Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Bu bir reklam yazısıdır

Evet, bu yazı başlıktan anlaşılacağı üzere bir reklamdır. Ama reklama geçmeden önce You tube'un kapatıldıktan sonra düştüğü hazin durumun kısaca hikayesini anlatalım.

You tube dün itibariyle tekrar kapatılarak dişlisi bozulmuş ve yalama contaya dönmüştür. Bundan sonra iflah olacağına inanmıyorum kesinlikle. Zaten bir şey fazla açılıp kapatılıyorsa, ne olursa olsun insanlığa fayda gelmiyor ondan. Site yönetimi kurallara uymadığı sürece kapatmaların ardı arkası kesilmeyecektir elbette. Bu arada, açılıp kapatılmaktan dolayı You tube tamamen bozulursa adamlar bizden bileceklerdir. Ben uzun süre önce BlipTv de kendime en güzel yerden manzaralı üyelik almıştım ama You tube'un hatırına 'belki' diyerek onunla yola devam ediyordum. Ancak artık hiç umudum kalmadı. Bundan sonra açılıp saçılsa, iki göz iki çeşme ağlayıp önümde diz çöküp yalvarsa bile, dönüp yüzüne bakmayacağım.

Daha önce You tube ile ilgili yüz binlerce tartışma yapılmıştı sanal ortamda. Kimisi, kapatma yüzünden Atatürk'e hakaret edenlere nasıl cevap vereceğiz derken, bazıları bizi devekuşuna benzetmişti. Şimdi bazı büyük web üstadlarımız bilirkişi ünvanlarına dayanarak, kapatılma konusunda değerli fikirlerini belirteceklerdir eminim. Zaten onlarda sıkılmışlardır sanırım zırt pırt Seo'culuk oynayıp, google pagerank dersleri vermekten. Aslında şimdi Konferans ve ödülsüz yarışma reklamı yapmaktan dolayı oldukça heyecan ve tatlı bir yorgunluk içindeler ama, arada bu kapatma konusuyla ilgili birkaç ahkam keseceklerdir büyük olasılıkla.

Olan oldu bir kere daha, artık lafı uzatmaya gerek yok. Bu yazı bir reklamdır. BLIP TV nin tanıtımıdır. Ayrıca bu yazı, üzerinde kırmızı bir kuşakta YAŞASIN BLİP TV yazan kocaman siyah çelenk yaptırıp, Yunanistan Konsolosluğu'nun önüne bırakıp, protesto edecek oluşumun habercisidir. Konsolos görevlileri buna hazırlıklı olsunlar.

Not: Blip Tv deki videomu izlerken bilgisayarınızın ayarıyla oynamayın. Ve hoparlörün sesini iyice açın.


Cem Akkılıç
6 Mayıs 2008

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı