Cem Akkılıç

Biz cumhuriyeti sokakta bulmadık ki; "buyurun gelin yıkın diyelim!.. " Cem Akkılıç Ne mutlu Türk'üm diyene!

Fethullah Gülen için pamuk eller cebe!



BU YAZI; daha önce başka bir sitede duyurduğum ve okuyucularımdan gelen talepler üzerine burada yayınlamaya karar verdiğim Fethullah Gülen adına YARDIM
ORGANİZASYONU yazısıdır. Fikir, tevazu ve yardımseverlik içeriklidir.

Evvelki yıl Mekke şehrinde hastane açılmıştı. Hem de en kralından! Ama önce yazımı okuyun.

ÖNERİ;
Ağlak Kardinal Fethullah Gülen Efendi hazretleri, Şeytan ve Siyonist dediği Amerika’nın kucağından bir an evvel kalksın ve kutsal topraklara taşınsın. O’nun için, bu destek projesi kapsamında toplayacağımız sadaka paralarıyla mütevazi bir malikane satın alalım. Mekke ya da Medine taraflarında tamamen kendi arzusuyla seçeceği bir muhitte, rahat edeceği, huzur dolu bir yaşamı kucaklamasını sağlayalım. Böylece Fethullah Hacca gidip hacı olma fırsatına da kavuşacak ve şeytan taşlama işini de yerine getirip, bir taşla iki kuş vuracağından dolayı; benim dilimden kurtulmuş olacaktır.

Başta ben olmak üzere, hoca efendiyi eleştirenlerin ‘’mezkûr gruba’’ havale edildiği bu dönemde, burası mı önem arz eder, ahiret mi? Cennete girmek mi, yoksa dünya saadeti mi önemlidir? hep birlikte bunları göstermesini sağlayalım istiyorum.

Ha babam durmadan sağlık problemleri olduğu ve bu nedenle Amerika’ya şifaya gittiği söylenen, ömrünün şu son demlerindeki Fethullah, Mekke'ye yerleşerek Tanrı'ya yakın olmuş olur ve bir türlü kurtulamadığı ''vahim hastalıktan'' kurtulup şifaya kavuşur düşüncesindeyim. Bu durumda, sık sık ‘’hazretleri neden Türkiye’ye gelemiyor’’ sorularıyla bunalan cemaatçilerde rahat bir nefes alırlar.

EYLEM;
Ben imkanlarım ölçüsünde 250 Lira ile bu maneviyatı yüksek organizasyonu başlatmaya hazırım. Amerikan topraklarında bizim paramızın geçerli olmayacağını düşünerek, göndereceğim parayı bir döviz bürosunda A.B.D Dolarına çevireceğim.

Manevi getirisi yüksek bu iş için, gönül bahçesi zengin, cüzdanı şişkin hayırsever vatandaşlar benimle irtibata geçsinler.

SONUÇ;
Hadi mevzuya el atıp, kıyak bir sevap işleyin…

Cem Akkılıç
20 Aralık 2009

UYARI NOTU: Mal bulmuş mağribi sevinip, avuçlarını ovuşturan muşmula suratlı cemaatçiler hemen sevinmesinler. Onlara da bir formül düşünülecek elbet.
Aksi halde başka bir taraflarını ovuşturmak durumunda kalabilirler.

Başlarken sözünü ettiğim tam teşekküllü hastanenin linki;
http://www.haberler.com/turk-hacilar-mekke-de-yeni-hastaneye-kavustu-haberi

* * *

‘’Beni tehdit edip, bana tipsiz diyen arkadaşa’’ başlıklı yazımı okuduktan sonra mesaj yollayan usta kalem sevgili Selma Erdal ablamız ‘’Başlarına bela oldun be kardeşim; kolay mı?... Hakkından gelemiyorlar işte senin... Valla tek kişilik ordu gibisin...’’ demiş.

Kendisine bir teşekkürde buradan yolluyorum.

* * *

Neler olacaktı…

Geçen yıl bu zamanlarda ‘’2009 yılında neler olacak’’ başlıklı bir yazı yazmıştım. 365 gün ne çabuk geçti değil mi? Bakalım tahminlerim ne kadar tutmuş? Yazım burada



Bu sitede reklam yoktur. Kırmızı renkli kelimeler, konuyla ilgili site içindeki başlıklar ya da ismi geçen kişilerin yazılarıdır.

.

54 yorum:

Adsız dedi ki...

ne wowturkmuş ya böyle

Adsız dedi ki...

Arz Arbaş;
Fethullah yardımınız nakit mi? Hemen eline ulaşsın mı istiyorsunuz... WC molasında sifonu çekmeyin ufak bir poşete alıp Amerika’ya yollayın. Adrese gerek yok kargoya verirken Fethullah Gülen A.B.D yazın, anında adresine yollanıyor o kadar kolay.

Adsız dedi ki...

FETOŞ MADEM MÜSLÜMAN, NİÇİN EVLENMİYOR ? YOKSA PAPAZ MI ? Hadiste doğrudan doğruya evlilik teşvik edilmiştir: "Nikâh benim yolumdur (sünnetimdir). Kim benim yolumdan ayrılırsa benden değildir. Evlenin, çoğalın. Zira ben kıyamet gününde diğer ümmetlere karşı ümmetimin çokluğuyla övünürüm. Kişi evlenmekle dininin ...yarısını tamamlamış olur. Diğer yarısı için de Allah'tan korksun.ALINTIDIR

Safak dedi ki...

Feto' ya benden altın kaplama bir KOL SAATİ. :))))

Safak dedi ki...

Bugün televizyonda haberleri izlerken bay Tayyip' in bir konuşmasına takıldım. O konuşmada her zaman olduğu gibi işine gelmeyen, yandaşı olmayan, kendini eleştiren, gerçekleri gözler önüne süren muhalif basına çatıyor, patronlarına gözdağı veriyor, tehdit ediyordu 3. sınıf demokrasilerde bile olması mümkün olamıyacak türden bir baskı ve gözdağına tevessül ediyordu.

O' nu dinlerken birden aklıma IV. Murat geldi. Tarih tekerrürden ibarettir sözünü hepimiz biliriz. Osmanlı tarihinin koyduğu yasaklarla, baskılarla çok tartışılan ve kendinden en çok söz ettiren padişahı şüphesiz IV. Murat`tır. Ağabeyi Geç Osman' nın katledilmesi ile ortaya çıkan boşlukla bir anda padişah olan IV. Murat, devletin sancılı bir döneminde tahta çıktı. Çıkarcı aydınlar, o dönemin polis gücü olan askerler, ve devlet eşkıyaları konumlarını kendi çıkarları için kullanıyorlardı. Tepkisiz, tedbirsiz olan halk bu karmaşada eziliyordu. Tebdil-i kıyafet gezen IV. Murat otoriteyi sağlamak için gerçek aydınları etkisiz hale getirdi. İktidarını ve askeri hakimiyeti altına aldı. Halkına baskıyı arttırabilmek için içkiyi ve tütünü yasakladı. Önüne geleni ezdi. Kısacası hayatı boyunca zalim diktatörü oynadı.

Bay Tayyip şunu unutuyor. Bu Dünya kimseye yar olmadı, dolayısıyla ona da olmayacak. Baskıcı hiç bir rejim ilânihaye sürdürülemez. Birgün tüm bu aymazlıkların hesabını verecek. Yandaş ve yanaşma basını yanına alan, ABD' nin kucağına oturan bay Tayyip ve AKP iktidarı, gerici, tarikatcı, yalaka, hırsız takımı ile nereye kadar sürdürebilecek IV. Murat' lığını? Herşeyin bir sonu var, bu filminde sonu yaklaştı. Bunu zaten kendiside biliyor, o nedenle iyice dişerini gösteriyor. Bekçisiz kalmış köyün köpekleri gibi önüne gelene, Lâik Cumhuriyetin temel ilkelerine, TSK' ya saldıran bu iktidar nasıl olsa kendini hesap verirken görecek. Güvendikleri dağlara kar yağdığını görecekler.

A. Şafak Tomruk

Adsız dedi ki...

Türkiye’de KADROLARIN ele geçirilmesi taşaronu ise FETHULLAH GÜLEN’E verilmiştir. Tescilli Bilderberg üyesi yani İPEK CÜBBESİ ile Gülen, tüm idari kadroları (Vali, kaymakam, Emniyet Müdürlükleri, Hakimler vb.) ve stratejik zirveleri (Harb okulları, finans kuruluşları, basın-yayın vb.) eline geçirmek için “Masum Işık evlerinden başlayarak, dersaneciliğe, buradan da kolej ve Üniversitelere kadar büyük bir ağ oluşturmuştur. Amacı (Kendi ağzından naklediyorum: “Tedbir(Takıyye) ile 3 kuşak boyunca bu
kadroları yerleştirip, GİZLİ ŞERİAT İHTİLALİ yapmaktır.”

Fethullah Gülen “Bilderberg yemini” yaparken, kendisine sunulan TEK KİTAP olan TALMUD’dan başkasına yemin edemez. Sadece onların verdiği KAFTANI giyebilir.
Ve şimdi o BİLDERBERG yuvasındadır.

Kenan ATAÖZ

Cem Akkılıç dedi ki...

Papazlar neden evlenmez? Fethullah Gülen bu soruya yanıt verebilir mi? Yobaz tayfa sürekli diyor ki; efendim, Fethullah Türkiye’ye gelirse karışıklık çıkarmış, ülkemizi çok sevdiği için gelmiyormuş. Buna ancak zavallı saflar inanabilir. Bu kadar muhterem olduğunu söyledikleri bir hokkabazın karışıklık çıkartabileceğini biliyorlar demek ki.

Yobazlar şu soruya asla cevap veremezler Ağlak kardinal Fethullah neden Arabistan’da ikamet etmiyor?

Bu soruyu sorun dincilere, dut yemiş bülbül gibi olurlar.

Cem Akkılıç

Not: Takunya Libidocusu sitem yenilendi! Duyurulur.

Adsız dedi ki...

cümle aleme ver-veriştir sonrada burda tehdit et avukata vereceğim diye. niye hep kendi tarafındaki düşünceleri yayınlıyorsun? acınacak halinizle şimdilik tam gazla devam edin bakalım. hadisleri ayetleri iyi öğrenmişsinizde neyin neyle alakalı olduğunu öğrenememişsiniz. bir gün geberdiğinizde öğrenirsiniz inş.

Adsız dedi ki...

atimsah göz yaşlarını kime dökecek kime nasıl anlatacak baştakilerini çıkaracak o yaşlar şimdi yatırım olmuyormu ve bu madem muslumanım diyosa cumhüriyet ve devlet degilmi en önem lisi musluman degilmi bu ulkemiz neden papazların eyaletinde yasıyo anlayın üzüm neye göre kararır baka baka kararır ve anlaşılıyorki papazlarda kara oldugu için kararmış içi dışı papaz ruhu ne muslumanlu,ıgın daN BAHSEDİYO GÖRÜYORUZ İŞTE SON GÜNLERDE

Adsız dedi ki...

*Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))

Adsız dedi ki...

BIRGÜN BU FETOS AMERIKANIN KUCAGINDA KALKIP BENIMKINE OTURMU KI EMIN OLSUN BEN AMERIKADAN ALDIGINDAN DAHA COK ZEVK VERIRIM ONA

SERFSIZLERDEN HAYINLERDEN BIR ORDU KURMUS VE ÜLKENIN HER KURUMUNA SIZMISLAR AMA HEPSINI ISIM ISIM TEKTEK BIRILERIDE KAYDEDIYOR BU KARSI DEVRIM CABASI SONLANDIGINDA YINE BUNLARI ISIM ISIM ISIK EVI ISIK EVI MEDRESE MEDRESE DARAGACLARINDA SALLANDIRACAM

Adsız dedi ki...

İslam da faiz haram..ama fetullah hocanın bankası var..ve bu bankanın kredi kartı var..aylık faizi %4.35..İslam'ın bir kuralını hiçe saymış oluyor..oysa fetullahçılar derki İslam ın bir kuralını hiçe saymak hepsini hiçe saymaktır ve dolayısı ile dinden çıkarsınız derler..o halde dinden çıkmış mı oluyorlar..sonra Fetullah İslamın kuralını nasıl değiştirebiliyor?..bankanın adını biliyorsunuz..

Adsız dedi ki...

bence FETOSULLAH sünnetsiz,o yüzden evlenmiyor,ortaya cikmasin diye,sünnet olmayada korkuyo.
vallaha eger sünnetli ise!!!! böylede bir suclama oluyorsa fetosullah bunu cemaitinin önünde ispatlamasi lazim,böylelikle bu tür dedikodularin önüne gecebilir

M.VOLKAN TARHAN dedi ki...

İPTE SALLANDIĞINI GÖRMEK MUTLULUK VERİR.. ŞEREFSİZ VATAN HAİNİ.. TÜM MÜRİTLERİNİDE SALLANDIRMAK LAZIM. TAAA EN TEPEDEN AYAK TAKIMINA KADAR..

ALLAH'I VE ONU SEVENLERİN DOSTU dedi ki...

Diyecek hiç bir şey bulamıyorum .Allah sizin gibi düşünenleri ıslah etsin.Bu yazı buradan kalkacak bunu da biliyorum ama dayanamadım,kim ne yapar kendine yapar.Eden bulur.Son pişmanlık da hiç kimseye fayda vermez,dilerim sizde gerçek imanla buluşursunuz.Alah'a emanet olun.

Cem Akkılıç dedi ki...

Gördüğün gibi kalkmadı. Keşke gerçek ismini yazsaydın...

Eden bulur derken, Fethullah'ı ima ediyor olmalısın.

Adsız dedi ki...

bu adam evlenemez katolik papazlara evlenmek yasak.

semih dedi ki...

arkadaşın biri atıyor kesiyor biçiyor sallandırıyor. herhalde kendisi diktatör galiba. iyi asmayya devam etsin. türbansa türban cemaatse cemaat neyse ne ama şu varki kim ne ederse onun cezasını bu dünyada olmasa da başka bir yerde çekecek demi. müslüman ise münafıklık yaparsa. kim yanlış olursa olsun 2 ve 2 milyon türbanlı orasını burasını açtı diye kimse bütün türbanlıların hepsini yargılayamaz demi. kimin derdi varsa T.C. hükümeti demokratik bir hukuk devleti gitsin mahkemeye polise falana filana.Adım semih ve konya dan yazıyorum. eleştiri yapacak arkadaşlar siyasi parti liderleri gibi değil biraz daha yapıcı olsunlar lütfen. vatan bizim değil mi biz de üstünde beraber yaşamaya mecburuz o zaman yanlış varsa hep beraber düzeltelim küfürler asmayla kesmeyle atmayla bu işler olmaz. insanlar kendini düzeltirse komple vatan düzelir yoksa bilmem kaç milyon kişiyi asmayla yakmayla bu iş olmaz. en güzel örnek Hitlere bak. Allah sonumuzu hayır etsin.

Adsız dedi ki...

FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİNİN VERECEĞİ BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ KALIRSINIZ İNŞALLAH. SİZİN GİBİ ARSIZLARA DİYECEĞİM BAŞKA Bİ ŞEY YOK ALLAH'A HAVALE EDİYORUM HEPİNİZİ.

Cem Akkılıç dedi ki...

Fethullah’tan bir bardak su isteyen senin gibi olsun birader. Sen suyu bırak da pamuk eller cebe yap Fetoş amcanı Arabistan’a yollayalım. Mason dediğiniz A.B.D nin kucağından bir kalksın bakalım. Yoksa sende mi Amerikan kucağındasın?

Adsız dedi ki...

Terbiyesizlik diz boyu bi insanın düşüncelerine katılmıyo olabilirsiniz...Yaptıklarını onaylamıyoda olabilirsiniz ama söyledikleriniz sizi alçaltmaktan başka bi işe yaramıyo inanın...Allah her zaman doğrunun yanındadır sizin dediniz iki lafla doğrular değişmez....Allah hoca efendinin yar ve yardımcısı olsun böle kötü suçlamalardan korusun...(Yerinizde olsam kul hakkınada girmezdim.... öbğür tarafta çok uğraşırsınız)Rabbim kötülere fırsat vermesim....AMİN

Deniz Taylan Yaldiz dedi ki...

Cem Bey tebrikler , yazılarınız çok hoş . ATATÜRK'ün izinden gidenler Olarak Yolumuz Aydınlıkdır biliyorsunuz. Ama bu mahlükatların karanlık . HalkHaber adlı bir gazetede yazarım yazılarınızı paylaşmak istiyorum . Benimle iletişime geçermisiniz? haklarınız neyse yararlanırsınız.
halkhaber@hotmail.com
Şimdiden Teşekkürler.
Halk Haber / Deniz Taylan Yaldız

Cem Akkılıç dedi ki...

Diyelim ki Fetoş hacca gitti… O zaman ki Fetoş ile şimdiki Fetoş arasında fark var ama. Şimdi neden gitmiyormuş? Araplar bile işi uyandılar.

Amerika’da neden yaşıyormuş demeyeceğim… Çok klasikleşti çünkü… İş sünnetsiz olduğuna kadar gider yoksa…


Not: Bu ağlak kardinal neden evlenmemiş hiç? Zürriyetsiz hayvan? Möslömanlıkta sevap değil mi 4 gacı almak... Bir sürü fakir gacı var arapların içinde :)

Adsız dedi ki...

Derler ki:Birileri ürür birileri yürür.İt ürür kervan yürür diyeceğim ama hayvan bile demeye dilim varmıyor.Zira o bile dünyaya gönderilme gayesini bilip vazifesini yapıyor...!!!

Adsız dedi ki...

cem ben bu kardinal puştuna hiç bir şey vermem, sen çok saf ve iyi niyetli olduğundan bu din bezirganı,siyonist oyuncağı,cia köstebeği ve bu ülkenin en salya sümüklü kaçağına 1 kuruş dahi vermem... hem neden vereyimki,sankü bu sümüklüye sen mekke medinede saray yapsan geleceğinimi sanıyorsun?gelmez!gelmez çünkü bu mahluk benim memleketim erzurumdan çıkmıştır maallesef. erzurumun havası soğuk ve serttir.o nedenle bu sümüklü sıcak memleketlere gitmez,püfür püfür esen,dağ ruzgarlarına aşinadır.o nedenle okyanus ötesindede geniş çifliğinde püfür püfürr ,çıtır çıtırr kendi gönlünce yaşaarr giderr. sakın sanmaki adamın derdi mekke medine.adamın derdi hocanın dediği misaldir,sizi gidi gidiler siziii...

Adsız dedi ki...

CEMOLOGY nedir?
Sanırım dünyada nesli tükenmekte olan,din düşmanı,şarlatan,küfürbaz,ahlaksız yaratıkları inceleyen bir bilim dalı.

Adsız dedi ki...

Bir seyi veya kisiyi elestirirken ken dinizin ne kadar asagilarda oldugunu ortaya koyuyorsunuz.Maden müslümanlar ve türbanlilar yüzünden kalkinamiyoruz niye dünyaya liderlik etmis bir osmanlidan sonra sizin gibi düsünenlerin yönettigi bu ülke simdi bu halde? Japonya 2. dünya savasindan cikti dünya ya teknoloji satiyor, Yoksa sizinistediginiz gibi yönetilen türkiyede satiyorduda Müslümanlar mi engel oldu'? Islam dan uzaklastirdiginiz bu Millet Her seyiyle disariya bagimli hale geldi.Sorumlusu Namaz kilan Allaha,kulluk edenler mi Yoksa 100 yildir ülkeyi yönetenler mi? Bu Gün Sizin alayetiginiz Müslümanlar Dünyanin her yerinde var olmaya devam ediyor Hoca efendi sayesinde Ve bu arada Sadece Islami degil Türk milletini de tanitiyorlar Alla yardimcilari olsun

Cem Akkılıç dedi ki...

Dünyada 1.5 milyar müslüman var ama bir Almanya kadar yıllık üretimde payları yok... Daha ne diyeyim ki ben sana. Rakamlar ortada. Ümmetçilik demek güdülmek demek işte...

Cem Akkılıç dedi ki...

Dışarıya bağımlı hale geldi diyene bakın. Siz Fetoşçular gerçekten komik ve zavallısınız...

Adsız dedi ki...

arkadaş ne kadar sakallı,cübbeli,sofu tanıdıysam cebinde dolarlar eurolar nasıl iş anlamadım kriz bunları teğet geçiyo

Adsız dedi ki...

ben fetoşun arkasında !!!!!!!!önemli ve saygın bir iş adamımız olduğu duyumunu aldım ama gerçekten arkasında anlayan anladı !!!!!!!!

Cem Akkılıç dedi ki...

Katı dışkısını mübarek poposu yerine ağzından boşaltıp, bir sürü küfürler yazan İslamcının yorumuna izin vermedik. Zaten bu tip yorumlara geçit vermiyoruz.

Umarım Türkiye'den yazmıştır.

Gerekli yerlere bildirilecek...

Adsız dedi ki...

insanlar car olduğundan bu güne hep allah inancı olmuştur.bizim dinimiz en son din.ve en güzel din.maalesef bazı şarlatanlar veya müslüman kisvesi altında bu en son en mütekamil din ile insanlarla dalga geçmeye çalışıyor.yahu bir parça beyini olan düşünsün islamın peygamberi hadis in de türk milletini överken sözde bunlar türk lükten uzaklaştı.bunlar kabe yerine vatikana döndü.kur an yerine kırmızı külliyatlara döndü.tv lerini takip ederseniz islam dini masal dini oldu.ayıp tır günah tır bu necis milletin dini inançlarıyla dalga geçmeyin.tv lere çıkıp masal anlatıp ağlayarak salya sümük akıtarak insanlarını peşinize kattınız.gerçi saz aldığınız görevi yapıyorsunuz kabahat size inanıp ppeşinizden gidende.

Fikret Karaca dedi ki...

Türk, ne zamanki pennsilvanya+CIA kaynaklı bir savaş bütçesi ile apaçık bir savaşta olduğunu düşünürse, o gün kurtuluş savaşımızın başıdır.

Cem Akkılıç dedi ki...

Noel akşamı Fethullah efendiden salya sümük fırtınası bekliyoruz. Mendilleri hazırladık utandırma bizi Hocam.

Cem Akkılıç dedi ki...

"Etme Noel babayı Yılbaşında baş tacı, yoksa ahirette bi tarafına girer süslediğin çam ağacı".... Fetullah Gülen

Cem Akkılıç dedi ki...

HABLETMİTOĞLU'NUN RAPORU:


• ABD'nin tüm dünyadaki tarikatlara ön gördüğü modeli ülkemizde Fethullahçılar uyguluyor. Laik Cumhuriyetimiz için en büyük tehdit ollan tarikatın arkasındaki dış desteğin ABD olduğunu, Türkiye'de ve dünyada bilmeyen yok.
• Hoca Efendi, kalabalık mahiyeti ve 24 saat yanından eksik olmayan doktorlarıyla birlikte Pennsylvania eyaletinde özel bir çiftlikte yaşıyor. CIA yetkilileri ile Eyalet Valisi'nin temasları sonucunda, cemaatin eyalet sınırları içinde bir de okul açtığı gelen duyumlar arasındadır.
• ABD Büyükelçiliği ve konsoloslukları, Hoca Efendilerini ziyaret edecek tüm ziyaretçilerin vize problemini -10 yıllık vize vererek- çözümlemektedir.
• Bizzat kendi yandaşlarının açıklamalarına göre Hoca Efendi yakın zaman öncesine kadar, Türk devletinin istihbarat örgütlerine ajanlık yapmaktaydı. CIA ile bağlantısının gelişmesinden sonra bu tür enformasyon hizmeti statüsü içinde bir süre daha devam etti. Ta ki, bu çarpık ilişkiyi Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT fark edinceye kadar kamuoyu onları barışın simgesi olarak tanımaya devam etti.
• Fethullahçılar'a göre, Humeyni bir gün nasıl İran'a dönmüşse, Hoca Efendileri de öyle anlı şanlı dönecek ve Çankaya'ya oturacaktır.

Mehmet dedi ki...

Adsiz sen önce kendine bir ad bul.siz ler Feto nun $ak$akcisi,benim Ta$$akcimsin.Hz.Muhammedi ve Kur ani inkar eden bir serefsize müslüman demek mümkünmü?Sen bunu bile bile nasil destek oluyorsun? Cem Akkilic hepsini yazmis,hersey ortada.

gökhan.... made in of turkey dedi ki...

ya bilader tamam fettullah hoca fılan dye bır simge türetilmiş, o adamın bir kendi malı yok, yeşil sermaye denilen Ticaret adamları onun ismini kullanarak Avrupada bir çok yerde TÜRK OKULLARI açmaktadırlar, türkçeyi ve müslümanlığı öğretmektedirler senın savunduğun kesim nerde ne okul ne girişimcilik yaptı bu 1 !! Burası özgür bir ülke değilmi daha neyin suçlamasını yapıyorsunuz buda 2 !! türbanlı bırak kendi halinde yaşıyor eğer günahı varsa zaten diğer tarafta çekecek, adam eşiyle parkta yanyana oturmuş bunda ne var, eşleriniz size helaldir diyor KUran.. ya açık kızlar napıyor oetl odalarında asansörde tuvalette parkta, onun bunun arabasında kısacası nerde kucağa otursam dye bekliyor, insanın içi bozuk olmasın yeterki, ÖNCE 1 KURAL insanlık sonra din devlet vs. ama unutulmamalıki Hristiyanların bile inandığı bır ALLAH var , dinsiz vatan olmz, Atatürk bir ülkeyi kurtaran savaş dünya Kahramanıdır ben şahsen çok severim ve evimde bir sürü Atatürke ait arşivim vs . filmler vardır resimler, o olmasaydı biz şuan şu tartışmayı dahi yapamzdık, Bu ülke bizim ne yaparsak birbirimize yaparız, kendi kendimizi yemenin bir mantığı yok, Önce bu ülkede sağlanması gereken şey Dürüstlük ve adalet, bu ülkenın en buyuk eksikliği şuan budur. saygılarımla gökhan..

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen karını parklarda mı öpüp mıncıklıyorsun?.. Ya bir tinerci yanına gelip sen karını yerken omzuna dokunup; kalk birader sıra bende derse ne yapacaksın?.. Yatak odan yok mu senin sapık İslamcı?..

Hala başı açık kadınlarla kıyaslıyorsunuz poşetli yosmalarınızı!.. Ulan siz değil miydiniz TÜRBAN NAMUSTUR diyen?..

Her başı açık kadın parklarda mı yiyişiyor?.. Ama TÜRBAN kalçaları örtmüyor?..

Evet haklısın Kemalistler bir sürü okul açmadılar ajan yetiştirmek için çünkü Emperyalistlere kıçlarını kaptırmadılar.

Nihat dedi ki...

bir üstte yorum yazan dinci yanlış yere yorum yazmış:) takunya libidocusu blog ile karıştırmış burayı :)

Adsız dedi ki...

güzel cevap vermişsin salağa. Bu itlerin çoğu doğru dürüst ibadet yapmaz, başkalarının sözde yaptığı ibadetten medet umarlar. Kendilerine haşa peygamber arıyorlar. Bunların kaçı ibadetini yapıyor, hangisi zekatını vermiş onu bir anlatsalar...

Türkçü Devrim dedi ki...

Fethullah CIA'dan maaş alıyor. Kanıtlandı, belgelendi.

http://www.habercim.net/fetullah-gulen-ciadan-35-yildir-maas-aldigi-belgelendi.html

.

Adsız dedi ki...

fetoya benden bir minietek.

Adsız dedi ki...

Almanya'da yaşıyorum. Bu dincilerin insanları burada nasıl dolandırıklarını dünya alem biliyor. Teşekkürler Cem Akkılıç bu muhteşem site için.

Adsız dedi ki...

yazık sadece yazık
gözleriniz kör kulaklarınız sağır sizin
Allah kurtarsın

Adsız dedi ki...

Senin düşmanların çok biliyorum Cem Akkılıç ama cesaretin ve yobazların belinden su alışına hayranım. Yazıyı çok beğendim.

Adsız dedi ki...

Fethullah Gülen için birçok kesim sünnetsiz olduğunu söylüyor...

Mustafa dedi ki...

Fetoş gelemez Türkiye'ye Amerikalı kocaları asla buna izin vermez.Cem Akkılıç teşekkürler. İnternette feto hakkında çokv yazı ve bekge var ama bu yazın gerçekten enteresan ve süper.

Ahmet Senih dedi ki...

Bir avuc cahil cuhela, kendini ilerici sanan 1930 model kafali palyaco, ne kadar komiksiniz! Burada kendi kendinize masturbasyon mu yaptiriyorsunuz? Hadi bakalim kolay gelsin.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir tane Yahudi hizmetçisi İslamcı, kafası 1400 yıl öncelerde kalmış Arap kazıntısı Fetoşçu gelip duygu ve düşüncelerini yazmış.

Adsız dedi ki...

Eger bu feto iddia ettigi gibi din adamiysa politikaya karismasin "Din adami din adamligini yapar" Yani ya politikaci, yada din adami olacaksiniz! F.Gülen biliminin ne oldugunu da biliyoruz!!! Dinimizi kendi cikar ideolojisine alet ettigini biliyorum... Hacli ordusuyla yanyana, kucak kucaga oldugunuda biliyorum RTE'yle birlikte, ABD'yle, israil'iyle! Bu nedenle Fethullah Gülen'den siddetle nefret ediyorum, ona kesinlikle inanmiyorum ve nursuz yüzünü görmek iskence oluyor!!! Fetonun hedefinde "Mustafa Kemal Atatürk" var!!! Atatürk, ilelebed kalplerimizin en güzel yerinde yasayacak

Şule Akkılıç dedi ki...

Tayyip f tipi çete ile hesaplasmiyor. Oyun içinde oyun var. Fethullah'in polislerini orada alıp şuraya sürgün etmek çeteyi yok etmez.

Adsız dedi ki...

yukarıdaki yorumlara bakıyorum da hey gidi günler diyorum sayın Cem Akkılıç akpliler nasılda fethullah gülen2in kıçını yalamışlar. şimdi terörist diyorlar gülene.

Top Ad unit 728 × 90

Mehmetcik Vakfı