Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Kalkan…

.
Ekmekle beslenmek zorunda bırakılıp zekâları hadım edilen ve gaipten şeylerle kafaları doldurulanlar, eskisi gibi, sen Yahudisin lakırtısını kusmaya başladılar.

Hani Ergenekon tiyatrosunun palavradan ibaret olduğunun tam olarak anlaşılamadığı, o ilk, şok günlerde, Ergenekoncusun diye başlayıp, ardı ardına saydırırlar ve ben de küfürleri geri iade edip, Ergenekoncu damgası yemekle övünürdüm.

Hatta dincilerin bana Ergenekoncu, Balyozcu gibi yakıştırmalarını dillendirip, hava attığım günleri hatırlıyorum.

Bu aralar gene Yahudi
olduğumu söylüyorlar!..

Çünkü Ergenekon’un pilinin bittiğini artık ahırdaki sarı öküz bile anladı…

Sen Yahudisin diyenler; ya müneccim pilavı yemişler, ya da hayatlarında hiç Yahudi pipisi görmemişler.

Yazıya başlarken, ekmekle beslenmek zorunda kalıyorlar dedim ya, bunlar hâlâ kelle olarak çoğalıp dünyayı ele geçirme hülyasındalar. 5 milyon nüfuslu ufacık Finlandiya minicik cep telefonunu icat edip, dünyanın cebine cep telefonu sokarken, 1.5 milyar nüfuslu İslam âlemi bir ekmeği 9 kişi kırıp yiyor…

AKP isimli Amerikan partisine, sırf İslam’ı referans gösterdi diyerek oy veren bu cahil, okumayan, sorgulamayan, birey olmaktan kopartılıp köle olmaya razı olanlar, hayatlarında bir defa olsun seslerini çıkartmayı, hesap sormayı akıllarına getiremediler.

Nato mermer nato kafalılara, NATO projesi diye yedirilen ‘’Made in American‘’ etiketli, düpedüz İsrail’i korumak için Malatya’ya kurulacak olan füze kalkanı projesine gıklarını dahi çıkartamadılar.

AKP bunların suratlarına pislese, gökten nur yağıyor diye iman edecekler, o derece…

Ulusalcılar ‘’kalkan’’ için bas bas yırtınırken, Amerika, kalkan’dan gelen bilgileri anında İsrail’e uçurup, pas edeceğini söylediğinde bile uyanamadı bu enayiler.

Ama gel gelelim, kalkan karşısında sesi soluğu çıkmayan ‘’kalkan sevdalıları’’ şimdi gene aynı nakarata başladı…

Sen Yahudisin…

Umalım ki; bu körlerin verdikleri oylar yüzünden, kalkan'ı dikip atı alan İsrail, topraklarını genişletip Üsküdar’ı fiili anlamda da ele geçirmesin…

İşte o zaman kimin hacivat, kimin karagöz olduğunu belki anlar bu ahmaklar ama Mustafa Kemal Paşayı da kırmızı dipli mumla ararlar.

Cem Akkılıç
24 Eylül 2011

29 yorum:

Meral Bıcakcı dedi ki...

bu eşekleri biz doğurduk.anneler suçlu.

Adsız dedi ki...

Gerçek müslümaının amacı zaten devlet yıkmak ya da devlet kurmak veya sistem çökertmek değildir. islama siyaseti karıştıranlara yazıklar olsun. Çok güzel bir yazı teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Bakalım Tayyipin İsrail ile kayıkçı kavgası ne zaman bitecek... füze rampası kurulur kurulmaz bitecektir zaten kavgası.

Bide sıkıştılar mı sen yahdusin demiyorlar mı... bitiyorum yani.. :)

Önder dedi ki...

Milli bilincini yitren halk diğer milletlerin yada işgalcilerin fahişesi olur. Bu kadar açık ve net...

Adsız dedi ki...

Bana da çeşitli sitelerde yahudi dendi. Asla gocunmadım. Onlar da insan, onlar da zulüme uğramış bir millet. Filistin çokmu masum? Libya çokmu masum? Dün bizi ingilizlere satan bunlar değilmiydi? Şimdi bize sevgi gösterisi yapıyorlar tabii, güçlüyüz ve enayi gibi onların yanındayız. Gün geldiğinde ilk işleri bizi satmak olacak. En pahalı petrolu bize kakalarken, hac için kelle başı 3-4 bin avro alırken biz mümin kardeş değiliz. İsrail kendi ufacık toprağında yaşam savaşı veriyor ve 15 milyoncuk nufusu ile, küllerinden doğup dünya ekonomisinde aga baba oluyor. Biz bunu örnek alacağımıza, hala islam kardesliği adı altındaki arap sevdası ile geriden geriye gidiyoruz. Arap seyhleri gökdelenler yapıp haremlerinde eğlenirken, biz araplar için kendi mehmetçiğimizi unutup filistin avukatlığını yapıyoruz.

Adsız dedi ki...

kınanası başına kakılası bir cehalet köklenmiş zihniyetlerinde sen mason sun sen yahudisin gibi yaftalarla altta kalmama mücadelesi veriyor ampüllü koyunlar
fakat kendileri akp ye oy vererek yahudilerin misyonlarını üstleniyorlar kendimi zombilerin arasında gibi hissediyorum

Adsız dedi ki...

Tam bir Cem Akkılıç klasiği... Yobazları iyi etüd eden bir yazı olmuş. teşekkürler.

Adsız dedi ki...

selam cem kardes , senin bu sitede epey bi gezindim we anladigim kadariyle sen radikal bir CHP lisin . ama bence seninde farkina varmadigin bi sey var senin kanin Bir MHP linin kani , gel bize katil , bu akp illetini ancak MILLIYETCI HAREKET Bu topraklardan söker atar .... BUNU BI DÜSÜN ..

Cem Akkılıç dedi ki...

Hayatımda CHP'ye bir defa bile oy vermedim. Son seçimlerde tercihim HEPAR'dı.

Cem Akkılıç dedi ki...

Kalp kalbe karşıdır derler. Ben de daha dün bizim Hasan kardeşimiz nerede diye düşünmüştüm. Bağlantımızı kopmaz kardeşim. Yazıyı yayınlayabilirsin. Hatta linkini buraya eklersen sevinirim.

Adsız dedi ki...

HADİ ŞU ZIMBIRTI BİLMEM NE KADINI GİBİ GÖRÜNÜMLÜ TÜRBANLI DEDİKLERİ SAÇMALIĞI ANLADIK LAKİN...ÇARŞAFLI VE GERÇEKTEN İSLAM DİNİNİ YAŞAYAN MÜSLÜMAN KADIN VASFINA BÜRÜNEN VE HAYASI İLE VAKARLIĞI İLE YOLDA YÜRÜYENLERE NEDEN LAF ATIYORSUNUZ ? ATATÜRKÇÜ OLMAK MÜSLÜMAN KADININ İZZETİNE LEKE SÜRMEKMİDİR ? EĞER ÖYLEYSE NEDEN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ SEVELİM Kİ ?

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

Türbanı eleştirmek, türbanlı kızlara laf atmak demek midir? Önce sap ile sapanı karıştırmayın. Atatürk’ü sevmenizi bekleyen de yok zaten.

Site Yönetimi dedi ki...

senin ve senin gibilerin... diye yazdıktan sonra ağıza alınmayacak küfürler yazan İslamcının yorumunu sildik.

Adnan dedi ki...

sonuna kadar destekliyoruz seni Cem Akkılıç. Siteni severek takip edip tüm sosyal paylaşım sitelerinde tanıtımını yapıyoruz. Teşekkürler kardeşim.

hazarfen dedi ki...

vallaha ne diyebilirimki sonuna kadar arkandayım Cem Akkılıç helal olsun sana.eli öpülecek ayakta alkışlancak adamsın.

Uzak Mesafe dedi ki...

18 Yıldır Ankara Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek, belediyenin borçlarından eski belediye başkanını sorumlu tuttu..! Gülmek serbest..!

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

Füze rampasının kimlere hizmet edeceği belli oldu. Amerika ile İsrail ortak testler düzenledi rampa üzerinde. Uyusunlar bakalım daha ne kadar uyuyacaklar.

Esin Serap Çolakoglu

Yazı için teşekkürler.

Tahir Aydoğan dedi ki...

Malatya'da hükümet tarafından kurulan ve Yahudilere hizmet eden Füze rampası ve bizim dincler... Süper yahu süper. Ellerine, kollarına, beline ve yüreğine sağlık Cem Akkılıç. Müthiş yazını paylaşıyorum forumlarda.

Ay yıldız dedi ki...

Cesur yürek Cem bey yüzbinlerce yobaza tek başına dikleniyor.Aynen devam kardeşim.Seninleyiz.

Yıldırım Gültekin dedi ki...

MÜTHİŞ PLAN!
Avrupa Füze Kalkanı'nın; ana hedefi Rusya’dır, tali hedefi İran’dır, gizli hedefi Türkiye’dir.
Yan fayda sağlayacak olan İsrail’dir.
Eğer Türkiye, ABD planlarına uygun olarak ya AKP+(BDP+PKK)+YCHP+MHP ortaklığıyla hazırlanmakta olan “Yeni Bölücü Anayasa” marifetiyle veya Suriye’ye saldırtılarak veya çıkartılacak bir iç kargaşa sonrasında bölünme ile karşılaşırsa; ABD+Barzani destekli ayrılıkçı hareket, bölgede bugüne kadar pek çok kez provaları yapılmış olan bir “Kalkışma” başlatılacak ve buna ABD destekli Barzani fiilen katılacaktır.
Bu saldırılara müdahale edecek olan Türk uçakları, karşısında Kürecik radarı tarafından beslenen Patriot uçaksavar füzelerini bulacaktır.
Ancak, Türk halkı ve Ordusu; ülkemizin işgal ve bölünmesini amaçlayan bu hayâsız emperyalist saldırıya karşı vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaktan asla vazgeçmeyecek ve geçmişte olduğu gibi, “medeniyet denilen emperyalist canavarın kalmış olan son dişini”, bir daha çıkmamak üzere sökecektir...

Drms dedi ki...

Bütün insan ruhlarının ve bütün meleklerin saf saf sıralandıkları Gün: Rahmanın izin verdikleri dışında hiçkimse konuşmayacak ve yalnız herkes doğruyu söyleyecek.
Bu nihai hakikat günü olacak: o halde dileyen rabbine giden yolu tutsun!
Gerçek şu ki, Biz sizi yakındaki bir azaba karşı uyarmaktayız; insanın ilerisi için yapıp ettiklerini göreceği ve hakikati inkar edenin: Eyvah, keşke toprak olsaydım...! diyeceği Günün azabına.
Ölüm var Bırak Türkiye Cumhuriyetini Dünyayı dolaşsan ölüm hakkında Tıbbi ölümden başka bilgi bulamazsın az önce konuşan gülen gören göz niye görmez oldu. beden aynı beden ama ruh gitti.bu size sadece korkutucu ve müjdeci olaarak geldi gerisi boş.Atatürke de Allah rahmet etsin gerisi boş değil mi

Adsız dedi ki...

Malatyadaki amerikan füze radarını islamcı olduğunu iddia eden bir siyasal parti desteklemiş ve ülkemize kurmuştur.Tüm islam alemine hayırlı uğurlu olsun.

Adsız dedi ki...

TAYYİP yüzünden bütün İslam ülkeleri bize düşman oldu. görevini yeterince yapıyor.

Adsız dedi ki...

o fuze rampasinin Malatya iline kurulmasini anlamayacak kadar aptaldir akp secmeni.. Islam ulkelerine bakinca ne kadar aptal olduklari zaten ortada. Tebr'kler Cem Akkilic az bile yazmissin.

Şeniz dedi ki...

çok yakında AKP 4. yargı paketi ile bütün teröristleri salacak. Vatanseverler içerideyken olacak bütün bunlar. Uyu Türkiyem uyu..

Aydın dedi ki...

üstadım Cem Akkılıç yüreğin gibi kaleminde cesur ve büyük.senin gibi vatanseverler bize umut veriyor. sağol kardeşim.

Adsız dedi ki...

kimbilir ne tehditler alıyorsun cem akkılıç bilirim.yılmadan devam ediyorsun ya şu bloga helal olsun kardeşim.

Adsız dedi ki...

akp'nin politikalarını iyice inceleyip at gözlüksüz baktığımızda kimin yahudi olduğunu net olarak görebiliyoruz.Kürecekti radar İsrail'in savunması için kuruldu.bunun gibi o kadar çok hainlikler var ki anlat anlat bitmez..

Adsız dedi ki...

Tayyip yahudilerden aldığı ödülü bir türlü geri veremiyor, neden acaba?

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı