Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Müslüman Türkiye, Budist Kamboçya...

Müslüman Türkiye'de erkek kedilere bile tecavüz edilirken, Budist Kamboçya'da kızların tamamı mini etek giyer hepsi motorsiklete binerler... 

13 yaşlarında kız öğrenciler bile okula
motorsikletleri ile giderler... Şaşırmayın sakın. Müslüman Türkiye'de bir kız mini etek ile motorsiklet kullansa başına neler geleceğini hepimiz iyi biliyoruz...

Kamboçya'da sabah 5'lere kadar kızlar istedikleri gibi özgürce gezebilirler. Dokuz aydır Kamboçya'nın üç büyük şehrini gezdim, sokaklarda ne bir kavga ne de bir korna sesi duymadım.

İnternetten polis bültenlerine bakıyorum; Kamboçya'da tecavüz, kadın cinayetleri diye bir vakaya rastlamadım... Hatta yerel halk ile bu durumu konuşuyorum... Kadın cinayeti diyorum... O nedir diye suratıma bakıyorlar...

Burada insanlar cinayetin ne olduğundan bile habersizler...

Akşam olunca polisler dahil ülkede herkes su gibi içki içiyor... Yahu bir defa kavga çıksın değil mi?!.. Hayır... Kavga çıkmıyor... Levye ile trafikte arabasından inip cinayet işleyen manyaklar yok bu ülkede... Eğer Kamboçya'da bir kavga görürseniz, bilin ki o kavgada ya Ruslar ya da Türkler vardır. 

Maalesef huzur ülkesi Kamboçya'da da rahat durmuyor bizimkiler...

Çocuk seksi mi dediniz? İnternette; "Kamboçya'da hapis yatan Türk" diye arama yapmanızı tavsiye ederim. 20 yaşından aşağı bir kıza dokunanın vay haline... Kamboçya hapishaneleri tıklım tıklım Alman, Rus ve Türklerle dolu...

Kamboçya huzur ülkesi... Siz huzuru bozmazsanız huzurunuz asla bozulmaz!..

Cem Akkılıç Kamboçya Notları
26 Şubat 2016









Müslüman Türkiye'de erkek çocukları bile tehlike altında...






Cem Akkılıç Kamboçya'da 


Koh Rong Samloem adası hakkında yazım ve adada çektiğim fotoğraflar için buraya bakabilirsiniz.


Kamboçya ile ilgili diğer yazım burada .




Benzin 70 cent... Yanlış okumadınız! Budist Kaçboçya'nın petrol kuyuları yok. Benzini ithal ediyorlar... Buna rağman benzin 70 cente satılıyor. Müslüman Tüekiye'de benzinin litresi kaç para?








Bir Baran'ın köpek sevgisi. Kamboçya'da yaşayan yabancılara "Baran" diyorlar...


Sihanoukville halkının fakirliği tüm ülkede görülüyor... Yoksulluğun içinde zenginlerin
villaları ve lüks yaşantısı tam bir tezat oluşturuyor... 



Cem Akkılıç Kamboçya


Cem Akkılıç Kamboçya'da 













11 yorum:

Neşe dedi ki...

Kadın cinayetleri konusunda dünyada birinciyiz zaten.Türklerin gidip boklamadıkları ülke yok zaten.Kamboçya bile Türklerden bıkmışsa artık bizi hiç bir yer istemez.Haklılar..

Adsız dedi ki...

Hic sasirmadim bizim turklerin oralari batirmasina.kambocya bile medeniyette bizi gecmisse vay halimize.Avrupadan kovulduk simdi asya kovuyor.

Adsız dedi ki...

Tayyip in mahkemeleri Türkiyede tecavüzcüleri serbest bırakıyor.Kanunla 18 yaş 16 ya indirildi.Yani diyorlarki tecavüz serbest.

Adsız dedi ki...

En iyisi kamboçya ya yerleşmek.

Fikriye dedi ki...

Turkiyede serefsiz dinciler basa gecti tecavuz resmen serbest kaldi.Zaten bunlarin turbanli bacilari belediye parklarinda fingirdiyor.Nam saldı turbanli kizlar.Aciktan yapiyorlar artik.

Adsız dedi ki...

Ben daha önce Kamboçya yada başka bir ülkeye gitmedim. Ama daha Kamboçyadan yeni gelen insanlardan duymuşluğum var.Herkes istediği gibi özgürce yaşıyormuş. Orada mesela budist rahipler oğlan çocuklarına tecavüz etmiyorlardır. Öyle birşey olsa dünya ayağa kalkardı.. Türkiye'de ise kuran kurslarında 45 erkek çocuk tecavüze uğradı yobazlardan tık çıkmadı.Tabi bu olay bir yerel gazetecinin haberi sayesinde ortaya çıktı.Kim bikir kuran kursları ve İslami kuruluşlarda daha ne fenalıklar oluyor acaba! Bu olaylar açığa çıktıkça insanlar İslam dininden iyice soğuyorlar.

Adsız dedi ki...

rezilliğin ötesi türkiyenin hali....

https://www.youtube.com/watch?v=21rg-2mZw-8

Adsız dedi ki...

Kirgiz yazini okudum ve cok buyuk abarti var ben bu ulkede yasiyorum ve su gune kadar bahsettiin hic bir olaya maruz kalmadim turkiyeye tatil icin geldim sanki dusman bir ulkeye gelmis gibi oldum insanlarimiz burnundan soluyor birine bir sey sorsan farkli tezat cevap aliyorsun oncelikle hic kimseyi suclamadan kendimize bakalim

dedektif dedi ki...

yayınlarınızı beğeni ile takip etmekteyiz

Adsız dedi ki...

Unuttuğunuz bir şey var. Şeytan Kamboçyalılarla neden uğraşsın ki zaten Müslüman değiller. Zaten günah batağının içindeler. Şeytan Müslümanlarla uğraşır ki günah işletebilmek için.

Adsız dedi ki...

Peki Kırgızlar bizi seviyor mu? Hakkımızda ne düşünüyorlar? Turan birliği falan.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı