrılmaz) bir siyaset vahidine (tekliğine) göre ayarlamakta büyük ve her işe hâkim bir mânâ gizlidir."
3) Kemalist Devrime baştan aşağı karşı çıkmış, Atatürk'e gizli ve açık hakaretlerde başı çekmiş bir hayasızdır:
Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde; Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde! Mezarda kan terliyor babamın iskeleti;Ne yaptık, ne yaptılar mukaddes emaneti?Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap; Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! N.F.K. (1947 )

Metin Alp dedi ki...

İslamcıların korkaklığının tarihsel sürece dayalı olmasının yanında genetik yapılarındaki bozuklukta da aramak gerekli bence. Baksanıza 7 milyoncuk nüfusu olan İsrail her akşam sizlerinde söylediği gibi bunların popolarında misket bombası patlatıyor. Ben İsrail’i sevmem. Hatta nefret bile ederim. Çünkü Türkiye’nin bölünmesi ve pay edilmesinin arkasında direkt olarak onlar var. Ancak bu korkaklara karşı yaptıklarına hak vermemek elde değil.

Bugün Atatürk’e küfür edenler isimlerini açıklayamazlar. Dedim ya bunların korkak oluşunu tarihsel süreçte değerlendirmek lazım. İngiliz zırhlısıyla kaçan padişah bir İslam Halifesiydi. O padişah ki, kaçtığı ülkelerde İngilizlerin sırtına maddi yük olmuştu. Masasından şarabını eksik etmezdi. Sonunda İngilizler bu korkak Halifeyi İsviçre’ye postalamak zorunda kaldılar.

Kürtlere gelirsem; onların tarih boyunca ülkeleri olmadı… Çizmelerimiz altında ezilmeye devam edecekler…

shizen dedi ki...

M.K.Atatürk'e küfür etmek, yenilen yemeğe, içilen suya, yapabildiğin ibadete ihanettir. Ve ne yazıkki güzel yurdumuzun geniş kesimlerinde bu ihanet mevcuttur. Bugün Atatürk'e laf etme cesaretini ve terbiyesizliğini gösterenler, asla ve asla Atatürk kadar cesur, onurlu olamazlar. Feto ilk zora girdiğinde soluğu amerikada aldı. Burç acar soluğu amerikada aldı. Tayyipte zora girdiğinde soluğu amerikada alacaktır. Bu konu başlığı altında belirtilen şahısların korkak olması, isimlerini gizlemesi, hiçte şaşılacak birşey değildir. Türkiye Cumhuriyeti cesaretle kuruldu. Cesaretsizlerce de yıkılmaya çalışılıyor. Bir taraftan sırf yobazlar gaza gelsin ve araplara kucak açılsın diye alakasız bir şekilde israil ant-i sempatizanlığı aşılanıyor, diğer taraftan abd ile gerdeğe giriliyor, yurdumun elinde ne varsa satılıyor. 70'lerin istanbuluna bakıyorum, herkes bakımlı, traşını olmuş, bayanlar cicili bicili. 2000'lerin istanbulunda ise karafatmanın bir önceki versiyonu olan converse poşetler, çember sakallar. (Atatürk döneminin cumhuriyetinden bahsetmeyeceğim bile çünki şimdi ile kıyasladığımda içim parçalanıyor)Nedir bu arap sevgisi? Tayland'da sex turizminin yegane lideri araplardır. Küçük kız düşkünü ruh hastasıdır hepsi. Ve bizim şerefli, onurlu kültürümüzü, din'i alet ederek bu iğrenç arapların kültürüne yakınlaştırma politikası, TÜRK'ü ve TÜRK kültürünü YOK etmekten başka birşey değildir. Poşet kafalardan hiç haz almıyorum. Özgürlük diye yırtınmaları, çoğunluğu ele geçirdiklerinde özgürlüğümüzü elimizden alacak olmalarından başka birşey değildir. Beni en çok üzen ise, okumayı, aydınlanmayı ilke edinen bir cumhuriyette, halen daha harun yahya kod adlı, konuşmayı dahi bilmeyen şarlatanın safsatalarını, kendine misyon edinmiş insanların olması.... Tarih boyunca bize ihanet etmiş arapların, sempatizanları olması.... Şehitlerimize ağlamadıkları kadar filistine ağlayanların olması.... Oysa ki bugünki filistin bayrağının, ne anlama geldiğini bilmezler ve en acısı bilseler de ses etmezler.

Sitenizin epeydir takipçisiyim. Taktir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Daha önce yorum yazmayı hiç düşünmemiştim fakat ardı ardına gelen Şehit haberleri ile çok sarsıldım. Artık sesimi duyurmak istedim. Bu güzel sitenin her daim takipçisi ve destekçisiyim.

Cem Akkılıç dedi ki...

Tüm takipçilerimize teşekkür ediyorum. Sitemize ABONE olarak desteğinizi artırabilirsiniz. Bunun için sağ sütunda bulunan ABONE OL penceresini kullanın lütfen.


Ayrıca bu linkten Sibel Üresin isimli Türbanlı ve sapık düşünceli kadının TV’de canlı yayınlanan videosunu izleyebilirsiniz.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2011/08/evet-dersem-ck-hayr-dersem-ckma.html

.

Nevzat dedi ki...

Din; sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar için işe kullanışlıdır.

Arif Özdemir dedi ki...

Bazı şerefsizler Türk olduğunu sanıyorlar.
Yaşantıları ve karekterleri Araplar gibi.
Karekterlerini küfürler
Yaşantılarınıda yobazlıkları belli ediyor.

Nermin Ataöz dedi ki...

Dincilerin açtıkları sitelerde isimlerini yazmalarını beklemeyin boşuna. Yazdıkları yazılara kendileri inanmadıkları için ve ayrıca bolca küfürler ettikleri için isimlerini yazamazlar. Korkaktır bunlar. Bel altı vurmaya bayılırlar. Ama işte Cem Akkılıç gibi bir vatansever çıkar, gerçekleri böyle suratlarına çarpar.

Bu siteyi daha önceden de takip ederdim, wowturkey sitesinin pisliklerini ortaya çıkarttığı günlerden beri…

Teşekkürler Cem Akkılıç

Şinasi dedi ki...

aynen bende bu zamana kadar internette islamcı olduğunu söyleyip hakaretler edenlerin isimlerini cisimlerini göremedim... yazamazlar hocam yazmazlar...

Adsız dedi ki...

şu fetonun suratına bakınca içi kararmayan bir Allahın kulu var mıdır acaba?

Nursuzda nur ne gezer?

Adsız dedi ki...

Dinin böyle güzel sömürüldüğü ve konuşanın yandığı , hak ve özgürlüğün kalmadığı bu ülkede yaşamaktan utanıyorum öncelikle.Utandırıyorlar çünkü..Vatanımıza,Şehitlerimizin Kanlarına,ATAMIZA üzülüyorum.Böylesine büyük bir emek ve vatan aşkı hepsi bugünler için miydi diye düşünüyorum,büyük bir haksızlık bu.Hapise girmeyeceğimi bilsem söyleyeceğim çok şey var fakat ne yaş ne de başka birşey dinliyorlar biliyorsunuz ,reşit olmamama rağmen atarlar belki içeri diye susuyorum.Eylem yapan öğrencilerin başına neler geldiğini biliyoruz.yaşım çok büyük değil fakat bundan 10 sene önce ben sokakta bu kadar çok türbanlı göremezdim.(belki algıda seçiciliktir şimdi gözüme batıyordur ama yinede bu kadar çok yoktu). tamam çarşaflılar,başına baş örtü takmış teyzeler olurdu fakat türban nadir olurdu...eskiden insanların daha temiz daha iyi olmasıyla alakalıdır belki bilmiyorum ama artık türban heryerde ve eski zamanları arar olduk..Bazen toplu taşıma araçlarında arkalarına geçip duyucakları tonda söylenmekten alamıyorum kendimi..Bunu yaptığım için çok ayıplandım cık cıklandım hatta birkaç sefer dinden çıkarıldığım bile oldu:)...Böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu ama artık var.Kendimi yanlız hissetmiyorum en azından şimdi ... Unutmayın Allah çarşaf giymemizi isteseydi bizi yatak olarak yaratırdı..Dinime çok bağlı bir insan olmakla beraber yobaz ya da gerici değilim.Türk insanının gidişatı beni korkutuyor, artık uyanmalıyız ve buna dur demeliyiz yoksa Türk milleti olarak başımız kapalı,sözde namuslu, yersiz yurtsuz VATANSIZ , güdüldüğü yere koyunlar gibi gidip bazı devletlerin oyuncağı olan bir grup insan olacağız... Bu şanlı Milletin sonu bu olmamalı...

Herkese Saygılar sunuyorum ...
_m.r.k_

Adsız dedi ki...

Arkadaslar, Abone olmak istiyorum bir türlü basaramadim. Bana yardimci olabilecek bir arkadas var mi?

Cem Akkılıç dedi ki...

Mozilla kullanıyorsan çok basit. Sağ üst köşede YER İMLERİ var. Oradan ABONE olabilirsin. Ya da sağ sütunda ABONE OL penceremiz var.

KS Mühendislik ve Otomasyon dedi ki...

islamcilardan ben de cok rahatsizim ancak yazdiginiz bu yazidaki goruslerinize katilmiyorum.

adini verse n'olacaaaaak.
vermese n'olacak.

* oraya yazsa bir isim, mesala turkiye de en az 10.000 kisinin ismi olan "mehmet demir" yazsa degisen bir sey olacak mi?

* veya ismini yazsa oraya, bu kisiye karsi soyleyeceginiz, vereceginiz hic bir cevap kalmayacak mi? butun argumanter entelektualiteniz muhattabinizin ismine mi bagli.
* veya bir isim sallasa kafasindan, bu adama diyecek tek bir sozunuz bile kalmayacak mi?

hayir yani, illa ki karsidakinin yazdiklariyla degil de ismi ve kisiligiyle ilgiliyseniz, verirsiniz en yakininizdaki savciligin bilisim suclarina,
isminden cismine, annesinin kizlik soyadindan oturdugu sokaga, evinin adresinden evin isinma seklinin kombi mi dogal gaz mi olduguna kadar ogrenebilirsiniz.

tartismalardaki, diyaloglardaki, polemiklerdeki "bana ismini ver hele sen" esiginden tiksiniyorum artik. ayrica "anonimlik de bir insan hakkidir" bunu da unutmayin. anayasal hak olan "her turlu fikrini hur bir sekilde dile getirme" hakki, pratik hayatta vucut dokunulmazligi ihlalini engelleyemiyorsa; "anonim olarak fikirlerini dile getirmek de bir insan hakki" oluyor ister istemez.

boyle yobaz olmayin lutfen.
bari sizler yobaz olmayin lutfen.
islamci yobazlardan zaten cekiyoruz yeterince.

saygilar.

YÖNETİM dedi ki...

Sen durumu anlayamamışsın birader. Yazıyı iyi oku bence. Yazıda söz konusu olan kişiler değildi… Çözememişsin…

Haber sitesi diyor yazıda :)

bigmaster dedi ki...

At izi it izine karışmış,ama biz atıda it'ide izinden tanırız;Atatürk'ün izinde olmayan bilsinki it'in izindedir,sakın Türk bayrağı taşımaya kalkmasın,onun maskesini düşürmeyide biliriz.Cemaatçiler siz gidin yeşil hilafet bayrağı taşıyın,ikiyüzlülük yapmayın,sizin Atanız Atatürk değildir,olsa olsa bir it'dir.

Cem Akkılıç dedi ki...

Cem Akkılıç twitter hesapları sahtedir. Şahsıma ait değildir.

Murat dedi ki...

Geçenlerde bende sahte cem akkılıç twitter hesabına denk geldim.. yobazların yapacağı başka şey yok ve insanların ismine bürünüyor sahtekarlar.

Adsız dedi ki...

yobazlar ancak çamur atabiliyorlar zaten. demekki cem akkılıç ismi fena batıyor.. bu güzel.

Unknown dedi ki...

Yorumlarım iletilmiyor :S

Adsız dedi ki...

Merak ediyorum Cem Akkılıç sen ne yapmak istiyorsun.Bu kadar olmaz ya.iktidara neden bu kadar düşmansınız..

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı